Προς το περιεχόμενο

Paysafecard Steam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα αγόρασα τσάμπα paysafe card , χωρίς να ξέρω ότι το steam σταμάτησε να υποστηρίζει την συγκεκριμένη πληρωμή.

και τώρα τα λεφτά τα έχω το στο my paysafe wallet, να τα αφήσω εκεί και να περιμένω η υπάρχει περίπτωση μετά από ένα διάστημα να μου τα πάρουν ?

ευχαριστώ

Δημοσ.

υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αγοράσω παιχνίδια ?

δοκίμασα με g2play , instant gaming, g2g τίποτα........

το kinguin δε δέχεται   

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σκατά δεν το ήξερα γαμώ το κώλο steam και τα capital fuckin controls. Πάω να χτυπήσω το περιπτερα που μου το έπαιζε και ειδήμονας...τουλάχιστον να φανταστώ ότι δεν λήγει ποτε έτσι?! What a waste.

Δημοσ.

Δε ληγει, αλλα μετα απο 1 χρονο απ την ημερα αγορας κρατανε καποια προμηθεια (νομιζω).

Επισης, το Steam δεχεται paysafe, αλλα οχι αυτες που εκδοθηκαν στην Ελλαδα (λογω CC).

• Like 1
Δημοσ.

Σκατά δεν το ήξερα γαμώ το κώλο steam και τα capital fuckin controls. Πάω να χτυπήσω το περιπτερα που μου το έπαιζε και ειδήμονας...τουλάχιστον να φανταστώ ότι δεν λήγει ποτε έτσι?! What a waste.

Τα Capital Control τα έχουμε εδώ και τόσο καιρό, έχει βουίξει όλος ο τόπος. Σε σπηλιές ζούσες;

Δημοσ.

Μπορείς να τα ζητήσεις πίσω μέσω της ιστοσελίδας τους. Το έκανα πριν κανένα δίμηνο και μου τα έβαλαν στον τραπεζικό μου λογαριασμό. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...