Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να μη σχολιάσω τις μουσικές επιλογές των οδηγών. κάτι συλλογές απο περιοδικά τύπου πίστα να βαράνε ανελέητα. χωρις ακουστικά δε μπαινεις μέσα.

Αρχίζω να πιστεύω πως για αυτό το λόγο έχουν βάλει WiFi .Να μπορείς να ακουσεις κάτι της προκοπής από το κινητό σου

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανθρώπινα και ryanair (την αεροπορικη αντιστοιχου επιπέδου όσο πχ τα αγγλικά ΚΤΕΛ με τα ελληνικά?) στην ίδια πρόταση;

Κάποιος κάλλιστα θα μπορούσε αντιστοιχα να σου πει..πως μπορείς και παίρνεις ryanair;

Αλλά οκ, περί ορεξεως.. :D

Αν μιλάμε για 1-2 ώρες απόσταση μια χαρά είναι! Για παραπάνω δεν ξέρω!

απο 2008 κανω ενα 45λεπτο σχεδον καθημερινα. ευτυχως στη γραμμη μου τα λεωφορεια ειναι καινουρια εχουν wifi και είναι στην ώρα τους.

σκηνικα ολα αυτα τα χρόνια άπειρα. 

τυποι πουχουν τσακωθει με το σαπουνι, μπουνιές εισπράκτορα με πρεζάκι, γιαγια με εγκεφαλικο να τη μαζευουνε, οδηγοι να μαζευουνε καθρεφτες, κανα 2 φορές γλίτωσαμε τρακάρισμα γερό.

το πιο επικο ήτανε μια γιαγιά που της εκλεισε την  μπαγκαζιέρα στην πλάτη την ώρα που επαιρνε βαλίτσα. ακόμα απορώ πως δε την έκοψε στα δυο

να μη σχολιάσω τις μουσικές επιλογές των οδηγών. κάτι συλλογές απο περιοδικά τύπου πίστα να βαράνε ανελέητα. χωρις ακουστικά δε μπαινεις μέσα.

Το μόνο που μου αρέσει στα ΚΤΕΛ η μουσική είναι....:P

• Like 1
Δημοσ.

Αρχίζω να πιστεύω πως για αυτό το λόγο έχουν βάλει WiFi .Να μπορείς να ακουσεις κάτι της προκοπής από το κινητό σου

ούτε καν. εδώ τουλάχιστον έχει όριο στα mb του καθένα

Δημοσ.

Δεν έχω μπει ποτέ μου σε ΚΤΕΛ.

Κάποτε ένας γνωστός μας που είναι οδηγός σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ ταξίδευε με το ΚΤΕΛ, κατά την διάρκεια του δρομολογίου στα τελευταία καθίσματα πίσω πίσω γυρίζαν τσόντα, ήταν μια γυναίκα και κάτι τυπάδες με την κάμερα που καθόντουσαν μπροστά για να μην μπορεί να δει ο κόσμος το σκηνικό. Ο οδηγός αντιλαμβάνεται άμεσα τι γινόταν, σταματάει το λεωφορείο και τους είπε να κατέβουν αλλιώς θα φωνάξει την αστυνομία, αυτοί σταμάτησαν τα γυρίσματα και έκατσαν στις θέσεις τους

https://paste2.org/J2tOxMa3

Εκει λογικά θα ήταν το παοκι

Δημοσ.

Μεγάλο βάσανο το ταξίδι με κτελ, πνίγομαι. Αλλα η απολαυση του τσιγάρου με τον καφε στο πλαστικό, σε κάποια σταση, όμοια της δεν έχω ζήσει αλλου.

Επίσης έχω πέσει να κάθεται πίσω μου Ιταλίδα και να μιλάει ασταμάτητα σε έναν δίπλα της, όπως ακριβώς μιλανε στις ταινίες, δυνατά, σπαστικά, γρήγορα, ασταμάτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Υπηρχαν φορες που βαζανε ταινιες κατα την διαδρομη. Καλη φαση.

Τα καλύτερα τα βλεπεις το καλοκαιρι, η αλλη μπορει να ανεβει μονο κε το μαγιο πανω στο λεωφορείο.

Δημοσ.

Υπηρχαν φορες που βαζανε ταινιες κατα την διαδρομη. Καλη φαση.

Τα καλύτερα τα βλεπεις το καλοκαιρι, η αλλη μπορει να ανεβει μονο κε το μαγιο πανω στο λεωφορείο.

Το οποίο, αν δεν κάνω λάθος, τυπικά απαγορεύεται! :)

Δημοσ.

-Μισώ τα καθίσματά τους.Με πιάνει η μέση μου όποτε ταξιδεύω με ΚΤΕΛ

-Μισώ όταν παίρνεις ΚΤΕΛ πάνω στην Εθνική και ενώ έχεις κάνει κράτηση θέσεις ταξιδεύεις όρθιος.

-Γελάω με τα χρέπια του ΚΤΕΛ Φθιώτιδος. Πρώην γερμανικά αστικά λεωφορεία, τα χρησιμοποιούν για υπεραστικές διαδρομές

-Σιχαίνομαι την βρωμιά τους.

-Τα εισητήριά τους είναι γελοιωδώς ακριβά για την άνεση και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Μακριά από ΚΤΕΛ εκτός κι αν υπάρχει ανάγκη. Αν μπορούσα να επωμίζομαι το κόστος ενός αυτοκινήτου θα είχα πάρει ήδη. Δε παλεύονται τα λεωφορεία τους.

Δημοσ.

το χειρότερο που μου έχει τύχει από γυναίκα οδηγό να έχει πρόβλημα και τεράστιο σύμπλεγμα με τα κινητά τηλέφωνα. έχει σταματήσει στην εθνική οδό και κατσαδιάζει όσους μιλούν στο κινητό με τη δικαιολογία "θέλετε να μπλοκάρει το abs και να σκοτωθούμε." σε άλλη περίπτωση πήρε άλλο δρόμο για αθήνα και έκανε μία στάση στην αρκίτσα προκειμένου να κάνει πράξη την απειλή σε μία κοπέλα μέσα που μιλούσε στο τηλέφωνο. ¨σου είπα πως αν σε ξαναδώ να μιλάς στο τηλέφωνο θα σε κατεβάσω στην αρκίτσα". μιλάμε για τρελή. το κτελ ήταν δρομολόγιο φλώρινας - αθήνας. την πέτυχα 2-3 φορές και πάντα φώναζε για τα κινητά τηλέφωνα..

Δημοσ.

Το οποίο, αν δεν κάνω λάθος, τυπικά απαγορεύεται! :)

Νομίζω σε τέτοιες περιπτώσεις (λεωφορεία, αεροπλάνα, καράβια κλπ), πρέπει να αγοράζεις ταινίες region 8 ή κάτι τέτοιο, το οποίο είναι ειδικά για αυτές τις περιπτώσεις (ΜΜΜ). Τώρα αν αγοράζουν ταινίες από το βίντεοκλαμπ που είναι region 2 (προβολή στο σπίτι για τους κατοίκους της Ευρώπης), αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Εγώ όταν ήμουν φοιτητής και πηγαινοερχόμουν σπίτι στις γιορτές, έβαζαν αρκετές φορές ταινία, μάλιστα μια φορά καθόμουν μπροστά μπροστά και μιλούσα με τον οδηγό, και με είχε αφήσει να επιλέξω από μερικές που είχε στο ντουλάπι.

Δημοσ.

Νομίζω σε τέτοιες περιπτώσεις (λεωφορεία, αεροπλάνα, καράβια κλπ), πρέπει να αγοράζεις ταινίες region 8 ή κάτι τέτοιο, το οποίο είναι ειδικά για αυτές τις περιπτώσεις (ΜΜΜ). Τώρα αν αγοράζουν ταινίες από το βίντεοκλαμπ που είναι region 2 (προβολή στο σπίτι για τους κατοίκους της Ευρώπης), αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Εγώ όταν ήμουν φοιτητής και πηγαινοερχόμουν σπίτι στις γιορτές, έβαζαν αρκετές φορές ταινία, μάλιστα μια φορά καθόμουν μπροστά μπροστά και μιλούσα με τον οδηγό, και με είχε αφήσει να επιλέξω από μερικές που είχε στο ντουλάπι.

οι ταινίες πουχω πετύχει ειναι απο εφημερίδες συνήθως

Δημοσ.

To ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης έχει ανταγωνισμό με το τραίνο, γι' αυτό είναι πιο της προκοπής. Από Αθήνα έχει πιο μεγάλη έκπτωση από το συνηθισμένο στο επιστροφής και φεύγει από το πολύ πιο βολικό Πεδίον του Άρεως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...