Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να αγορασω καποια πράγματα με δοσεις αλλα το εκκαθαριστικο μου ειναι μηδενικο,αν κανω αίτηση και βαλω καποιον εγγυητη αυτο γίνεται ξερει κανεις??

Δημοσ.

Από το να ανοίξεις τον υπολογιστή σου, να ανοίξεις το insomnia, να γράψεις το θέμα και να πατάς επίμονα refresh μπας και έχει απαντήσει κάποιος δεν είναι καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις;;;;

Λέω τώρα εγώ.....

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ειναι λάθος η σκεψη σου,αλλα δεν ειμαι και γω τοσο χαζος για να μην το σκεφτω αυτο!...1ον δεν εχω τηλέφωνο αυτη την στιγμη και 2ον την ωρα που το έγραψα ηταν κλειστα τα καταστήματα και 3ον αυτος ειναι ο λογος που υπάρχει το insomnia για να βοηθάει ο ενας τον αλλον και οχι να κανουμε υπόδειξη εξυπναδας!...φιλικα χωρις παρεξήγηση!..:)

• Like 4
Δημοσ.

Παρασκευή και κλειστά τα καταστήματα.. δύσκολο. Anyway, θα μπορούσες να περάσεις από εκεί για να σου πουν σίγουρα.

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να αγορασω καποια πράγματα με δοσεις αλλα το εκκαθαριστικο μου ειναι μηδενικο,αν κανω αίτηση και βαλω καποιον εγγυητη αυτο γίνεται ξερει κανεις??

Φίλε όχι με μηδενικό εκκαθαριστικό δεν πρόκειται να σε αφήσουν και δεν κάνεις καμία αίτηση,εγώ έβαλα την μητέρα μου που δουλεύει αρκετά χρόνια σε μια υπηρεσία και απλά πληρώνω εγώ τις δόσεις,μια φορά την ενόχλησαν στην δουλειά για να δουν όντως αν εργάζεται εκεί,από εκεί και πέρα στα στοιχεία έβαλα το τηλέφωνο μου,με έχουν ενοχλήσει 2-3 φορές επειδή καθυστέρησα τις δόσεις αλλά οκ.

Δημοσ.

..εγω ημουν με συμβαση σε δημοσιο φορεα (στο λεω γιατι σου κανουν πληρη ανακριση για το που εργαζεσαι) και κοιτωντας τα εισοδηματα μου, αρνηθηκαν..Ολα αυτα για την αγορα ενος λαπτοπ των 600 ευρω.

Δεν ξερω αν φταιει το καταστημα ή η τραπεζα η οποια συνεργαζεται αλλα εχουν σφιξει πολυ τα πραγματα στις αγορες με δοσεις.

Δημοσ.

Από το να ανοίξεις τον υπολογιστή σου, να ανοίξεις το insomnia, να γράψεις το θέμα και να πατάς επίμονα refresh μπας και έχει απαντήσει κάποιος δεν είναι καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις;;;;

Λέω τώρα εγώ.....

Για αυτό υπάρχουν τα φόρουμ φίλε μου, αν είναι να το κλείσουμε εντελώς να μην ρωτάει κανείς τίποτα.

Στο θέμα μας, όπως αναφέρθηκε και ποιο πάνω, με 0 εκκαθαριστικό είναι λίγο δύσκολο να κάνεις κάτι. Ειδικά τώρα που έχουν χειροτερέψει τα πράγματα. Τι θες να πάρεις; Δεν μπορείς να μαζέψεις τα λεφτά και να το πάρεις ποιο μετά;

Δημοσ.

Εχει τεραστια επιβαρυνση. Αν υπαρχει εγγυητης που σε εμπιστευεται και εχει καλο ιστορικο, ζητα του να μπει εγγυητης σε καρτα που τουλαχιστον οι δοσεις ειναι ατοκες...

Δημοσ.

Δεν ξερω αν φταιει το καταστημα ή η τραπεζα η οποια συνεργαζεται αλλα εχουν σφιξει πολυ τα πραγματα στις αγορες με δοσεις.

και πολύ καλά κάνανε που σφίξανε αλλά έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα.

Δημοσ.

gokuthelegend μια τηλεόραση ηθελα να παρω η οποια ξεπερνά τα 600-700€ τα οποια δεν ειναι και λίγα για να την παρω μετρητά αλλα δεν ειναι και κανα τρελο ποσο που μαλλον θα κανω υπομονη τελικα για να την παρω μετρητα αλλα θα με διευκολύναν οι δόσεις των 30-40€ γιατι αλλιώς ειναι να τα δινεις μετρητα και αλλιώς λιγα το μηνα ετσι δεν σου φαίνονται και τοσο!....

Anyway τιποτα δεν ειναι ευκολο πλεον

παντος σας ευχαριστώ όλους για την βοηθεια!..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...