Andreas231 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Το ερώτημά σου ισχύει και για κάθε εφευρέτη,επιστήμονα δηλαδή σε τι μας ωφελούν αυτοί που ξόδεψαν τη ζωή τους ερευνώντας και δημιουργώντας; Είσαι για λύπηση ρε φίλε. Τελικά δε γνωρίζεις ποιός ήταν ο Τέσλα και μας κάνεις και τον έξυπνο. Αν δεν τρολαρεις με τις απαντησεις σου νομιζω εχεις θεμα στο να μπορεις να αναλυεις την ερωτηση του αλλου και να του απαντας.
opera Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εκτός του ότι ηλεκτροδότησε το πλανήτη με το εναλλασσόμενο ρεύμα και έδωσε ώθηση στη 2η βιομηχανική επανάσταση με τον A/C κινητήρα: Ο Τέσλα νοιάζονταν για το περιβάλλον και ενδιαφέρονταν για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ενδιαφέρονταν για το βιωτικό επίπεδο του ανθρώπου και όχι για το οικονομικό όφελος και πέθανε φτωχός. Οραματίζονταν την ασύρματη μετάδοση πληροφορίας. Η αμερικάνικη κυβέρνηση κατέστησε απόρρητο το έργο του και μερικά παραμένουν απόρρητα έως σήμερα. Αν δεν τρολαρεις με τις απαντησεις σου νομιζω εχεις θεμα στο να μπορεις να αναλυεις την ερωτηση του αλλου και να του απαντας. Εγώ τρολάρω ή εσύ απαξιώνεις ένα επιστήμονα; Η τελευταία του εφεύρεση με αριθμό πατέντας U.S. Patent 1,655,114 αφορούσε διπλάνο καθέτου απογειώσεως. Απέκτησε 300 πατέντες παγκοσμίως. Το όνειρό του ήταν να τιθασεύσει την ενέργεια των καταρακτών του Νιαγάρα. Άχρηστος τύπος κατά τη γνώμη σου ανάξιος αναφοράς. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2015 από opera 3
Andreas231 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Εκτός του ότι ηλεκτροδότησε το πλανήτη με το εναλλασσόμενο ρεύμα και έδωσε ώθηση στη 2η βιομηχανική επανάσταση με τον A/C κινητήρα: Ο Τέσλα νοιάζονταν για το περιβάλλον και ενδιαφέρονταν για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ενδιαφέρονταν για το βιωτικό επίπεδο του ανθρώπου και όχι για το οικονομικό όφελος και πέθανε φτωχός. Οραματίζονταν την ασύρματη μετάδοση πληροφορίας. Η αμερικάνικη κυβέρνηση κατέστησε απόρρητο το έργο του και μερικά παραμένουν απόρρητα έως σήμερα. Εγώ τρολάρω ή εσύ απαξιώνεις ένα επιστήμονα; Εγω δεν απαξιωνω κανεναν , σε οσα γραφεις δεν βρισκω καποιο ανωτερο ηθικο/πνευματικο διδαγμα ουτε θεωρω αναγκαιο να εχει καποιος γνωσεις ηλεκτρομαγνητισμου γιατι αυτο ειναι το σημαντικο οχι ποιο ονομα τον ανακαλυψε.
dollyyy19 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 το διαβασα και αυτο.επιδης η κλικα του εδωσε νομπελ,εχει μεγαλυτερη αξια απο αυτους που δεν πηραν νομπελ απο την κλικα......ο αλλος υπερθεματιζει υπερ εντισον.εν τελη,στο νημα μπαινουν μονον ασχετοι περι του τεσλα;
Sheogorath Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Εκτός του ότι ηλεκτροδότησε το πλανήτη με το εναλλασσόμενο ρεύμα και έδωσε ώθηση στη 2η βιομηχανική επανάσταση με τον A/C κινητήρα: Ο Τέσλα νοιάζονταν για το περιβάλλον και ενδιαφέρονταν για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ενδιαφέρονταν για το βιωτικό επίπεδο του ανθρώπου και όχι για το οικονομικό όφελος και πέθανε φτωχός. Οραματίζονταν την ασύρματη μετάδοση πληροφορίας. Η αμερικάνικη κυβέρνηση κατέστησε απόρρητο το έργο του και μερικά παραμένουν απόρρητα έως σήμερα. Εγώ τρολάρω ή εσύ απαξιώνεις ένα επιστήμονα; Η τελευταία του εφεύρεση με αριθμό πατέντας U.S. Patent 1,655,114 αφορούσε διπλάνο καθέτου απογειώσεως. Απέκτησε 300 πατέντες παγκοσμίως. Το όνειρό του ήταν να τιθασεύσει την ενέργεια των καταρακτών του Νιαγάρα. Άχρηστος τύπος κατά τη γνώμη ανάξιος αναφοράς. Kάτι τέτοιο έπρεπε να είχε ποσταριστεί απο την αρχή 1
Razor333 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Εγω δεν απαξιωνω κανεναν , σε οσα γραφεις δεν βρισκω καποιο ανωτερο ηθικο/πνευματικο διδαγμα ουτε θεωρω αναγκαιο να εχει καποιος γνωσεις ηλεκτρομαγνητισμου γιατι αυτο ειναι το σημαντικο οχι ποιο ονομα τον ανακαλυψε. Οχι και δεν υπαρχει ηθικο και πνευματικο διδαγμα, η προσεγγιση για την εμπορικη εκμεταλλευση των επιστημονικων ανακαλυψεων και εφευρεσεων απο τον τεσλα εχει μεγαλο ενδιαφερον και αυτο ειναι που κεντριζει το ενδιαφερον και οχι οι ιδιες οι εφευρεσεις του, το πιο γνωστο βεβαια ειναι η ελευθερη ηλεκτρικη ενεργεια, υποτιθετε οτι ο τεσλα βρηκε τροπο να παραγει δωρεαν ηλεκτρικη ενεργεια, οχι φυσικα αεναη ενεργεια. Επιπλεον ειχε και σχεδιο να την διανεμει ασυρματα σε ολους σε μια καπιταλιστικη χωρα με αντιπαλους οπως ο edison αυτα λενε οι συνομοσιολογοι, στην πραξη δεν βρεθηκε ποτε τετοια εφευρεση, τουλαχιστον πριν εξαφανιστει. Και μιας και σου αρεσουν τα ηθικα διδαγματα, θα σου προτεινα αντι να μαθεις τον κυκλο του diesel, να ψαξεις γιατι τον κλαψαν και οι ρεγγες οταν προτεινε αντι να εξαγουν ορυκτο πετρελαιο να παραγουν βιοντιζελ 100 χρονια πριν γινει green και in τωρα που το ορυκτο μας τελειωνει. 1
taazz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Τaaz εχω ένα παιδικό βιβλίο απο το δημοτικό αν καταφέρεις και το διαβάσεις. αμέεεεε τουλάχιστον αυτό έχει κάτι να πει παραπάνω από εσένα.
opera Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Εγω δεν απαξιωνω κανεναν , σε οσα γραφεις δεν βρισκω καποιο ανωτερο ηθικο/πνευματικο διδαγμα ουτε θεωρω αναγκαιο να εχει καποιος γνωσεις ηλεκτρομαγνητισμου γιατι αυτο ειναι το σημαντικο οχι ποιο ονομα τον ανακαλυψε. Φιλαράκι το Ινσόμνια έχει μερικές 100άδες χιλιάδες μέλη,ο πλανήτης μερικά δις πληθυσμό δηλαδή ποιός νοιάζεται στη τελική αν εσένα δε σου χρησιμεύει ο Τέσλα όταν υπάρχουν άλλοι που έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σου. 1
D4rkshadow Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ηταν πολυ μα πολυ μπροστα απο την εποχη του. 1
Glikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ρε Αντρέα αναθεμα και αν έχουν νόημα αυτά που γράφεις. Δεν με νοιάζει αν ο Τεσλα και ο κάθε Τεσλα πχ έτρωγε μόνος ή φόραγε διπλες κάλτσες ή ξέρω γω οτιδήποτε για την προσωπική του ζωή. Το έργο του με νοιάζει. Και αυτό ισχύει για κάθε επιστήμονα. Αυτά μένουν πισως. Οχι η προσωπική του ζωή Ειναι κρίμα παιδιά τέτοια μυαλά να περνούν "απαρατήρητα". Τις προάλλες είχα μια συζήτηση με κάποιον και νόμιζε οτι ο Τεσλα ήταν αυτός που έφτιαξε το Τεσλα αυτοκίνητο. Εμεινα μακακας. Οταν κάποιος δεν γνωρίζει το πλήρες Έργο του και όσα δεν πρόλαβε να υλοποιήσει, και απλά κομενταρει ετσι για να έχει κάτι να πει ε παραδίνομαι απλά.
idomeneas7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ts έλα, παραδέξου το: ανακάλυψες τυχαία κάτι παλιά κόμικ του Oatmeal και φτιάχτηκες.
NT1G Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 ... Και μιας και σου αρεσουν τα ηθικα διδαγματα, θα σου προτεινα αντι να μαθεις τον κυκλο του diesel, να ψαξεις γιατι τον κλαψαν και οι ρεγγες οταν προτεινε αντι να εξαγουν ορυκτο πετρελαιο να παραγουν βιοντιζελ 100 χρονια πριν γινει green και in τωρα που το ορυκτο μας τελειωνει. Έχουμε κάποια πηγή για το βιοντίζελ;
Sugizo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μόνο θεωρία λέει ο Αϊνστάιν... "A scientific theory is a well-substantiated explanation of some aspect of the natural world, based on a body of facts that have been repeatedly confirmed through observation and experiment. Such fact-supported theories are not "guesses" but reliable accounts of the real world."
opera Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Όποιος ψάχνει τρόπους αυτό βελτίωσης και ηθικά διδάγματα σε έναν εφευρέτη-επιστημονα έχω να του προτείνω άλλου είδους προσωπικοτητες ως πρότυπα όπως ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Γκάντι,ο Δαλάι Λάμα, ο Ekhart Tolle,ο Deepak Chopra,ηTeal Scott, 1
andreapaog328 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Complete Patents Of Nikola Teslaγια όποιον θέλει να παρει μια ιδεα http://electrical-engineering-portal.com/download-center/books-and-guides/electrical-engineering/complete-patents-of-nikola-tesla 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις