george_gr1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Οποτε αν στείλουμε σήμερα ένα διαστημόπλοιο με το πλήρωμα να "κοιμάται" σε κρυοθαλαμους, πολύ πιθανόν να βρει ήδη γήινους εκεί σε 300.000 χρόνια, διότι σε 10.000 χρόνια πχ οι ταχύτητες των διαστημοπλοίων μας να έχουν 10πλασιαστει η και περισσότερο. Πω ρε φίλε, μου ήρθε φλασια τωρα ποσο ασήμαντος ειμαι. 2
vsl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πω ρε φίλε, μου ήρθε φλασια τωρα ποσο ασήμαντος ειμαι. 4
redhotstef Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πιστευω θα παιξει πολυ τηλεμεταφορα στο μελλον.. Θα ανοιγεις τη πορτα του δωματιου σου και στο αλλο δωματιο θα βρισκεσαι σε αλλη πολη, χωρα, συμπαν..
Apoll Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πιστευω θα παιξει πολυ τηλεμεταφορα στο μελλον.. Θα ανοιγεις τη πορτα του δωματιου σου και στο αλλο δωματιο θα βρισκεσαι σε αλλη πολη, χωρα, συμπαν.. Σύμπαν;;;;;;;;;;;;;;;; Ακόμα να αποδειχτεί ότι υπάρχουν πολλά. Απ' όσον γνωρίζουμε ένα είναι, αυτό που βρισκόμαστε.
παπι Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αρα σωστά το υπολόγισα.Χοντρικά μιλάμε πάντα.Είναι πολλά τα κρόνια καρντια μου Βασικά είναι παρά πολύ σχετικό. Πχ σου είπαν για την διαστολή του σύμπαν. Εγώ θα σου πω το πιο περίεργο. Ο χρόνος κυλάει πιο αργα όταν αυξάνεται η ταχύτητα. 2
panzertank Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Γιαυτό θα μάθουμε να διπλωνουμε το σύμπαν σαν σάντουιτς και θα τα φέρνουμε όλα δίπλα μας. Lol Τέτοια ταξίδια είναι πολυυυυ πολύπλοκα για πάρα μα πάρα πολλούς παράγοντες. Όπως ειπώθηκε παραπάνω η διαστολή του χρόνου. Ακόμα και το πιο απλό παράδειγμα της ασφάλειας απο σύγκρουση. Σε τέτοιες τεράστιες ταχύτητες και σώματα πολύ μικρά μπορούν να διαπεράσουν άνετα σαν σφαίρα το σκάφος απο άκρη σε άκρη. Είμαστε πολύ μακρυά απο ενα τέτοιο ταξίδι απο κάθε άποψη. 1
redhotstef Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Σύμπαν;;;;;;;;;;;;;;;; Ακόμα να αποδειχτεί ότι υπάρχουν πολλά. Απ' όσον γνωρίζουμε ένα είναι, αυτό που βρισκόμαστε. Γαλαξια ηθελα να πω/ ειχα στο μυαλο μου.
FilipposMD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Και γιατι θελουμε 18 ωρες για να παμε στην Αυστραλια οταν μπορουμε να παμε σε 5 λεπτα; Τα συμφέροντα φταίνε. Δεν επιτρέπουν οι αεροπορικές εταιρείες να εφαρμοστούν οι τεχνολογίες, όπως οι φαρμακευτικές κρύβουν τη θεραπεία για τον καρκίνο και τα λοιπά. Αλλιώς θα παίρναμε το Juno μας και θα πηγαίναμε για καφέ στο Sydney. 3
Joshua21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 To Juno spacecraft έπιασε τα 140.000km/h ήτοι ~38km/s, και ήταν το πιο γρήγορο σκάφος που είχαμε ποτέ. Σίγουρα? Κάπου είχα διαβάσει για 8.800mph, ήτοι 3,9km/s.
Mau-Maus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Οποτε αν στείλουμε σήμερα ένα διαστημόπλοιο με το πλήρωμα να "κοιμάται" σε κρυοθαλαμους, πολύ πιθανόν να βρει ήδη γήινους εκεί σε 300.000 χρόνια, διότι σε 10.000 χρόνια πχ οι ταχύτητες των διαστημοπλοίων μας να έχουν 10πλασιαστει η και περισσότερο. Πω ρε φίλε, μου ήρθε φλασια τωρα ποσο ασήμαντος ειμαι. Δεν χρειάζονται κρύοθάλαμοι και τέτοια, ένα ζευγάρι χρειάζεται μόνο να πηδιέται και να κάνει παιδιά! Θα ξεκινήσουν αυτοί το ταξίδι και θα φτάσουν στον προορισμό τα δισέγγονα τους.. 3
NT1G Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Και ποσο αλλαζει την ταχυτητα ο αερας; Η ισχύς που χρειάζεσαι για να υπερνικήσεις την αντίσταση του αέρα είναι ανάλογη της ταχύτητας3. Do the math που λένε μετά.
alex_000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν χρειάζονται κρύοθάλαμοι και τέτοια, ένα ζευγάρι χρειάζεται μόνο να πηδιέται και να κάνει παιδιά! Θα ξεκινήσουν αυτοί το ταξίδι και θα φτάσουν στον προορισμό τα δισέγγονα τους.. Με σύνδρομο down λόγω αιμομιξίας αλλά λεπτομέριες τώρα... 3
Mau-Maus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Με σύνδρομο down λόγω αιμομιξίας αλλά λεπτομέριες τώρα... Για την ανθρωπότητα ρε γαμώτο 3
redhotstef Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Με σύνδρομο down λόγω αιμομιξίας αλλά λεπτομέριες τώρα... Θα ειναι γαλαζοαιματοι.. και μαλλον το δερμα τους θα εχει και μπλε χρωμα.. avatar φαση.. 1
Apoll Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Σίγουρα? Κάπου είχα διαβάσει για 8.800mph, ήτοι 3,9km/s. 28miles per second. Αν δεν είσαι σίγουρος, google search, δεν είναι δα και κανένα μυστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα