Irene.j Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Στη συνέχεια το πρόγραμμα έχει ζεϊμπέκικα με τους μερακλήδες να δίνουν ρεσιτάλ αεροπλανικών του καημού και τον κόσμο στην πίστα να χτυπάει παλαμάκια μόνο στο δικό του σόι γιατί είναι κακό οι συγγενείς να αναμιχθούν. και πρωτο και καλυτερο το γαμπρο να χορευει.." η ζωη εδω τελειωνει" 3
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 και πρωτο και καλυτερο το γαμπρο να χορευει.." η ζωη εδω τελειωνει" Αυτογνωσία και συναίσθηση της κατάστασης.... 1
Soufesis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Παίζει πάρα πολύ και το ελεύθερο πουλί που συνήθως κάποιος απ το σόι του γαμπρού που τις περισσότερες φορές μοιάζει με τον μπαρμπα Στάθη να κλείνει συνωμοτικά το μάτι στο γαμπρό 4
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Παίζει πάρα πολύ και το ελεύθερο πουλί που συνήθως κάποιος απ το σόι του γαμπρού που τις περισσότερες φορές μοιάζει με τον μπαρμπα Στάθη να κλείνει συνωμοτικά το μάτι στο γαμπρό Κι ένας κολλητός θα πάει με τέτοιο tshirt! 1
haris_216 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ο καθένας όπου φτάνει η τσέπη του αλλά σε αυτά τα λεφτά καλύτερα να τους κάνεις ένα όμορφο και πρακτικό δώρο για να σε θυμούνται παρά αυτό το ποσό που σίγουρα θα σχολιαστεί. ............................................................................................... Νοιώθω πραγματικά υπερήφανος που δεν έκανα τέτοιο γάμο Αν και ο Soufesis ακούγεται ιδιαίτερα ισοπεδωτικός θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του αφού μιλάει απόλυτα ρεαλιστικά. Έχοντας βρεθεί σε αρκετούς γάμους, φωτογραφίσεις και γαμήλιες δεξιώσεις (βοηθώντας ένα φίλο φωτογράφο) συμφωνώ ότι όλοι είναι πανομοιότυποι με μοναδική διαφορά τα πρόσωπα των νεόνυμφων (και των παρακολουθούντων βέβαια). Όλα τα υπόλοιπα, από το αισθητικό concept μέχρι τα "αυθόρμητα" αστεία, είναι ίδια. Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως ζευγάρια τόσο ανόμοια μεταξύ τους (νεότερα ή μεγαλύτερα, λαϊκότερα ή πιο κυριλέ, με λιγότερα ή περισσότερα φράγκα, κλπ) το μοναδικό σημείο στο οποίο καταφέρνουν να "συναντηθούν" είναι στο γκαζόν του κτήματος "τάδε" από το οποίο θέλουν όλοι να έχουν τις νυφικές αναμνήσεις και φωτογραφίες (η φωτογράφιση ειδικά της νύφης που την έχει δει μοντέλα είναι άλλο κεφάλαιο από μόνη της και μάλλον κρυφό απωθημένο των περισσοτέρων) 3
Iris_89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Παντρεμένη με πολιτικό εδώ στην Αγγλία, απλά καμία σχέση με τα δημαρχεία της Αθήνας. Χωρίς φανφάρες φωτογράφους κτλ (αν και ο σύζυγος είχε αναλάβει τις φωτογραφίες), 10 άτομα σύνολο και το καλύτερο, χωρίς συγγενείς και λοιπή μουρμούρα που μας πίεζαν για πανηγύρια. Ακολούθησε celebration στο σπίτι μας και αν θελήσουμε θα πάμε κάνα ταξίδι αργότερα. Απλά πράγματα και ήσυχα. 2
idomeneas7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Είναι ειλικρινές τουλάχιστον! Σου λέει μη τολμήσεις να μου φέρεις κανένα σερβίτσιο! Only cash! Εγώ που είμαι και παράξενη στα δώρα δεν κάλεσα κανέναν μην τυχόν και μου φέρουν καμιά βλακεία. Idomeneas7 δε θα αναθεωρησω. Ο γαμος δεν ειναι εμπορικη συναλλαγη του ζευγαριου με τους καλεσμενους. Νοημα εκεινη τη μερα εχει να ειναι κοντα σου ανθρωποι που χαιρονται γι αυτο που συμβαινει κ σ αγαπανε. Δε μπορεις να παρεξηγησεις/αποκλεισεις,αγαπημενο σου ατομο για ενα δωρο κ ενα πιατο φαι. Το θεωρω ξεφτιλα, να στο πω απλα. Στους γαμους απο υποχρεωση αποφευγω να πηγαινω. Κ τις λιγες φορες που εχω παει, πηγα ενα χρηστικο δωρο, αξιας το πολυ 50€ κ πηγα μονο στην τελετη. Ασχετα αν ημουν καλεσμενη κ στις δεξιωσεις. Κανεις δε παρεξηγηθηκε. Τις υπολοιπες, αναλογα την περιπτωση, ακολουθησε (ή προηγηθηκε) τηλεφωνημα για τις ευχες κ σε καποιες μια επισκεψη κ ενα δωρο σε καποια ασχετη στιγμη. Δεν έχει σημασία τι έχει νόημα για σένα και τι θα έκανες εσύ αλλά τι έχει νόημα για αυτόν που σε κάλεσε. Και 99% αυτός που σε κάλεσε περιμένει να μην μπει μέσα με την παρουσία σου. 1
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ που είμαι και παράξενη στα δώρα δεν κάλεσα κανέναν μην τυχόν και μου φέρουν καμιά βλακεία. Καλά εσύ θα είχες μαζέψει ΤΗΝ σαβούρα με το γούστο των φίλων και συγγενών! :D
l337 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ο γάμος είναι κάτι που αφορά μόνο τους δύο που παντρεύονται και κανέναν άλλον.Όταν παντρεύτηκα με την γυναίκα μου, είμασταν μόλις 4 άτομα.Κανένας συγγενής, παρά μόνο ένας φίλος μου και μία φίλη της.Το βράδυ έγινε ένα πάρτυ σε μια παραλία όπου εκεί ήταν καλεσμένοι καμιά 20ρια άτομα. Μόνο.(μέσα σε αυτούς και οι συγγενείς, δηλαδή μανάδες, πατεράδες και αδέρφια, αποκλειστικά) 1
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ο γάμος είναι κάτι που αφορά μόνο τους δύο που παντρεύονται και κανέναν άλλον. Όταν παντρεύτηκα με την γυναίκα μου, είμασταν μόλις 4 άτομα. Κανένας συγγενής, παρά μόνο ένας φίλος μου και μία φίλη της. Το βράδυ έγινε ένα πάρτυ σε μια παραλία όπου εκεί ήταν καλεσμένοι καμιά 20ρια άτομα. Μόνο. (μέσα σε αυτούς και οι συγγενείς, δηλαδή μανάδες, πατεράδες και αδέρφια, αποκλειστικά) Θεωρητικά. Συνήθως στην πράξη αφορά περισσότερους (γονείς, αδέρφια κλπ) οπότε καταλήγουν όλοι οι γάμοι να είναι περίπου ίδιοι...και αγγαρεία για το 80% των καλεσμένων.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Θεωρητικά. Συνήθως στην πράξη αφορά περισσότερους (γονείς, αδέρφια κλπ) οπότε καταλήγουν όλοι οι γάμοι να είναι περίπου ίδιοι...και αγγαρεία για το 80% των καλεσμένων. Και πρακτικα. Επιλογες ειναι ολα.. 1
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Και πρακτικα. Επιλογες ειναι ολα.. Ναι έτσι είναι, αλλά πρακτικά οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν (ή αλλάζουν γνώμη όταν έρχεται η ώρα, δεν ξέρω).
j0hnn1e Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Γράφεις στην πρόσκληση "Αν είσαι φτωχομπινες μην κανεις τη μ@λακια να έρθεις" Όσοι το κάνουν για τα δώρα, περιμένουν ακριβά δώρα η λειτουργούν με αυτή τη νοοτροπία, το λιγότερο γυφτοι ειναι. Αν ο άλλος πλήρωσε 50 η 100 για να τραπεζώνει δεν λέει κατι, ούτε περιμένει (συνήθως) να τα κανει απόσβεση. Στα χωριά ισχύουν αλλα πράγματα βέβαια (νοοτροπία κυρίως). Δώσε 20-30 σε ενα φάκελο. Και αν ντρέπεσαι (που λένε κάποιοι εδω) βάλτε σε λευκό φάκελο χωρίς να λέει απο ποιον ειναι. 1
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Γράφεις στην πρόσκληση "Αν είσαι φτωχομπινες μην κανεις τη μ@λακια να έρθεις" Όσοι το κάνουν για τα δώρα, περιμένουν ακριβά δώρα η λειτουργούν με αυτή τη νοοτροπία, το λιγότερο γυφτοι ειναι. Αν ο άλλος πλήρωσε 50 η 100 για να τραπεζώνει δεν λέει κατι, ούτε περιμένει (συνήθως) να τα κανει απόσβεση. Στα χωριά ισχύουν αλλα πράγματα βέβαια (νοοτροπία κυρίως). Δώσε 20-30 σε ενα φάκελο. Και αν ντρέπεσαι (που λένε κάποιοι εδω) βάλτε σε λευκό φάκελο χωρίς να λέει απο ποιον ειναι. Εδώ κοιτάει το ζευγάρι πόσα του δώσανε για να δώσει τα ίδια και οι καλεσμένοι σε ποιο τραπέζι τους βάλανε για τους βάλουν στο ίδιο (μπροστά, πίσω)....
kathytherion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μα δεν είπα ότι είναι το σωστό αυτό που έκανα απλά και απάντησα τι έκανα εγώ επειδή ερωτήθηκα. Όντως την εποχή που παντρεύτηκα εγώ οι μύγες ήταν παχιές αλλά δεν πιστεύω να υπήρξε μεγάλη χρηματική διαφορά. Το θέμα είναι ότι ένα τέτοιο πανάκριβο πανηγύρι δεν αξίζει ειδικά στις μέρες μας και πραγματικά στεναχωριέμαι να βλέπω νέα ζευγάρια που ξεκινάνε τώρα να κάνουν τόσο μεγάλο έξοδο. Μόνο με τους αγαπημένους μας γιατί αυτοί πραγματικά θα το χαρούν Σ αυτο συμφωνω, αν και δεν εχω εμπειρια απο γαμο. Οπως ειπε και καποιος πιο πανω( γεια στο στομα του) ολο αυτο το τζερτζελο στις δεξιωσεις δεν ευχαριστει τους περισσοτερους καλεσμενους τελικα, και νομιζω δεν ευχαριστει ουτε το ζευγαρι(τουλαχιστον εγω θα χα φουνταρει). Τουλαχιστον με το ταξιδι ειχατε μια ωραια εμπειρια ζωης... Ο γάμος είναι κάτι που αφορά μόνο τους δύο που παντρεύονται και κανέναν άλλον. Όταν παντρεύτηκα με την γυναίκα μου, είμασταν μόλις 4 άτομα. Κανένας συγγενής, παρά μόνο ένας φίλος μου και μία φίλη της. Το βράδυ έγινε ένα πάρτυ σε μια παραλία όπου εκεί ήταν καλεσμένοι καμιά 20ρια άτομα. Μόνο. (μέσα σε αυτούς και οι συγγενείς, δηλαδή μανάδες, πατεράδες και αδέρφια, αποκλειστικά) Νομιζω περιγραφεις τον ιδανικο γαμο που θα ηθελα να κανω! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα