zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 μπορούμε να αναφέρουμε δώρα που δεν μας έχουν κάνει αλλά έχουν κάνει άλλοι για άλλους; σε γάμο είδα να έχουν τυλίξει με το χέρι μία κορνίζα 5χ5 εκατοστά πλαστική την οποία είχα δει στα jumbo.αυτό ήταν δώρο γάμου. επίσης να έχουν καλέσει σε πάρτυ ένα άτομο και για δώρο γενεθλίων προσώπου 40 + χρονών , και για δώρο έφερε 2 κοινά πιάτα από το σερβίτσιο του ούτε καν τυλιγμένα. τα έβγαλε από το μπουφάν του και τα έδωσε. Η idomoneas θα του τα 'χε φέρει στο κεφάλι! 6
johnny.tifosi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Πιτσιρικάς, άθλια δώρα θεωρούσα τα ρούχα, παπούτσια..κλπ, ήθελα μόνο παιχνίδια!!Τώρα ότι και να μου δώσει κάποιος θα το εκτιμήσω, ακόμα και αν είναι κάτι που δεν θα το χρησιμοποιήσω ποτέ. Έτσι. Τώρα παρακαλάω να μου πάρουν κανα ρούχο γιατί βαριέμαι να ψωνίζω!
nickarmy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 όταν ήμουν μικρός θεωρούσα ότι δώρο σε ρούχο ότι ήταν βλακεία , πλέον που με κατάλαβαν μου παίρνουν star wars ρουχα κατα τα άλλα μπορώ να πω οτι ποτέ δεν εχει χρειαστεί να αλλάξω δώρο lucky (εκτός απο ένα star wars ημερολόγιο που το είχα ήδη )
V for Vagelis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 "...that's a problem, it's not a gift!" (δεν έχετε σκεφτεί ποτέ κάτι αντίστοιχο; :ρ) 1
gokuthelegend Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ μένω σε μικρό χωριό και έχουμε μόνο ένα μαγαζί που έχει "είδη δώρων". Το θέμα είναι και μικρό και όσο νάναι πόση ποικιλία να έχει από προϊόντα. Όταν πήγαινα σχολείο και γιόρταζε κάποιος συμμαθητής μου, τύχαινε να πηγάινουμε όλα τα παιδιά και ψωνίζουμε από αυτό το μαγαζί. Λίγο ότι ήμασταν πολλά παιδιά, λίγο ότι δεν είχε και μεγάλη ποικιλία, πολλές φορές τύχαινε ο εορταζόμενος να παίρνει δύο και τρεις φορές τα ίδια δώρα.
beatshooter Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Σπάνια έχω λάβει σπάνια κάνω δώρα. Κ τις σπάνιες φορές που κάνω θα είναι κάτι ανάλογα το άτομο με γούστο κ οχι φθηνιαρικο... η το κάνεις το δώρο η οχι...
Alithinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ρούχα που ξέρουν οτι δεν πρόκειται να βάλω. Άθλια ποτά που έχουν γεμίσει ένα ράφι απο την κάβα μου και δεν πρόκειται να ανοιχτούν. έη ψηλέ... τι ποτά είναι αυτά ; ίσως να μπορείς να τα δώσεις να πιάσουν τόπο. 1
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αγιου βαλεντινου μου κανει δωρο (το πρωτο και μοναδικο μαλιστα ) μπρελοκ μπαγκς μπανι του ενος ευρω απτο περιπτερο Το χειροτερο ομως ηταν που με ρωτησε "σου αρεσε; 2
Vapir Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 εμένα αν μου κάνουν δώρο και ας μην μου αρέσει κάνω οτι μου άρεσε γιατι αν κάνω αυτόν που μου κάνει το δώρο να αισθανθεί άσχημα τότε θα νιώσω κ εγώ άσχημα. 5
zio10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αγιου βαλεντινου μου κανει δωρο (το πρωτο και μοναδικο μαλιστα ) μπρελοκ μπαγκς μπανι του ενος ευρω απτο περιπτερο Το χειροτερο ομως ηταν που με ρωτησε "σου αρεσε; Αυτό έχω την εντύπωση ότι το έχεις ξαναγράψει...
Alithinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Κάποτε όταν ήμουν πιτσιρίκι μου άρεσαν οι power rangers. Μια φορά είχα πάει και με τη μαμά μου στο τζάμπο και μου πήρε το zord του κόκκινου ranger για χριστουγεννιάτικο, το οποίο μου άρεσε πολύ! Έκανε 7500 δραχμές τότε θυμάμαι... Άμα έπαιρνες και τα 5 όλων των power rangers, μπορούσες να τα ενώσεις να φτιάξεις το megazord! Κάποιος κάποτε λοιπόν ήρθε και μου φερε στα γεννέθλια μου νομίζω αργότερα ένα δώρο, το οποίο όπως το είδα στο κουτί ήταν... ένα Megazord! Τρελάθηκα εγώ. Με το κάθε zord να κάνει 7500 χιλιάδες, υπολόγισα πως θα έκανε πάνω από 30.000... Πραγματικά τρελάθηκα, κανείς δεν μου είχε κάνει τόσο ακριβό δώρο ποτέ! Μετά το άνοιξα, έβγαλα τα αποσπώμενα "ζορντ" κομμάτια και προσπάθησα να τα ενώσω με το original το δικό μου... Και δεν έμπαιναν! Τότε κατάλαβα για πρώτη μου φορά τι είναι η απομίμηση. Δεν ήταν αληθινό megazord αλλά κινέζικη απομίμηση του κιλού! Αυτό ήταν το δώρο που με απογοήτευσε περισσότερο από όλα. εμένα αν μου κάνουν δώρο και ας μην μου αρέσει κάνω οτι μου άρεσε γιατι αν κάνω αυτόν που μου κάνει το δώρο να αισθανθεί άσχημα τότε θα νιώσω κ εγώ άσχημα. και εγώ το ίδιο. 5
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ναι. Ειναι το χειροτερο δωρο γιαυτο Υπαρχει κι ενα αλλο που μου την εσπασε Αρκουδακι απο τα τζαμπο που ενω κανονικα πατας κουμπακι κ κανει μουσικη μου το φερε χαλασμενο Σιγουρα το πηρε απο το σεκτιον χαλασμενα ενα ευρω κ δε μου την εσπασε αυτο μου την εσπασε που πηγε να με δουλεψει οτι ηταν ολα χαλασμενα στο ραφι Yea right μηπως ηταν κ ολα χαλασμενα στο καταστημα 1
Alithinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αγιου βαλεντινου μου κανει δωρο (το πρωτο και μοναδικο μαλιστα ) μπρελοκ μπαγκς μπανι του ενος ευρω απτο περιπτερο Το χειροτερο ομως ηταν που με ρωτησε "σου αρεσε; λολ...
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Γενικα εμενα μου τη σπανε τα δωρα οου κραζουν " δεν ειμαι γαματος; σου κανω κ δωρα" εντωμεταξυ δεν ειμαι καθολου των δωρων και των υλικων. Ενα μασαζ ομως θα το εκτιμησω ιδιαιτερα 1
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Κάποτε όταν ήμουν πιτσιρίκι μου άρεσαν οι power rangers. Μια φορά είχα πάει και με τη μαμά μου στο τζάμπο και μου πήρε το zord του κόκκινου ranger για χριστουγεννιάτικο, το οποίο μου άρεσε πολύ! Έκανε 7500 δραχμές τότε θυμάμαι... Άμα έπαιρνες και τα 5 όλων των power rangers, μπορούσες να τα ενώσεις να φτιάξεις το megazord! Κάποιος κάποτε λοιπόν ήρθε και μου φερε στα γεννέθλια μου νομίζω αργότερα ένα δώρο, το οποίο όπως το είδα στο κουτί ήταν... ένα Megazord! Τρελάθηκα εγώ. Με το κάθε zord να κάνει 7500 χιλιάδες, υπολόγισα πως θα έκανε πάνω από 30.000... Πραγματικά τρελάθηκα, κανείς δεν μου είχε κάνει τόσο ακριβό δώρο ποτέ! Μετά το άνοιξα, έβγαλα τα αποσπώμενα "ζορντ" κομμάτια και προσπάθησα να τα ενώσω με το original το δικό μου... Και δεν έμπαιναν! Τότε κατάλαβα για πρώτη μου φορά τι είναι η απομίμηση. Δεν ήταν αληθινό megazord αλλά κινέζικη απομίμηση του κιλού! Αυτό ήταν το δώρο που με απογοήτευσε περισσότερο από όλα. και εγώ το ίδιο. Είχα και εγώ ένα ρομπότ των power rangers ! Απο τα καλύτερα δώρα εβερ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα