Προς το περιεχόμενο

Πώς το Oculus Rift των $600 “σκοτώνει” το VR…


Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βασικα ο ζουμπεργκερ βιαστηκε πολυ να σκασει τα 2 δις για να αγορασει μια εταιρια 5-10 ατομων που ουτε καν ειχαν βγαλει ενα προιον στην αγορα παρα μονο ενα πρωτοτυπο. Ηταν επικη βλακεια και τωρα προσπαθει να βγαλει τα σπασμενα απο τους καταναλωτες.

 

Το VR ειναι κατι που ολοι θα θελαν να το δοκιμασουν κ να παιξουν αλλα οταν πρεπει να σκασεις χιλιαδες ευρω για να το αποκτησεις τοτε οντως δεν αξιζει.

 

Μιλαμε για ενα προιον που δεν εχει μια γκαμα απο τιτλους στην αγορα που θα κανουν αποσβεση και που δυσκολα ο μεσος καταναλωτης θα δωσει 2.000 για να παιξει ή να δοκιμασει απλα. 

 

Μπορει να σκαει κοσμος λεφτα για smartphone αλλα αυτο ειναι 10 συσκευες σε μια και καλυπτει μια σειρα απο αναγκες ,το VR οχι. 

 

Σιγουρα θα γινει αναρπαστο απο τους hardcore πλουσιους gamers που δεν εχουν κατι αλλο να κανουν στην ζωη τους περα απο το να παιζουν αλλα πχ εγω οσο και να με ενθουσιαζει η ιδεα να το δοκιμασω δε θα δινα πανω απο 200-250 ευρω για αυτο. Αν μαλιστα πρεπει να αγορασω κ καρτα γραφικων των 400ευρω ξεχασε το 

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα τα καταφερνει το occulus στο να παιζεις με κουτακια και τουβλακια.Εγω ομως θελω να παιζω bf4 και witcher 3 με τα 700+ ευρω που δινω 

 

Χωρις να εχω γνωσεις μαρκετινγκ αλλα τοσα χρονια και συνηθως αρχη του χρονου παντα ακουμε για κατι το Ουαου που θα αφησει μαλ.. την παγκοσμια κοινοτητα του gaming και μολις βγει μετα απο ενα α διαστημα εχουμε απογοητευτει και περιμενουμε τον επομενο χρονο για να συνεχιζει ο φαυλος κυκλος. Αυτο που εχω να πω ειναι μηπως ολα αυτα τα <καινοτομα> σχεδια εχουν σκοπο να αρπαξουν τα λεφτα μας σαν μια πυρηνικη βομβα που εχει μεγαλη ενταση αλλα μικρη διαρκεια?

 

Και σε αυτες τις σκεψεις με βαση και το γεγονος της μοδας του preorder...Τι σημαινει preorder?Αγοραζω κατι που δεν ξερω τι ειναι ακριβως,αλλα υποψιαζομαι, φανταζομαι οτι ειναι.Οποτε η εκρηξη ειναι ακομα πιο μεγαλη.Οποιος καταλαβε καταλαβε :)

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ας μην απελπιζόμαστε..ειναι πρωτης γενιας και σιγουρα θα εχει και παιδικες ασθένειες..μεσα σε λιγο καιρο πιστευω να μην χρειαζεται τοσο δυνατο hardware. αν πιασει ο ανταγωνισμός θα ειναι μεγαλος..και θα ειναι υπερ μας ..οποτε ας μην βγαζουμε χωλή..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο συγγραφέας του άρθρου δεν ξέρει τι γράφει.Έχει την εντύπωση ότι μιλάμε για την Ελλάδα που είναι σε κρίση.Εδώ προφανώς θα το πάρουν ελάχιστοι.Στην υπόλοιπη Ευρώπη όμως,στις ΗΠΑ και στην Άπω Ανατολή προφανώς το πορτοφόλι τους σηκώνει τα λεφτά αυτά.Στην Ελλάδα η τεχνολογία αυτή θα γίνει προσιτή σε 3-4 χρόνια.Έτσι πάνε αυτά,υπομονή...

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχω διαβασει πιο κλαψιαρικο αρθρο.

Το οτι προσθετει στην τιμη και αυτη του υπολογιστη ειναι, επιεικως, αστειο.

Σαν να λες πως το PS4 σκοτωνει το gamimg γιατι 400 η κονσολα, και 400 η τηλεοραση, βαλε και τα ηχεια, ποιος θα δωσει ενα χιλιαρικο. Ή το Χ br player ειναι πανακριβο, γιατι κανει ενα κατοσταρικο, αλλα χρειαζεται και τηλεοραση.

Η αρχη ειναι, αν καποιος νομισε πως θα το δινουν οσα του περισσευουν, ειναι δικο του προβλημα.

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολο το αρθρο βριθει απο τον καημο και την απογνωση του Ocelote που πιθανον αδυνατει προσωπικα να διαθεσει τα ποσα που απαιτουνται για pc & oculus.

Για usa αυτα τα ποσα ειναι αστεια και εκεινη την αγορα στοχευει η εταιρεια.

 

Σιγά το ποσό. Έχω κάνει το διπλάσιο σε μισή ώρα στον ΛεΠα...

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολύ καλά τα γράφει ο συγγραφέας του άρθρου 

απλός ξέχασε και το έξτρα κόστος του oculus touch

γιατί vr χωρίς το κατάλληλο χειριστήριο  δεν γίνεται

και ο Palmer το πουλάει ξεχωριστά well done 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Oculus δεν είναι φθηνό. Ήδη γκρινιάζουν παγκοσμίως για την τιμή του αλλά είναι το Oculus: τόσοι το περιμένουν πώς και πώς, οπότε μοιραία, είχε κοινό τουλάχιστον για τώρα, την αρχή. Πρέπει να δικαιολογήσει το κόστος του όμως.Δεν πρέπει; Νομίζω ότι εκεί είναι η παγίδα, στο ότι θα κριθεί σαν μια συσκευή 600 δολαρίων συν το PC που θα χρειαστεί για να παίξει. Αν δεν τα βγάλει αυτά τα λεφτά, τότε λογικό δεν είναι ο κόσμος να ξενερωσει;

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όποιος έχει θα το πάρει, όποιος δεν έχει δεν χρειάζεται να ανυσυχεί και πολύ σε 2-3 χρόνια θα έχει βελτιωθεί πολύ και θα είναι ποιο φτηνό.

 

Έτσι είναι η τεχνολογία γενικά τι να κάνουμε. Το ίδιο είχε συμβει με χιλια δύο άλλα πράγματα. Οι πρώτες LCD τηλεοράσεις πόσο είχαν?

 

Απλά θα περιμένουμε, δεν έγινε και τίποτα. Τσαμπα ανυσυχία. Το ίδιο ισχύει και για τις απαιτήσεις του συστήματος που θα το κουμπώσεις. Σε 2-3 χρόνια το αντίστοιχο PC που θα χρειάζεται για να το υποστηρίξει δεν θα κοστίζει 1500 ευρώ αλλά τα μισά μην πω και λιγότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά χαλαρώστε λίγο... Το ότι στην Ελλάδα οι μισθοί είναι τέτοιοι που και καλά δεν επιτρέπουν εύκολα την απόκτηση τέτοιων gadget δεν σημαίνει πως στον υπόλοιπο κόσμο θα πάει χάλια σε πωλήσεις . Ούτε έχουμε ίδια αγοραστική δύναμη με τους βορειοευρωπαίους , ούτε μπορούμε να συγκριθούμε σε καταναλωτική μανία με τους Αμερικάνους.  Μην λέμε όμως τα ίδια σε κάθε νήμα περί κινητών τηλεφώνων που δεν προσφέρουν τίποτα αξιόλογο και κοστίζουν 800αρια.  Το παν είναι ο κόσμος να καταλάβει τι είναι αυτό που θα του προσφέρει το vr . Με 1 δις πελατάκια στο facebook νομίζω πως η επικοινωνιακή  λαίλαπα θα είναι τόσο μεγάλη που μέχρι και οι χειρότεροι πολέμιοι θα σπεύσουν να το αποκτήσουν... 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μεγαλη κοροιδια λιγες ωρες πριν το ανοιγμα των προπαραγγελιων λεγανε κοντα στα 400 που 400 και που 700 που θελουμε εδω για ευρωπη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα είναι από τις επικότερες βλακείες ΑΝ δε βγουν αξιόλογα παιχνίδια για να το χρησιμοποιήσεις.. Η τιμή είναι άλλο θέμα...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...