Προς το περιεχόμενο

Το πρόγραμμα e-πολίτη στην Εσθονία αναπτύσσεται τρεις φορές ταχύτερα του αναμενόμενου


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα γίνει και αυτό πολύ σύντομα σαν ζόμπι θα ζεις ούτε να κοιμηθείς δεν θα μπορείς, θα βλέπεις συνέχεις εφιάλτες στον ύπνο σου.

 

Γιατί το RFID chip θα συνδέεται κατευθείαν με το κεντρικό νευρικό σύστημα; Θα μπορούν να με κάνουν να βλέπω ρυάκια και ποτάμια και να κατουριέμαι στον ύπνο μου;

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και αυτό είναι καλή η είδηση για να καταλάβω, το ηλεκτρικό φακέλωμα έρχεται σιγά σιγά.

Το επόμενο βήμα RFID chip όπου όλες οι πληροφορίες τραπεζικοί λογαριασμοί, ιατρικό ιστορικό, κτλ, θα είναι καταχωρημένα και αλίμονο αν πέσει σε λάθος χέρια, όπως είπε και ο φίλος οι καλές εποχές τελειώνουν σιγά σιγά ετοιμαστείτε για μια νέα τάξη πραγμάτων που έρχεται σιγά σιγά.

 

Προς το παρών το RFID χρησιμοποιείται σε ζώα σκυλιά,πρόβατα, κτλ

 

 

total control, very soon...

illuminati.jpg

Είχε περάσει ανησυχητικά πολύ ώρα χωρίς τετοιο ποστ και αγχωθηκα.

 

 

θα γίνει και αυτό πολύ σύντομα σαν ζόμπι θα ζεις ούτε να κοιμηθείς δεν θα μπορείς, θα βλέπεις συνέχεις εφιάλτες στον ύπνο σου.

Βρηκα κ εγω ενα grafiti.TΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!

gkrafiti-stous-dromous-tis-athinas-gia-t

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε σεις, σταματήστε τη καραμελα με το φακέλωμα και το φακέλωμα, λες και τώρα δεν είσαι ήδη φακελωμένος. Πόσο μα πόσο μπροστά θα ήμασταν αν είχαμε την ηλεκτρονική ταυτότητα, ηλεκτρονικο φάκελο υγείας κλπ? Πόσο πιο εύκολη θα γινόταν η ζωή μας? Ξεμπερδεύεις απ όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τα κάνεις όλα στο ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! Φάκελος υγείας-->Γίνεται κάτι και πηγαίνεις στο νοσοκομείο, με τη μια έχουν όλο τον ιατρικό σου αρχείο! Ας σταματήσω γιατί τα παδαδείγματα δε τελειώνουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα λες όλα αυτά γιατί δεν έχεις καταλάβει που το πάνε, θέλουν τον απόλυτο έλεγχο και με το rfid chip το πετυχαίνουν αυτό.

 

Στα ζώα καλά κάνουν και το χρησιμοποιούν για να εντοπίζεται αμέσως ο ιδιοκτήτης του σκύλου.

Στα πρόβατα επίσης καλά κάνουν και το χρησιμοποιούν για να ελέγχεται η παράγωγή του κάθε ζώου.

Στους ανθρώπους όμως όχι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται.

 

είμαι υπέρ της τεχνολογικής εξέλιξης, αλλά είμαι και υπέρ και της ανθρώπινης εξέλιξης η οποία είναι στάσιμη και πάει από το κακό στο χειρότερο.

Τα τελευταία 50 χρόνια βλέπουμε μόνο τεχνολογική εξέλιξη, η ανθρωπιά και η συμπόνια στο συνάνθρωπο πάει περίπατο, πόλεμοι τότε, πόλεμοι και τώρα.

 

Λυπάμαι αυτούς που θα είναι στις μεγάλες πόλεις νέα Υόρκη κτλ όταν θα έρθουν οι σκοτεινές εποχές, Όπου εκεί κυριαρχεί το χρήμα και η ανθρωπιά πάει περίπατο.

