lefteris210 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα , Κάνει το cpu για gaming mmo 1080 60fps ?
jgeorgiou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 OXI κάνει μονο για 720 gaming αν αγοράσεις ακριβή μητρική , ακριβή μνήμη ακριβή ψύκτρα και ακριβό τροφοδοτικό και κλοκάρεις. Εκτος αν εννοείς παλιά παιχνίδια ή web based
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 προσωπικά επειδή τα mmo είναι κυρίως single-dual core να πας σε ιντελ που υπάρχει δυνατότερο ipc. 2
Kostas93 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 αν τον εχεις ηδη δοκιμασε τον, δεν εχεις κατι να χασεις.αν σκεφτεσαι για αγορα, για mmo πας σε ιντελ.
lefteris210 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Τον έχει δοκιμάσει κανένας προσωπικά να μας πει εντυπώσεις ?
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν σου άρεσαν οι απόψεις και ξαναρωτάς? Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
jgeorgiou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 εχω δοκιμάσει τον Α10 5800Κ επειδή "σερνόταν" , του βάλαμε ακριβή μητρική , ακριβή μνήμη και ψύκτρα 212evo και τον κλοκάραμε (νομίζω στα 4,2) μετά από όλα τα παραπανήσια έξοδα , καλές ρυθμίσεις στα παιχνίδια έπαιρνε μόνο στα 720 , στα 1080 το LOL έπαιζε αλλά επειδή είχαμε καλομάθει σε καλό μηχάνημα πάλι μας "έβγαζε μάτι" η ποιότητα. Για την ιστορία μετά από όλα αυτά ο φίλος αναγκάστηκε να αγοράσει ξεχωριστή κάρτα γραφικών και αναθεμάτιζε που δεν με άκουσε και του στοίχισε τελικά όσο να έπαιρνε Ι5.
nikos1982 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 εχω δοκιμάσει τον Α10 5800Κ επειδή "σερνόταν" , του βάλαμε ακριβή μητρική , ακριβή μνήμη και ψύκτρα 212evo και τον κλοκάραμε (νομίζω στα 4,2) μετά από όλα τα παραπανήσια έξοδα , καλές ρυθμίσεις στα παιχνίδια έπαιρνε μόνο στα 720 σοβαρα??? 60fps δεν θα εχεις.αλλα ουτε χριαζεσαι να κανεις ολα αυτα που λεει ο jg.το εχει τερματιση το θεμα γενικα στο φορουμ με τις υπερβολες του. αν εχεις απαιτησεις καλυτερα να πας σε κατι αλλο και αν δεν εχεις τα λεφτα μαζεψεται και μετα τα ξαναλέμε. 1
jgeorgiou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 nikos1982 μάλλον εκτός από εμένα είναι υπερβολικοί όλοι όσοι το έχουν τεστάρει και έχουν κοινοποιήσει τα αποτελέσματα στα ειδικά sites και στο youtube. Εσύ που δεν υπερβάλεις και ξέρεις την κρυφή αξία της APU γιατί του λες "καλυτερα να πας σε κατι αλλο και αν δεν εχεις τα λεφτα μαζεψεται και μετα τα ξαναλέμε."???? Παρόλο που έγραψες μόνο 20 λέξεις δεν κατάλαβα , συμφωνείς η διαφωνείς με αυτά που λέω?
nikos1982 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 nikos1982 μάλλον εκτός από εμένα είναι υπερβολικοί όλοι όσοι το έχουν τεστάρει και έχουν κοινοποιήσει τα αποτελέσματα στα ειδικά sites και στο youtube. Εσύ που δεν υπερβάλεις και ξέρεις την κρυφή αξία της APU γιατί του λες "καλυτερα να πας σε κατι αλλο και αν δεν εχεις τα λεφτα μαζεψεται και μετα τα ξαναλέμε."???? γιατι αν εχει απαιτησεις 60 fps οπως λεει δεν κανει ο επεξεργαστης αυτο.εσυ τι δεν καταλαβες απο τι ειπα?εχω α8 6600κ με 1600ραμ και παιζω λολ με medium πανω απο 60 fps diablo 3 παλη σε πολυ καλα frames.δεν θα μπω στο τρυπακι του ανεβασε ss κτλ.
_Theo_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα , Κάνει το cpu για gaming mmo 1080 60fps ? Δύσκολο. Αν έλεγες για 720p low-medium 60fps τότε ναι.
Aten-Ra Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα , Κάνει το cpu για gaming mmo 1080 60fps ? Για πιο mmo μιλάμε ??
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Είπαμε jgeorgiou με βρίσκεις να συμφωνώ στο ότι τα mmo θέλουν intel, αλλά εδώ όσον αφορά τον apu τα χαλάμε. Ο a10 5800k δεν σέρνεται, είναι μια χαρά cpu για όσους τον έχουν προτιμήσει, πλέον αποτελεί ανώφελη αγορά μιας και υπάρχει ο a8 7650k που είναι δυνατότερος. Είπαμε οι apu είναι για συγκεκριμένο κοινό και όχι φυσικά για όσους σκοπεύουν να βάλουν ξεχωριστή κάρτα. Πες μας ποια μητρική χρησιμοποιήσες να σου πούμε γνώμη, εγώ προσωπικά με τον a8 6600k είχα θέμα με μια σαπιο asus f2 a55m le, την οποία έστειλα rma και έπειτα από πίστωση πήρα αυτή της υπογραφής, όσο για το λολ ασχολίαστο, 90 fps στα very high 1080p παίζει σε όλα τα maps, με κλειστά shadows και φυσικά βουτάει μέχρι 70 fps, αυτά με 1600αρες μνήμες cl9 και στοκ επεξεργαστή είτε με ανοιχτό αλλά είτε και με κλειστό turbo, με κλοκαρισμένο στα 4.4 10 fps πάνω είναι, μικρή διαφορά στο μάτι. Ο a10 5800k που έχει 5 fps δυνατότερη igpu στα games μαζί με 1866 mhz μνήμες θα φυσάει απλά. Είπαμε στο μυαλό σου οι amd είναι σάπιοι, είναι θερμάστρες, σου αυξάνουν τον λογαριασμό της δεη και τρέχεις και δεν φτάνεις, κάνουν θόρυβο (σε όποιον και να το πεις αυτό ότι δηλαδή ένας επεξεργαστής από μόνος του κάνει θόρυβο θα γελάει, πες πως η ψύκτρα κάνει θόρυβο αλλά μάλλον ξεχνάς ότι ρυθμίζονται οι στροφές και είναι οκ, δεν είναι εφικτό ούτε στον αιώνα τον άπαντα ένας επεξεργαστής να κάνει θόρυβο, απλό) και άλλες λοιπές παπάτζες. Υποστηρίζω για αρκετά πράγματα intel, αλλά οι amd δεν ήταν και ούτε και θα είναι σκάρτοι, σκάρτοι θα είναι μόνο στο μυαλό σου, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ. Συγχώρεσέ με για την ωμότητα του λόγου μου αλλά έπρεπε να πω τον καημό μου, δεν γίνεται σε κάθε thread που αφορά επεξεργαστή να αρχίζεις να λες οι amd θέλουν ντε και καλά oc, κάνουν μπαμ οι μητρικές, οι στοκ κούλερ κάνουν σαν τρακτέρ ενώ η ταχύτητά τους ρυθμίζεται και είναι κομπλέ, οι amd δεν πάνε στο λολ, το ένα το άλλο. Κατάντησε κουραστικό το αστειάκι πραγματικά, λόγια λόγια χωρίς βάση, που απλά δεν ισχύουν. Και το ξαναλέω, δεν πάω να υποστηρίξω την amd, πολλές φορές την έχω κατακρίνει όπως έχω κατακρίνει και την intel, όμως δεν μπορώ άλλο να διαβάζω ότι νάναι. Ts άσε τον a10 7870k και πήγαινε σε έναν g3258 με μια ξεχωριστή κάρτα γραφικών, όσο κάνει ο 7870k παίρνεις τον pentium και μια ξεχωριστή κάρτα, είτε μεταχειρισμένη αλλά από καινούριες μια r7 250. 5
lefteris210 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν σου άρεσαν οι απόψεις και ξαναρωτάς? Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Οι απόψεις απο τους άλλους μου αρέσουν , το ύφος σου όμως καθόλου..Και για να σου λυθεί η απορία ήθελα να μάθω μήπως το έχει δουλέψει κανένας εκτός απο θεωρία.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ts άσε τον a10 7870k και πήγαινε σε έναν g3258 με μια ξεχωριστή κάρτα γραφικών, όσο κάνει ο 7870k παίρνεις τον pentium και μια ξεχωριστή κάρτα, είτε μεταχειρισμένη αλλά από καινούριες μια r7 250. Όπως είπα παραπάνω, εδώ είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα