aristos12 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2217606/zitane-apo-tous-fantarous-na-epistrepsoun-to-doro-pascha-ton-42-evro?ref=com εισαι φαντάρος κ πήρες δώρο πάσχα τό τεράστιο ποσό τών 4.2 euro .... επιστροφή αμέσως τού ανωτέρω ποσού στά ταμεία τού κράτους ..... γελάμε η κλαίμε ????
mech35 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 δεν έχω να πω κάτι, απλά θέλω να ρωτήσω, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στέλνει τις επίσημες επιστολές σε greeklish? 7
TheAccountant Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 δεν έχω να πω κάτι, απλά θέλω να ρωτήσω, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στέλνει τις επίσημες επιστολές σε greeklish? τα σηματα στο δικτυο του στρατού στέλνονται με greeklish. Ειναι εσωτερική εντολη και δεν προερχεται απο το λογιστηριο του κράτους. ex-σηματωρος - ΕΣΕ 4
Tenshi Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Κατα πάσα πιθανότητα οι κληρωτοί δέν πήραν ποτέ το δώρο (για να το δώσουν πίσω). Στην απίθανη περίπτωση που το πήραν όμως,πηγαίνεις οποσδήποτε με χαρτονόμισμα των 100 ή 200 και ζητάς ρέστα. 5
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Φαντάσου να το πήραν και να το έφαγαν κιόλας..! Ε ρε γλέντια..
Miracle Worker Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 τα σηματα στο δικτυο του στρατού στέλνονται με greeklish. Ειναι εσωτερική εντολη και δεν προερχεται απο το λογιστηριο του κράτους. ex-σηματωρος - ΕΣΕ Εμείς στην Royal Airforce στα ελληνικά τα στέλναμε. On-topic, αν ήταν κάτι γραφειοκρατικό θα έλεγα πάει στο καλό, αλλά αν όπως υποστηρίζει το άρθρο είναι με απόφαση του οικονομικού επιτελείου, I don't want to live in this country any more. 1
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 τα σηματα στο δικτυο του στρατού στέλνονται με greeklish. Ειναι εσωτερική εντολη και δεν προερχεται απο το λογιστηριο του κράτους. ex-σηματωρος - ΕΣΕ Συνάδελφε!
Mau-Maus Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Και εαν κάποιος τα έφαγε που θα βρει τώρα να τους τα δώσει πίσω ? Διακανονισμός γίνεται ? 11
bedazzled Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Failed state και με την βούλα πλέον. Δεν έχει μείνει picolitre σάλιου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Failed state και με την βούλα πλέον. Δεν έχει μείνει picolitre σάλιου... Ναι αυτό ήταν που ξεχύλισε το ποτήρι
bedazzled Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ναι αυτό ήταν που ξεχύλισε το ποτήρι Όταν ζητάνε πίσω τα φραγκοδίφραγκα, εσύ τι καταλαβαίνεις; Ότι υπάρχει σάλιο στα ταμεία; Εδώ δεν έχουν να δώσουν ούτε στολές... 1
deesnider Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Και εαν κάποιος τα έφαγε... Πού να τα φας τόσα λεφτά ρε απίθανε; Όσο άπλας και να είσαι δεν ξοδεύονται... 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα