TeZaS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 πολύμπριζο, Τ ή τίποτα? τι να πάρω για να φορτίζω το κινητό?
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 το παληκαράκι απο τη Δράμα εχει γίνει διάσημο.. το βίντεο με τους κλαρινοφαντάρους βροντόσαυρους εε βροντόφωνους ήθελα να πώ κάνει το γύρο του διαδικτύου.. Η φανταρίνα με φωνή νταλικιέρη θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για χρυσό βατόμουρο. Τα παιδιά φυσικά είναι νορμάλ δεν φταίνε σε κάτι.. Οι βλακόστρατοι αξιωματικοί επιβάλουν τέτοιες στρατοκαβλοσυμπεριφορές. 1
Anorymous Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 το παληκαράκι απο τη Δράμα εχει γίνει διάσημο.. το βίντεο με τους κλαρινοφαντάρους βροντόσαυρους εε βροντόφωνους ήθελα να πώ κάνει το γύρο του διαδικτύου.. Η φανταρίνα με φωνή νταλικιέρη θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για χρυσό βατόμουρο. Τα παιδιά φυσικά είναι νορμάλ δεν φταίνε σε κάτι.. Οι βλακόστρατοι αξιωματικοί επιβάλουν τέτοιες στρατοκαβλοσυμπεριφορές. Τελικά ποιος ο λόγος που φωνάζουν ?
TeZaS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Με το θρήσκευμα τι παίζει? ΑΝ δηλώσει κανείς άθεος θα του πρήζουν το πουλί? καλύτερα να βάλω ΧΟ και να τελειώνω?
paylidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Με το θρήσκευμα τι παίζει? ΑΝ δηλώσει κανείς άθεος θα του πρήζουν το πουλί? καλύτερα να βάλω ΧΟ και να τελειώνω? βαλε ΧΑ θα εχει πιο πολυ πλακα με το πρηξιμο Δε νομίζω οτι εχεις ζήτημα, απλα δε θα ορκιστεις και θα κατσεις μαζι με τους πομακους στην ορκομοσια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 σε μας δεν είχαν μαζί τους αλλόθρησκους με τους άθρησκους/άθεους...
panos_90 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 <p>πολύμπριζο, Τ ή τίποτα? τι να πάρω για να φορτίζω το κινητό?</p> Καλύτερα πάρε ένα Τ μαζί σου γιατί θα το κουβαλάς μαζί με το φορτιστή στην τσέπη και έτσι δεν πιάνει χώρο και θα σαι σίγουρος πως θα βρίσκεις πάντα μπρίζα Sent from my iPhone using Insomnia
panayogr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα μάγκες.Λοιπόν πόσα λεφτά πιστεύετε ότι χρειάζεται να πάρω μαζί μου στο ΚΕΝ?
qsis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Έχε πολλά κέρματα 50ευρο πχ = άπορος κάνεις δε πρόκειται να στο χαλάσει ποτέ
minaras_tio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 <p>Καλησπέρα μάγκες.Λοιπόν πόσα λεφτά πιστεύετε ότι χρειάζεται να πάρω μαζί μου στο ΚΕΝ?</p> Ποσα εχεις; Sent from my iPhone using Insomnia
NickTG Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως χάλασα λιγότερα από 5Ε. Βέβαια δεν καπνίζω και από το ΚΨΜ ψώνισα 2 φορές.
paylidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 εγω με πολυ φαι απο το καψιμι και απειρους καφεδες και νερα απο τα μηχανήματα εφαγα κάπου 25 ευρω και ειχα πάνω μου 70-80... Απλα, όπως ειπώθηκε, ΚΕΡΜΑΤΑ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις