igna1993 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Την προηγούμενη εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο για να πάω για δουλειά με εκπαίδευση δηλαδή θα με πάρουν να δουν αν τα καταφέρνω. Αφού πήγα 4 μέρες και εκανα 4 8ωρα (και μάλιστα τα 3 κυλιόμενα και βράδυ δηλαδή 11 με 6) με παίρνουν και μου λένε ότι δεν τους κάνω, και τους λέω να μου δώσουν τον μισθό που δικαιουμε , και αφού με έχουν στο περίμενε 3 μέρες με παίρνουν και μου λένε ότι δεν δικαιουμε για τι ημουν σε εκπαίδευση και πάει λέγοντας. Λοιπόν επειδή είμαι πρωτάρης στην αγορά εργασίας, δικαιουμε να πάρω κάποια χρήματα και αν δικαιουμε που να απευθυνθώ?
redhotstef Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δικαιουσε να παιξεις τζοκερ αυριο.. Πριν την εκπαιδευση δεν τα συζητησατε αυτα; Ειχα παει και εγω σε τηλεφωνικη εταιρια και μου παν οι πρωτες τεσσερις μερες τετραωρα τζαμπα, μετα αν σε παρουν ακολουθει δοκιμαστικος ενας μηνας με πληρωμη και αν εισαι καλος σε κρατανε πχ.
igna1993 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 όχι φίλος δεν συζητήσαμε τίποτα. μου είπαν μόνο ώρα που θα πάω. από γνωστό που είναι μέσα εκεί μου είπε ότι θα πληρωθώ αυτές τις μέρες. το θέμα είναι ότι έχασα τον ύπνο μου και γαμήθηκα στα 8ωρα για το τζάμπα? να το καταγγείλω να τους γράψω και να πάω παρακάτω? 1
spertoy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 είναι απιστευτο ποσα λαμογια συνεχιζουν και λειτουργουν βαζοντας αφελείς να δουλευουν δωρεαν ...δεν καταλαβαινουν ουτε από καταγγελιες ουτε από νομους ? κανεις από ολους αυτους που εχουν κοροιδεψει δε βρεθηκε να παει να τους κανει τα μουτρα και το μαγαζι καλοκαιρινο? 1
dionisis1925 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Η καταγγελία για να εφαρμοστεί θα πρέπει να υπάρχει και κάποιο έγγραφο,μια σύμβαση ας πούμε,κάτι που απ'ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει,την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός και πιο υποψιασμένος.
idomeneas7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τι δουλειά είναι? Κι εμένα είχαν πάει να μου το κάνουν παλιά σε κατάστημα, όπου και είπα στην υπεύθυνη πως είτε με πληρώνει τώρα ή θα πάω στην επιθεώρηση εργασίας αφού πρώτα κάτσω έξω από το μαγαζί και φωνάζω ότι δεν πληρώνουν τους υπαλλήλους. 'Εβγαλε αμέσως από το ταμείο και μου έδωσε μαύρα όσα έπρεπε. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Η καταγγελία για να εφαρμοστεί θα πρέπει να υπάρχει και κάποιο έγγραφο,μια σύμβαση ας πούμε,κάτι που απ'ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει,την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός και πιο υποψιασμένος. οχι ακοη και αν δουλευεις μαυρα το μονο που χρειαζεσαι ειναι καποια ατομα που να επιβεβαιωνουν οτι ησουν εκει συγκεκριμενες ωρες και δουλευες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Καταγγελια στην τοπικη τους Επιθεωρηση Εργασιας. 2
Apoll Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Καλά γράφω εδώ μέσα ότι έχετε καταντήσει κολίγοι και σκλάβοι στήνονας και κλ, ενώ θα έπρεπε να απαιτείτε καλύτερες συνθήκες και αντιμετώπηση. Βέβαια εγώ είμαι ο γραφικός, απέναντι σε αυτούς που λένε "μα έχω ανάγκη", και αντιδρούν αρνητικά στο ότι χύθηκε κυριολεκτικά αίμα για την ανθρώπινη αντιμετώπηση των εργατών, και αναφέρομαι σε Αμερική & Αγγλία. Όχι Ρωσσία και κουμουνισμό. Αλλά όσο υπάρχουν άτομα που θεωρούν ότι η σκλαβιά είναι τρόπος για να βρουν iphone, internet, καφέ, αντί να πιάσουν τα βουνά και να τρώνε χόρτα και κυνήγι αν χρειαστεί, αυτό θα γίνεται συνέχεια. Και αν το παραπάνω σας θυμίζει την Ελλάδα του 18ου και αρχών 19ου αιώνα, δεν ήταν στην προθεσή μου. 3
Lanike71 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Καλά γράφω εδώ μέσα ότι έχετε καταντήσει κολίγοι και σκλάβοι στήνονας και κλ, ενώ θα έπρεπε να απαιτείτε καλύτερες συνθήκες και αντιμετώπηση. Βέβαια εγώ είμαι ο γραφικός, απέναντι σε αυτούς που λένε "μα έχω ανάγκη", και αντιδρούν αρνητικά στο ότι χύθηκε κυριολεκτικά αίμα για την ανθρώπινη αντιμετώπηση των εργατών, και αναφέρομαι σε Αμερική & Αγγλία. Όχι Ρωσσία και κουμουνισμό. Αλλά όσο υπάρχουν άτομα που θεωρούν ότι η σκλαβιά είναι τρόπος για να βρουν iphone, internet, καφέ, αντί να πιάσουν τα βουνά και να τρώνε χόρτα και κυνήγι αν χρειαστεί, αυτό θα γίνεται συνέχεια. Και αν το παραπάνω σας θυμίζει την Ελλάδα του 18ου και αρχών 19ου αιώνα, δεν ήταν στην προθεσή μου. Ρε συ Apoll, την καινούρια διαφήμιση του φραπέ την είδες; Την είδα και ανατρίχιασα μιλάμε.Εν μέσω φραπεδοποσίας να μιλάνε για την κρίση: "Θα τα καταφέρω εδώ!Άλλωστε, εδώ είναι η οικογένειά μου!". Εδώ να μείνεις και ας είσαι και απλήρωτος εργαζόμενος.Αντί να δείχνει ξέρω γω να μεταναστεύουν και να παίρνουν στη βαλίτσα το φραπέ ή να στέλνει η μάνα πακέτο-φραπέ, αυτοί επιλέγουν έμμεσα να πασάρουν τη σκλαβιά! "Εδώ θα μείνω" λέμε! 2
Apoll Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ρε συ Apoll, την καινούρια διαφήμιση του φραπέ την είδες; Την είδα και ανατρίχιασα μιλάμε.Εν μέσω φραπεδοποσίας να μιλάνε για την κρίση: "Θα τα καταφέρω εδώ!Άλλωστε, εδώ είναι η οικογένειά μου!". Εδώ να μείνεις και ας είσαι και απλήρωτος εργαζόμενος.Αντί να δείχνει ξέρω γω να μεταναστεύουν και να παίρνουν στη βαλίτσα το φραπέ ή να στέλνει η μάνα πακέτο-φραπέ, αυτοί επιλέγουν έμμεσα να πασάρουν τη σκλαβιά! "Εδώ θα μείνω" λέμε! Δεν είμαι Ελλάδα, είμαι Αγγλία εδώ και 13 χρόνια, και δεν έχω ανάψει τηλεόραση από το 2010. Δώσε λινκ απο youtube
Lanike71 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δεν είμαι Ελλάδα, είμαι Αγγλία εδώ και 13 χρόνια, και δεν έχω ανάψει τηλεόραση από το 2010. Δώσε λινκ απο youtube Το ξέρω, λέω μπας και είχες κανένα "πιάτο" όταν σε πιάνει ο πόνος για πατρίδα. Πάρε και φρίξε (το καλύτερο σχόλιο το έχει κάποιος από κάτω που λέει "Η Νεστλέ που μας θέλει εδώ, είναι η πρώτη που θέλει μισθούς 300ε." Και δεν έχει άδικο) : 2
Apoll Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Είπα προσπαθούν να σας κολιγοποιήσουν. Εκεί που οι Πολωνοί, Ρουμάνοι, Εσθονοί, Λιθουανοί και λοιποί Ανατολικοευρωπαϊοι έχουν ξυπνήσει και απαιτούν, ρίχνουν στον σκοτάδι τους Έλληνες. Αν πας σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, κανείς δεν δουλεύει τσάμπα. Και ούτε ο Άγγλος θα πάει, ούτε ο Γάλλος, ούτε ο Γερμανός. Αντίθετα αν δεν πληρωθούν όταν πρέπει (τέλος το μήνα/εβδομάδα). Σταματάνε την εργασία, και τραβάνε την εταιρία στα δικαστήρια για αποζημειώσεις μεγαλύτερες των χρωστούμενων. Είναι αδιανόητο να σου χρωστά κάποιος μισθό και να μην κάνει τίποτα. Και είναι αρκετοί εδώ μέσα που πέρνουν ψίχουλα, έναντι μισθού και τους χρωστάνε κανά εξάμηνο στην Ελλάδα. Και θα συνεχίσουν να τα κάνουν αυτά οι "εργοδότες" όσο υπάρχουν οι μαλάκες ΣΚΛΑΒΟΙ που το αποδέχονται. 2
michael92 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ρεζίλεψε τους παντού μέχρι να σε πληρώσουν. Αν δεν έχουν λεφτά να σου δώσουν το μισθό σου, σίγουρα δεν θα έχουν λεφτά για να σου κάνουν μήνυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα