Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω των συνθηκών η αλλαγή χώρας είναι δυστυχώς πλέον κάτι συνηθισμένο. Εκτός από τα βασικά κριτήρια που είναι η δουλειά και το βιωτικό επίπεδο, θα έπαιζε ρόλο στην επιλογή αν πχ κάποιος/κάποια θεωρούσε ωραίους τους άντρες/γυναίκες αυτής της χώρας; Πχ αν αρέσουν οι ξανθοί σουηδία ας πούμε και αν θέλει κάτι πιο μεσογειακό ισπανία (ναι οκ ξέρω η ισπανία έχει κρίση αλλά για παράδειγμα το λέω). Επίσης θα έπαιζε ρόλο η περιέργεια να γνωρίσετε μια νοοτροπία διαφορετική από την ελληνική; Δεν εννοώ για πάντα να μένει κάποιος έξω, για ένα μικρό διάστημα είτε για συνέχεια των σπουδών είτε για εργασία.

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα θα διάλεγες να πας σε μια χώρα με κριτήριο αν έχει ωραίες γκόμενες>?

Στο λέω με το σκεπτικό ότι είσαι μεταξύ δύο χωρών που όλα τα άλλα είναι περίπου ίδια.. αυτο το κριτήριο θα βοήθαγε την επιλογή σου να γείρει προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση; Δε λέω να φύγεις για αυτό. Λέω αν έπρεπε να φύγεις να ήταν και αυτό στα κριτήρια (όχι το βασικό κριτήριο όμως).

Δημοσ.

Δεν διάβασα καλά τον τίτλο και νόμιζα ότι έλεγε "λόγος αλλαγής ώρας", και περίμενα να διαβάζω κάτι όπως το γιατί η ώρα αλλάζει 2 φορές τον χρόνο.

Εκτός από το θέμα εργασίας ίσως το μόνο που θα κοίταζα σε μια άλλη χώρα, θα ήταν η γλώσσα που μιλάνε καθώς και το τι καιρό έχουν. Πάντα θα υπάρχουν όμορφες κοπέλες όπου και να πας.

Δημοσ.

Στο λέω με το σκεπτικό ότι είσαι μεταξύ δύο χωρών που όλα τα άλλα είναι περίπου ίδια.. αυτο το κριτήριο θα βοήθαγε την επιλογή σου να γείρει προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση; Δε λέω να φύγεις για αυτό. Λέω αν έπρεπε να φύγεις να ήταν και αυτό στα κριτήρια (όχι το βασικό κριτήριο όμως).

Θεωρώντας πάντα ότι ψάχνεις για καλές συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, κι όχι για σεξοτουρισμό,

αν βρίσκεις δύο χώρες ίδιες και σου μένει μόνο το κριτήριο των γκομενών, σημαίνει ότι δεν το έχεις ψάξεις σοβαρά το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είμαι στην προετοιμασία για αλλαγή χώρας, οι λόγοι είναι: Πολύ καλύτερες συνθήκες εργασίας και περισσότερες δουλειές. Αλλαγή περιβάλλοντος, προφανώς δεν μας αρέσει η ζωή εδώ/άνθρωποι. Θα ανοίξουν οι επαγγελματικοί μας ορίζοντες, θα δούμε και θα ζήσουμε νέα πράγματα, κτλ κτλ..

Αν ήταν να διαλέξουμε χώρα με βάση εμφάνιση αντρών/γυναικών ... Καλά κρασιά

• Like 1
Δημοσ.

Οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι μια χαρά. Απλά υπάρχει διαστρέβλωση της εντύπωσης που έχουμε για το μέσο Έλληνα λόγω της σαπίλας του κράτους / πολιτείας / επαγγελματικού τομέα. Αυτό όμως έχει να κάνει με την δομή της κοινωνίας όχι με τον χαρακτήρα και το ήθος του καθενός. 

Αν λυθούν τα άνω προβλήματα θα δεις πως θα αρχίσεις να εκτιμάς τους Έλληνες. Στο λέω εκ πείρας ως "παθών". 

Όσον αφορά το αν διαλέγουμε μια χώρα με βάση τις γκόμενες, όταν φτάνουμε στην απόγνωση και μεταναστεύουμε (γιατί δεν νομίζω κάνεις να αποφασίζει να φύγει από την χώρα για την πλάκα) είναι ανάξιο σχολιασμού. Λες και η μετανάστευση είναι μενού σε εστιατόριο..

• Like 1
Δημοσ.

Ακαδημαϊκή εξέλιξη (=διδακτορικό). Αν μπορούσα να κάνω το ίδιο project με την ίδια χρηματοδότηση και resources στην Ελλάδα, είχα γυρίσει χθες.

Δημοσ.

Λόγω των συνθηκών η αλλαγή χώρας είναι δυστυχώς πλέον κάτι συνηθισμένο. Εκτός από τα βασικά κριτήρια που είναι η δουλειά και το βιωτικό επίπεδο, θα έπαιζε ρόλο στην επιλογή αν πχ κάποιος/κάποια θεωρούσε ωραίους τους άντρες/γυναίκες αυτής της χώρας; Πχ αν αρέσουν οι ξανθοί σουηδία ας πούμε και αν θέλει κάτι πιο μεσογειακό ισπανία (ναι οκ ξέρω η ισπανία έχει κρίση αλλά για παράδειγμα το λέω). Επίσης θα έπαιζε ρόλο η περιέργεια να γνωρίσετε μια νοοτροπία διαφορετική από την ελληνική; Δεν εννοώ για πάντα να μένει κάποιος έξω, για ένα μικρό διάστημα είτε για συνέχεια των σπουδών είτε για εργασία.

Ναι παίζει ρόλο (με διαφορετική προτεραιότητα στα κριτήρια αναλόγως τα γούστα του καθενός)

Καθαρά υποκειμενικό θέμα δηλαδή

Οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι μια χαρά. Απλά υπάρχει διαστρέβλωση της εντύπωσης που έχουμε για το μέσο Έλληνα λόγω της σαπίλας του κράτους / πολιτείας / επαγγελματικού τομέα. Αυτό όμως έχει να κάνει με την δομή της κοινωνίας όχι με τον χαρακτήρα και το ήθος του καθενός. 

Αν λυθούν τα άνω προβλήματα θα δεις πως θα αρχίσεις να εκτιμάς τους Έλληνες. Στο λέω εκ πείρας ως "παθών". 

Όσον αφορά το αν διαλέγουμε μια χώρα με βάση τις γκόμενες, όταν φτάνουμε στην απόγνωση και μεταναστεύουμε (γιατί δεν νομίζω κάνεις να αποφασίζει να φύγει από την χώρα για την πλάκα) είναι ανάξιο σχολιασμού. Λες και η μετανάστευση είναι μενού σε εστιατόριο..

Ανοίγεις μεγάλη συζήτηση τώρα...

Κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι σε μια χώρα οι γυναίκες είναι περισσότερο υποτακτικές (ή το αντίθετο). Αυτό δεν αποτελεί ένα κριτήριο για έναν άγαμο άνδρα (που παράλληλα ενδιαφέρεται για σχέση στο καινούριο περιβάλλον);

Δημοσ.

Κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι σε μια χώρα οι γυναίκες είναι περισσότερο υποτακτικές (ή το αντίθετο). Αυτό δεν αποτελεί ένα κριτήριο για έναν άγαμο άνδρα (που παράλληλα ενδιαφέρεται για σχέση στο καινούριο περιβάλλον);

Δεν μπορώ να σκεφτώ περίπτωση ανθρώπου που αποφασίζει να φύγει από την χώρα του για μια καλύτερη ζωή και δίνει οποιαδήποτε βαρύτητα στο συγκεκριμένο κριτήριο (ωραίες / άσχημες), γιατί δεν θα είναι τόσο σημαντικό υπό το πρίσμα των άλλων προβλημάτων του και επίσης γιατί παντού έχει ωραίες γυναίκες. 

Η κουλτούρα κτλ, σαφώς είναι κριτήριο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα (πολύ κόσμος επιλέγει να μην μεταναστεύσει στο Dubai παρόλο που παρακαλάνε πχ)

Δημοσ.

Όταν είδα την είδηση ότι η MS κάνει δικιά της διανομή Linux είπα: "Τώρα νομίζω τα είδα όλα", μετά είδα αυτό το thread και αναθεώρησα...Νομίζω πως ούτε σου περνάει από το μυαλό τι γκόμενες/γκόμενους θα βρεις εκεί που θα πας αν είναι να πάρεις το δρόμο της ξενητιάς...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σκεφτώ περίπτωση ανθρώπου που αποφασίζει να φύγει από την χώρα του για μια καλύτερη ζωή και δίνει οποιαδήποτε βαρύτητα στο συγκεκριμένο κριτήριο, γιατί δεν θα είναι τόσο σημαντικό υπό το πρίσμα των άλλων προβλημάτων του και επίσης γιατί παντού έχει ωραίες γυναίκες. 

Η κουλτούρα κτλ, σαφώς είναι κριτήριο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα (πολύ κόσμος επιλέγει να μην μεταναστεύσει στο Dubai παρόλο που παρακαλάνε πχ)

Περίεργο αυτό που λες και το αιτιολογώ ως εξής. Όσοι μου λένε ότι η Αγγλία δεν έχει νυχτερινή ζωή, έμμεσα εννοούν (μαζί με όλα τα άλλα) ότι οι γυναίκες δεν είναι ωραίες ή δεν ντύνονται όπως στην Ελλάδα

Όταν κάποιος θέλει γυναίκες ψηλές, υποτακτικές, ξανθιές, κτλ και αντίστοιχα αποφεύγει γυναίκες που ζητάνε δεσμά ή γάμους ή ακόμα και άσχημες, τότε ναι δίνει βαρύτητα σε αυτό το κριτήριο. Μπορει να μην είναι πρώτη ή δεύτερη προτεραιότητα. Σίγουρα όμως θα είναι στη τέταρτη ή πέμπτη θέση προσωπικών κριτηρίων

Τόσο οι εξωτερικές (χρώμα μαλλιών, ύψος, στυλ ένδυσης, κτλ) προτιμήσεις όσο και οι εσωτερικές (νοοτροπία, κουλτούρα, συμπεριφορά, κτλ) ανήκουν για μένα στα κριτήρια επιλογής. Δέχομαι ότι όλα αυτά διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά θα δώσω ένα ακραίο παράδειγμα

Εγώ δύσκολα θα διάλεγα μια χώρα που έχει 100 Megan Fox after-surgery εποχή. Ενώ για μια χώρα με 100 Megan Fox before-surgery δεν θα έλεγα όχι

(μην με ρωτήσεις τώρα που την θυμήθηκα :P )

Όταν είδα την είδηση ότι η MS κάνει δικιά της διανομή Linux είπα: "Τώρα νομίζω τα είδα όλα", μετά είδα αυτό το thread και αναθεώρησα...Νομίζω πως ούτε σου περνάει από το μυαλό τι γκόμενες/γκόμενους θα βρεις εκεί που θα πας αν είναι να πάρεις το δρόμο της ξενητιάς...

Είναι δυνατόν στην εποχή του internet να λέγονται τέτοια πράγματα;

Εδώ για Σαουδική Αραβία/Μέση Ανατολή ο άλλος σκέφτεται ότι οι γυναίκες ντύνονται όπως στο assassin's creed

Πως το ξέρει ότι ντύνονται έτσι; Βλέπει συχνά γυναίκες από εκεί;

Δημοσ.

Ο καθένας τα ζυγίζει και τα βλέπει. Θεωρώ ότι το εργασιακό + κοινωνικές παροχές είναι μάλλον το πρώτο που κοιτάμε όλοι μας. Από εκεί και πέρα όμως για να ζήσεις και να πας παρακάτω σε βάθος χρόνου παίζουν ρόλο και άλλα πολλά όπως ο καιρός και η νοοτροπία/συμπεριφορά του κόσμου εκεί που θα πας. Τι να το κάνεις το εργασιακό και κοινωνικό παράδειγμα αν ο καιρός είναι μόνιμα χάλια ή/και είσαι στο περιθώριο κοινωνικά επειδή διαφέρεις αρκετά από το ντόπιο πράμα; 

Δημοσ.

Είναι δυνατόν στην εποχή του internet να λέγονται τέτοια πράγματα;

Εδώ για Σαουδική Αραβία/Μέση Ανατολή ο άλλος σκέφτεται ότι οι γυναίκες ντύνονται όπως στο assassin's creed

Πως το ξέρει ότι ντύνονται έτσι; Βλέπει συχνά γυναίκες από εκεί;

Ι dont get it...

Oτι δηλαδή θα είναι να μεταναστευσεις, θα έχεις βρει που θα μένεις, που θα δουλευεις, θα έχεις δει το κόστος ζωής και θα έχεις πει πως OK θα τα βγάλω πέρα και μετά θα σκεφτείς: ωχχ? Εκει οι γκόμενες είναι χάλια ρε συ, γ@μα το θα κάτσω ελλάδα και ας μην έχω δουλειά, τουλάχιστον θα βλέπω ωραία 'μωρά'

Δημοσ.

Ι dont get it...

Oτι δηλαδή θα είναι να μεταναστευσεις, θα έχεις βρει που θα μένεις, που θα δουλευεις, θα έχεις δει το κόστος ζωής και θα έχεις πει πως OK θα τα βγάλω πέρα και μετά θα σκεφτείς: ωχχ? Εκει οι γκόμενες είναι χάλια ρε συ, γ@μα το θα κάτσω ελλάδα και ας μην έχω δουλειά, τουλάχιστον θα βλέπω ωραία 'μωρά'

Εσύ γιατι νομίζεις ότι μια μερίδα Ελλήνων παρατάνε Αγγλίες με μεγαλύτερη άνεση μισθού;

Για τον καιρό, τις παρέες και τα γκομενικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...