Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολες την ιδια δουλεια κάνουν. Παντως εγώ είμαι υπερ της parodontax, γιατί από τοτε που την χρησιμοποίησα σταμάτησα να βγάζω πληγές στα ούλα.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Χωρίς φθόριο,sls,parabens και ίσως η καλύτερη εμπορική οδοντόκρεμμα με 25% ξυλιτόλη. Μαζί με μια καλή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα θα έχεις εξαιρετική στοματική υγιεινή.

http://www.iherb.com/now-foods-solutions-xyli-white-toothpaste-gel-refreshmint

Δημοσ.

Μαζί με μια καλή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα θα έχεις εξαιρετική στοματική υγιεινή.

Θέλω μόνο να προσθέσω ότι ένα πάρα πολύ καλά είναι να χρησιμοποιούμε ένα εργαλείο που πιτσιλάει νερό.

Π.χ. panasonic dentacare

Κάνει απίστευτη δουλειά για τα ούλα και ανάμεσα στα δόντια.

Επίσης σε Amazon,ebay κτλ. μπορείτε να βρείτε οδοντιατρικά σουβλιά,καθρεφτάκια,ξύστρες-πως τα λένε δεν ξέρω- για καθαρισμό της μαυρίλας που μαζεύεται στα δόντια.<--Αυτό πολύ προσεχτικά και λίγο.

Eπίσης πολλοί συνιστούν αλλά είναι ακριβούτσικα ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες με υπέρηχο.Αυτά δεν τα δοκίμασα ακόμη.

Δημοσ.

Νομίζω σε λίγο καιρό οι οδοντόκρεμες θα λένε ότι ισιώνουν τα στραβά δόντια, βοηθάνε να βγουν καινούρια μόνιμα δόντια, θα απορροφούν έγκλειστους φρονιμήτες... :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μόνο ότι πει ο κύριος Κάστορας....

Πάντως το μεγαλύτερο ψέμα που υπάρχει σε προϊόντα είναι οι οδοντόκρεμες που λένε whitening επάνω (και extreme whitening και 3d whitening... Απάτη κανονική μιλάμε....

Την περασμένη εβδομάδα είχε -40 % τις oral b ο Βερόπουλος και μαζί με κουπόνια pockee μου έβγαιναν 59 cents η μία (pro expert).... Φόρτωσα κάμποσες...

Δημοσ.

τη πιο φτηνή(συνήθως aim νμζ)

Ο γιατρός είχε πει να παίρνω μια με 6+ ευρώ αλλά δε συμφαίρει γιατί τα πλαίνω 3 φορές την ημέρα.

Δημοσ.

'Οποια μου κάτσει εκείνη την ώρα, είτε λόγω προσφοράς είτε επειδή την ξέρω και μου άρεσε είτε επειδή νομίζω θα μου αρέσει. Συνήθως Oral B, Colgate, Aquafresh, AIM (τις γνωστές δηλαδή). Sensodyne αν θυμάμαι καλά είναι που έχει απαίσια γεύση σα στόκο?

Παίρνω και παιδικές μερικές φορές (κοροϊδέψτε ελεύθερα).

Δεν νομίζω να λευκαίνει καμία, ούτε να έχει πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες. Το βασικό είναι που έχει fluoride από θέμα αποτελεσματικότητας, μετά σημαντικό είναι η καλή γεύση και μετά κανένα foaming agent (η Pro Expert ας πούμε ενώ μου αρέσει πολύ σε γεύση και υφή, δεν αφρίζει και νευριάζω).

Δημοσ.

Όποια βρω σε προσφορά 1+1 δώρο. :P Όλες τα ίδια λένε ότι κάνουν, οπότε αφού δεν έχω ακούσει και τίποτα ιδιαίτερο από τον οδοντίατρό μου, παίρνω ότι κάτσει.

Κι από βούρτσα, την κλασική Braun.

397209_LB_00_FB.EPS_1000.jpg

Δημοσ.

Πώς μπορείτε με τις ηλεκτρικές ; Ποτέ δεν τς συμπάθησα.... Κυρίως επειδή θέλω η οδοντόβουρτσα να έχει μεγάλη επιφάνεια ενώ οι ηλεκτρικές έχουν πολύ μικρή και επειδή η αίσθηση της δόνησης δεν μου αρέσει επάνω στα δόντια.... επίσης μου αρέσει να τρίβω δυνατά σχετικά από μόνος μου wax on wax off...

• Like 2
Δημοσ.

Χωρίς φθόριο,sls,parabens και ίσως η καλύτερη εμπορική οδοντόκρεμμα με 25% ξυλιτόλη. Μαζί με μια καλή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα θα έχεις εξαιρετική στοματική υγιεινή.

http://www.iherb.com/now-foods-solutions-xyli-white-toothpaste-gel-refreshmint

Καλές οι οδοντόκρεμες και τα συμπληρώματα από το iherb αλλά τώρα με τα cc θα κάνουμε καιρό να τα δούμε

Δημοσ.

συνηθως αιμ , κολγκατε και τετοιες 

sensodyne κανα 3-4 φορες που εχω παρει δεν μου εχουν αρεσει καθολου

Δημοσ.

Τη γυναίκα μου και το υιό μου δε μπορώ να τους πείσω ούτε να τους αναγκάσω να μη βάζουν το φθόριο στο στόμα τους.

Η σύζυγος είναι ξεροκέφαλη και άλλος είναι μικρός.

Εσείς όμως που μάλλον δεν προσέξατε το link για το φθόριο που έβαλα μερικά posts πιο πάνω σε ποιά κατηγορία ανήκετε;

Γνωρίζετε τι βάζετε στο στόμα σας;

Δημοσ.

Πώς μπορείτε με τις ηλεκτρικές ; Ποτέ δεν τς συμπάθησα.... Κυρίως επειδή θέλω η οδοντόβουρτσα να έχει μεγάλη επιφάνεια ενώ οι ηλεκτρικές έχουν πολύ μικρή και επειδή η αίσθηση της δόνησης δεν μου αρέσει επάνω στα δόντια.... επίσης μου αρέσει να τρίβω δυνατά σχετικά από μόνος μου wax on wax off...

Πέστα ντε, εγώ νιώθω ότι δεν καθαρίζει καλά. Βαριέμαι να την κρατάω και να περιμένω, βαριέμαι να τη φορτίζω συνέχεια, δεν μου αρέσει το μπζζζζ και το τρεμουλο, πιάνει χώρο, είναι ακριβή και γενικά μόνο αρνητικά βρίσκω. Πως μπορείτε όντως?

Τη γυναίκα μου και το υιό μου δε μπορώ να τους πείσω ούτε να τους αναγκάσω να μη βάζουν το φθόριο στο στόμα τους.

Η σύζυγος είναι ξεροκέφαλη και άλλος είναι μικρός.

Εσείς όμως που μάλλον δεν προσέξατε το link για το φθόριο που έβαλα μερικά posts πιο πάνω σε ποιά κατηγορία ανήκετε;

Γνωρίζετε τι βάζετε στο στόμα σας;

Επειδή ξέρω ότι το φθόριο κάνει καλό στα δόντια, πάτησα το λινκ σου από περιέργεια. Δεν είδα κάτι κακο. Σε τι αναφέρεσαι? Η ποσότητα στις οδοντόκρεμες δεν είναι αυτή στις βιομηχανικές εφαρμογές προφανώς, είναι όσο χρειάζεται για να έχουμε όφελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...