Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να συνεχίσει να δουλεύει δεν έχεις θέμα.

Πάρε ένα πολύμετρο και μέτρα σε λειτουργία ένα μολεξ. Εκεί θα ξέρεις σίγουρα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου.

Αν δεν το δεις από πολύμετρο όπως λέει ο sheo, δεν ξέρεις σίγουρα.

Οι μετρήσεις μέσω software έχουν απόκλιση ή είναι τελείως ανακριβείς.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου.

Αν δεν το δεις από πολύμετρο όπως λέει ο sheo, δεν ξέρεις σίγουρα.

Οι μετρήσεις μέσω software έχουν απόκλιση ή είναι τελείως ανακριβείς.

Νομιζα πως με ειρωνευτηκες .

Αν οχι , ζητω συγνωμη.

Εφοσον δουλευει κανονικα, δεν ψαχνομαι παραπανω με πολυμετρο .

Μπορει να ειναι λαθος και στο bios ?

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω ενα  Seasonic M12II-620 Bronze EVO και χθες το βραδυ βγηκε το καλωδιο του ρευματος απο το pc και απο τοτε δεν ανοιγει καθολου.Δεν δειχνει καμια ενδειξη το pc οτι παιρνει ρευμα και εχω δοκιμασει τα εξης : 

Αφαιρεσα ολα τα μερη και αφησα μονο μητρικη με και χωρις ram , εκανα clear cmos και πατησα αρκετες φορες τον διακοπτη για να ανοιξει. Εβγαλα ακομα και τα pins για τον ιδιο τον διακοπτη ωστε να ανοιξει μονο απο το i/o του psu.Το pc δεν δειχνει τπτ, ουτε καν φουρφουρακια δεν γυρναν.Τωρα δεν εχω ουτε πολυμετρο και ειδα κατι test με συνδετηρες αλλα ηθελα να ρωτησω πρωτα εδω μην κανω καμια βλακεια :Ρ . Επισης παιζει να καλυπτεται απο εγγυηση ? και εχω ενα αλλο τροφοδοτικο λιγο μικροτερο , αμα το βαλω δεν παιζει να παθει τιποτα ετσι ? ακομα και αν εχει καει μητρικη ή τπτ αλλο . Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με το τροφοδοτικό. Γνωρίζει κανείς πως παίρνει εντολή ώστε να ξεκινήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μία εξειδικευμένη ερώτηση, σε παλιό τροφοδοτικό απο ΑΤ pc (ο παλιός μου cyrix), θέλω να το επισκευάσω αλλα ενώ έχει 2 πυκνωτές 1000mf 10v  και 1 1000mf 16v εγώ έχω μόνο 1000mf 16 v για να αλλάξω τους φουσκωμένους παλιούς, στη σχολή έλεγαν πως δέν πειράζει,επιπλέον αξίζει το επιχείρημα ? ή να πάρω απο e-bay  έναν αντάπτορα για σύγχρονο psu?.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μία εξειδικευμένη ερώτηση, σε παλιό τροφοδοτικό απο ΑΤ pc (ο παλιός μου cyrix), θέλω να το επισκευάσω αλλα ενώ έχει 2 πυκνωτές 1000mf 10v και 1 1000mf 16v εγώ έχω μόνο 1000mf 16 v για να αλλάξω τους φουσκωμένους παλιούς, στη σχολή έλεγαν πως δέν πειράζει,επιπλέον αξίζει το επιχείρημα ? ή να πάρω απο e-bay έναν αντάπτορα για σύγχρονο psu?.

Ναι μία χαρά κάνουν,δεν θα έχεις πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Το έφτιαξα σήμερα, με το πολύμετρο μετράω 12.27v, 5.11v και 3,35v, στα αντίστοιχα rail, βρήκα και την αιτία της βλάβης, γύρναγε πολύ αργά ο ανεμιστήρας του psu και ανέβαζε θερμοκρασίες το πηνίο φερίτη, εκεί ήταν και οι τρείς πυκνωτές που φούσκωσαν, μία σταγόνα λάδι ανοίγοντας την τάπα του ανεμιστήρα και όλα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...