Προς το περιεχόμενο

Σας αγχώνει ότι μεγαλώνετε;


Stefanos92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω δει σε διάφορες ταινίες παλιές και από φωτογραφίες τόσο όμορφους νέους ανθρώπους, αναπόφευκτα να γερνάνε με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν είναι άσχημο όλο αυτό; Να μεγαλώνεις και ο μεταβολισμός να απορυθμίζεται, μαλλιά να πέφτουν, δόντια να πέφτουν, αυτιά μεγαλώνουν, το πρόσωπο γεμίζει ρυτίδες.. και ο κατάλογος συνεχίζει δίχως τέλος. Με αγχώνει η σκέψη ότι δε θα είμαι πάντα νεός και ότι θα βλέπω τον εαυτό μου να καταρρέει χρόνο με το χρόνο μέρα με τη μέρα. Όχι ότι μπορώ να κάνω κάτι, μάλλον έναν παράπονο προς τον "κατασκευαστή" θα έλεγα ότι εκφράζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θεμα που σε αγχωνει οσο μεγαλωνεις δεν είναι ούτε τα μαλιά ούτε τα χαρακτηριστικά που αλλοιώνονται, το χεροτερο είναι οτι επιβαρύνεται ή υγεία σου και ότι πλησιάζει ή ώρα να κατέβεις από το όχημα που λέγετε γη και σε ταξίδεψε τόσα χρόνια στο σύμπαν

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόσο χρονών είσαι?

Είναι ευχή να 'γερνάς' όμορφα

Σκέψου πόσοι νέοι δεν είχαν αυτό το προνόμιο

Απόλαυσε την ζωή σου ,κάθε στιγμή είναι όμορφη σε κάθε ηλικία..

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Με αγχώνει η σκέψη ότι δε θα είμαι πάντα νεός και ότι θα βλέπω τον εαυτό μου να καταρρέει χρόνο με το χρόνο μέρα με τη μέρα. Όχι ότι μπορώ να κάνω κάτι, μάλλον έναν παράπονο προς τον "κατασκευαστή" θα έλεγα ότι εκφράζω.

 

Μην τον αφησεις να καταρρευσει.

ΟΚ καποια πραγματα δεν ειναι στον ελεγχο σου. Πχ τα μαλλια ειναι και γονιδιακο. Αμα εισαι απο τους ατυχους που στα 25 κανουν φαλακρα η στα 30 ασπριζουν εκει καταλαβαινω το παραπονο. Και λυσεις οπως το να προσθεσεις μαλλια δεν μου αρεσουν.

 

Αλλα αν φροντιζεις τον εαυτο σου μπορεις να εισαι νεος και στα 50.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά εμένα αυτό που με αγχώνει πιο πολύ τα τελευταία χρόνια, είναι η συσσώρευση προβλημάτων υγείας. Τα χαρακτηριστικά, τα μαλλιά είναι μεν πρόβλημα, αλλά δε βάζουν φρένο στη ζωή σου. Αντίθετα ένα χρόνιο ορθοπεδικό, δερματικό, κάτι που σου περιορίζει τη διατροφή κτλ σε βάζει σε σκέψεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...