Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λέμε ΔΥ μη μπλέκετε μέσα γιατρούς, δασκάλους και αστυνομικούς.. δεν άκουσα πουθενά και από κανέναν ότι έχουμε παραπάνω από όσους χρειαζόμαστε (και σε άλλες κατηγορίες αλλά τώρα δε μπορώ να τις σκεφτώ όλες). Όταν λέμε δημόσιο υπάλληλο και μάλιστα υποννοούμε ότι είναι άχρηστοι εννοούμε κάτι γραφειάδες που έχουν δουλειά επειδή είχαν μέσον και κάνουν μια άχρηστη δουλειά που δημιουργήθηκε σκόπιμα από την ατελείωτη γραφειοκρατία. αυτοί ναι είναι παράσιτα.

• Like 2
  • Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ΔΥ σήμερα πάνω από 30 χρονών που να παίρνει κάτω από 1500€.

Τουλάχιστον με μερικούς γνωστούς (σχετικά) που έχω μιλήσει δεν παίρνουν τόσα λίγα.

Μπα,ειναι πολυ χαμηλοτεροι.πανω απο 30 κυμαινεται γυρω στο 1000ρικο.

Δεν καταλαβαινω ομως γιατι καποιοι ξενερωνουν με τη νεολαια που θελει να μπει δημοσιο.

Ασ πουμε η μανα μου ειναι εκπαιδευτικος. Περυσι ηταν υποδιευθυνρρια και ειχε αυξημενο ωραιο και δεν πηγαινε μονο τις ωρες που χε παραδοση μαθηματος. Πηαγινε 8 με 3 σχο,ειο, δευτερα με παρασκευη, σχολειο κλειστο καλοκαιρι 2 μηνες και διακοπες πασχα χριστουγεννα. Εκανε δουλεια και στο σπιτι προετοιμαζε μαθημα, επαιρνε μερος σε διαδραστικα με μαθητες, εινα δραστηρια γενικα, αλλα και παλι αυτο ηταν τ ωραριο της. Εννοειται αδεια οποε ηθελε κλπ.

Εγω αφου πηρα ποδι απο 2 δουλειες, πηγα σε φαρμακειο. Ωραριο σπαστο καθε μερα, απο δευτερα ως σαββατο, πηηγαινα 10 και εφευγα 9 το βραδυ, με ενα κενο το μεσημερι που γυρναγα σπιτι για μεσημεριανο κ λιγη ξκουραση. Ερχοταν η κυριακη και μεχρι να προλαβω να δω 2 ανθρωπους εφτανε τ απογευμα και σκεφτομουν πως μετα αλλες 6 μερες δουλεια μεχρι να ρθει επομενη κυριακη. Ιχα καποιες υποχρεωσεις ως μελλουσα νονα και δεν προλαβαινα ουτε σε καταστηματα να παω με αυτο το ωραριο.. 600 ευρω μισθος, και καμια προοπτικηεξελιξης, και χρονος για να κανω κατι που αγαπαω χωρις να πρεπει να το διακοψω μετα απο λιγο για να παω δουλεια δεν υπηρχε.

Το να θες μια δουλεια που να μην εισαι στην τσιτα οτι θ απολυθεις χτες και να σου δινει εναν αξιοπρεπη μισθο, γιατι στο δημοσιο οι περισοοτεροι αυτο παιρνουν( για δικαστικους κλπ δεν ξερω) νομιζω πως ειναι λογικο, αν θες να κανεις καποια ανοιγματα στη ζωη σου. Καποιος παραπανω ειπε πως μπορεις να εκπαιδευτεις καπου αλλου και να πειραματιστεις με αλλα χομπυ και δουλειες οσο εισαι στο δημοσιο, κατι που στον ιδιωτικο τομεα πολλες φορες ει αι αδυνατον...

Το θεμα δεν ειναι να μαστε τεμπεληδες και να πληρονομαστε, απλα ειναι να χουμε δουλεια με ανθρωπινες συνθηκες, μισθο που να μπορει ο αλλος να ζει μονος και να του μενει και κατι και ναμην τη βγαζει με αγχος...

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι στο τελευταίο έτος του Λυκείου (ΕΠΑΛ) και σκέφτομαι το μέλλον μου...(κάτι που θα έπρεπε να είχα κάνει από πιο παλιά αλλά σαν Ελληνάρας το άφησα για το τέλος)

Σκεφτόμουν να γίνω προγραμματιστής(αυτή είναι η ειδικότητα μου στο ΕΠΑΛ),αλλά βλέπω ότι δε τα παίρνω και πολύ και επίσης στις μέρες μας άμα δεν είσαι ταλέντο προγραμματιστής δεν έχεις μέλλον...Πόσο μάλλον εγώ που δυσκολεύομαι.

Σκεφτόμουν λοιπόν να μπω στο δημόσιο...Ξέρω ότι μερικοί θα γελάτε διαβάζοντας το αλλά για εμένα είναι πολύ σημαντικό να είμαι κάπου που να ξέρω ότι κανείς δε μπορεί να με διώξει από την μία μέρα στην άλλη και επίσης από τα λίγα που ξέρω οι δημόσιοι παίρνουν αρκετά καλό μισθό (για τα σημερινά δεδομένα) και με τα χρόνια παίρνεις αύξηση(έτσι έχω ακούσει τουλάχιστον ισχύει)

Τι πιστεύετε επί αυτού του θέματος;(το δημοσιο-υπαλληλίκι)

Και για να μπούμε στο ψητό,ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να μπω στο δημόσιο;

Επίσης μπορώ να διαλέξω και που θα ήθελα να μπω ή θα με στείλουν όπου υπάρχει θέση (χρειάζομαι μέσο για αυτό υποθέτω έτσι :P)

Γιατί μένω στην Αθήνα και θα ήθελα να φύγω μακριά για κανα χωριό κοντά στην Θεσσαλονίκη (μου αρέσει το κλίμα εκεί πάνω)

Αυτά βασικά :) Θα ήθελα πολύ να μάθω την γνώμη σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν υπάρχει μονιμότητα πλέον... και δεν γίνονται τόσο εύκολα διαγωνισμοί, πρέπει να έχεις σπουδάσει κάτι αντίστοιχο με την θέση που προκηρύσσετε, διαφορετικά πως θα μπεις; τα ΕΛΤΑ ΔΕΝ παίρνουν, ο ΟΤΕ το ίδιο... η ΔΕΗ το ίδιο μόνο με 6μηνα, άρα που; Στα Υπουργεία; θέλεις χαρτί πολύ δυνατό εκεί και πτυχίο σοβαρό, όχι αυτό που σπουδάζεις κουτσά στραβά. 

Εγώ απορώ γιατί διάλεξες να κάνεις κάτι που τελικά δεν σου έκοβε και πολύ για να το μάθεις; τις δυνατότητες σου δεν τις ήξερες; Με λίγα λόγια ΔΗΜΟΣΙΟ....ΓΙΟΚ, απλά ξέχνα το ή σπούδασε κάτι άλλο(+3-4 έτη σπουδών). Δεν είναι όπως παλιά.. να βρεις τον θυρωρό του Υπουργείου και να γίνεις Δημόσιος Υπάλληλος. Μου φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχετε και πολύ επαφή με το τι γίνετε στον κόσμο... γι αρχίστε να διαβάζετε καμιά εφημερίδα ή κανά site με πολιτική και οικονομική ύλη. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλεις να μπεις στο δημόσιο τώρα, πρέπει να είσαι ειδική κατηγορία(να έχεις ένα νόσημα ή μια αναπηρία δηλαδή) ή να είσαι πολύτεκνος ή να έχεις τρελή εμπειρία με πτυχία. Δε νομίζω ότι μπορείς να δουλέψεις χωρίς κάποιο από αυτά.Και μιλάμε για συμβάσεις γιατί οι μόνιμοι διορισμοί ευτυχώς έχουν σταματήσει. (Βέβαια στην παιδεία και στην υγεία πρέπει να γίνουν κάποιοι, αλλά τελωσπάντων εδώ είπαμε, μισούμε τους δημοσίους υπαλλήλους)

Δημοσ.

