Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το παληκαράκι απο τη Δράμα εχει γίνει διάσημο.. το βίντεο με τους κλαρινοφαντάρους βροντόσαυρους εε βροντόφωνους ήθελα να πώ κάνει το γύρο του διαδικτύου..

Η φανταρίνα με φωνή νταλικιέρη θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για χρυσό βατόμουρο.

Τα παιδιά φυσικά είναι νορμάλ δεν φταίνε σε κάτι.. Οι βλακόστρατοι αξιωματικοί επιβάλουν τέτοιες στρατοκαβλοσυμπεριφορές.

• Like 1
Δημοσ.

το παληκαράκι απο τη Δράμα εχει γίνει διάσημο.. το βίντεο με τους κλαρινοφαντάρους βροντόσαυρους εε βροντόφωνους ήθελα να πώ κάνει το γύρο του διαδικτύου..

Η φανταρίνα με φωνή νταλικιέρη θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για χρυσό βατόμουρο.

Τα παιδιά φυσικά είναι νορμάλ δεν φταίνε σε κάτι.. Οι βλακόστρατοι αξιωματικοί επιβάλουν τέτοιες στρατοκαβλοσυμπεριφορές.

Τελικά ποιος ο λόγος που φωνάζουν ?

Δημοσ.

Με το θρήσκευμα τι παίζει? ΑΝ δηλώσει κανείς άθεος θα του πρήζουν το πουλί? καλύτερα να βάλω ΧΟ και να τελειώνω?

Δημοσ.

Με το θρήσκευμα τι παίζει? ΑΝ δηλώσει κανείς άθεος θα του πρήζουν το πουλί? καλύτερα να βάλω ΧΟ και να τελειώνω?

βαλε ΧΑ θα εχει πιο πολυ πλακα με το πρηξιμο  :devil:

Δε νομίζω οτι εχεις ζήτημα, απλα δε θα ορκιστεις και θα κατσεις μαζι με τους πομακους στην ορκομοσια...

• Super Moderators
Δημοσ.

σε μας δεν είχαν μαζί τους αλλόθρησκους με τους άθρησκους/άθεους...

Δημοσ.

<p>πολύμπριζο, Τ ή τίποτα? τι να πάρω για να φορτίζω το κινητό?</p>

Καλύτερα πάρε ένα Τ μαζί σου γιατί θα το κουβαλάς μαζί με το φορτιστή στην τσέπη και έτσι δεν πιάνει χώρο και θα σαι σίγουρος πως θα βρίσκεις πάντα μπρίζα ;)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

<p>Καλησπέρα μάγκες.Λοιπόν πόσα λεφτά πιστεύετε ότι χρειάζεται να πάρω μαζί μου στο ΚΕΝ?</p>

Ποσα εχεις;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εγω με πολυ φαι απο το καψιμι και απειρους καφεδες και νερα απο τα μηχανήματα εφαγα κάπου 25 ευρω και ειχα πάνω μου 70-80... :P

Απλα, όπως ειπώθηκε, ΚΕΡΜΑΤΑ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...