Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://unboxholics.com/news/tech/14730-i-corsair-epektinei-tin-egiisi-sta-trofodotika-tis

Το ανέφερα και σε άλλο θέμα. Η corsair επεκτείνει την εγγύηση για ορισμένες σειρές τροφοδοτικών ακόμα και για αυτούς που εδώ και χρόνια τα έχουν αγοράσει . 

Δημοσ.

Αυτό το καλώδιο όπως γράφεις και συ τροφοδοτεί τον επεξεργαστή. Χωρίς τέτοιο δε ξεκινάει το ρημάδι. Τα καινούργια τροφοδοτικά έχουν συνήθως 1x8pin και ένα 1x4+4 τα οποία κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Απλά το 1x4+4 είναι χωρισμένο έτσι για τις μητρικές που έχουν μόνο 4pin cpu τροφοδοσία. Αυτό που πήρες εσύ απ' ότι βλέπω έχει 1x4+4 με το οποίο μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου. Πως γίνεται να μη ξέρεις τι είναι αυτό; Το προηγούμενο δεν είχε; Πως τροφοδοτούσε τον επεξεργαστή;

Δημοσ.

κατσε για να μην μπερδευτουμε. Δεν μιλαω για το 4pin που ειναι μαζι με το 20pin, το οποιο σε αλλες μητρικες ειναι ενωμενα και σε αλλες οχι. μιλαω για ενα ξεχωριστο πραγμα. ειναι χρωμα μπλε και ειναι 2Χ4pin, η οπως το λεει αυτος 1X 4+4.

γιατι εαν εχεις πει σωστα, σημαίνει οτι πρεπει να κουμπωσει και αυτο για να αναψει και το μονο μερος που μπορει να κουμπωσει ειναι ενα μερος που γραφει (επανω στην μητρικη) EPU

!!!!

Δημοσ.

Ναι, όπως το πες. Πρέπει να κουμπώσει σε μια θύρα δίπλα στον επεξεργαστή. Επαναλαμβάνω..το προηγούμενο δεν είχε; Πως δούλευε;

Δημοσ.

κοιτα, αυτο που στεινω δεν ειναι δικο μου αλλα ειναι για ενα φιλο και ειναι με μητρικη 1151 και i7 κλπ κλπ.

το δικο μου που ειναι core 2 quad q8400 δεν το εστησα εγω αλλα οπως και να εχει δεν θυμαμαι να εχει τετοια πραγματα !!

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία ποιο socket είναι. Όλοι οι επεξεργαστές χρειάζονται τροφοδοσία για να λειτουργήσουν. Είναι σα να μου λες έχω ένα ψυγείο αλλά δε δουλεύει..πρέπει να το βάλω στην πρίζα;

Δημοσ.

τα M/B της γενια pentium 4 τα οποια ακομα τα χρησιμοποιω για λειτουργικα router κλπ δε νειχαν τετοιο πραγμα. εκτος εαν αυτην την δουλεια την εκανε το 4pin που δεν χρειαζοταν η μητρικη και "περίσσευε" απο το τροφοδοτικο.

τροφοδοτικο που και εχει το 24pin + αλλο ενα 4+4pin εγω πρωτη φορα ειδα.

οπως και να εχει παντως, σε ευχαριστω γιατι προσπαθουσα να δω τι γινοταν ....

Δημοσ.

Τι να πω..μητρική του 2005 θυμάμαι, με Pentium D στα 3.0Ghz πάλι είχε 4pin τροφοδοσία. Τέλος πάντων..από δω και πέρα θα το βλέπεις συχνά.

Δημοσ.

Παίδια τι τροφοδοτικό προτίνεται για το Pc Μου?

MB: GA-970A D3 ver 1.1

GPU :Vapor-x Sapphire Radeon R9 280x Tric-x oc edition 3g.

CPU:AMD FX 4100 quad core 3.6ghz with boost 3.8ghz.

Ram: 2x4GB Corsair ram Vengeance 1600mhz ddr3.

SSD ADATA 128GB

HDD 500GB TOSHIBA

DVD player

+4 case fans.

μέχρι τώρα έχω σκούπιδι τροφοδοτικο Turbo x 650w DR-8600BTX.

Δημοσ.

Παίδια τι τροφοδοτικό προτίνεται για το Pc Μου?

MB: GA-970A D3 ver 1.1

GPU :Vapor-x Sapphire Radeon R9 280x Tric-x oc edition 3g.

CPU:AMD FX 4100 quad core 3.6ghz with boost 3.8ghz.

Ram: 2x4GB Corsair ram Vengeance 1600mhz ddr3.

SSD ADATA 128GB

HDD 500GB TOSHIBA

DVD player

+4 case fans.

μέχρι τώρα έχω σκούπιδι τροφοδοτικο Turbo x 650w DR-8600BTX.

Μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις?
Δημοσ.

αρκετά καθώς σκέφτομαι να κάνω ολικό update στην πορεία

Πες μας τι σκέφτεσαι να βάλεις. Να σου προτείνω βατ για Τώρα ή για μετά? Θα πας σε τριπλό sli? Τι περίπου update θα κάνεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...