Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

εχει μεγαλη σχεση, γιατι λετε οτι δεν εχετε τα ιδια δικαιωματα και εγω σου λεω οτι η γυναικα μπορει να δειξει πολυ περισσοτερο σκιν χωρις να γινει ρεζιλι, ενο ο αντρας γινετε.   Η μονη διαφορα ειναι το στηθος, και πιο συγκεκριμενα η ρογα που θεωρειτε ακαταλληλο να δειχνει η γυναικα, αλλα και γυμνοστηθες να πατε στη παραλια δε θα σου πει κανεις τιποτα.   Ποιο πολυ εχει να κανει με το κομπλεξ παρα με το δικαιωμα που εχουν οι γυναικες (γιατι φορανε οι χοντρες ολοσωμα ενο οι αντρες με κοιλια στα @ @τους) Παλι καλα να λες που δε ζειτε μεση ανατολη γιατι μονο να γκρινιαζετε ξερετε και να ζητατε δικαιωματα-εδω ολοκληρο διπλωμα οδηγησης εχετε δικαιωμα να παρετε και ουτε να παρκαρετε τις προκοπης δε μπορειτε.  Αν εγω βαλω κολλητο παντελονι και μασκαρα και βγω εξω θα με πουνε πουστη, ενο εσενα θα σε κερασουν και θα πιεις και ενα ποτακι τζαμπα.  Με αλλα λογια, εσεις μπορειτε να ντυθειτε και σεξι, και κυριλε και νορμαλ, ενο εμεις μονο κυριλε η νορμαλ.  Mια ρογα δε μπορειτε να δειξετε-so what.

δεν ειναι παντα τεχνικες καλλωπισμου και πρσελκυσης, τις περισσοτερες φορες το κανετε απο πουτανια και ντυνεστε ετσι, για να σας κορναρει κανεις η να σας τη πεσει και να νιωσετε λιγο καλυτερα αλλα κατα βαθος δεν ειναι για να αρεσετε στους αντρες.   Αν ηταν ετσι οι παντρεμενες δε θα φοραγανε ποτε μακε υπ.  Απλα σας εχουν κανει πλυση εγκεφαλους ολα τα celebrities, τα περιοδικα κτλ και μονο ετσι νιωθετε ωραιες, τους αντρες δεν ειναι τοσο δυσκολο να τους ριξετε και δε χρειαζετε να αλλαζετε την εμφανιση σας απο το κορυφη μεχρι τα νυχια.

Για τα νυχια σου που τρως δε νομιζε να σου κανε παρατηρηση αντρας, καμια φιλη σου θα ταν ετσι;

ετσι προς ενμερωση θα σε πουνε πουστη με την ιδια λογικη που θα τις εσυ πουτανα! Οποτε εινα μια για αλλη.

Επισης μαλλον εχεις κατανοηση λαθος το σεξυ! Σεξυ δεν ειναι κατι το οποιο ειναι γυμνο! Σεξυ μπορει να ειναι 1002 πραγματα. Ακομη και μονο καταλληλα γυαλια μυωπιας να βαλεις για πολλες/ους ειναι σεξυ! Οποτε παει περιπατο το επιχειρημα σου.

Τελος ειναι λιγο και ποσο σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι! Εχω σκασει παραλια με στρινκ! Δεν παραπονεθηκε κανεις για το πως βγηκα εξω και οτι τον προσβαλλω! Δεν ξερω και δεν με νοιαζει τι ελεγαν μεταξυ τους σε μενα κανεις δεν μου πε ποτε τιποτα. 

• Like 1
  • Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν βγω εγω με κολλητο παντελονι και μια γυναικα με ιδιο παντελονι η κοντη φουστα, οι 9 στους 10 θα με πουνε πουστη, ενο αυτη αντε ενας να την αποκαλεσει πουτανα.  Το σεξι ειναι κατι που δειχνει το κατι παραπανω, δηλαδη περισσοτερο γυμνο η τη ψευδαισθηση του γυμνου, ειναι μια σκαλα πανω απο το συντηριτικο και μια κατω απο το πουτανε.  Τωρα επειδη εχουμε συνηθησει ολες να δειχνουν κατι παραπανω εχει γινει σεξι και το να μη δειχνουν και να "αφηνουν κατι στη φαντασια", αλλα δεν ειναι αυτος ο ορος του σεξι.   Κανε γκογκλ sexy woman και δε θα δεις μια ντυμενη. Ισως μπερδευεις λιγο το fetish με το σεξι.

Οταν βγηκες στη παραλια με στρινκ πουστη θα σε λεγανε ολοι πισω απο τη πλατη σου, αντρες και γυναικες, αλλα μαγκια σου, αν ησουν γυναικα θα πεφτανε σαλια.

• Moderators
Δημοσ.

@Hellaslover

το τι επιστρεφει το google στην αναζητηση συμφωνα με τα keywords Που θετεις δεν εχει να λεει κατι. Ειναι σαν να μου θεωρεις εγκυρη πηγη τα hashtags στο instagram για να μου αποδειξεις οτι κατι ειναι σωστο. Αν ειναι ετσι να αρχισω να βαζω tags σεξυ σε φωτογραφιες που βγαζω ασχετα πραγματα και να σου πω μετα ψαξε στο ινσταγκραμ τη λεξη σεξυ και δες οτι τα τοπια εινα κατι σεξυ!

Σεξυ μπορει να ειναι οτιδηποτε. Να στο πω αλλιως. Βγες μια μερα με φαρδια τρυπια φορμα, παντοφλα , μπλλουζακι απο τη ψησταρια του μπαμπη και μαλλι αχτενιστο και μετα βγες προσεγμενος , πχ με ενα κασκολ, γυαλι κτλ! Και πες μου αν θα σε θεωρουν πιο σεξυ!

• Moderators
Δημοσ.

Ποια θεωρεί σέξι κάποιον με κασκόλ;

ολο και καποιες! πχ καποια που ψαχνει κατι πιο σοφιστικε! παραδειγμα τυχαιο εφερα γιατι το σεξυ ειναι υποκειμενικο

Δημοσ.

Με ενοχλεί λίγο που η δημοσίευση του defacer δεν πήρε likes αλλά αυτή η αηδία πήρε αρκετά likes

Από την άλλη πλευρά, θυμήθηκα τι μου είχε πει κάποιος πιο παλιά. Ο άνθρωπος για να καταλάβει William Shakespeare χρειάζεται ένα υψηλό πνευματικό επίπεδο

Σιγά σιγά συνειδητοποιώ πόσο δίκιο είχε

H δημοσίευση του defacer πήρε αρκετά likes :) Το άλλο μήνυμα γιατί το λες αηδία; Δεν βρίσκω κάτι λάθος!

edit, αν και θεωρώ το ίδιο "δήθεν" και τα συνθήματα στους τοίχους...το μήνυμα όμως του baator καλά τα λέει! 

Δημοσ.

Σέξυ μπορεί να χαρακτηριστεί και η αύρα ενός ατόμου, μόνο το βλέμμα του, τα γυαλια του, οι κινήσεις του. Η αυτοπεποίθηση είναι σέξυ. Άλλο το σεξυ ντύσιμο που μπορεί να φαίνεται λίγο πόδι, και άλλο το προκλητικό που φαίνεται πόδι/στήθος. Μάλλον δεν έχεις συναντήσει πολλές γυναίκες που ντύνονται σωστά, ή περιτριγυρίζεσαι από γυναίκες που στηρίζονται μόνο στο προκλητικό ντύσιμο που μετά μανίας αναφέρεις, χωρίς να μπορούν να προσφέρουν κάτι άλλο.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Σέξυ μπορεί να χαρακτηριστεί και η αύρα ενός ατόμου, μόνο το βλέμμα του, τα γυαλια του, οι κινήσεις του. Η αυτοπεποίθηση είναι σέξυ. Άλλο το σεξυ ντύσιμο που μπορεί να φαίνεται λίγο πόδι, και άλλο το προκλητικό που φαίνεται πόδι/στήθος.

QFE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...