Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσουν πολύ αυτοί και είναι ενας από τους λόγους που μπαίνω facebook. Εχω διάφορους πυροβολημένους (γνωστούς με τους οποίους δεν μιλάω) και διασκεδάζω με την "ενημέρωση" που μου παρέχουν.

Τώρα βλέπω: 100.000 εκτρωσεις μετα το καρναβαλι της Πατρας, οικογένεια Κένεντι: εμείς φτιάξαμε το isis (με σχόλιο "επιτέλους αλήθειες"), απίστευτη διαφήμιση των ιλλυμινάτι που προσπαθούν να χειραγωγήσουν το πλήθος, τέλος και επίσημα ο σταυρός από την ελληνική σημαία - τι άλλο θα κάνει ο Αλέξης?

• Like 7
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ότι θες διαβάζεις στο fb. Είχα πετύχει ένα άρθρο παλιότερα για το πως να κάνεις μόνος σου περιτομή. Ότι ναναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι το Mac μας πείραξε, όλο το 2015 είναι απόδειξη πόσο ευκολόπιστος είναι ο κόσμος...

• Like 6
Δημοσ.

Εμ με 300 άτομα τι περίμενες.... εγώ με 60 και μερικές φορές έχω μπλοκάρει μερικούς να μην βλέπω τι δημοσιεύουν αλλά να παραμένουν add.

Όσο για το θεματάκι αυτό, εγώ θυμάμαι το επικό κάπου το 10-11 που έλεγαν βάλτε μια εικόνα από τον αγαπημένο σας ήρωα σε cartoon μετά κάντε like εκεί και θα βοηθήσετε τα παιδιά της Αφρικής.... πλάκωσαν όλοι με τα μούτρα να αλλάξουν το avatar τους.

Δεν παίζει να είσαι τόσο αφελής ρε φίλε. Μου σπάει τα νεύρα η βλακεία σου ώρες ώρες. Η μόδα με τα καρτούν αλλιώς ξεκίνησε. Άκουσες εσύ την μέγιστη παρλαπίπα και είπες ωπ εδώ είμαστε, ας το πιστέψω πως ο κόσμος είναι τόσο χαζός γιατί καταβάθος και εγώ είμαι τόσο χαζός.

Δημοσ.

Δεν παίζει να είσαι τόσο αφελής ρε φίλε. Μου σπάει τα νεύρα η βλακεία σου ώρες ώρες. Η μόδα με τα καρτούν αλλιώς ξεκίνησε. Άκουσες εσύ την μέγιστη παρλαπίπα και είπες ωπ εδώ είμαστε, ας το πιστέψω πως ο κόσμος είναι τόσο χαζός γιατί καταβάθος και εγώ είμαι τόσο χαζός.

Χέστηκα ποιος σου σπάει τα νεύρα. Αν έχεις να πεις κάτι σωστότερο ας το έλεγες και μην κάθεσαι να κράζεις τους άλλους.

Για το καρτούν ισχύει οτι ακριβώς είπα, άνοιξαν κάποιοι ένα group και έλεγαν βάλτε την φάτσα του αγαπημένου σας ήρωα και μετά κάντε click στο τάδε group και θα βοηθήσετε τα φτωχά παιδιά τους πεινασμένους κτλ. Κάποιοι ήθελαν να μαζέψουν clicks και βρήκαν αυτόν τον τρόπο για να κοροϊδέψουν τους χρήστες. Στις επόμενες ώρες/ημέρες το 50% των ατόμων που είχα add είχε βάλει στο avatar χαρακτήρες από καρτούνς.

Μπήκα ο ίδιος και στο group που είχαν φτιάξει να δω, δεν γράφω κάτι που άκουσα που άλλους αλλά κάτι που το είδα. Έκαναν κιόλας spamming όσοι άλλαζαν το avatar να κάνουν και οι άλλοι like. Το τι θα βάλεις ως avatar στο fb ουδεμία σχέση έχει με το πως θα συγκεντρωθούν χρήματα και θα πάνε στους φτωχούς. Τώρα το αν ξεκίνησε αλλιώς πως ξεκίνησε και ποιοι έκαναν τι δεν με απασχολεί, εγώ λέω το φαινόμενο που είδα και το βλέπαμε όλοι εκείνη την περίοδο.

