Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δικαιουσαι να την γυρισεις πίσω ή να σε κεράσουν κάτι ... οχι και 2 ωρες αμα ηταν ετσι την έφτιαχνα και μονος μου και μου ερχοταν και πιο φτηνά.

Οχι μια χαρα λογικο ειναι .... γιατι αν εγω χάσω μια δουλεια που έχω επειδη το λεωφορειο άργησε υπάρχουν ευθύνες.

για το δεύτερο με βρισκεις απολύτως σύμφωνο. η αλήθεια είναι πως κατανταει κουραστικό να πρέπει να είσαι στη στάση πολύ ώρα πριν, μόνο και μόνο για να πας οριακώς στην ώρα σου. το κακό με τα λεωφορεία είναι πως ενώ εγω ως πολίτης απαιτώ δεν επαιτώ , το λεωφορείο να είναι στην ώρα του , εν τουτις τα ωράρια του είναι δυστυχώς συνισταμένη πολλών παραγόντων. μία η κίνηση στους δρομους, μία οι ταξιτζήδες που κάνουν πιάτσες παράνομες όπου βρουν να τους συμφέρει , και η τροχαία να σφυρίζει κλέφτικα , μία τα διπλοπαρακαρίσματα και φυσικά η αργοπορεία της αλλαγης τους. ποτέ δε θα βρεις το δίκιο σου γιατί υπάρχει πάντα πλάτη να γυρίσει η ευθύνη σε όλη την υψήλιο εκτός από εμάς (γενικώς όρος) μέχρι να παραδεχτούν μερικοί πως ναι κάναμε εμείς μαλακία. και ειδικώς σε αυτή τη χώρα το ζούμε καθημερινώς και άλλοι έχουν μάθει να το αποδέχονται σχεδόν μοιρολατρικώς ως το μόνο λογικό.   

• Like 1
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για το δεύτερο με βρισκεις απολύτως σύμφωνο. η αλήθεια είναι πως κατανταει κουραστικό να πρέπει να είσαι στη στάση πολύ ώρα πριν, μόνο και μόνο για να πας οριακώς στην ώρα σου. το κακό με τα λεωφορεία είναι πως ενώ εγω ως πολίτης απαιτώ δεν επαιτώ , το λεωφορείο να είναι στην ώρα του , εν τουτις τα ωράρια του είναι δυστυχώς συνισταμένη πολλών παραγόντων. μία η κίνηση στους δρομους, μία οι ταξιτζήδες που κάνουν πιάτσες παράνομες όπου βρουν να τους συμφέρει , και η τροχαία να σφυρίζει κλέφτικα , μία τα διπλοπαρακαρίσματα και φυσικά η αργοπορεία της αλλαγης τους. ποτέ δε θα βρεις το δίκιο σου γιατί υπάρχει πάντα πλάτη να γυρίσει η ευθύνη σε όλη την υψήλιο εκτός από εμάς (γενικώς όρος) μέχρι να παραδεχτούν μερικοί πως ναι κάναμε εμείς μαλακία. και ειδικώς σε αυτή τη χώρα το ζούμε καθημερινώς και άλλοι έχουν μάθει να το αποδέχονται σχεδόν μοιρολατρικώς ως το μόνο λογικό.   

Ειναι λιγο μλκες ορισμένοι ελεγκτες φιλε δυστυχως βλέπεις τι γινεται και μονο για να αποφυγεις τη μλκια του αλλου να στη πει μπροστα σε ολο το κοσμο το κτυπάς το εισιτηριο τους έχουν αμολυσει να φέρνουν κλησεις για να δειχνουν οτι κάνουν δουλειά και δεν καταλαβαινουν τπτ.

Εδω με το άλλο το παιδι δεν ειδες τι εγινε? και εσυ ελεγκτης αμα ησουν και ε΄βλεπες οτι ο αλλος δεν συνεργαζεται θα το έφτανες στα άκρα για ενα προστιμο? εδω χαθηκε μια ζωη μερικοι ειναι στο κοσμο τους δεν έχουν αντιληψη και νομιζουν οτι έχουν δεν μπορουν να καταλάβουν κάποια πράγματα ή να ψυχολογησουν αυτον που ελεγχουν αν έχει προβληματα πολλά και δεν μπορει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπράβο στήν δικαιοσύνη ... πάντα τετοια  - ο εισαγγελέας πού απέρριψε την μηνυση του αεργου επιβατη για παράνομη προσωποκράτηση απο ιδιώτη μέσα στό λεωφορείο  μέ ποιό δικαίωμα την απέρριψε ? εχει δικούς του νόμους αυτός ο εισαγγελέας ? προσωπικά αν μου τυχαινε εμενα ιδια περιπτωση θα ετρωγε μηνυσεις ο εισαγγελέας γιά κακή εφαρμογή τού νόμου κ οτι αλλο μού ελεγε ο δικηγορος μου για νά τού γινόταν μάθημα  γιά μετέπειτα ,μπορει να μην του εκαναν τιποτα οι συναδελφοι του σιγουρα ομως θα γραφοταν μέσα στον φακελό του κ οταν ηταν να παρει προαγωγη η μεταθεση τότε θά τά λέγαμε  (τά ψαχνουν πολύ αυτά) . φίλος τρακαρε με την μηχανη του με αμαξι που βγηκε απο stop αέρα πατέρα πού λέμε ,πηγε να την κοπανήσει ο κουτάκιας ο φίλος μου τον εμποδιζε να φυγει αν κ ειχε τραυματιστει μπαινοντας μπροστα στο αυτοκινητο μαζί μέ  αλλα 2 ατομα που ηταν μπροστα στο περιστατικό  για να μην φυγει μεχρι να ερθει το 100 , το αποτελεσμα στο δικαστηριο που εγινε μετα απο 4 χρόνια να καταδικαστει ο κουτακιας κ για τροχαια παραβαση κ για τραυματισμο κ για υλικες ζημιές  οχι σέ κάποια βαριά ποινή μόνο 25 μηνες μέ αναστολή βεβαια , οσους δηλ . περιπου κ ο αεργος με το εισιτηριο , καταδικαστηκε ομως κ ο φιλος μου κ οι 2 μάρτυρες που εμποδισαν τον κουτάκια να την κοπανησει  για παράνομη παρεμποδιση  ιδιωτη απο ιδιωτη σε 3 ή 4 μηνες φυλακη με αναστολή , τί εγινε βρέ παίδες αλλος νόμος ισχύει με τον αεργο στην πρωτη περιπτωση κ αλλος με τον τραυματισμο του φιλου μου ?

Επεξ/σία από aristos12
  • Moderators
Δημοσ.

@gdriver

Άμα θέλουν όλα γίνονται. Ταλλινν τα λεωφορεία είναι πάντα στην ώρα τους +-1 λεπτό. Και να σημειώσω ότι εδώ είναι δωρεάν λεωφορεία.αν θέλουν να φτιάξουν τα δρομολόγια μπορούν .

Αριστο Όσο δεν ξέρεις τι έχει γίνει και γιατι απορρίφθηκε δεν μπορείς να κατηγορείς. Μπορεί να μην έγιναν Όπως τα περιέγραψε ο άνεργος. Δεν παίρνω το μέρος των ελεγκτών απλά το βλέπω Πιο σφαιρικά

Defacer Ναι τα δρομολόγια πρέπει α τηρούνται και για Αυτό υπάρχουν. Αλλιώς δεν θα είχαν πρόγραμμα και απλά θα πήγαινες και θα περίμενες. Όπως περιμένεις ο υπάλληλος να είναι στο πόστο τις ώρες που αναγράφει το ωράριο έτσι και τα λεωφορεία

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό που υπάρχουν ακομα άνθρωποι που νομίζουν οτι μας κάνουν χάρη με ξεπερνάει...

Βλέπεις πως ξηγιέται κάποιος και αναλογα. Στις δοσολοηψιες δεν υπάρχουν φιλιες ή σου προσφέρει ο άλλος σωστα το προιον και στην ώρα του ή θα απολογηθεί στον πελάτη το δικαιο και το σωστο αυτο ειναι.Τωρα αν κάποιος δεν το δέχεται αυτο και παει να βγει και απο πάνω ε καταλαβαινεις οτι θέλει να στην φέρει και δεν σεβεται ουτε τα λεφτά που παιρνει και πάει να σου κάνει και τον έξυπνο και τον κάποιο.... θα φάει το μαυρο του και θα επιλέξεις εναν σωστο επαγγελματια.

Σωστος επαγγελματιας για μενα ειναι και εκεινος που έχει σωστη συμπεριφορά υφάκια ντοκτορ χάουζ ειναι μονο για τις σειρές.Ουδεις αναντικατάστατος.

Δημοσ.

Παιδιά μην κάνετε έτσι και φυλακή να έμπαινε σε 19 λεπτά θα ήταν έξω αν το πάμε κατ αναλογία με ΤΟΝ Δήμαρχο. 19 μήνες έκατσε αυτός για ισόβια 19 λεπτά ο άνεργος για τους 22 μήνες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν περίμενα αυτό το άρθρο για να αντιληφθώ την πλήρη κατάπτωση της κατ' ευφημισμό "δημοσιογραφίας" στη χώρα, αλλά ας απολαύσουμε λίγο τον όμορφο περίπατο στον οποίο στέλνει το ανυπόγραφο κείμενο τη δύσμοιρη λογική:

"Ποινή φυλάκισης 22 μηνών με τριετή αναστολή αποφάσισε να επιβάλλει το δικαστήριο της Θεσσαλονίκης σε έναν άνεργο επειδή δεν είχε εισιτήριο για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης."

Με άλλα λόγια, ο "δημοσιογράφος" που πληκτρολόγησε και τιτλοφόρησε αυτό το κείμενο μας λέει πως, αν δεν έχεις εισιτήριο, καταδικάζεσαι για... ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Και δε σκαλώνει ο εγκέφαλός του όταν το γράφει, να σκεφτεί πως δε στέκει αυτό.

Όχι, μάζεψε τα κλικ του, όλα καλώς καμωμένα.

• Like 19
Δημοσ.

Snoob, θα συμφωνήσω μαζί σου.

Η δίκη έγινε για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση και όχι για το εισητήριο.

Αλλά που να το καταλάβει ο άλλος.........

• Like 2
Δημοσ.

μπράβο στήν δικαιοσύνη ... πάντα τετοια - ο εισαγγελέας πού απέρριψε την μηνυση του αεργου επιβατη για παράνομη προσωποκράτηση απο ιδιώτη μέσα στό λεωφορείο μέ ποιό δικαίωμα την απέρριψε ? εχει δικούς του νόμους αυτός ο εισαγγελέας ? προσωπικά αν μου τυχαινε εμενα ιδια περιπτωση θα ετρωγε μηνυσεις ο εισαγγελέας γιά κακή εφαρμογή τού νόμου κ οτι αλλο μού ελεγε ο δικηγορος μου για νά τού γινόταν μάθημα

Έχεις ακούσει κάτι που λένε για την αμάθεια φίλε?? Η κάτι άλλο που λένε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς (να γράφεις στην προκειμένη)

Άκου λοιπόν να μάθεις και εσύ και άλλοι που διαβάζουν γιατί απέρριψε ο εισαγγελεας την μήνυση του άνεργου πολίτη, αν έχει δικούς του νόμους ο εισαγγελέας κτλ κτλ

Επειδή πάντα γινόταν αυτό το 'μήνυση, και καπάκι μήνυση από τον άλλον για ψεύδη κατάμήνυση' έχει αλλάξει ο νόμος και όταν μας κάνουν μήνυση και στα καπάκια κάνουμε και εμείς ο εισαγγελέας κοιτάει πάντα το αποτέλεσμα της πρώτης μήνυσης! Αφού δικαστικά δικαιώθηκε η μεριά του εισπράκτορα τότε η άλλη μπαίνει στο αρχείο δεν την κοιτάνε καν! Αν αθώονοταν ο πολίτης τότε αυτομάτως έμπαινε σε λειτουργία από τον εισαγγελέα η δικιά του μήνυση προς τους άλλους! Με λίγα λόγια σκέψου ένας που κάνει μαύρη την γυναίκα του στο ξύλο, αυτή του κάνει μήνυση και καπάκι της κάνει και αυτός ότι λέει ψέμματα! Αν στην δική αποδειχτεί ότι την έκανε μαύρη ποιος ο λόγος να εξετάσουν και την δικιά του μήνυση μετά??

Άλλο παράδειγμα, σου κάνω μήνυση για απάτη στα πλαίσια του αυτοφώρου, σχηματίζεται δικογραφία κτλ και μου κάνεις και συ και πάμε και οι δυο για νάνι στο τμήμα! Ο εισαγγελέας υπηρεσίας λαμβάνει γνώση της υπόθεσης και αποφασίζει αν εσύ θα κοιμηθείς στο κρατητήριο μέχρι την επόμενη της δίκης και εγώ θα πάω σπιτάκι μου και ας είναι αυτόφωρο το αδίκημα!!

Και χίλια δυο αλλά παραδείγματα..

Έχεις πλάκα που λες θα έκανες μήνυση στον εισαγγελέα, λες αυτός να μην ξέρει να κάνει την δουλειά του και να σ παραβιάζει τον νόμο?

Δεν λέω ότι είναι όλοι άγιοι λέω ότι ξέρουν πάντα τι κάνουν..

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, μάζεψε τα κλικ του, όλα καλώς καμωμένα.

Ώρα να αλλάξει κι ο τίτλος του topic :P

Δημοσ.

Πώς συνδέεται το πόση ώρα περίμενες με το αν χτύπησες το εισιτήριο;

Εγώ αν παραγγείλω πίτσα και μου τη φέρουν μετά από 2 ώρες δικαιούμαι να τη φάω τζάμπα;

η παροχή υπηρεσιών αμείβεται με το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρεις , αν λοιπόν έρχεται το λεωφορείο κάθε 1.30 τότε δεν πρόκειται να σου δώσω ούτε ένα cents.

Αν έχει τσίπα ο ιδιοκτήτης πρέπει να σου φέρει και το αντίστοιχο δώρο μαζί με ένα μεγάλο συγγνώμη, εμένα μου έχει έρθει παραγγελία μετά από 2 ώρες παλιά και του είπα πάρτα και φατα εσύ τότε μου είπε sorry και μου τα άφησε στην μιση τιμή .
  • Moderators
Δημοσ.

η παροχή υπηρεσιών αμείβεται με το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρεις , αν λοιπόν έρχεται το λεωφορείο κάθε 1.30 τότε δεν πρόκειται να σου δώσω ούτε ένα cents.

Αν έχει τσίπα ο ιδιοκτήτης πρέπει να σου φέρει και το αντίστοιχο δώρο μαζί με ένα μεγάλο συγγνώμη, εμένα μου έχει έρθει παραγγελία μετά από 2 ώρες παλιά και του είπα πάρτα και φατα εσύ τότε μου είπε sorry και μου τα άφησε στην μιση τιμή .

τοτε εισαι παρανομος και πας μεσα και με το δικιο τους θα σε μαζεψουν. Αν δεν σου αρεσει μια υπηερασια απλα δεν την χρησιμοποιειες οχι την χρησιμοποιεις αλλα δεν την πληρωνεις.

Σιγα μη σου χτισει και αγαλμα. Αν ειναι σωστος επαγγελματιας θα απολογηθει και θα δωσει κατι δωρο αλλα θα το κανει για τη φημη και γιατι θελει να προσφερει καλες υπηρεσιες και αποδεχτηκε το φταιξιμο αλλα γενικα δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει κατι. Στην τελικη αν δεν σου ειπε σε ποση ωρα θα ναι ετοιμη δεν εχεις και πατημα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...