Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note 5. Υπέροχη υπεροχή! (Video)


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mη μαλωνετε ρε σεις για τα λειτουργικα των κινητων....κριμα ειναι...και για να ληξει εδω το θεμα...BLACKBERRY παιδια ! Blackberry !!! :devil:

Nα ευθυμησουμε και λιγο....χαλαρωστε! B)

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Mη μαλλωνετε ρε σεις για τα λειτουργικα των κινητων....κριμα ειναι...και για να ληξει εδω το θεμα...BLACKBERRY παιδια ! Blackberry !!! :devil:

Nα ευθυμησουμε και λιγο....χαλαρωστε! B)

Μπα τζάμπα τα λές θα τα ακούσεις και εσύ σε λίγο, γιατί η IBM συνεργάζεται με την Apple άσχετα που βγάζει δικό της κινητό. :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O αλλος λεει οτι το iphone εχει lag και οτι το android παει σφαιρα....

 

Ο αλλος λεει οτι δεν εχω note 4 επειδη δε του κανει η γνωμη μου..

 

Ο αλλος παιρνει 800 ευρω συσκευη και ντρεπεται να δωσει να παρει ενα τραγουδι ή μια ταινια και τα θελει ολα τσαμπα.. Α, κανει και call me back (δεν εχω τιποτα με τα παιδια που σκεφτονται νορμαλ και εχουν android των 100-200-300 αντε 400 και παιρνουν τις δωρεαν εφαρμογες ή προσπαθουν να μειωσουν τα εξοδα)..

 

Ο αλλος λεει οτι τρολλαρω οταν λεω οτι πραγματικα δεν υποστηριζω κανεναν απ τους 2 ενω στο σπιτι μου εχω note 4, galaxy tab A και macbook pro 15 retina..

 

O αλλος λεει οτι, δε με νοιαζει πιο site, δεν υπαρχουν site που τα παιρνουν και ολα κ καλα λενε την αληθεια.. Ασχετα αν ειναι ποτε με τη μια και ποτε με τον αλλη εταιρεια (αναλογα τις τσεπες).

 

Ο αλλος λεει οτι μπηκα να μαζεψω like........

 

Και wtf? O αλλος επιμενει να μιλαει για megapixels....

 

E αντε κουρεφτειτε λεω εγω. Ειχα καιρο να γραψω στο site αλλα απ οτι φαινεται δεν εχασα και κατι.. Τα ιδια 15αχρονα κρυβονται πισω απ το πληκτρολογιο.

 

Οταν δειτε τις πωλησεις ομως και τη βουτια που θα κανει παλι η samsung το ερχομενο ετος, σε σχεση με την μισητη apple που εκραζε και πρωτη απ ολους αντιγραφει, θα νιωσετε λιγο.

 

'Η απλα παλι θα το ριξετε στο οτι υπαρχουν προβατα ενω ολοι οι υπολοιποι ειστε ξυπνοπουλια..

 

Δε με νοιαζει ποιος θα απαντησει απο κατω απ το σχολιο μου για να σας προλαβω.

 

Υπαρχουν 1, 2 ατομα εδω μεσα που μπορουμε να μιλησουμε ηρεμα και πολιτισμενα και τους ζηταω συγγνωμη που παρασυρομαι..

 

Το μονο που θα πω ειναι οτι το ολο θεμα ξεκινησε με καποιον που συγκρινε τα megapixels..

χαχαχαχαχαχαχαχα.

 

Πηγα και γω να απαντησω σοβαρα (σαν χομπιστας φωτογραφος) μπας και τον βοηθησω και τα ακουσα κ ολας απο πανω!!!

 

Αντε καλο σ/κ και καλα χριστουγεννα γτ οντας ναυτικος φευγω κ γω την αλλη δευτερα.

 

P.s.  Ipad δε ξαναεπαιρνα.. Σε iphone ομως ξαναπηγαινα.. Για διαφορετικους λογους...

Και για την ιστορια ημουν ο πρωτος που ξενερωσα με τη παρουσιαση του note 5.. Αντε να δουμε τωρα με τι θα αντικαταστησω το note γτ η lollipop μου χει σπασει τα νευρα!!!

 

Εγω νομιζω οτι μεχρι την ημερα που φευγεις προλαβαινεις να περασεις απο τις Αγγελιες ..να κανεις την πολυποθητη Ανταλλαγη note --->> iphone...να Χαλαρωσεις..γιατι σε βλεπω Πολυ Πιεσμενο με το νοτελι...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει να παραμετροποιούν ένα κινητό σε εξεφτιλιστικό βαθμό...το θεωρώ κουτό το λιγότερο! Τι χρειάζεται δηλαδή να παραμετροποιήσεις σε ένα iphone ώστε να το κάνεις λειτουργικό, περισσότερο λειτουργικό απο ότι ήδη είναι, δηλαδή τέρας λειτουργικό μέχρι εκεί που δεν πάει?

 

Το ανοίγεις, βάζεις τα στοιχεία σου και αν δεν έχεις δημιουργείς appleid, τέλος. Τι άλλο δηλαδή θα μπορούσε να παραμετροποιήσει ένας χρήστης τη στιγμή που τα ΠΑΝΤΑ λειτουργούν σφαίρα και όπως πρέπει, δεν υπάρχει το παραμικρό lag, υπάρχει εγγυημένη ασφάλεια των δεδομένων σου και των προσωπικών πληροφοριών σου (όχι σαν κάτι τρύπια λειτουργικά, βλέπε android).

 

Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένες φορές πώς κράζουν ορισμένοι ένα κομψό και λειτουργικό αντικείμενο μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να γίνει καγκουρίστικο κατ'επιλογήν του χρήστη.

 

Είναι σαν να θές να φτιάξεις ένα civic με μπουρί εξάτμιση, γκράφιτι στο αμάξωμα, τούρμπο διπλά, εισαγωγή, πρόγραμμα 3ου σταδίου, σπόρ σασμάν, φωτάκια ledακια παντού, ένα πορτπαγκάζ όλο ηχείο. Θα σου σκάσει δίπλα σου ένα S3 μαμά και απλά χωρίς πολλά πολλά θα φάς σκόνη.

Την ίδια σκόνη που τρώνε όλες οι εταιρειούλες τύπου samsung απο την Apple.

 

Λέτε ότι η Apple έχψει marketing? χαχα!!! Έχει φοβερά προιόντα κύριοι που απλά δουλεύουν. Χέστηκε ο απλός κόσμος για το marketing. Όταν ένας χρήστης θα πάει να αγοράσει συσκευή τηλεφώνου θα το κάνει για να καλύψει κάποιες ανάγκες του. πώς λοιπόν αυτός ο χρήστης που ενδεχομένως δεν έχει παρακολουθήσει το keynote της apple ξέρει ότι το iphone είναι το καλύτερο????? Πολύ απλά απο στόμα σε στόμα. Η εμπειρία χρήσης είναι αυτή που κάνει τον κόσμο να πεί "πάρε iphone, το έχω και εγώ και απλά τα σπάει".

 

Άρα λοιπόν όσο marketing και να κάνει η apple ο τελικός καταναλωτής είναι αυτός που θα αγαπήσει ή θα πετάξει ένα προιόν. Θα το διαφημίσει ή θα το δισφημήσει.

 

Και χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ με τον φίλο που κάνω παράθεση το σχόλιο του φιλικά πάντα αλλά πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί σε ορισμένα πράγματα. Η apple δεν ακολουθεί τις εξελίξεις και όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι τουλάχιστον τυφλός.

Το σκέφτηκα σου μιλάω ειλικρινά αν έπρεπε να κάτσω να σου απαντήσω. Η είσαι κάτω απο 18 το πολύ 20 χρονών ή είσαι τελείως εκτός αγοράς εργασίας που είναι απαιτητική και τεχνολογικά απαιτητική και δεν το λεω υποτιμητικά . Για να σε προλάβω είμαι 33 χρονών και έχω μια εταιρία πίσω μου η οποία ασχολείται απο ιδιωτικά τεχνικά έργα έως δημόσια έργα στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό. Για μένα το εκάστοτε τηλέφωνο δεν είναι απλά ένα τηλέφωνο να βγάζω selfies και να σερφάρω στο ιντερνετ fb κτλ. θα μπορούσα να σου αναλύσω γτ χρειάζομαι 2ερη η 3η μπαταρία μεσα σε μια μέρα ή γιατί πρέπει να υποστηρίζει OTG το τηλέφωνο μου ή να έχει sd κάρτες κτλ αλλα θα κουράσω και έχουν 1000 ξανα αναφερθεί. Ενας επαγγελματίας θέλει ένα τηλέφωνο που να μπορείς να το συνδέσεις παντού να προβάλεις στοιχεία παντου. Να στείλεις ενα αρχείο εκει πάνω στον συνεργάτη σου ή στον μηχανικό, ναι εκει πανω στο βουνό που είσαι, ναι μεσο bt γτ δεν εχει δίκτυο πχ και γιατι εισαι εκει και κατασκευάζεις το κολο φράγμα για να εχουν να πίνουν κάποιοι ανθρωποι νερό. Η Apple δεν τα κάνει και αν τα κάνει πρεπει να έχεις ένα σκασμό εφαρμογές για να τα καταφέρεις και ως επι το πλείστον με ιντερνετ. Αυριο θα πρέπει να πάω στο Αγ. Ορος για δουλειά. ΔΕΝ εχει σήμα καμία εταιρεία εκει πέρα ως επι το πλειστον. να βασιστώ σε εργαλείο που δεν? πάλι για να σε προλάβω είχα Iphone και Ipad και Imac και και και και.... ομορφα λειτουργικά απλά αλλα όχι για τον απαιτητικό χρήστη. γύρισαμε σε ANDROID και γλυτώσαμε χρόνο που στην τελική είναι χρήμα.

 

ολες οι τελευταίες εκθέσεις ασφάλειας αναγνωρίζουν το Android ως το πλέον ασφαλέστερο OS ενημερώσου πριν μιλήσεις.

 

Για καγκουριά μιλάς και πάλι και εξατμίσεις σαν κανα παιδάκι με το παπακι του. το απλο λιτό λειτουργικό δεν είναι απαραίτητα κομψό, εγώ το θεωρώ εκτος απο κομψό ελιπές και κατώτερο. αληθεια nexus devises δοκίμασες ποτε να δεις τι παίζει?

 

παλί για εξατμισεις και χαζα παραδείγματα προσπαθείς να την πεις στον αλλον. αν βάλεις ενα Note 4 που έχω και ένα Iphone 6 plus διπλα δίπλα και προσπαθήσεις να δουλεψεις και να κανεις τα ιδια πράγματα χωρις καμια εγκατασταση εξτρα εφαρμογής θα καταλαβεις οτι το ένα λειτουργικό και το άλλο ειναι μιλια μακρια στις δυνατοτητες. απο file explorer, OTG, ανταλλαγής αρχείων εκτος δικτύου εως και γω τι αλλο να σου πω. οσο αφορά το παραδειγμά σου.... τι να σου πω S3 εχω για το δευτερο αυτοκίνητο μου και σε πληροφορώ οτι για τα λεφτά του δεν αξίζε τα χρήματα του με ολη την ειλικρίνεια.

 

μην συγκρίνεις την μάζα με την εξυπνάδα. κάποτε όλοι λεγανε οτι η γη ήταν επίπεδη... δεν ήταν ολοι τους πιο εξυπνοι απο τον έναν που έλεγε το αντίθετο. Η μάζα όπως θα έχεις καταλαβει ειναι χαζή και δέχεται ότι της πλασάρουνε χωρις την παραμικρή κριτική σκέψη. 

 

Και τέλος για να καταλάβεις τα περισσότερα εξαρτήματα απο το κινητό σου είναι made by samsung... finger print scanner από εταιρία που εξαγόρασε, και πολλά άλλα που δεν είναι καν "εφεύρεση" της Apple. αλλα πές μου σε ποιον τομέα ειναι σαν κινητό μπροστά ένα Iphone.

 

στα λέω σε τελείως φιλική διάθεση 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άποψη μου είναι πως η samsung έχει ξεπεράσει πλέον την apple. αυτό που έλειπε για να ολοκληρώσει το πακέτο ήταν το lolipop. καλύτερες οθόνες, καλύτερες κάμερες, καλύτερα feature από το OS που πλέον με τρομερή αυθάδεια αντιγράφει η apple βαφτιζοντας τα καινοτομία (η samsung βέβαια αντέγραψε κάργα την apple στο παρελθόν για να ανέβει στα μάτια του κόσμου). multitasking. αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να αγοράσεις μια apple συσκευή εκτός και αν 1ον δεν έχεις καμία επαφή με την τεχνολογία και 2ον αν είσαι apple fan.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σκέφτηκα σου μιλάω ειλικρινά αν έπρεπε να κάτσω να σου απαντήσω. Η είσαι κάτω απο 18 το πολύ 20 χρονών ή είσαι τελείως εκτός αγοράς εργασίας που είναι απαιτητική και τεχνολογικά απαιτητική και δεν το λεω υποτιμητικά . Για να σε προλάβω είμαι 33 χρονών και έχω μια εταιρία πίσω μου η οποία ασχολείται απο ιδιωτικά τεχνικά έργα έως δημόσια έργα στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό. Για μένα το εκάστοτε τηλέφωνο δεν είναι απλά ένα τηλέφωνο να βγάζω selfies και να σερφάρω στο ιντερνετ fb κτλ. θα μπορούσα να σου αναλύσω γτ χρειάζομαι 2ερη η 3η μπαταρία μεσα σε μια μέρα ή γιατί πρέπει να υποστηρίζει OTG το τηλέφωνο μου ή να έχει sd κάρτες κτλ αλλα θα κουράσω και έχουν 1000 ξανα αναφερθεί. Ενας επαγγελματίας θέλει ένα τηλέφωνο που να μπορείς να το συνδέσεις παντού να προβάλεις στοιχεία παντου. Να στείλεις ενα αρχείο εκει πάνω στον συνεργάτη σου ή στον μηχανικό, ναι εκει πανω στο βουνό που είσαι, ναι μεσο bt γτ δεν εχει δίκτυο πχ και γιατι εισαι εκει και κατασκευάζεις το κολο φράγμα για να εχουν να πίνουν κάποιοι ανθρωποι νερό. Η Apple δεν τα κάνει και αν τα κάνει πρεπει να έχεις ένα σκασμό εφαρμογές για να τα καταφέρεις και ως επι το πλείστον με ιντερνετ. Αυριο θα πρέπει να πάω στο Αγ. Ορος για δουλειά. ΔΕΝ εχει σήμα καμία εταιρεία εκει πέρα ως επι το πλειστον. να βασιστώ σε εργαλείο που δεν? πάλι για να σε προλάβω είχα Iphone και Ipad και Imac και και και και.... ομορφα λειτουργικά απλά αλλα όχι για τον απαιτητικό χρήστη. γύρισαμε σε ANDROID και γλυτώσαμε χρόνο που στην τελική είναι χρήμα.

 

ολες οι τελευταίες εκθέσεις ασφάλειας αναγνωρίζουν το Android ως το πλέον ασφαλέστερο OS ενημερώσου πριν μιλήσεις.

 

Για καγκουριά μιλάς και πάλι και εξατμίσεις σαν κανα παιδάκι με το παπακι του. το απλο λιτό λειτουργικό δεν είναι απαραίτητα κομψό, εγώ το θεωρώ εκτος απο κομψό ελιπές και κατώτερο. αληθεια nexus devises δοκίμασες ποτε να δεις τι παίζει?

 

παλί για εξατμισεις και χαζα παραδείγματα προσπαθείς να την πεις στον αλλον. αν βάλεις ενα Note 4 που έχω και ένα Iphone 6 plus διπλα δίπλα και προσπαθήσεις να δουλεψεις και να κανεις τα ιδια πράγματα χωρις καμια εγκατασταση εξτρα εφαρμογής θα καταλαβεις οτι το ένα λειτουργικό και το άλλο ειναι μιλια μακρια στις δυνατοτητες. απο file explorer, OTG, ανταλλαγής αρχείων εκτος δικτύου εως και γω τι αλλο να σου πω. οσο αφορά το παραδειγμά σου.... τι να σου πω S3 εχω για το δευτερο αυτοκίνητο μου και σε πληροφορώ οτι για τα λεφτά του δεν αξίζε τα χρήματα του με ολη την ειλικρίνεια.

 

μην συγκρίνεις την μάζα με την εξυπνάδα. κάποτε όλοι λεγανε οτι η γη ήταν επίπεδη... δεν ήταν ολοι τους πιο εξυπνοι απο τον έναν που έλεγε το αντίθετο. Η μάζα όπως θα έχεις καταλαβει ειναι χαζή και δέχεται ότι της πλασάρουνε χωρις την παραμικρή κριτική σκέψη. 

 

Και τέλος για να καταλάβεις τα περισσότερα εξαρτήματα απο το κινητό σου είναι made by samsung... finger print scanner από εταιρία που εξαγόρασε, και πολλά άλλα που δεν είναι καν "εφεύρεση" της Apple. αλλα πές μου σε ποιον τομέα ειναι σαν κινητό μπροστά ένα Iphone.

 

στα λέω σε τελείως φιλική διάθεση 

Τα iPhone στέλνουν αναμεταξύ τους αρχεία, οπότε σαν εταιρία όπως λες μπορουν οι εργαζόμενοι να προμηθευτούν με εταιρικά κινητά. Αμφιβάλω αν χρησιμοποίησες ποτέ όλα αυτά που λές. Όσο για το ποιο ασφαλές; ακόμα δεν ενημέρωσαν τις τρύπες ασφαλείας οπότε μην λές ανακρίβειες, αν εσύ κάνεις το online banking σου απο android τότε καλή τύχη.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Music Subscription χρησιμοποιώ για να ακούσω την μουσικούλα μου φίλε "Πειρατή" δές Spotify,Deezer και άλλα παρόμοια αλλα ο κλασσικός ελληνάρας δέν δίνει ούτε ένα τάλιρο για την μουσική του, απο κάτι τέτοιους  πάει καταδιαόλου αυτή η χώρα και μετά αναρωτιέστε, γιατί δεν το φέρνουν και στην ελλάδα ή γιατί είναι τόσο πανάκριβα; γιατί υπάρχουν κάτι ουγκανοί σαν εσένα και κάποιους άλλους που υποστηρίζουν την πειρατεία. Δεν δούλεψες ποτέ σε παραγωγικό χώρο ή να προγραμματίσεις κάτι γιαυτό και δεν μπορείς να εκτιμήσεις την εργασία άλλων ανθρώπων. Τράβα λοιπόν στην σπηλιά σου με το Ανδροιδές σου και μην μου το παίζεις θιγμένος, σου θίξαμε και την πειρατεία που το θεωρείς κατόρθωμα, αλλα ναι ξέχασα είσαι από τους Android/PC Masterουγκανάδες που νομίζουν ότι ο Pro User δεν δίνει δεκάρα και κλέβει τους πάντες για να πάρει δωρεάν το λογισμικό του και την μουσική του.

Εφαρμογες και μουσικη ναι αγοραζω γιατι θελω να στηριζω τους δημιουργους. Ομως για ταινιες φιλε, δεν εχεις δικιο. Αν υπηρχε ενα netflix στην Ελλαδα με συνδρομη περι τα 10 euro μηνιαιως να τα δωσεις για να βλεπεις τα παντα. Το να νοικιασω μια ταινια ομως σε απλο hd με κοστος γυρω στα 3-4 ευρω οχι, δε το κανω γιατι ειναι κοροιδια.

 

Την κατεβαζω σε καλυτερη ποιοτητα και την βλεπω σε fhd smart tv 48" και το φχαριστιεμαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφαρμογες και μουσικη ναι αγοραζω γιατι θελω να στηριζω τους δημιουργους. Ομως για ταινιες φιλε, δεν εχεις δικιο. Αν υπηρχε ενα netflix στην Ελλαδα με συνδρομη περι τα 10 euro μηνιαιως να τα δωσεις για να βλεπεις τα παντα. Το να νοικιασω μια ταινια ομως σε απλο hd με κοστος γυρω στα 3-4 ευρω οχι, δε το κανω γιατι ειναι κοροιδια.

 

Την κατεβαζω σε καλυτερη ποιοτητα και την βλεπω σε fhd smart tv 48" και το φχαριστιεμαι.

Για ταινίες μιλούσα για Netflix τύπου όχι για ενοικίαση για την ενοικίαση έχεις κάποιο δίκιο για τις online τιμές. Αν δεν κάνω λάθος ελληνική παρόμοια υπηρεσία έχει η Hol.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μωρέ. Όλοι μας έχουμε ένα S3 για δεύτερο αυτοκίνητο και το έχουμε μετανιώσει.

Αλλο μετανιώσει αλλο οτι δεν αξιζε το ποσο τον χρημάτων που κοστισε... ;)

Τα iPhone στέλνουν αναμεταξύ τους αρχεία, οπότε σαν εταιρία όπως λες μπορουν οι εργαζόμενοι να προμηθευτούν με εταιρικά κινητά. Αμφιβάλω αν χρησιμοποίησες ποτέ όλα αυτά που λές. Όσο για το ποιο ασφαλές; ακόμα δεν ενημέρωσαν τις τρύπες ασφαλείας οπότε μην λές ανακρίβειες, αν εσύ κάνεις το online banking σου απο android τότε καλή τύχη.

Μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να με βρεις να σου δείξω τι χρησιμοποιώ και πόσο. οσο για τα εταιρικά κινιτά... εταιρικά είναι... μην μπερδεύεις την σύνδεση της καθε εταιρίας voda ktl με την συσκευή...

Συγνώμη αν έκανα λάθος αλλα μέχρι και το 5s δεν εστελναν... τώρα πως το κάνουν? δλδ μπορώ εγώ να σου στείλω ένα αρχείο cad (σχεδιαστικό) χωρίς ιντερνετ? μέσο wifi direct ή μέσω NFC? τα ξεκλείδωσαν? αν το έκανα μπράβο τους το επικροτώ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ταινίες μιλούσα για Netflix τύπου όχι για ενοικίαση για την ενοικίαση έχεις κάποιο δίκιο για τις online τιμές. Αν δεν κάνω λάθος ελληνική παρόμοια υπηρεσία έχει η Hol.

Αμφιβαλλω αν η hol εχει αξιοπρεπες περιεχομενο αν και δεν εχω ιδεα. Αν ερχοταν παντως κατι αξιοπρεπες με μια φυσιολογικη συνδομη, οι περισσοτεροι θα το στηριζαν πιστευω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E αντε κουρεφτειτε λεω εγω. Ειχα καιρο να γραψω στο site αλλα απ οτι φαινεται δεν εχασα και κατι.. Τα ιδια 15αχρονα κρυβονται πισω απ το πληκτρολογιο.

 

Οταν δειτε τις πωλησεις ομως και τη βουτια που θα κανει παλι η samsung το ερχομενο ετος, σε σχεση με την μισητη apple που εκραζε και πρωτη απ ολους αντιγραφει, θα νιωσετε λιγο.

 

 

Υπαρχουν 1, 2 ατομα εδω μεσα που μπορουμε να μιλησουμε ηρεμα και πολιτισμενα και τους ζηταω συγγνωμη που παρασυρομαι..

 

 

 

 

 

 

@karkadi εισαι απ τους τυπους που όλα τα ξερουν και ολοι οι αλλοι είναι λαλακες δεν πειραζει...

Αν τωρα κανουν βουτια οι πωλήσεις δεν με ενδιαφερει δεν εχω μετοχες όπως πολλοι εδώ το μονο που με νοιαζει είναι να βγαζει κινηταρες όπως κανει εξαλου και να γουστάρουμε...οποιος δεν γουσταρει υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες κ νεραντζιες :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλο μετανιώσει αλλο οτι δεν αξιζε το ποσο τον χρημάτων που κοστισε... ;)

Μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να με βρεις να σου δείξω τι χρησιμοποιώ και πόσο. οσο για τα εταιρικά κινιτά... εταιρικά είναι... μην μπερδεύεις την σύνδεση της καθε εταιρίας voda ktl με την συσκευή...

Συγνώμη αν έκανα λάθος αλλα μέχρι και το 5s δεν εστελναν... τώρα πως το κάνουν? δλδ μπορώ εγώ να σου στείλω ένα αρχείο cad (σχεδιαστικό) χωρίς ιντερνετ? μέσο wifi direct ή μέσω NFC? τα ξεκλείδωσαν? αν το έκανα μπράβο τους το επικροτώ!!!

με το iOS 7 από το iPhone 5 μέχρι τα καινούργια μπορείς να στείλεις αρχεία μέσω AirDrop, συνδυάζει το Bluetooth με την κεραία WiFi ώστε να έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα κατά την διάρκεια της αποστολής και όχι δεν χρειάζεται ίντερνετ.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με το iOS 7 από το iPhone 5 μέχρι τα καινούργια μπορείς να στείλεις αρχεία μέσω AirDrop, συνδυάζει το Bluetooth με την κεραία WiFi ώστε να έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα κατά την διάρκεια της αποστολής και όχι δεν χρειάζεται ίντερνετ.

Μπορείς όμως να στείλεις αρχεία cad που ρώτησε ο φίλος tamis? Ή θα πρέπει να το υποστηρίζει η εφαρμογή της autodesk?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αξιόλογη και δυνατή συσκευή. Χωρίς SD τα 64GB είναι (σχεδόν) μονόδρομος.

Το S Pen έρχεται βελτιωμένο σε αρκετούς τομείς, την βελτίωση αυτή θα την δούμε με κάποιο update και στο Note 4?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...