Επισης νομιζω το παιδι δεν καταλαβαινει κατι.

Να παει στο δημοσιο ετσι,κατευθειαν μετα το λυκειο χωρις σπουδες δεν γινεται.

Εκτος και αν εχει στο μυαλο του,τις αντιληψεις πριν 30-40 χρονια,με τα ρουσφετια,και  να παρει μια θεση στο δημοσιο για να μοιραζει φακελους.

Στο δημοσιο πλεον χωρις σπουδες απο καποιο ΑΕΙ-ΤΕΙ ή καμια αστυνομικη σχολη δεν γινεται.

Δημοσ.

Το 60% του ιδιωτικου τομεα στην Ελλαδα: Ανοιγω μια τρυπα, παραγγελνω Κινεζικα και τα πουλαω 10πλασια τιμη στον δ. υπαλληλο.

Το αλλο 40% κανει τουλαχιστον τον κοπο να φτιαχνει καφε για το πιο πανω 60% και για τους δ. υπαλληλους.

Χαχα δε σωζομαστε με τιποτα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Γενικεύσεις και αφορισμοί χωρίς στοιχεία δεν αποτελούν επιχειρήματα.

Ξέρεις πόσοι χρειάζονται και απαιτούνται; 

Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι περίπου 560.000. Ειναι λιγότεροι από το μέσο όρο της Ευρωζώνης. Ενημερώσου λίγο. 

http://crisisobs.gr/wp-content/uploads/2015/04/4_-%CE%95%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82.pdf

Ξερω πως οταν παω στο δημο και βλεπω 20 ατομα να κοιτουν το υπερπεραν δεν χρειαζονται 20 ατομα.

Ξερω πως οταν παω στην περιφερεια και βλεπω 10 ατομα σε γραφειο που δεν εξυπηρετει ουτε 3 ατομα την μερα δεν χρειαζονται 10 ατομα.

Ξερω πως υπαρχουν ενα σωρο οργανισμοι και φορεις που μονο και μονο να διαβασεις την ονομασια τους σε πιανουν τα γελια.

Ξερω πως υπαρχουν κηπουροι, χωρις κηπους...

Και τοσα αλλα, που να αρχισεις και που να τελειωσεις...

• Like 1
Δημοσ.

Γελάω με τον βυζματία πυροσβέστη που κινδυνεύει η ζωή του παρακολουθώντας nova 9 μήνες το χρόνο

Εντάξει ρε συ, και εγώ γενικά δεν γουστάρω νοοτροπία μέσου Δ.Υ. Ελλάδας και με άνεση πετάω μερικούς από δαύτους στο δρόμο να τα βγάλουν πέρα όπως ο περισσότερος κοσμάκης αλλά λίγο σεβασμός για ορισμένα επαγγέλματα. Δηλαδή θα προτιμούσες να "δουλεύουν" οι πυροσβέστες; Θα ήθελες δηλαδή να πας σπίτι σου μια μέρα και να το βρεις στις φλόγες μόνο και μόνο για να δεις πυροσβέστη να δουλεύει; Σώμα ασφαλείας είναι, επιβάλλεται να είναι έσω έτοιμος και ξεκούραστος αν παρουσιαστεί ανάγκη. 

Δημοσ.

Εγω αφου πηρα ποδι απο 2 δουλειες, πηγα σε φαρμακειο. Ωραριο σπαστο καθε μερα, απο δευτερα ως σαββατο, πηηγαινα 10 και εφευγα 9 το βραδυ, με ενα κενο το μεσημερι που γυρναγα σπιτι για μεσημεριανο κ λιγη ξκουραση. Ερχοταν η κυριακη και μεχρι να προλαβω να δω 2 ανθρωπους εφτανε τ απογευμα και σκεφτομουν πως μετα αλλες 6 μερες δουλεια μεχρι να ρθει επομενη κυριακη. Ιχα καποιες υποχρεωσεις ως μελλουσα νονα και δεν προλαβαινα ουτε σε καταστηματα να παω με αυτο το ωραριο.. 600 ευρω μισθος, και καμια προοπτικηεξελιξης, και χρονος για να κανω κατι που αγαπαω χωρις να πρεπει να το διακοψω μετα απο λιγο για να παω δουλεια δεν υπηρχε.

Το να θες μια δουλεια που να μην εισαι στην τσιτα οτι θ απολυθεις χτες και να σου δινει εναν αξιοπρεπη μισθο, γιατι στο δημοσιο οι περισοοτεροι αυτο παιρνουν( για δικαστικους κλπ δεν ξερω) νομιζω πως ειναι λογικο, αν θες να κανεις καποια ανοιγματα στη ζωη σου. Καποιος παραπανω ειπε πως μπορεις να εκπαιδευτεις καπου αλλου και να πειραματιστεις με αλλα χομπυ και δουλειες οσο εισαι στο δημοσιο, κατι που στον ιδιωτικο τομεα πολλες φορες ει αι αδυνατον...

Το θεμα δεν ειναι να μαστε τεμπεληδες και να πληρονομαστε, απλα ειναι να χουμε δουλεια με ανθρωπινες συνθηκες, μισθο που να μπορει ο αλλος να ζει μονος και να του μενει και κατι και ναμην τη βγαζει με αγχος...

Εγω το έγραψα αυτο. To βασικο με το δημοσιο ειναι οτι και σε σπασικλα προισταμενο να πέσεις δεν μπορει να σε διώξει. Επειδη υπάρχουν πολλοι κομπλεξικοι εκει εξω που δημιουργουν θέματα απο το πουθενα πχ μπορει να μην του αρέσει το στυλ σου και ακομα και αν αυτο το στυλ δεν δημιουργει κανενα προβλημα στη δουλεια θα μπορουσε στην ιδιωτική να στη λέει και να πάει να βάλει και λογια στον διευθυντη και στο τέλος να σε διώχνανε γιατι ο διευθυντης τον προισταμενο θα ακουσει δεν θα ακουσει εσενα.

Και ολα αυτα μονο και μονο επειδη κάποιοι θέλουν υποκρισιες και θέατρο ε αυτο ειναι το καλο με το δημοσιο οτι ενας τέτοιος δεν μπορει να σου κάνει τιποτα και μπορεις να τον αγνοησεις και άνετα να του κοψεις κ την καλημέρα δεν σε υποχρεώνει κανεις να παιξεις θέατρο εισαι απλα ελευθερος να κάνεις τη δουλεια σου.Οταν κάνεις τη δουλεια σου δεν φοβασαι τιποτα δεν μπορει να σου κάνει τιποτα.

Στον ιδιωτικο αυτη η επιλογη μαλλον δεν υπάρχει θα πρέπει να φυγεις τελειως απο τη δουλεια. Αλλα επειδη αυτο δεν ειναι πάντα εφικτο γιατι πρεπει μετα να βρεις αλλου παιζει να κάτσεις και να ανέχεσαι πράγματα ε και οσο το βλέπει ο άλλος αυτο θα σε σέβεται και λιγοτερο μη περιμενεις να αλλάξει στάση. Σου λεει αυτος εδω δεν έχει επιλογες θα τον κάνουμε οτι θέλουμε σε αυτο στηριζονται οι περισσοτεροι κακοι εργοδοτες οτι βρισκουν ευκαιρια να σου κάνουν νουμερα ενω ένας καλος εργοδοτης δεν θα σε ενοχλουσε αμα του έβγαζες τη δουλεια και θα προσπαθουσε να δημιουργησει και ανθρωπινες συνθηκες για την επιχειρηση του.

Και μονο να δουλευεις με καλους ανθρωπους βελτιωνει την ποιοτητα ζωης σου πέρα απο τα φράγκα ειναι πολυ βασικο να μη μπλέξεις με σπασικλες.

Τα βλεπεις απο τη πρωτη μέρα κιολας αυτα ειναι ειρωνικοι, πάνε να σε ψαρώσουν , δεν σεβονται τιποτα ο τροπος τους μπορει να ειναι και αποτομος , μπορει να ειναι κ ελαφρως υποτιμητικοι γενικα λένε πράγματα που δεν χρειάζονται μονο κ μονο για να δειξουν το κακο τους χαρακτηρα.

Δημοσ.

Έστω οτι το κρατος πληρωνει 100κ αργομισθους με μεσο μισθο 2κ συνολο 2,4δις οσα δλδ χαρισαν περσυ το καλοκαιρι στον λατση κ στον Βαρδινογιάννη, οσα ηταν το πρόστιμο, που εσβησε ο βενιζελος, στην γερμανική εταιρεία με τα υποβρύχια αλλα τοσα εσβησε μετα και στον αραβα που ειχε τα ναυπηγία..... Το δημοσιο πρεπει να καθαρισει κ ειδικά ο στρατος αλλα δεν φταινε οι δυ που φτασαμε εδώ

• Like 2
Δημοσ.

Για πες ρε bilya ποιος κυνηγάει τους κλέφτες?

Ποιο ποσοστό επί του ΑΕΠ δεσμεύει ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα και πιο είναι στην Ευρώπη? Όπου δημόσιος τομέας και οι συντάξεις.

Για να πάρει 1000 ευρώ ένας ΔΥ πόσα πρέπει να φορολογηθει η πραγματική οικονομία.

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν όταν μιλάμε για το δημόσιο και όχι πια βλακειες που γράφετε

• Like 3
Δημοσ.

Ένας γνωστος μου δημοσιος υπάλληλος ο οποιος μετατέθηκε με το που έσκασε μυτη στη νέα επαρχια μονο μεσα σε ενα μήνα τους ακουμπησε 2000 ευρώ. Πλακα μας κάνεις τωρα? ασε τη θεωρια κοιτα στη πραξη τι γινεται. Κρά εκαναν οι ντοπιοι να νοικιάσουν σπιτι σε δημοσιο υπάλληλο κατα τα αλλα "Ταιζουμε τους αχρηστους" :P τα λεφτά επιστρέφουνε πισω στην οικονομια τι δεν υπαρχει καμια ελπιδα τελικά? αμα ειχες μαγαζάκι και σου ακουμπουσε ο αλλος ξαφνικά 4 κατοστάρικα για εγκατασταση και ηλεκτρικες συσκευες θα έλεγες τα ιδια? σα σωτηρα θα τον εβλεπες που ηρθε να σου καλύψει τρυπες.

αυτές είναι οι μειώσεις μισθών στο δημόσιο τομέα που ακούμε τόσα χρόνια; δηλαδή αυτός ο άνθρωπος πόσα έπαιρνε πρίν; 

Εγω το έγραψα αυτο. To βασικο με το δημοσιο ειναι οτι και σε σπασικλα προισταμενο να πέσεις δεν μπορει να σε διώξει. Επειδη υπάρχουν πολλοι κομπλεξικοι εκει εξω που δημιουργουν θέματα απο το πουθενα πχ μπορει να μην του αρέσει το στυλ σου και ακομα και αν αυτο το στυλ δεν δημιουργει κανενα προβλημα στη δουλεια θα μπορουσε στην ιδιωτική να στη λέει και να πάει να βάλει και λογια στον διευθυντη και στο τέλος να σε διώχνανε γιατι ο διευθυντης τον προισταμενο θα ακουσει δεν θα ακουσει εσενα.

Και ολα αυτα μονο και μονο επειδη κάποιοι θέλουν υποκρισιες και θέατρο ε αυτο ειναι το καλο με το δημοσιο οτι ενας τέτοιος δεν μπορει να σου κάνει τιποτα και μπορεις να τον αγνοησεις και άνετα να του κοψεις κ την καλημέρα δεν σε υποχρεώνει κανεις να παιξεις θέατρο εισαι απλα ελευθερος να κάνεις τη δουλεια σου.Οταν κάνεις τη δουλεια σου δεν φοβασαι τιποτα δεν μπορει να σου κάνει τιποτα.

Στον ιδιωτικο αυτη η επιλογη μαλλον δεν υπάρχει θα πρέπει να φυγεις τελειως απο τη δουλεια. Αλλα επειδη αυτο δεν ειναι πάντα εφικτο γιατι πρεπει μετα να βρεις αλλου παιζει να κάτσεις και να ανέχεσαι πράγματα ε και οσο το βλέπει ο άλλος αυτο θα σε σέβεται και λιγοτερο μη περιμενεις να αλλάξει στάση. Σου λεει αυτος εδω δεν έχει επιλογες θα τον κάνουμε οτι θέλουμε σε αυτο στηριζονται οι περισσοτεροι κακοι εργοδοτες οτι βρισκουν ευκαιρια να σου κάνουν νουμερα ενω ένας καλος εργοδοτης δεν θα σε ενοχλουσε αμα του έβγαζες τη δουλεια και θα προσπαθουσε να δημιουργησει και ανθρωπινες συνθηκες για την επιχειρηση του.

Και μονο να δουλευεις με καλους ανθρωπους βελτιωνει την ποιοτητα ζωης σου πέρα απο τα φράγκα ειναι πολυ βασικο να μη μπλέξεις με σπασικλες.

Τα βλεπεις απο τη πρωτη μέρα κιολας αυτα ειναι ειρωνικοι, πάνε να σε ψαρώσουν , δεν σεβονται τιποτα ο τροπος τους μπορει να ειναι και αποτομος , μπορει να ειναι κ ελαφρως υποτιμητικοι γενικα λένε πράγματα που δεν χρειάζονται μονο κ μονο για να δειξουν το κακο τους χαρακτηρα.

δε μπορεί να σε διώξει αλλά θα πρέπει να ανέχεσαι τον κάθε μπουχέσα που θέλει από σύμπλεγμα να σου κάνει τη ζωή δύσκολη. και στους 2 τομείς ιδιωτικό- δημόσιο δυστυχώς γίνεται αυτό. το σημαντικότερο να πηγαίνεις ήρεμος στη δουλειά σου και να φεύγεις επίσης ήρεμος - Αξιοπρεπής επίδοση.

Άσχετο αλλά στο Γκέτενμποργκ έγκαινίασαν το εξάωρο σε ορισμένες δουλειές και μάλιστα με τους ίδιους μισθούς. Έτσι λένε αποφεύγουν κάποιες περίεργες "αναρρωτικές" άδειες μιας και όλοι οι υπάλληλοι τώρα πλέον δεν κουράζονται τόσο.και έχουν περισσότερες 2 ώρες να χαρούν τον προσωπικό τους χρόνο.

• Like 2
Δημοσ.

αυτές είναι οι μειώσεις μισθών στο δημόσιο τομέα που ακούμε τόσα χρόνια; δηλαδή αυτός ο άνθρωπος πόσα έπαιρνε πρίν;

δε μπορεί να σε διώξει αλλά θα πρέπει να ανέχεσαι τον κάθε μπουχέσα που θέλει από σύμπλεγμα να σου κάνει τη ζωή δύσκολη. και στους 2 τομείς ιδιωτικό- δημόσιο δυστυχώς γίνεται αυτό. το σημαντικότερο να πηγαίνεις ήρεμος στη δουλειά σου και να φεύγεις επίσης ήρεμος - Αξιοπρεπής επίδοση.

Άσχετο αλλά στο Γκέτενμποργκ έγκαινίασαν το εξάωρο σε ορισμένες δουλειές και μάλιστα με τους ίδιους μισθούς. Έτσι λένε αποφεύγουν κάποιες περίεργες "αναρρωτικές" άδειες μιας και όλοι οι υπάλληλοι τώρα πλέον δεν κουράζονται τόσο.και έχουν περισσότερες 2 ώρες να χαρούν τον προσωπικό τους χρόνο.

Ωραίο αυτό.

Θα το διαβάσω στο αφεντικό να γελάσουμε μαζί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...