Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ήρθε η ώρα και έκοψα κ γω την αναβολή και μπαίνω Νοέμβρη. Κάνω 8μηνο.

Έχω πτυχίο και μάστερ πάνω σε πληροφορική.

1) Που πιστεύετε ότι μπαίνω? πληροφορική? Οι αθηναίοι που παρουσιάζονται συνήθως?

2) Ποιές μονάδες (αθηνών και εκτός) θεωρούνται καλές και ποιές προς αποφυγήν?

Δημοσ.
Σχεδόν ένα μηνιάτικο κοστίζει η θητεία ενός στρατιώτη
Τους πρώτους πέντε μήνες θητείας η οικογένεια (που σημειωτέον είναι μονογονεϊκή) είχε πληρώσει 2.869 ευρώ. Δηλαδή κάτι λιγότερο από 600 ευρώ τον μήνα.

καλά μην τρελαθούμε, 12 μήνες θητεία ζήτημα να έδωσα 600-700 euro, πρέπει να είσαι τίγκα γκασμας για να ξοδεύεις τόσα φράγκα στο στρατό.. άσε που προς το τέλος ήθελα να κρατήσω το υπόλοιπο των αδειων μου και είχα ξενερώσει από τις εξόδους στον Έβρο με αποτέλεσμα να κάτσω 2 μήνες με 40 euro περίπου έξοδα...

απορώ πως στο σημερινό Ε.Σ που είναι ουσιαστικά ένα camping κάποιοι δεν την παλεύουν, γιατί μονο σε περιπτωσεις απαλεψιάς μπορώ να φανταστώ κάποιον να ξοδεύει τόσα φράγκα.

όσο για τον φίλο πληροφορικαριο από πάνω, πριν 5 χρονια που ήμουν Χαϊδάρι (διαβίβασης) τους ερευνας και πληροφορικής τους έστελvαν και αυτούς κάπου αθηνα, αλλα παίζει πολύ βύσμα. τώρα που το κέντρο διαβιβάσεων είναι καλαμάτα δεν ξέρω τι παίζει.

Δημοσ.
Καλησπέρα,

ήρθε η ώρα και έκοψα κ γω την αναβολή και μπαίνω Νοέμβρη. Κάνω 8μηνο.

Έχω πτυχίο και μάστερ πάνω σε πληροφορική.

1) Που πιστεύετε ότι μπαίνω? πληροφορική? Οι αθηναίοι που παρουσιάζονται συνήθως?

2) Ποιές μονάδες (αθηνών και εκτός) θεωρούνται καλές και ποιές προς αποφυγήν?

Λογικα θα μπεις ερευνα και πληροφορικης.. Οπου και αν σε στειλουν καλα εισαι

Δημοσ.
Λογικα θα μπεις ερευνα και πληροφορικης.. Οπου και αν σε στειλουν καλα εισαι

Thanks για την απάντηση.

Έτσι έχω ακούσει και γω, ότι γενικά είναι καλύτερα από άλλα. Ελπίζω να μη με φάνε τα βύσματα μόνο :-)

However, επειδή λόγω 8μήνου μπορείς να ζητήσεις μετάθεση κοντά στον τόπο σου το τελευταίο 4μηνο, ποιά μέρη θα προτείνατε από αθήνα σαν καλύτερα?

Δημοσ.

φιλε τα λες οπως ειναι σωστος δεν υπαρχει αυτο και ξεχασεσ κατι βασικο ......εκτος του οτι προσπαθουν να μειωσουν τιν ανεργεια παραλληλα με εμμεσς τροπο προσπαθουν να κινισουν τιν αγορα (ξερεις πολυ καλα ποσα λεφτα χρειαζετε ενας στρατιωτης ειδικα αν φυγει μακρια απο το σπιτι του)
Δημοσ.

kickeras, Έχεις σχεδόν όλες τις πιθανότητες να πας διαβιβάσεις αν δεν μπεις στο Ε.Πληροφορικής.

Δημοσ.
...

Η θητεία υπάρχει μόνο για τις σκοπιές, τις αγγαρείες, για να βγάζουν κανα ψιλό τα σουβλατζίδικα και τα ιντερνετ καφε από τους φαντάρους, για να κάνουν τζάμπα δημόσιες σχέσεις οι ανώτεροι στρατιωτικοί με τα μεγάλα βύσματα και για να συντηρείται μια κατάσταση με προμηθευτές, τη δήθεν στρατιωτική μας βιομηχανία, και άλλους κηφίνες...

Όσο για τον χρόνο θητείας αυτό είναι άλλο ένα εργαλείο στα χέρια της κυβέρνησης, το 2009, παραμονή εκλογών, κόπηκαν 3 μήνες όχι βέβαια γιατί τότε μειώθηκε ο κινδυνος απο γείτονες χώρες αλλά για να πάρουν μερικές ψήφους παραπάνω δειχνοντας φιλολαική πολιτική...

quoted for importance

Δημοσ.
καλά μην τρελαθούμε, 12 μήνες θητεία ζήτημα να έδωσα 600-700 euro, πρέπει να είσαι τίγκα γκασμας για να ξοδεύεις τόσα φράγκα στο στρατό.. άσε που προς το τέλος ήθελα να κρατήσω το υπόλοιπο των αδειων μου και είχα ξενερώσει από τις εξόδους στον Έβρο με αποτέλεσμα να κάτσω 2 μήνες με 40 euro περίπου έξοδα...

απορώ πως στο σημερινό Ε.Σ που είναι ουσιαστικά ένα camping κάποιοι δεν την παλεύουν, γιατί μονο σε περιπτωσεις απαλεψιάς μπορώ να φανταστώ κάποιον να ξοδεύει τόσα φράγκα.

όσο για τον φίλο πληροφορικαριο από πάνω, πριν 5 χρονια που ήμουν Χαϊδάρι (διαβίβασης) τους ερευνας και πληροφορικής τους έστελvαν και αυτούς κάπου αθηνα, αλλα παίζει πολύ βύσμα. τώρα που το κέντρο διαβιβάσεων είναι καλαμάτα δεν ξέρω τι παίζει.

Φιλε αυτο που λες ειναι αδυνατον να συμβει.πως την εβγαλες δηλαδη με 40 ευρω?Μονο για τσιγαρα θες μια κατοσταρα βαλε και τις εξοδους δυο μεσα μια εξω που οταν βγαινεις,βγαινεις απο το μεσημερι ΑΡΑ πληρωνεις και γευματα

Δημοσ.

να ρωτησω οταν θα ερθει αυτη η στιγμη αργει 8 χρονια ακομα διαλεγω εγω που θα μπω πχ πεζικο ναυτικο κλπ?

Δημοσ.

το πιο διεφθαρμενο κομματι της ελληνικης κοινωνιας.

πριν παρουσιαστω,ρωτησα και καλα την στρατολογια αν πρεπει να καταθεσω τις γραμματικες μου γνωσεις,τα πτυχια κτλ και μου ειπαν βεβαιως,παιζει μεγαλο ρολο κτλ...

αφου λοιπον μου βγηκε η παναγια σαν τον ηλιθιο να τα συγκεντρωσω ολα και να τα επικυρωσω σε κεπ τους κατεθεσα...

πτυχιο νομικης,αδεια δικηγορου αθηνων εν ενεργεια,μεταπτυχιακο στο αστικο,πτυχιο παντειου εμπ,3 ξενες γλωσσες με ανωτατα(πιο ανωτατα σικ δεν παει) πτυχια και ecdl και λοιπες βλακειες...

αποτελεσμα ολων αυτων,ηταν να με στειλουν πρωτα πεζικο και μετα...ολμιστη στην ακρη του πουθενα διοτι οπως μου ειπαν...δεν ειχες βυσμα αγορι μου....

εβλεπα κατι χοντρους μπουχεσες,σχεδον αναλφαβητους και κατι αθιγγανους με πολιτικα κονε διοτι απο πισω τραβανε το τσιγγανοσοι των 500 ατομων και να ειναι γραφειαδες(!!!),στρατολογοι,γιωτομπαλα χωρις χαρτι κτλ....

αηδια και εμετος για ο,τι αντιπροσωπευει αυτο το τερατουργημα.

χιλιες φορες να εχω τον τουρκο πανω απο το κεφαλι μου παρα τον καθε διεφθαρμενο καραβανα κηφηνα που καθεται προσοχη σε 18 χρονα επειδη εχουν χοντρο βυσμα(εχω δει σκηνικο εναστρος,να βαραει σχεδον προσοχη σε 18 χρονο)...ντροπη....

λες και αμα παιρναμε ξερω γω,μικρα ασια,τα νεα εδαφη δεν θα τα επαιρναν οι μπομπολες,οι παχτες,οι μαντεληδες και ολα τα αλλα καλοπαιδα για να τα κανουν ξενοδοχεια,καζινο,μοναστηρια κτλ...θα τα εδιναν στον λαο...

το μονο καλο ηταν οτι εκανα πολλους γνωστους και μερικους πολυ καλους φιλους και εριξα γελιο με τις μαλακιες που καναμε.

κατα τα αλλα αναγουλα.ουτε καλημερα δεν λεω πλεον σε καραβαναδες.

Δημοσ.

Πρέπει να είσαι ο πρώτος δικηγόρος που βλέπω που να μην καταλήγει σε γραφείο!!! Μήπως δε σου τα είχαν καταχωρήσει τα χαρτιά σου; Σε ένα φίλο μου είχαν κάνει λάθος πχ και ενώ ήταν στα τελειώματα τα διδακτορικού του, τον είχαν από λάθος δηλώσει ότι είναι φοιτητής σε μεταπτυχιακό!!!

Δημοσ.
να ρωτησω οταν θα ερθει αυτη η στιγμη αργει 8 χρονια ακομα διαλεγω εγω που θα μπω πχ πεζικο ναυτικο κλπ?

όχι.

Αν γινόταν αυτό ο στρατός ξηράς θα ήταν άδειος.:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...