kelas7back Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 https://www.asus.com/Graphics-Cards/R9270DC2OC2GD5/specifications/ αυτή η κάρτα γραφικών υποστηρίζει 4κ αναλύσει στο hdmi ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Στο displayport σίγουρα την υποστηρίζει και κατά 90% πρέπει να την υποστηρίζει και στο hdmi αλλά περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος άλλος για σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Σαν σημα το υποστιριζει λογικα,αλλα 4k gaming δεν υποστιριζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kelas7back Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 μέχρι 4κ ταινία (μακάρι να παίζει και ενα προ 4κ) θέλω και να διχνει 4κ ανάλυση γιατί με χαλάει το full hd σε browsing κτλ αν γνωρίζεται μεσώ hdmi αν υποστηρίζει θα με βοηθούσε πολύ δεν με νοιάζει το display port αφού δεν έχει η τηλεόραση μου επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανονικά ρύθμιση της οθόνης επιλογές κλιμάκωσης οθόνης κτλ το crimson driver επειδή έχω συνηθιση το amd catalyst Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Παιδια μου πεταει το εξης καθε φορα που παω να τρεξω το arkham knight >> Επισης και οταν βαζω το cod black ops 3 με πεταει συνεχως, λετε να φταιει η καρτα γραφικων που εχω ακομα την onboard της υπογραφης μου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Παιδια μου πεταει το εξης καθε φορα που παω να τρεξω το arkham knight >> Επισης και οταν βαζω το cod black ops 3 με πεταει συνεχως, λετε να φταιει η καρτα γραφικων που εχω ακομα την onboard της υπογραφης μου?? ΄Εχει έστω και την παραμικρή σχέση το παραπάνω με την θεματολογία της ενότητας εδώ; ΄Ανοιξε σε παρακαλώ μια ξεχωριστή ενότητα για το πρόβλημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kelas7back Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 τελικα θα παω στην r7 260x λιγο χειροτερη απο την 6870 που εχω αλλα την βρηκα σε καλη τιμη και λογικα απο οτι λειι θα πεζει εστω 4κ browsing και καμια ταινια εσεις τι λετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Και θα δωσεις 180+ € για μια καρτα χειροτερη απο gtx 750?? Και η 260x δεν ειναι χειροτερη απο την 6870. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 τελικα θα παω στην r7 260x λιγο χειροτερη απο την 6870 που εχω αλλα την βρηκα σε καλη τιμη και λογικα απο οτι λειι θα πεζει εστω 4κ browsing και καμια ταινια εσεις τι λετε ? Αν ειναι να δώσεις τόσα λεφτά για 260Χ δες σε μεταχειρό. Χίλιες φορές περισσότερες επιλογές και καλύτερες θα βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Η 270 και η 260Χ έχουν HDMI 1.4a που σημαίνει οτι υποστηρίζουν 4Κ ανάλυση στα 30Hz (ή 24p / 30p). Για ταινίες θα είσαι εντάξει. Εδώ αναφέρει τις διαφορές σε σχέση με το HDMI 2.0 http://www.trustedreviews.com/opinions/hdmi-2-0-vs-1-4 Σε κάθε περίπτωση εγώ θα έλεγα να πάς καλύτερα για την 270 αν η διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη. Αν ειναι να δώσεις τόσα λεφτά για 260Χ δες σε μεταχειρό. Χίλιες φορές περισσότερες επιλογές και καλύτερες θα βρεις Προφανώς σε μεταχειρισμένες θα αναφέρεται ο φίλος (δεν ανέφερε πουθενά τίποτα για 180 ευρώ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Παιδια σκεφτομαι να αλλαξω την καρτα γραφικων μου αλλα το ιδιο σκεφτομαι και για την οθονη μου. Το συστημα μου ειναι το εξης CPU : i5 5675C Mobo : Asus Z97-P RAM: 8GB Corsair Vengeance 1600 GPU: ATI R9 270 2GB Monitor : BenQ 21' PSU: OCZ 600W Τωρα ή θα αλλαξω οθονη ή καρτα γραφικων για να παω σε μια 4GB και πιο ειδικα την R9 380 4GB. Τι λέτε? Επισης να πω οτι βρισκομαι Αγγλια οποτε θα γινει απο εδω η αγορα. Ευχαριστω για οποιαδηποτε προταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καλύτερα θα έλεγα να αλλάξεις τώρα την οθόνη και να περιμένεις για την νέα γενιά καρτών που θα βγεί το καλοκαίρι. Αν θες ρώτα και στην ενότητα για τις οθόνες Site: ΟΘΟΝΕΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Η 270 και η 260Χ έχουν HDMI 1.4a που σημαίνει οτι υποστηρίζουν 4Κ ανάλυση στα 30Hz (ή 24p / 30p). Για ταινίες θα είσαι εντάξει. Εδώ αναφέρει τις διαφορές σε σχέση με το HDMI 2.0 http://www.trustedreviews.com/opinions/hdmi-2-0-vs-1-4 Σε κάθε περίπτωση εγώ θα έλεγα να πάς καλύτερα για την 270 αν η διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη. Προφανώς σε μεταχειρισμένες θα αναφέρεται ο φίλος (δεν ανέφερε πουθενά τίποτα για 180 ευρώ) Οχι απλα λεω οτι καινουργια κανει 186€ στο σκρουτζ http://www.skroutz.gr/s/5268611/Asus-Radeon-R7-260X-2GB-OC-90YV0528-M0NA00.html?from=catspan&keyphrase=amd+radeon+260 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kelas7back Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 απο λεφτα δεν εδωσα παραπανω εδωσα την 6870 πηρα την 260χ ξερω οτι ειναι καλυτερη απο 6870 ελαφρος αλλα εχει 4κ και ειναι εντυποσιακο στο προ το γυρναω 1080 αλλα αφου δεν εδωσα λεφτα κομπλε αυτο με τα 30 χερτζ γινεται τα τα αυξισω με ακριβοτερω καλωδιο η τοσα χερτζ συνιθος ειναι το 4κ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 απο λεφτα δεν εδωσα παραπανω εδωσα την 6870 πηρα την 260χ ξερω οτι ειναι καλυτερη απο 6870 ελαφρος αλλα εχει 4κ και ειναι εντυποσιακο στο προ το γυρναω 1080 αλλα αφου δεν εδωσα λεφτα κομπλε αυτο με τα 30 χερτζ γινεται τα τα αυξισω με ακριβοτερω καλωδιο η τοσα χερτζ συνιθος ειναι το 4κ??? Το 4κ με συνδεση HDMI ακομα δεν υποστηριζει παραπανω απο 30hz.Δεν ειναι θεμα ουτε της καρτας ουτε της οθονης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα