Tzini_Gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 SUPERFLOWER HX 750 (Gold) να ξερεις αν το παρεις απο e-shop ο κωδικος SF-750P14XE δεν ισχυει,το μοντελο ειναι το SF-750P14XE(ΗΧ) που ειναι με 12αρι ανεμηστηρα και ΟΧΙ με 14αρι ανεμηστηρα οπως γραφει το e-shop,καθως και οι διαστασεις δεν ισχυουν και παρολο που εχω γραψει κριτικη οι μαλακες στο ε-σοπ δεν το εχουν δημοσιευσει...ξευτιλα απλα 5
cpttony Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 να ξερεις αν το παρεις απο e-shop ο κωδικος SF-750P14XE δεν ισχυει,το μοντελο ειναι το SF-750P14XE(ΗΧ) που ειναι με 12αρι ανεμηστηρα και ΟΧΙ με 14αρι ανεμηστηρα οπως γραφει το e-shop,καθως και οι διαστασεις δεν ισχυουν και παρολο που εχω γραψει κριτικη οι μαλακες στο ε-σοπ δεν το εχουν δημοσιευσει...ξευτιλα απλα Κατά 90% από το eshop θα πάρει τα κομμάτια εκτός της 390 (υπερβολική τιμή από τον κίρινο). Τελικά, στο παραπάνω post, για να καταλήξω στο τι να του πω τι λέτε?
nek4d Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) (edit: καλυφθηκε και εκλεισε το παρακατω στο γενικοτερο θεμα τροφοδοτικων). Συμφορουμιτες, τα φωτα σας παρακαλω: Μηχανακι "δευτερευων", δεν θα δουλευει πολλες ωρες και ειναι για Η/Υ εως προσωπικο δωρο, αλλα λογω νησιου δεν θελω να μπλεκω με επιστροφες και λογω κακου ρευματος εδω, θα ηθελα κατ'ευθειαν κατι ποιοτικο. AMD FX 6300, Radeon R9 270x, ssd, hdd. Budget, το οικονομικοτερο ποιοτικο για τα παραπανω δεδομενα, σκεφτομουν 500-550W, μεχρι 50 €. Δωστε μου 1-2 προτασεις να δω τι βολευει με τα μεταφορικα τους. Εναλλακτικα, βαζω το δικο μου corsair CX-600 διετιας, και αγοραζω κατι καλυτερο για μενα, μεχρι 70-80 θα ελεγα. (Intel i5-3570K, ssd και 3 x hdd, Radeon R9 380). Καλη ιδεα? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2016 από nek4d
cpttony Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Παιδιά, μια ερώτηση για το δικό μου τροφοδοτικό. Έχω ένα CX750M (με ανανεωμένη εμφάνιση έχω να πω), το οποίο είχε coil whine. Εν τέλει δεν χρειάστηκε να το στείλω στην Corsair, γιατί μου το αντικατέστησε το κατάστημα (μετά απο πολύ #$%&*, που λέει ο λόγος). Μου έδωσαν, ένα ολοκαίνουριο τροφοδοτικό, το οποίο.. έχει και αυτό ελάχιστο έως μέτριο coil whine.. Φυσικά δεν ακούγεται αν γίνεται πανικός στο δωμάτιο, και όιταν δεν είμαι σε παιχνίδι, μια χαρά κανονικά χωρίς να ακύγεται τίποτα... Το άλλο σε όλες τις περιπτώσεις "σφύριζε". Τέλος πάντων, είναι πρόβλημα ή είναι φυσιολογικό και εγώ είμαι ο ψείρας?
Alex21121988 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Αν δεν μας δώσεις ένα παράδειγμα του θορυβου είναι δυσκολο να σου πούμε man. Και εμένα κάνει ελάχιστο θόρυβο και όταν είναι σε full load τα πρώτα sec ακούω το κλασσικό "τσικ τσικ" που είναι τύπος coil whine, σφύριγμα δεν έχω, αλλά γενικά πολλές φορές πρέπει να θέλεις για να το ακούσεις. Και έχω σχετικά θορυβώδες psu συγκριτικά με άλλα. Το coil whine γενικά πέρα του θορύβου δεν σου δημιουργεί αλλά προβλήματα, αν το ανεχεσαι απλά don't mind. 1
cpttony Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Σφύριγμα.. το ίδιο που είχα, ολίγον πιο "αθόρυβο". Να σημειώσω μιλάω για όταν είμαι σε παιχνίδι.
benign Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Σφύριγμα.. το ίδιο που είχα, ολίγον πιο "αθόρυβο". Να σημειώσω μιλάω για όταν είμαι σε παιχνίδι. Ειναι γνωστο προβλημα που εχουν τα Corsair,ειδικα τα φτηνοτερα μοντελα οπως τα CX και CS. Εχουν παραπονεθει παρα πολλα ατομα εδω στο ινσομνια τα τελευταια 3 χρονια. Ειχα και εγω τετοιο προβλημα παλιοτερα με 5 Corsair 2 δικα μου και 3 φιλων που συνηθως τους βοηθαω με τυχον προβληματα στο pc τους. 1
cpttony Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ειναι γνωστο προβλημα που εχουν τα Corsair,ειδικα τα φτηνοτερα μοντελα οπως τα CX και CS. Εχουν παραπονεθει παρα πολλα ατομα εδω στο ινσομνια τα τελευταια 3 χρονια. Ειχα και εγω τετοιο προβλημα παλιοτερα με 5 Corsair 2 δικα μου και 3 φιλων που συνηθως τους βοηθαω με τυχον προβληματα στο pc τους. Ναι, αυτό το έμαθα.. δυστυχώς πριν αγοράσω το πρώτο (2 χρόνια πριν). Τώρα, όμως και αυτό που μου ήρθε ως αντικατάσταση, έχει ελαφρώς coil whine σε full load! Και ερωτώ, να το στείλω πίσω και αυτό ή είμαι πολύ ψείρας?
coolerman Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Και ερωτώ, να το στείλω πίσω και αυτό ή είμαι πολύ ψείρας? άνοιξε ticket(corsair) ανάφερε το προβλημά σου(ticket comment),θα σου απάντησουν εντός 2-3 ημερών Η corsair έχει άψογο support,προσωπικά θα το επέστρεφα πίσω
cpttony Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 άνοιξε ticket(corsair) ανάφερε το προβλημά σου(ticket comment),θα σου απάντησουν εντός 2-3 ημερών Η corsair έχει άψογο support,προσωπικά θα το επέστρεφα πίσω Είχα ανοίξει για αυτό που μου αντικατέστησε το κατάστημα. Να ξανανοίξω και γι' αυτό που είναι καινούριο?
coolerman Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Είχα ανοίξει για αυτό που μου αντικατέστησε το κατάστημα. Να ξανανοίξω και γι' αυτό που είναι καινούριο? δεν νομίζω να έχεις κάποιον περιορισμό..αφού έχει coil whine = "προβληματικό" 1
Zombistas Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εγω τσιμπησα αυτο παιδια https://www.skroutz.gr/s/7641621/EVGA-SuperNOVA-650-G2.html Διαβασα πολυ καλα πραγματα απο Johnyguru και αλλα reviews...καλυτερο και απτο Seasonic made το Gs αντιστοιχο στα 650Watt...Η superflower εκανε καλη δουλεια σε αυτο...9.6 σκορ! http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=429 Πιστευω ειναι μια παρα πολυ καλη λυση για αυτα τα λεφτα! Αν διαθετεται λιγα λεφτα παραπανω πατε στο P2 : https://www.skroutz.gr/s/7958489/EVGA-SuperNOVA-650-P2.html Που βγαινει λιγο καλυτερο ποιοτηκα απτο G2...ισως να αξιζει τα 20-30 ευρω παραπανω...+ οτι εχει 10 χρονια εγγυηση,3 παραπανω απτο G2 που εχει 7. 1
Physiciant Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ναι όντως είναι πολύ καλή επιλογή. Μια σημείωση..και τα G2 από 750W και άνω έχουν 10 χρόνια εγγύηση.
Zombistas Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ναι όντως είναι πολύ καλή επιλογή. Μια σημείωση..και τα G2 από 750W και άνω έχουν 10 χρόνια εγγύηση. Ναι ξεφευγουν ομως στην τιμη κιολας Ενω με 100 ευρουλακια τροφοδοτεις χαλαρα High End συστημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα