ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Έχω φάει πακέτο. Τεράστιο Έχω ένα σπίτι στου Γκύζη το οποίο χρησιμοποιώ ως αποθήκη. Έχω κανονικά συμβόλαιο ως 31/10 Πριν λίγο καιρό η ιδιοκτήτρια μου ανέφερε ότι θέλει το σπίτι για την κόρη της που θα σπουδάσει στην Αθήνα αλλά δεν μου είπε πότε το θέλει και ότι θα μιλήσουμε κάποια στιγμή. Μη τα πολυλογώ μέ πήρε πριν 2 βδομάδες και μου έδωσε διορία 7 μέρες για να το αδειάσω. Μαλώσαμε και της είπα ότι δεν εχω που να τα πάω , δεν εχω λεφτα για να τα μεταφέρω κάπως , δεν εχω αμάξι και ειχα χτυπήσει σοβαρά και το πόδι μου εκείνες τις μερες Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι υπάρχει ένα κοινόχρηστο διαμέρισμα στο υπόγειο και να πάω στην διαχειρίστρια να πάρω τα κλειδιά για να τα βάλω για 15-20 μέρες. Έχει γίνει ένα ολόκληρο μπέρδεμα , πρέπει να γίνει συμβόλαιο για εγώ θέλω το σπίτι για 1 μήνα, για να γινει όμως πρέπει να βγάλει ΑΦΜ η πολυκατοικία και κωδικούς TAXIS Και ρωτάω αν κάνω μια υπεύθυνη δήλωση ότι θα βάλω τα πράγματα και θα πρέπει να τα έχω βγάλει έως 31/10 ειναι καλυμμένη η διαχειρίστρια? Θα γράψω ότι μου παραχωρεί το διαμέρισμα μέχρι 31/10 και ότι αν εγώ δεν το αδειάσω έως τότε θα μπορεί να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαιώμα έχει.
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Να συνεννοηθείτε απλά δεν γίνεται; Γιατί να κάνεις συμβόλαια κλπ; Μια εξυπηρέτηση για λίγες μέρες είναι. Υπάρχει περίπτωση να σου πάρει τα πράγματα ή εσύ να μην αδειάζεις το χώρο;
censOred Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αφού εχεις συμβόλαιο μέχρι 31/10 δεν μπορώ να καταλάβω γιατι να σε διωηει η ιδιοκτητρια για την κορούλα της. Έχει τέτοιο δικαίωμα?Κατσικώσου εκεί, λέω εγώ. Μην ασχοληθείς καθόλου για το τι πρέπει να κάνει η πολυκατοικία από την πλευρά της.ΔΙΚΟ τους Θέμα.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δικαίωμα τέτοιο δεν έχει αλλά είπα να της κάνω μια παραχώρηση. Φυσικά και γλυτώνω το ενοίκιο του Οκτωβρίου και θα πάρω και την εγγύηση πίσω. Το θέμα είναι ότι μαλώσαμε πριν μέρες γιατί μου είπε διάφορα και της είπα ότι αν φέρεσαι έτσι εγώ θα σου κάτσω μέχρι να λήξει το συμβόλαιο οπότε μην μου την βγαίνεις με αυτό τον τρόπο. Μίλησα με ένα φίλο δικηγόρο και φτιάχνω τώρα μια υπεύθυνη δηλωση ότι θα κάτσω ως 31/10 εκεί και οφείλω να πάρω τα πράγματα έως τότε. Το θέμα είναι ότι θα έχω την άνεση να ξεσκαρτάρω αρκετά πράγματα , να χαρίσω η να πετάξω αλλά θα πρέπει μέσα σε ένα μήνα να έχω βρει κάποιο τρόπο και κάποιο άλλο μέρος να τα αποθηκεύσω. Αν είχα αμάξι θα είχα νοικιάσει ένα άλλο μέρος και θα τα πηγαινα. Αλλά δεν έχω την διάθεση και το κουράγιο να κάνω μετακόμιση με τα πόδια. Έκανα πριν 1 μήνα και κάτι με τα πόδια και δεν το ξανακάνω πάλι.
l337 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Να κατσικωθείς εκεί και να πιει ξύδι. 2ετες ή 3ετες συμβόλαιο έχετε;
kage Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η καταγγελία της μίσθωσης για ιδιόχρηση, επιτρέπεται πλέον μόνο στις εμπορικές μισθώσεις, με τους όρους που θέτει το π.δ. 34/1995, καθώς και στις μισθώσεις κατοικιών, με τους όρους που θέτει ο Ν. 2235/1994 και ειδικότερα υπό δύο μόνο προϋποθέσεις: α) η κατοικία να πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματική στέγη του εκμισθωτή ή του κυρίου του μισθίου, ή του συζύγου, ή του τέκνου τους και β) να μην έχουν αυτοί ιδιόκτητο χώρο στην ίδια πόλη ή σε προάστιο της, που να καλύπτει τις ανάγκες στέγασης της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.>> τωρα που βρισκεις χωρο/αποθηκη ή σπιτι με λιγα ευρω και ενω σου δεινει 1 μηνα δωρεαν+εγγυηση εσυ θες να κατσεις εκει? βρες μια μεταφορικη απο κανα σιτε και θα στην κανουν σχεδον τσαμπα την μετακομιση σε νεο χωρο χωρις να ασχοληθεις εσυ... http://www.clicknmove.eu/index.php http://www.metafores-online.gr/ http://emetafores.gr κτλ Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2015 από kage
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Να κατσεις μεσα μεχρι 31/10 και ας την να λεει ....
Joshua21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Έχω φάει πακέτο. Τεράστιο είπα να της κάνω μια παραχώρηση. Φίλε μου το να λύνεις τα προβλήματα των άλλων κάνοντας τα δικά σου δεν λέγεται παραχώρηση, κάπως αλλιώς λέγεται. 1
MiDiMiLiZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Tο συμβολαιο εχει διαρκεια 3 ετων ακομα κι αν σε αυτο αναγραφεται μικροτερη περιοδος. Αρα δεν μπορει να σε αναγκασει να φυγεις νωριτερα, εκτος αν συντρεχουν λογοι για εξωση, απο την δικη σου πλευρα. Κρινεις και πραττεις αναλογως απο εκει και περα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα