Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν έχω να πω κάτι, απλά θέλω να ρωτήσω, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στέλνει τις επίσημες επιστολές σε greeklish?

• Like 7
Δημοσ.

δεν έχω να πω κάτι, απλά θέλω να ρωτήσω, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στέλνει τις επίσημες επιστολές σε greeklish?

τα σηματα στο δικτυο του στρατού στέλνονται με greeklish. Ειναι εσωτερική εντολη και δεν προερχεται απο το λογιστηριο του κράτους.

ex-σηματωρος - ΕΣΕ

• Like 4
Δημοσ.

Κατα πάσα πιθανότητα οι κληρωτοί δέν πήραν ποτέ το δώρο (για να το δώσουν πίσω).

Στην απίθανη περίπτωση που το πήραν όμως,πηγαίνεις οποσδήποτε με χαρτονόμισμα των 100 ή 200 και ζητάς ρέστα.

• Like 5
Δημοσ.

τα σηματα στο δικτυο του στρατού στέλνονται με greeklish. Ειναι εσωτερική εντολη και δεν προερχεται απο το λογιστηριο του κράτους.

ex-σηματωρος - ΕΣΕ

Εμείς στην Royal Airforce στα ελληνικά τα στέλναμε.

On-topic, αν ήταν κάτι γραφειοκρατικό θα έλεγα πάει στο καλό, αλλά αν όπως υποστηρίζει το άρθρο είναι με απόφαση του οικονομικού επιτελείου, I don't want to live in this country any more.

• Like 1
Δημοσ.

ex-σηματωρος - ΕΣΕ

Συνάδελφε! :)

Δημοσ.

Και εαν κάποιος τα έφαγε που θα βρει τώρα να τους τα δώσει πίσω ?

Διακανονισμός γίνεται ?

• Like 11
  • Super Moderators
Δημοσ.

Failed state και με την βούλα πλέον. Δεν έχει μείνει picolitre σάλιου...

Ναι αυτό ήταν που ξεχύλισε το ποτήρι :P

Δημοσ.

Ναι αυτό ήταν που ξεχύλισε το ποτήρι :P

Όταν ζητάνε πίσω τα φραγκοδίφραγκα, εσύ τι καταλαβαίνεις; Ότι υπάρχει σάλιο στα ταμεία;

Εδώ δεν έχουν να δώσουν ούτε στολές...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...