Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υπάρχει εξήγηση γιατί ναυτικό δεν έχουν θέμα με τα μούσια και στο πεζικό έχουν???

Για να ξυριστείς θες νερό.

Όταν είσαι πάνω σε πλοίο το νερό είναι περιορισμένο οπότε δεν μπορείς να το χαλάς για να ξυρίζεσαι. 

Δημοσ.

Αλήθεια τί πειράζουν τα μούσια;

το ξύρισμα εξυπηρετεί την ομοιομορφία και το να μπορεί να εφαρμόζει η αντιασφυξιογόνα μάσκα στη μούρη σου (κατάλοιπο από τον πρώτο παγκόσμιο) 

το μουστάκι που δεν εμποδίζει τη μάσκα επιτρέπεται κανονικά 

στα πλοία που όπως λέει ο νίκος δεν παίζουν νερά και δεν είναι εύκολο να σε ψεκάσουν με αέρια ισχύουν άλλα 

Δεν είχαμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμα! :P

Αλλά όπως γράφω η πρόσβαση ήταν πολύ εύκολη. 

εγώ είχα παραπονεθεί για το κούμπωμα παντού (το θεωρώ επικίνδυνο, ειδικά με τα "αστέρια" που είχαμε στη μονάδα μου) , αλλά μου έλεγαν ότι οι διαταγές που υπήρχαν σχετικά με τις ένοπλες έλεγαν κουμπωμένη οπότε δεν υπήρχε επιλογή 

μόνο στα τζιπάκια δε τις κουμπώναμε (ενώ και εκεί είχαμε έτοιμες για κούμπωμα)  μη ταρακουνηθεί τίποτα και γελάσει το κατσίκι

Δημοσ.

κι εγώ κάπως έτσι ήμουν όταν πήρα τα μαλλιά μου που τα είχα μακριά 9 χρόνια, σαν πρόβατο ήμουν 

Δημοσ.

το ξύρισμα εξυπηρετεί την ομοιομορφία και το να μπορεί να εφαρμόζει η αντιασφυξιογόνα μάσκα στη μούρη σου (κατάλοιπο από τον πρώτο παγκόσμιο) 

το μουστάκι που δεν εμποδίζει τη μάσκα επιτρέπεται κανονικά 

Ποιά ομιομορφία.Δηλαδή αυτό τους πειράζει;Ίσα ίσα που φαίνεται και λίγο ποιό μάχιμος ο στρατός με τα μούσια γιατί δεν μοιάζουν όλοι με μωρά.

Δημοσ.

Και βέβαια τους νοιάζει η ομοιομορφία, στο στρατό πρέπει να είναι όλοι ίδιοι όχι μόνο για αισθητικό αποτέλεσμα αλλά κυρίως για να νιώθεις ότι ανήκεις σε αυτή την ομάδα χωρίς να είσαι κάτι το ξεχωριστό.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειχαμε ολοι τα ιδια γενια σαν copy paste πειποιημενα δεν θα τους ενοιαζε μαλλον.

Ειναι και δειγμα πειθαρχίας και καθαριοτητας να ξυρίζεσαι. Δεν θελει μυαλο.

Τι ρωτατε και σεις; Τεζας δεν θα χεις παει στρατο εσυ silverage?

Δημοσ.

αν κλείσεις σωστά το λουκάνικο δε μπαίνει χέρι, αυτό όμως που συμβαίνει είναι ότι στα λουκέτα ειδικά που σου δίνουν με αυτά οι συνδυασμοί των κλειδιών που τα ανοίγουν είναι συγκεκριμένοι

δηλαδή σε ένα λόχο είναι πολύ σύνηθες κάποιος με το κλειδί του να ανοίγει το λουκέτου άλλου ή άλλων 

ναι αυτο που με το ενα κλειδι ανοιγεις πολλα λουκανικα ειναι σπαστικο

Σε μοναδα ναι.

Σε κεντρο νεοσυλλέκτων μονο με τελαμωνα.

Επειδη ειναι αρχαριοι μην κανουν μαλακίες.

σε κεντρο μπορει και να σε χρεωσουν οπλα. μου ειπαν στην καλαματα τους ειχαν χρεωσει οπλα. στη θηβα παντως τιποτα, ζωαρα!

(αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας... :-D )

Για να ξυριστείς θες νερό.

Όταν είσαι πάνω σε πλοίο το νερό είναι περιορισμένο οπότε δεν μπορείς να το χαλάς για να ξυρίζεσαι. 

γιαυτο υπαρχουν οι ξυριστικες μηχανες. δε θελουν νερο :-D

φανταζομαι στην εποχη που βγηκε αυτο για το ναυτικο δεν θα υπηρχαν οι μηχανες :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...