Δημοσ.

Είδες ένα φαινόμενο εσύ και αυτόματα στο μυαλό σου το βάφτισες ότι έτσι ξεκίνησε. Εγώ πάλι ξέρω ότι ξεκίνησε σαν μόδα να δει ο καθένας ποιός ήταν ο παιδκός ήρωας των φίλων του και μια γενικότερη βλακεία που επικρατεί στις τάξεις των 18χρονων. Δεν αμφισβητώ αυτό που είδες, λογικό το βρήκα κάποιοι να εκμεταλεύτηκαν τους εντελώς ηλίθιους. Αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ξεκίνησε από μια τόσο χαζομάρα.

Δημοσ.

Είδες ένα φαινόμενο εσύ και αυτόματα στο μυαλό σου το βάφτισες ότι έτσι ξεκίνησε. Εγώ πάλι ξέρω ότι ξεκίνησε σαν μόδα να δει ο καθένας ποιός ήταν ο παιδκός ήρωας των φίλων του και μια γενικότερη βλακεία που επικρατεί στις τάξεις των 18χρονων. Δεν αμφισβητώ αυτό που είδες, λογικό το βρήκα κάποιοι να εκμεταλεύτηκαν τους εντελώς ηλίθιους. Αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ξεκίνησε από μια τόσο χαζομάρα.

Ναι, μόνο που εγώ δεν αναφέρθηκα πως ξεκίνησε ο καθένας να βάζει εικόνες από cartoon ως avatar, ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό από μόνος του όποτε το θελήσει, μαζικά όμως και ειδικά για την Ελλάδα τότε το είδα, fb έχω από το 2009, μπορεί να ξεκίνησε παλαιότερα, αυτό δεν είμαι σε θέση να το ξέρω.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω κοντά 300 άτομα στο Facebook, με πάνω από 60% γυναίκες. Την τελευταία ώρα πέφτει βροχή από ποστ "Ευχαριστώ MAC" για μια δωροεπιταγή 100€ που υποτίθεται στέλνει το "site της MAC". Καταρχήν η σελίδα βρωμάει ότι δεν είναι original μόνο και μόνο από τη διάταξη και το url, το οποίο καμία ΕΤΑΙΡΙΑ του μεγέθους της MAC δεν θα έκανε. Και αναρωτιέμαι, γιατί δεν το βλέπουν; Είναι το μάτι το δικό μου περίεργο ή φταίει ότι είμαι πληροφορικός και μου τη δίνει, ή όντως αυτές που το πιστεύουν, δεν το έχουν και πολύ;;;

δεν νομιζω οτι το ειδες επειδη εισαι πληροφορικαριος. κι εγω τωρα που εκανα κλικ στην σελιδα κοιταξα μια το url και μια που προσπαθησα να κανω κλικ σε αλλο σημειο της και δεν λειτουργει τπτ. γενικως κανεις δεν χαριζει λεφτα αυτο και μονο πρεπει να σε βαλει σε σκεψεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω σκεφτεί πολλές φορές να φτιάξω μια μούφα είδηση ή να αναρτήσω μια πειραγμένη φωτογραφία με κάτι βαρύγδουπο, πχ "σοκ!το γάλα δεν είναι λευκό. Πρώην εργαζόμενος γνωστής γαλακοτοβιομηχανίας μας εξομολογείται τι χημικά έβαζε". 

Δημοσ.

Το ειδα και εγω αυτο ... αλλα λεω σιγα μην ειναι αληθεια. Ουτως ή αλλως απαγορευονται απο το νομο οι θρησκειες - δοξασιες με αποκρυφιστικο περιεχομενο.

lolwut?

Δημοσ.

Εγω εχω 507 φιλους !!! Γνωστοι και γνωστες απο κοντα το 98%

οχι για παντα φιλος χαλαρωσε σε μερικα χρονια οι μισοι και λιγοτεροι μη σου πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...