Προς το περιεχόμενο

Πώς το Oculus Rift των $600 “σκοτώνει” το VR…


Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάνει ένα σκασμό λεφτά, χρειάζεται 2xGTX 980 Ti SLI για να παίξει καλά και ανήκει και στο Facebook. Απλά πάρτε HTC Vive, τουλάχιστον είναι της Valve.

 

Δεν δουλεύει το SLI παρά σε ελάχιστα games.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι τα τελεωνεία σκοτώνουν το ξέρουμε εδώ και καιρό.Ένα surface 3 που το παίρνω 500 δολλάρια Αμερική εδώ κάνει 500+ ευρώ με την φοιτητική προσφορά.Ούτε λόγος για surface pro 4 ή....surface book.

Είναι αρκετά τραγικό αυτό που συμβαίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Morpheus θα είναι φτηνότερο. Δεν γίνεται να κοστίζει περισσότερο από το PS4. Γιαυτό και θα έχει μέλλον σε αντίθεση με το Rift που θα χαθεί όπως εμφανίστηκε αν δεν πέσει η τιμή του.

Βασικά, φημολογείται ότι το morpheus θα κοστίζει γυρο στα 800 :/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Clickbait junk αρθρα και στο insomnia; καταντια...

 

Λιγο ερευνα δεν έβλαπτε πριν γραφτεί.

 

 

on other news τα preorders εχουν φτασει ηδη Ιουλιο και εχουμε ακομα.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το άρθρο έχει σωστή οπτική. Το 2016 θα μπορούσε να είναι η χρονιά του VR, τώρα θα πάει πίσω 2-3 χρόνια μέχρι οι κινέζοι να δημιουργήσουν αντίγραφα με 2 κατοστάρικα (έτσι για να μη γκρινιάζουμε για τις κινέζικες αντιγραφές, στην Ελλάδα μόνο για αυτές έχουμε τη δυνατότητα). Τελικά όλα θα εξαρτηθούν από το software και όχι από το hardware.

 

Όσο για τις παραγγελίες, μην ξεχναμε ότι στο USA οι καταναλωτές αγοράζουν κάτι και μπορούν να το επιστρέψουν και να πάρουν πίσω τα λεφτά τους ή να ακυρώσουν την παραγγελία όποτε θέλουν.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω απο την άλλη ρωτάω γιατι στην Ευρώπη κανει 700 εουρος εμείς ημαστε Μ@λ@κ€ς???

 

ΦΠΑ και πτώση του ευρώ... Αν έβγαινε σε κυκλοφορία 1 χρόνο πριν με το €/$ στο 1.40 πολύ πιθανόν να είχε και κάτω από 550€ αντίστοιχα με τις 499 λίρες που ζητάει στην Αγγλία...

 

Με €/$ στο 1.09 και προοπτική να γίνει μέσα στο χρόνο 1.00 και το 19/21/23% ΦΠΑ, do the maths και βγαίνουν αυτά τα νούμερα σε σχέση με τις ΗΠΑ...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το vr δεν εχει μελλον.Κανενας δεν θα αντεχει να παιζει περιστρεφοντας συνεχεια το κεφαλι του πανω απο 15 λεπτα.Βομεξ θα δινεται με καθε συσκευασια?Εσεις μιλατε για κοστος εγω μιλαω για πραξη.Μονο οι πιλοτοι αεροπλανων πολεμικων θα μπορουν να παιζουν.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλακείες. Μια χαρά είναι η τιμή. Όπως πουλάνε σαν τρελά τα ποντίκια των 150 ευρώ, τα πληκτρολόγια των 200 ευρώ και οι κάρτες γραφικών των 1000 πολύ ποιο εύκολα θα πουλήσει το oculus. Όπως είπε ένας φίλος ποιο πάνω ότι πληρώνεις πέρνεις. Και αν θέλεις πορωση και πραγματική εικονική πραγματικότητα τότε θα δώσεις κάτι παραπάνω. Και με μια gtx 970 παίζεις τα πάντα, και με ένα sport αυτοκίνητο των 30000 πας με 200 ... δε σημαίνει ότι θα κλείσουν η φεραρι η λαμπο και η μπουκατι..

 

Προσοχή τι λέμε γιατί μας διαβάζουν και άλλοι εκτός από εμάς και είμαστε που είμαστε θα μας έχουν και αγράμματους.

 

Μάνι μάνι το 60αρι πάει στο τζοιστικ, τα χαρακτηριστικά του η ανάλυση και η τεχνολογία που κουβαλά τουλάχιστον Αλλά 250, βάλε και τα χειριστήρια του, βάλε και το development βάλε και τους δύο τίτλους που δίνει μαζί... μωρέ τσάμπα το βγάλανε στην αγορά και μπράβο τους και να το αποτέλεσμα. Ιούλιο και άμα προλάβεις.

 

Εδώ ρε παιδιά πουλάνε τα παιχνίδια ένα απλό DVD σε μια πλαστική συσκευΑσία με κόστος υλικών 2-3'δολλάρια στα 70 ευρώ και ξεπουλάνε για πλάκα και εσείς λέτε ότι είναι ακριβό?

 

Άλλο να λέμε το Θέλω φθηνότερο και άλλο ότι είναι ακριβό. Λάθος. Για μένα.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλακείες. Μια χαρά είναι η τιμή. Όπως πουλάνε σαν τρελά τα ποντίκια των 150 ευρώ, τα πληκτρολόγια των 200 ευρώ και οι κάρτες γραφικών των 1000 πολύ ποιο εύκολα θα πουλήσει το oculus. Όπως είπε ένας φίλος ποιο πάνω ότι πληρώνεις πέρνεις. Και αν θέλεις πορωση και πραγματική εικονική πραγματικότητα τότε θα δώσεις κάτι παραπάνω. Και με μια gtx 970 παίζεις τα πάντα, και με ένα sport αυτοκίνητο των 30000 πας με 200 ... δε σημαίνει ότι θα κλείσουν η φεραρι η λαμπο και η μπουκατι.. Προσοχή τι λέμε γιατί μας διαβάζουν και άλλοι εκτός από εμάς και είμαστε που είμαστε θα μας έχουν και αγράμματους. Μάνι μάνι το 60αρι πάει στο τζοιστικ, τα χαρακτηριστικά του η ανάλυση και η τεχνολογία που κουβαλά τουλάχιστον Αλλά 250, βάλε και τα χειριστήρια του, βάλε και το development βάλε και τους δύο τίτλους που δίνει μαζί... μωρέ τσάμπα το βγάλανε στην αγορά και μπράβο τους και να το αποτέλεσμα. Ιούλιο και άμα προλάβεις. Εδώ ρε παιδιά πουλάνε τα παιχνίδια ένα απλό DVD σε μια πλαστική συσκευΑσία με κόστος υλικών 2-3'δολλάρια στα 70 ευρώ και ξεπουλάνε για πλάκα και εσείς λέτε ότι είναι ακριβό? Άλλο να λέμε το Θέλω φθηνότερο και άλλο ότι είναι ακριβό. Λάθος. Για μένα.

Aυτή είναι η πιο σωστή προσέγγιση στο θέμα... 

ποτε μου δε καταλαβα κοσμο που προ-παραγγελνει vr συσκευες απο χρυσαφι , πριν καν βγουν τα πρωτα reviews....

Εδω στην Αμερική κατασκήνωναν κυριολεκτικά μια εβδομάδα πριν κυκλοφορήσει  τα iphone έξω από τα apple store για να το αποκτήσουν πρώτοι, αυτό σε πείραξε...  Πφφφ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...