Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stel106 είπε

https://cfmoto.gr/product/ae8-s/

Μονο αυτο ειναι σε πρόσφορα που ειναι κ το καλυτερο απο ολα!

Σαν χαρακτηριστικά είναι τέλειο.

Εμένα δεν μου αρέσει αισθητικά αλλά abs και όλα αυτά που έχει δεν τα βρίσκεις με αυτή την τιμή.

• Απαντ. 881
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vaggooss είπε

Σαν χαρακτηριστικά είναι τέλειο.

Εμένα δεν μου αρέσει αισθητικά αλλά abs και όλα αυτά που έχει δεν τα βρίσκεις με αυτή την τιμή.

+ Οτι ειναι με ιμαντα πίσω και υγρόψυκτο μοτερ

Τωρα απο ομορφια για κινεζος καλα τα παει :D

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, li@m είπε

3690 χωρις την επιδοτηση, σωστα;

σωστα ναι 2940 με την επιδοτηση γιατι εχει 2 μπαταριες

Δημοσ.

Παιδιά πάρτε ηλεκτρικό σκούτερ και μην το σκέφτεστε. Απορώ γιατί ακόμα ο κόσμος αγοράζει βενζινοκίνητα. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι επειδή από 14 δούλεψα σε συνεργείο μοτοσυκλετών για 2 καλοκαίρια,και είχα από τα 16  μηχανάκι-α μέχρι  τώρα που είμαι 42 και έχω καλή γνώση του τι σημαίνει 2 Ρόδες και πόσα έξοδα έχει ένα βενζινοκίνητο. Γιατί έξοδα δεν είναι μόνο το καύσιμο το οποίο είναι υπέρογκο ούτος η άλλος.

Με ηλεκτρικό σκούτερ ξεχνάς πραγματικά το συνεργείο και το πρατήριο.

Κάντε το βήμα άφοβα.

Και αν το πάμε και ένα βήμα παραπέρα με ηλεκτρικό σκούτερ στηρίζεις και την χώρα σου γιατί ρεύμα παράγουμε εμείς, άρα τα λεφτά μένουν στην χώρα. Τα υγρά καύσιμα εισάγονται. 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, vaggooss είπε

Παιδιά πάρτε ηλεκτρικό σκούτερ και μην το σκέφτεστε. Απορώ γιατί ακόμα ο κόσμος αγοράζει βενζινοκίνητα. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι επειδή από 14 δούλεψα σε συνεργείο μοτοσυκλετών για 2 καλοκαίρια,και είχα από τα 16  μηχανάκι-α μέχρι  τώρα που είμαι 42 και έχω καλή γνώση του τι σημαίνει 2 Ρόδες και πόσα έξοδα έχει ένα βενζινοκίνητο. Γιατί έξοδα δεν είναι μόνο το καύσιμο το οποίο είναι υπέρογκο ούτος η άλλος.

Με ηλεκτρικό σκούτερ ξεχνάς πραγματικά το συνεργείο και το πρατήριο.

Κάντε το βήμα άφοβα.

Και αν το πάμε και ένα βήμα παραπέρα με ηλεκτρικό σκούτερ στηρίζεις και την χώρα σου γιατί ρεύμα παράγουμε εμείς, άρα τα λεφτά μένουν στην χώρα. Τα υγρά καύσιμα εισάγονται. 

εγω παρολο που παρηγγειλα δεν μπορω ακομη να το υποστηριξω...  ο λογος?

ολα ειναι κινεζικα

ανταλλακτικα μετα απο 3-5 χρονια?? θα υπαρχουν πουθενα? 

αξια μεταπωλησης ?

δλδ επειδη σκεφτομουν πριν παραγγειλω το ηλεκτρικο αν επαιρνα ενα nmax 125 (μιας και η χρηση και για τα 2 ειναι εντος πολης) δεν νομιζω τα 2.5/100 καταναλωση και μια αλλαγη λαδιων αν 3000/χλμ θα ηταν τοσο μεγαλο κοστος + οτι οταν θες να το πουλησεις φευγει αμεσα... το ηλεκτρικο ομως???

ισως ειναι ακομη σε πρωιμο σταδιο τα ηλεκτρικα στην καθημερινοτητα μας  κακα τα ψεμματα αλλιως Θα εβγαζαν και honda yamaha κλπ αν εβλεπαν οτι μπορουν να φτιαξουν κατι καλο

ΥΓ

για οσους βεβαια ειναι στο ψαξιμο δειτε και αυτο λεει οτι εχει μπαταριες νεου τυπου και δινει 5 χρονια εγγυηση μπαταριας και 3 στο σκαφος

https://www.gatsoulis.gr/product/michanaki-ilektriko-nerva-exe/

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ. Καλά τα πρώτα χρόνια, αν κάποια στιγμή αρχίσει να ζητάει θα βγάλεις άκρη; Είτε αυτό λέγεται ανταλλακτικά, είτε κάποιον που να ξέρει να το φτιάξει και να κάτσει να ασχοληθεί.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stel106 είπε

εγω παρολο που παρηγγειλα δεν μπορω ακομη να το υποστηριξω...  ο λογος?

ολα ειναι κινεζικα

ανταλλακτικα μετα απο 3-5 χρονια?? θα υπαρχουν πουθενα? 

αξια μεταπωλησης ?

δλδ επειδη σκεφτομουν πριν παραγγειλω το ηλεκτρικο αν επαιρνα ενα nmax 125 (μιας και η χρηση και για τα 2 ειναι εντος πολης) δεν νομιζω τα 2.5/100 καταναλωση και μια αλλαγη λαδιων αν 3000/χλμ θα ηταν τοσο μεγαλο κοστος + οτι οταν θες να το πουλησεις φευγει αμεσα... το ηλεκτρικο ομως???

ισως ειναι ακομη σε πρωιμο σταδιο τα ηλεκτρικα στην καθημερινοτητα μας  κακα τα ψεμματα αλλιως Θα εβγαζαν και honda yamaha κλπ αν εβλεπαν οτι μπορουν να φτιαξουν κατι καλο

ΥΓ

για οσους βεβαια ειναι στο ψαξιμο δειτε και αυτο λεει οτι εχει μπαταριες νεου τυπου και δινει 5 χρονια εγγυηση μπαταριας και 3 στο σκαφος

https://www.gatsoulis.gr/product/michanaki-ilektriko-nerva-exe/

Ο λόγος ότι έχεις τον φόβο του άγνωστου γι'αυτό λέω μην φοβάστε. Έχω πάρει από τα πρώτα που είναι πολύ υποδεέστερο και δεν έχει πάθει τίποτα.

Για ανταλλακτικά αν κάνεις μια σωστή επιλογή όπως έγραψα δεν θα έχεις θέμα. Δλδ μια σωστή εταιρεία που υποστηρίζει το προϊόν της.

Μεταπώληση όχι δεν έχει λόγω του ότι ακόμα οι Έλληνες είναι διστακτικοί και ημιμαθείς,δλδ δεν κοιτάνε να μάθουν αλλά μόνο να κραζουν. Αλλά αυτά που θα κερδίσεις από το κόστος μετακίνησης είναι πολύ μεγαλύτερο ποσό από αυτά που θα κερδίσεις από την μεταπώληση.

Για την μπαταρία μην σκέφτεσαι ότι θα χαλάσει διότι δεν θα χαλάσει. Ειλικρινά μην ρωτάτε για την μπαταρία οι καινούργιες πλέον είναι ακόμη ποιο ανθεκτικές. Στο σάιτ της ηλεκτροκίνησης ο άλλος έγραψε ότι έκανε 47,000 σε 14 μήνες και δεν έχει χάσει σχεδόν καθόλου αυτονομία ,το δουλεύει ως ντελιβερι. Και το φορτίζει με ταχύ φόρτιση.

Η honda και yamaha που λες έχουν χάσει το παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης όπως και οι μεγάλες ευρωπαϊκές. Κινδυνεύουν με λουκέτο γιατί δεν αντιλήφθηκαν το πόσο γρήγορα θα προχωρήσει η ηλεκτροκινηση και οι Κινέζοι δυστυχώς για εμάς είναι οι νέοι αυτοκράτορες. 

2 ώρες πριν, phanispal είπε

Συμφωνώ. Καλά τα πρώτα χρόνια, αν κάποια στιγμή αρχίσει να ζητάει θα βγάλεις άκρη; Είτε αυτό λέγεται ανταλλακτικά, είτε κάποιον που να ξέρει να το φτιάξει και να κάτσει να ασχοληθεί.

Αν χρειαστείς λύση σε σοβαρό πρόβλημα δυστυχώς μόνο από εκεί που το πήρες,σε αυτό το κομμάτι δεν έχει υπάρξει μεγάλη πρόοδος. Αλλά αυτό μόνο αν πέσεις σε ελαττωματικό προϊόν κάτι που είναι πολύ σπάνιο,γι'αυτό υπάρχει η εγγύηση. 

Δημοσ.
22 hours ago, vaggooss said:

Παιδιά πάρτε ηλεκτρικό σκούτερ και μην το σκέφτεστε. Απορώ γιατί ακόμα ο κόσμος αγοράζει βενζινοκίνητα.

Ίσως γιατί κάποιοι κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα κάθε μέρα και με μεγαλύτερες ταχύτητες.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ίσως γιατί κάποιοι κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα κάθε μέρα και με μεγαλύτερες ταχύτητες.

Όσα περισσότερα κάνεις επιβάλλεται να πάρεις ηλεκτρικό. Δεν μιλάμε για ταξίδια αλλά αν κάνεις έως 150 χιλιόμετρα την μέρα βρίσκεις άνετα να αγοράσεις για να σε καλύπτει και κάνεις απόσβεση σε 2 χρόνια.

Δημοσ.
25 minutes ago, vaggooss said:

Όσα περισσότερα κάνεις επιβάλλεται να πάρεις ηλεκτρικό. Δεν μιλάμε για ταξίδια αλλά αν κάνεις έως 150 χιλιόμετρα την μέρα βρίσκεις άνετα να αγοράσεις για να σε καλύπτει και κάνεις απόσβεση σε 2 χρόνια.

Ποιο ηλεκτρικό σκούτερ βγάζει τόσα χιλιόμετρα πηγαίνοντας με 100 για παράδειγμα? 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ποιο ηλεκτρικό σκούτερ βγάζει τόσα χιλιόμετρα πηγαίνοντας με 100 για παράδειγμα? 

Της wheelnwater το lion και κάνα 2 άλλα μοντέλα που ξέρω εγώ. Είναι και άλλα λογικά απλά πλέον δεν  πολύ κοιτάω τη έρχεται στην ελληνική αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...