Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

κοιτα αν ειναι τοσο περιορισμενα τα οικονομικα σου η δε σε ενδιαφερει να εχεις πολυ καλη αποδοση σχετικα οκ...

αλλιως θα ελεγα να κοιταξεις για κατι καλυτερο τουλαχιστον με 4γιγα μνημη...καμια 960 η 1050τι ας πουμε...

Δεν ειναι τοσο το οικονομικο αλλα επειδη ασχολουμε με το pc λογω δουλειας και λογω παιδιων μονο το σκ και αυτο για κανα 2ωρο -3ωρο το πολυ ,δεν θελω να δωσω παραπανω λεφτα για καρτα που στην ουσια θα δουλευει ελαχιστες φορες.κοιταω κατι πιο οικονομικο. ουτε εχω απαιτησεις να παιζω τα παιχνιδια σε high 1080p.

κοιταω και σε 1030 η rx550 αλλα δεν τρελαινομαι τοσο.

Επεξ/σία από stormcraft
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stormcraft είπε

Δεν ειναι τοσο το οικονομικο αλλα επειδη ασχολουμε με το pc λογω δουλειας και λογω παιδιων μονο το σκ και αυτο για κανα 2ωρο -3ωρο το πολυ ,δεν θελω να δωσω παραπανω λεφτα για καρτα που στην ουσια θα δουλευει ελαχιστες φορες.κοιταω κατι πιο οικονομικο. ουτε εχω απαιτησεις να παιζω τα παιχνιδια σε high 1080p.

κοιταω και σε 1030 η rx550 αλλα δεν τρελαινομαι τοσο.

οχι 1030 κλπ δεν αξιζει καν....απλα στο λεω για ιδανικα αν και λιγο δυσκολο αυτη την εποχη γιατι δε παιζουν και πολλες μια 9604gb με κανα 30-40ε παραπανω θα ηταν πολυ ανωτερη γενικα... απο εκει και περα οκ ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι καταλαβαινω πως το λες.

και εγω δεν ψηνομαι για 1030 αλλα με τις τιμες που βλεπω  εδω στις αγγελιες αλλα και γενικα με ολη την κατασταση των καρτων δεν εχω πολλα περιθωρια.

Στα λεφτα που κυμαινομαι δλδ μεχρι 120€ δεν εχω βρει κατι καλυτερο.

ισως να περιμενω λιγο μηπως στρωσει καπως η κατασταση.

Επεξ/σία από stormcraft
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,
Έχω τα παρακάτω:

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair RM650

Motherboard (Μητρική):  Z87X-D3H

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): i5-4670K

RAM (Μνήμη συστήματος): 8GB

GPU (Κάρτα γραφικών): R9 270x

Νεα καρτα μεχρι 200€ (max) ? (δεν χρειάζεται να ειναι καινουρια αναγκαστικά)

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Soulseeker
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Soulseeker είπε

Καλησπέρα,
Έχω τα παρακάτω:

Ευχαριστώ!

το 200 μαξ ειναι ζορικη τιμη αυτη την εποχη ... η πας σε καμια μεταχειρισμενη 1060 3gb στα 230-240 περιπου παιζουν

ισως με λιγη τυχη και υπομονη βρεις και ποιο κοντα στα 200

η αν βρεις καμια 970 κατω απο 200ε ισως αλλα χωρις εγγυηση κλπ..

καινουργιες γενικως ακομα δεν αξιζουν ειναι πολυ ακριβες ...

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Soulseeker είπε

Καλησπέρα,
Έχω τα παρακάτω:

Ευχαριστώ!

αν δωσεις την δικια σου κανα 70άρι με 270 παίρνεις 1060 3gb

• Thanks 1
Δημοσ.

Επειδή η 8600gt που έχω στο pc moy άρχισε να κάνει νερά , ποια κάρτα προτείνεται για καθαρά χρήση browsing - ταινίες και καθόλου gaming 

budget max 50€ σε μεταχειρισμένη

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ssof είπε

Επειδή η 8600gt που έχω στο pc moy άρχισε να κάνει νερά , ποια κάρτα προτείνεται για καθαρά χρήση browsing - ταινίες και καθόλου gaming 

budget max 50€ σε μεταχειρισμένη

GT 710 (?)

• Like 2
Δημοσ.

ε και καμια 650τι 750τι αν βρεις φτηνη καλα ειναι..αν εχει και 2 γιγα μνημη ακομα καλυτερα αλλα τεσπα..και με 1 κανεις δουλεια αφου δε σε νοιαζει 

για παιχνιδια κλπ...τωρα φυσικα παιζουν και οι αρχαιες 9600 9800 κλπ κλπ μπορεις να βρεις και με κανα 20αρι.. αναλογα τι θα βρεις στα μεταχειρισμενα..

η ισως και οπως λεει και ο cpttony καμια 710-730 νομιζω αυτες παιζουν και καινουργιες ακομα...

• Like 1
Δημοσ.

Με 50€ μεταχειρισμένη εννοείται ότι πας σε GT1030 ή RX550, όποια βρεις στα 50€. Ο λόγος ότι κάνουν hardware decode τα HEVC βίντεο (x265). Θα είσαι άνετος για ταινίες/σειρές ακόμα και 4Κ 10bit x265 χωρίς κολλήματα. Κρίμα είναι να πετύχεις κανένα τέτοιο βίντεο (ακόμα και στο Youtube μπορείς να βρεις "δύσκολα" βίντεο) και να δείχνει το PC slideshow. :)

• Like 2
Δημοσ.

επειδη με τρωει καιρο να δοκιμάσω το freesync (εχω aoc 75hz) και 970 strix, θα την ανταλλάσατε για καμια rx480(πιθανον εκτος εγγυησης) η rx570? pubg παίζω κυρίως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα ίδια λεφτά λέω δεν ψήνομαι να δώσω διαφορά 

6 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Εξαρτάται πόσα θα σου ζητήσουν για διαφορά. :)

http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-970-vs-AMD-RX-570/2577vs3924 θεωρείται downgrade? 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα ίδια πάνω κάτω θα είναι, αλλά πιο smooth λόγω Freesync. Το θέμα είναι οι 970 μεταχειρισμένες είναι γύρω στα 200€ ενώ οι RX παραπάνω λόγω mining. Οπότε ακόμα και για καμιά απλή Rx 470 θα θέλουν να τους δώσεις και κανένα 50άρικο, στην καλύτερη.

Επεξ/σία από mindtrapper
Δημοσ.

ναι δεν εννοουσα ανταλλαγη ακριβως, να σπρωξω την δικια μ και να βρω καποια 480-570 στα ιδια λεφτα περιπου

6 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Στα ίδια πάνω κάτω θα είναι, αλλά πιο smooth λόγω Freesync. Το θέμα είναι οι 970 μεταχειρισμένες είναι γύρω στα 200€ ενώ οι RX παραπάνω λόγω mining. Οπότε ακόμα και για καμιά απλή Rx 470 θα θέλουν να τους δώσεις και κανένα 50άρικο, στην καλύτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...