 

Σίγουρα η πλειοψηφία δεν έχει ιδέα που το πάνε, σε θεωρεί γραφικό κτλ

 

Εγώ φίλε είμαι από αυτούς που ξέρουν και καταλαβαίνουν απολύτως που το πάνε και συμφωνώ απολύτως με εκεί που το πάνε…

 

Διαφορετικά δεν υπάρχει ελπίδα εδώ που φτάσαμε.

 

Ο άνθρωπος πρέπει να ελεγχθεί πλήρως και να του αφαιρεθεί η δυνατότητα της επιλογής στο αν θα παρανομήσει ή όχι, στο αν θα φοροδιαφύγει ή όχι κτλ…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λυπάμαι αυτούς που θα είναι στις μεγάλες πόλεις νέα Υόρκη κτλ όταν θα έρθουν οι σκοτεινές εποχές, Όπου εκεί κυριαρχεί το χρήμα και η ανθρωπιά πάει περίπατο.

Όταν θα έρθουν αυτοι οι σκοτεινοί καιροί, θα παμε σε ένα χωριό ψηλά στα βουνά, θα κάνουμε και προβατάκια θα τα βάλουμε και RFID να μη τα χάσουμε και θα ησυχάσουμε. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ πάντως το χρέος μου το έκανα σας προειδοποίησα από εκεί και πέρα κάντε ότι καταλαβαίνετε.

δεν έχετε καταλάβει ακόμη τι έρχεται. :devil:

όταν θα ξυπνήσετε από τον λήθαργο που έχετε πέσει θα είναι πολύ αργά, πάρα πολύ αργά :-D

Νομίζετε οτι ο κόσμος μας είναι όμορφος αγγελικά πλασμένος ας είναι έτσι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Speak for yourself.

Απόψεις τύπου "μαζί τα φάγαμε" θα τρώνε αυτόματα κράξιμο.

 

Tιποτα δεν εφαγα, μονο πληρωνω. Η Ε.Ε. βλεπει ενα ιδιωτικο και ενα κρατικο χρεος και θα το παρει απο ολους σαν συνολο, γι'αυτο και ο πληθυντικος.

 

 

καθε μερα ολα τα εμπορικα κεντρα της πολης ειναι γεματα και ο κοσμος εχει λεφτα να κανει πραγματα

 

Δεν ξερω που τα ξερεις εσυ ολα αυτα αλλα εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι η φτωχη και κακοπληρωμενη χωρα που λες εχει καλυτερη οικονομια απο την ελλαδα, δεν βλεπω νεους να εχουν ψυχολογικα γιατι εχουν φτασει 30 και δεν εχουν δουλεια (για να πω την αληθεια οσους γνωριζω ειτε 22 ειτε 30 αν δεν σπουδαζουν ακομη τοτε σιγουρα δουλευουν ή κανουν και τα δυο)

 

Δεν εχουν μισθους Σουηδιας αλλα ουτε Ελλαδας και εκτος αυτου εχουν πολλες διευκολυνσεις οπως πχ λεωφορεια δωρεαν.

 

Απλα εδω εκτος του οτι εχουν παιδεια  δεν κωλοβαρανε. Οποτε οταν λες για φτωχη χωρα κτλ μιλα για την ελλαδα !

 

Η Ελλαδα με βαθια κριση με 30% ανεργια εως 50% στους νεους και ως χωρα γεροντων με πολλους συνταξιουχους που προφανεστα παιρνουν πολυ μεγαλυτερη συνταξη απο τους εσθονους, εχει μεγαλυτερο ΑΕΠ κατα κεφαλη, προφανεστατα πολλαπλασιο συνολικο, αν καναμε την διαχειριση της εσθονιας και πεταγαμε τον υπερβολικο κρατισμο οταν επρεπε θα ειμασταν πολυ καλυτερα και θα μπορουσαμε να εχουμε και τους βασικους πυλωνες της οικονομιας επι κρατικου ελεγχου, τωρα θα τους ξεπουλησουμε γιατι χρωσταμε, απο τις αλλες 150 αχρηστες δημοσιες υπηρεσιες που επρεπε να κλεισουν, μαλλον να μην υπαρξουν ποτε.

 

Τωρα για τα ψυχολογικα των Ελληνων, ας κατεβασουμε τον κατωτατο στα επιπεδα της εσθονιας, να ανοιξουν δουλειες να δουμε ποιος στην Ελλαδα θα παει με χαρα να δουλεψει για 350€ τον μηνα μικτα και να μην εχει και ψυχολογικα. Ο Ελληνας εχει να συγκρινει το σημερα με το χτες δηλαδη την δεκαετια της ασυδοσιας, ο εσθονος ως χτες σκεφτεται οτι ηταν προαστιο της ΕΣΣΔ και ζουσε στην απολυτη φτωχια, τα ιδια και ο βουλγαρος και πολλοι αλλοι. Αν πας τωρα στην βουλγαρια και τους πεις 586 μικρα βασικο και τουλαχιστον 350€ βασικη συνταξη απο 70-80€ θα κανουν γλεντι για καμια 10ρια χρονια, ο Ελληνας εχει ψυχολογικα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

εγώ πάντως το χρέος μου το έκανα σας προειδοποίησα από εκεί και πέρα κάντε ότι καταλαβαίνετε.

δλδ no more τέτοια posts? :P

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χάρη, το «σχέδιο» (ή έτσι όπως θα οδηγηθούν τα πράγματα από μόνα τους) είναι να γίνει σιιιγάα, σιιγάαααα. Μόνο έτσι είναι εφικτό. Να το δεχτεί ο κόσμος και μάλιστα να το αναζητήσει ο ίδιος, αντί να του επιβληθεί. Αν γινόταν έτσι όπως βλέπουμε στην ταινία, θα είχε τέτοιες παρενέργειες, που θα το καθιστούσαν ανώφελο και ασύμφορο.

 

Θα γίνει λοιπόν σταδιακά.

Στην αρχή θα βάζουν τσιπ μόνο εθελοντές (ήδη γίνεται).

 

Στην συνέχεια, για να δουλέψεις σε ορισμένες εταιρίες ή υπηρεσίες πληροφοριών, θα πρέπει να το βάζεις υποχρεωτικά (ήδη γίνεται σε σκανδιναβικές χώρες).

 

Μετά θα δοθούν κίνητρα στη μάζα, όπως πχ έκπτωση ΦΠΑ στις συναλλαγές κτλ.

 

Τέλος, θα αφαιρέσουν την δυνατότατα να κάνεις οποιαδήποτε είδους συναλλαγή χωρίς το τσιπ, αλλά το 99% του πληθυσμού θα το έχει ήδη βάλει.

 

Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει και 50 με 100 χρόνια.

Αν αυτή η διαδικασία δεν ολοκληρωθεί μέχρι το 2100, πάμε φουλ για σκηνικό Mad Max. :ph34r:

 

ΥΓ: Αληθεύει ότι ο παραγωγός της ταινίας GRAY STATE δολοφονήθηκε μαζί με την γυναίκα του και το 5χρονο παιδί του πριν την ολοκληρώσει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. ας ξεκινήσουμε από το πιο σημαντικό, αυτό που κάνει η Εσθονία είναι αντιχριστιανικό. Η Εσθονία είναι από τις λιγότερο θρήσκες χώρες στον κόσμο. 

 

Estonia, regarded in historically times as a Protestant area,is one of the "least religious" countries in world in terms of declared attitudes,

 

Οπότε αν και δεν γνωρίζουν η δεν ενδιαφέροντε ότι θα καούνε στην κόλαση, αυτή είναι η μοίρα τους. 

 

2. Το φακέλωμα που κάνουνε με dna, biometrics, επιχειρήσεις και λογαριασμούς γίνεται για 3 λόγους. 

  • (α) για να μπορούνε να σβήσουν αυτόματα με ένα απλό server request οποιονδήποτε πάει κόντρα στην εξουσία. Από την μια στιγμή στην άλλη δεν έχεις όνομα, επίθετο, οικογένεια εθνικότητα, είσαι ένα τίποτα. Στο μέλλον όταν μπούνε και τσιπάκια θα ελέγχουν και τους σφυγμούς της καρδιάς σου. Θα εκβιάζουν και θα σκοτώνουν με ένα κλικ.
  • (β) Από τα στατιστικά στοιχεία που μαζεύουν μέσω των chips και biometrics μπορούνε να ψεκάζουν πλέον στοχευμένα. Δεν θα χρειάζετε πλέον γενικός ψεκασμός με μεγάλα αεροπλάνα, θα αρκούν drones τα οποία μπορούν να ψεκάσουν τοπικά (σαν υπτάμενα αρωματικά χώρου) ανάλογα με τις ανάγκες που υποδεικνύει το ηλεκτρονικό σύστημα φακελώματος. 
  • (γ) τελικό στάδιο μέσω των chip είναι ο τέλειος έλεγχος του ανθρώπινου νου μέσω πλύσης εγκεφάλου και mind control. Νομίζουν ότι είναι ευτυχισμένη εκεί στην Εσθονία λόγω χαμηλής ανεργίας και γρήγορης διεκπεραίωσης συναλλαγών αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά γρανάζια μιας καλορυθμισμένης μηχανής.

 

Τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά και σας έχουν αποπροσανατολίσει εδώ με τις κάρτες γραφικών και τα console wars. Δεν καταλαβαίνεται τον πραγματικό στόχο της τεχνολογίας. Ευτυχώς η Ελλάδα κάνει σοβαρές κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση. Κρατάμε τα πάντα σε πρωτόκολλα που βρίσκονται ασφαλή στα υπόγεια των δημοσίων υπηρεσιών διασφαλίζοντας το μέλλον του πολίτη και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να βγούμε από το ευρώ, την Ε.Ε για να καταφέρουμε να αντισταθούμε στον έλεγχο και στο φακέλωμα.

 

Είναι ξεκάθαρο το παιχνίδι που παίζετε υπέρ μας και δεν μας αφήνουν να βγούμε και να χαράξουμε την δική μας ελεύθερη πορεία, πάνω από όλα φοβούνται γιατί κάποτε είχαμε κατακτήσει όλη την Ασία και την μισή Ευρώπη. Ξυπνήστε επιτέλους... 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Alex, ξέρεις γιατί το «σχέδιο» με τα τσιπ θα πετύχει 100%;

Διότι η αντίθετη πλευρά λέει γραφικότητες σαν αυτές που έγραψες.

Έτσι λοιπόν, γελοιοποιείται αυτομάτως όποιος είναι κατά του τσιπ.Λογικά, αν υπάρχει «σχέδιο», ένα μέρος του θα είναι η γελοιοποίηση του αντιπάλου . Δηλαδή λέγοντας κανείς τέτοιες μλκιες, απλά εξυπηρετεί το τσιπ.

 

Να διευκρινίσω ότι εγώ είμαι μάλλον υπέρ του τσιπ και ότι δεν είμαι ο σατανάς, ιλουμινάτι, ερπετόμορφος κτλ. :-D

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • (β) Από τα στατιστικά στοιχεία που μαζεύουν μέσω των chips και biometrics μπορούνε να ψεκάζουν πλέον στοχευμένα. Δεν θα χρειάζετε πλέον γενικός ψεκασμός με μεγάλα αεροπλάνα, θα αρκούν drones τα οποία μπορούν να ψεκάσουν τοπικά (σαν υπτάμενα αρωματικά χώρου) ανάλογα με τις ανάγκες που υποδεικνύει το ηλεκτρονικό σύστημα φακελώματος. 

 

Να τοι και οι αεροψεκασμοί!

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ !!!111!ΕΝΑ!ΕΝΑ!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

1. ας ξεκινήσουμε από το πιο σημαντικό, αυτό που κάνει η Εσθονία είναι αντιχριστιανικό. Η Εσθονία είναι από τις λιγότερο θρήσκες χώρες στον κόσμο. 

 

Estonia, regarded in historically times as a Protestant area,is one of the "least religious" countries in world in terms of declared attitudes,

 

Οπότε αν και δεν γνωρίζουν η δεν ενδιαφέροντε ότι θα καούνε στην κόλαση, αυτή είναι η μοίρα τους. 

 

2. Το φακέλωμα που κάνουνε με dna, biometrics, επιχειρήσεις και λογαριασμούς γίνεται για 3 λόγους. 

  • (α) για να μπορούνε να σβήσουν αυτόματα με ένα απλό server request οποιονδήποτε πάει κόντρα στην εξουσία. Από την μια στιγμή στην άλλη δεν έχεις όνομα, επίθετο, οικογένεια εθνικότητα, είσαι ένα τίποτα. Στο μέλλον όταν μπούνε και τσιπάκια θα ελέγχουν και τους σφυγμούς της καρδιάς σου. Θα εκβιάζουν και θα σκοτώνουν με ένα κλικ.
  • (β) Από τα στατιστικά στοιχεία που μαζεύουν μέσω των chips και biometrics μπορούνε να ψεκάζουν πλέον στοχευμένα. Δεν θα χρειάζετε πλέον γενικός ψεκασμός με μεγάλα αεροπλάνα, θα αρκούν drones τα οποία μπορούν να ψεκάσουν τοπικά (σαν υπτάμενα αρωματικά χώρου) ανάλογα με τις ανάγκες που υποδεικνύει το ηλεκτρονικό σύστημα φακελώματος. 
  • (γ) τελικό στάδιο μέσω των chip είναι ο τέλειος έλεγχος του ανθρώπινου νου μέσω πλύσης εγκεφάλου και mind control. Νομίζουν ότι είναι ευτυχισμένη εκεί στην Εσθονία λόγω χαμηλής ανεργίας και γρήγορης διεκπεραίωσης συναλλαγών αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά γρανάζια μιας καλορυθμισμένης μηχανής.

 

Τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά και σας έχουν αποπροσανατολίσει εδώ με τις κάρτες γραφικών και τα console wars. Δεν καταλαβαίνεται τον πραγματικό στόχο της τεχνολογίας. Ευτυχώς η Ελλάδα κάνει σοβαρές κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση. Κρατάμε τα πάντα σε πρωτόκολλα που βρίσκονται ασφαλή στα υπόγεια των δημοσίων υπηρεσιών διασφαλίζοντας το μέλλον του πολίτη και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να βγούμε από το ευρώ, την Ε.Ε για να καταφέρουμε να αντισταθούμε στον έλεγχο και στο φακέλωμα.

 

Είναι ξεκάθαρο το παιχνίδι που παίζετε υπέρ μας και δεν μας αφήνουν να βγούμε και να χαράξουμε την δική μας ελεύθερη πορεία, πάνω από όλα φοβούνται γιατί κάποτε είχαμε κατακτήσει όλη την Ασία και την μισή Ευρώπη. Ξυπνήστε επιτέλους... 

 

θέλω να βάλω τα κλάματα... και όχι απο τα γέλια αλλά από την πραγματική στεναχώρια... :/

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να τοι και οι αεροψεκασμοί!

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ !!!111!ΕΝΑ!ΕΝΑ!

 

Φίλε μου πρώτα να πας να εξομολογηθείς, θα σου πει ο παπάς αν χρειάζεται να κάνεις και αγιασμό. Μετά να κάτσεις να διαβάσεις και να ενημερωθείς και μετά θα δούμε αν ειρωνεύεσε. Οι ψεκασμοί είναι αποδεδειγμένοι

 

 

θέλω να βάλω τα κλάματα... και όχι απο τα γέλια αλλά από την πραγματική στεναχώρια... :/

 

 

Τώρα που κατάλαβες την αλήθεια και τι σε περιμένει είναι λογικό να είσαι στεναχωρημένος. Ακόλουθα την άνω συμβουλή. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

 

 

 

Τώρα που κατάλαβες την αλήθεια και τι σε περιμένει είναι λογικό να είσαι στεναχωρημένος. Ακόλουθα την άνω συμβουλή. 

 

δεν με κατάλαβες... Απλά αν είναι να εφαρμοστούν όσα γράφεις εδώ, να μου το πεις για να προλάβω να φύγω. Σου χαρίζω απλόχερα: ιθαγένεια, θρήσκευμα και ο,τι άλλο θες. Δεν τα θέλω. :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...