Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επίσης, μπορείς να δεις κόσμο που αγοράζει δήθεν κλεμμένα iphone έξω απο πολυκαταστήματα από 50€~200€...

και τελικά αγοράζει ένα κουτί άδειο !!!!

Χεχε. Εγώ μια φορά ήμουν σε ένα ταξί και ο οδηγός κάθε τρεις και λίγο έβριζε και παραμιλούσε μόνος του με βρισίδια και γκρίνια, μετά άρχισε να κλαίγεται σε μένα οτι αγόρασε ένα τηλέφωνο από τους μαύρους και όταν του τηλεφωνούσαν πατούσε το πλήκτρο αλλά το τηλέφωνο έσβηνε μόνο του. Ήταν απομίμηση πολύ ακριβού μοντέλου τότε έκανε καμιά 400-500αρια και το πήρε 200 αυτός, πρακτικά πεταμένα λεφτά αφού ούτε εγγύηση ούτε τίποτα δεν μπορούσε να κάνει. Όταν του έλεγα μήπως ήταν μουφα μου έλεγε "ναι αλλά το τηλέφωνο βρισκόταν μέσα σε κλεισμένο σελοφάν". Προφανώς δεν γνώριζε ο άνθρωπος οτι υπάρχουν συσκευές σχετικά φθηνές που αναλαμβάνουν και "κλείνουν" το ανοιχτό σελοφάν και τις ζελατίνες σαν να φαίνονται του κουτιού.

• Like 2
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έλα να δεις κόσμο 30-35-40, ο οποίος μπαίνει σε μαγαζί που κατασκευάζει κλειδιά & ρωτάει : "κλειδιά φτιάχνετε ;"

και μετά μπορείς να σιγουρευτείς πόσος κόσμος δίνει λεφτά !!!!

επίσης, μπορείς να δεις κόσμο που αγοράζει δήθεν κλεμμένα iphone έξω απο πολυκαταστήματα από 50€~200€...

και τελικά αγοράζει ένα κουτί άδειο !!!!

Καταλαβαίνω τι λες και πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να την πατήσουμε (ακόμα και οι πιο υποψιασμένοι) αν πρόκειται για κάτι καλοστημένο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση πήραν έναν άνθρωπο στην τύχη, που δεν ξέρουν καν αν έχει γιο, αν είναι εδώ κι αν οδηγεί και λέει μπαμπά τράκαρα...πολύ ανοργάνωτοι! :)

• Like 1
Δημοσ.

Ήμουν μπροστά σε περιστατικό, όταν κάλεσαν πελάτη μου πως τράκαρε η κόρη του.

Τα έχασε.

Είχα ακούσει την περίπτωση πριν γίνει το σκηνικό.

Του το ανέφερα και χαλάρωσε και αφού πήρε την κόρη του να επιβεβαιώσει πως είναι καλά, έκλεισε η ιστορία.

• Like 3
Δημοσ.

Καταλαβαίνω τι λες και πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να την πατήσουμε (ακόμα και οι πιο υποψιασμένοι) αν πρόκειται για κάτι καλοστημένο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση πήραν έναν άνθρωπο στην τύχη, που δεν ξέρουν καν αν έχει γιο, αν είναι εδώ κι αν οδηγεί και λέει μπαμπά τράκαρα...πολύ ανοργάνωτοι! :)

συνήθως οι άνθρωποι μιλουν πολύ.

ειδικα στην ελλαδα & τις μεσογειακες χωρες, οι ανθρωποι που μιλουν πολυ, τα ξερουν ολα & προτρεχουν...

καταλαβαίνεις οτι ακόμη και 1 στους 100 να ψαρωσει, θα πει πληροφοριες χωρις να τον ρωτησουν.

γιατι οταν εισαι δεμενος με την οικογενεια ή το φιλο, οταν σου πουν κατι ασχημο θα ταραχθεις & θα ρωτας λεγοντας πληροφοριες.

γενικως ειναι ψυχολογια το θεμα. οντως οι τυποι ηταν ασχετοι / αρχαριοι / ανιδεοι απο κολπα αλλα υπαρχουν καποιοι που ειναι φοβεροι σκηνοθετες !

• Like 6
Δημοσ.

Μοναστηράκι-ομόνοια να δεις iphone καινούργια στο κουτί. Φαντάζομαι μούφα, δεν έχω πάρει ποτέ.

Επίσης, τυπάδες προσεγμένοι εμφανησιακά που πάνε σε κοπέλες και τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. (εταιρείες πυραμίδες κτλ)

Και το τελευταίο που γίνεται χαμός με τις "κοπέλες που απολύθηκαν από τη MAC και δίνουν τζάμπα καλλυντικά".

Και όρεξη να έχουμε να γράφουμε.....!

• Like 4
Δημοσ.

συνήθως οι άνθρωποι μιλουν πολύ.

ειδικα στην ελλαδα & τις μεσογειακες χωρες, οι ανθρωποι που μιλουν πολυ, τα ξερουν ολα & προτρεχουν...

καταλαβαίνεις οτι ακόμη και 1 στους 100 να ψαρωσει, θα πει πληροφοριες χωρις να τον ρωτησουν.

γιατι οταν εισαι δεμενος με την οικογενεια ή το φιλο, οταν σου πουν κατι ασχημο θα ταραχθεις & θα ρωτας λεγοντας πληροφοριες.

γενικως ειναι ψυχολογια το θεμα. οντως οι τυποι ηταν ασχετοι / αρχαριοι / ανιδεοι απο κολπα αλλα υπαρχουν καποιοι που ειναι φοβεροι σκηνοθετες !

Συγγνώμη αλλά υπάρχει λάθος εδώ.

Από αυτό το νήμα συμπέρανα ότι μάλλον δεν είναι λίγα τα φαινόμενα τέτοιας απάτης.

Από το ίδιο νήμα συμπέρανα υπάρχει μια στάση χαλαράαααα, μια στάση που να τρέχεις τώρα (εν μέρει λογικό) και μια στάση απάθειας

Κόβω το πουλί μου ότι αν στις επόμενες ώρες ανοίξει τοπικ "τηλεφωνικές απάτες και αποτελεσματικοί τρόποι καταπολέμησης" θα πάρει 10% σοβαρές απαντήσεις και 90% τρολαρισμα

Ο κόσμος αν θέλει να τους βρει, θα τους βρει. Τόσοι πολλοί είναι που δεν έχει νόημα να πιαστούν οι 2-3-5-10;

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά υπάρχει λάθος εδώ.

Από αυτό το νήμα συμπέρανα ότι μάλλον δεν είναι λίγα τα φαινόμενα τέτοιας απάτης.

Από το ίδιο νήμα συμπέρανα υπάρχει μια στάση χαλαράαααα, μια στάση που να τρέχεις τώρα (εν μέρει λογικό) και μια στάση απάθειας

Κόβω το πουλί μου ότι αν στις επόμενες ώρες ανοίξει τοπικ "τηλεφωνικές απάτες και αποτελεσματικοί τρόποι καταπολέμησης" θα πάρει 10% σοβαρές απαντήσεις και 90% τρολαρισμα

Ο κόσμος αν θέλει να τους βρει, θα τους βρει. Τόσοι πολλοί είναι που δεν έχει νόημα να πιαστούν οι 2-3-5-10;

δε γνωριζω αν ειναι δυσκολο να πιαστουν.

αυτο που ξερω ειναι οτι οι απατεωνες με τα κουιζ στην τιβι οσα προστιμα κ αν εφαγαν συνεχιζαν (ή συνεχιζουν)...

άρα δεν υπαρχει θεληση.

• Like 2
Δημοσ.

Μοναστηράκι-ομόνοια να δεις iphone καινούργια στο κουτί. Φαντάζομαι μούφα, δεν έχω πάρει ποτέ.

Επίσης, τυπάδες προσεγμένοι εμφανησιακά που πάνε σε κοπέλες και τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. (εταιρείες πυραμίδες κτλ)

Και το τελευταίο που γίνεται χαμός με τις "κοπέλες που απολύθηκαν από τη MAC και δίνουν τζάμπα καλλυντικά".

Και όρεξη να έχουμε να γράφουμε.....!

σε εμένα το παραμύθι ήταν "μας έβγαλαν σε εξωτερικές πωλήσεις και όποια πουλήσει τα περισσότερα θα την προσλάβουν"

και ναι πόσες γνωστές μου την πάτησαν.

• Like 2
Δημοσ.

δε γνωριζω αν ειναι δυσκολο να πιαστουν.

αυτο που ξερω ειναι οτι οι απατεωνες με τα κουιζ στην τιβι οσα προστιμα κ αν εφαγαν συνεχιζαν (ή συνεχιζουν)...

άρα δεν υπαρχει θεληση.

Αν μου βρεις συσχέτιση στα tv-scams και στα παραπάνω tele-scams, θα σε παραδεχτώ

Δημοσ.

Στον πατερα μιας οικογενειακης γνωστης(80 φευγα αυτος)τον πλευρησαν κατι περιεργοι,του πανε οτι οι κορες του χρωστανε στην εφορια και να τους τα δωσει μαζεμενα να μην πανε φυλακη.Εν τελη τον βαλανε σε αμαξι τον πηγανε στην τραπεζα σηκωσε αυτος τα λεφτα και αφου τον περιμενανε εξω τον πηγανε πιο περα του βγαλανε μαχαιρι,του πηρανε τα λεφτα και τον παρατησαν μεγαλο ανθρωπο στην πειραιως να μην ξερει τι να κανει.

Το περιεργο,αυτοι ηξεραν οτι εχει 2 κορες,αρα τον ειχανε βαλει στο ματι και δεν ητανε ραντομ.

• Like 6
Δημοσ.

Στον πατερα μιας οικογενειακης γνωστης(80 φευγα αυτος)τον πλευρησαν κατι περιεργοι,του πανε οτι οι κορες του χρωστανε στην εφορια και να τους τα δωσει μαζεμενα να μην πανε φυλακη.Εν τελη τον βαλανε σε αμαξι τον πηγανε στην τραπεζα σηκωσε αυτος τα λεφτα και αφου τον περιμενανε εξω τον πηγανε πιο περα του βγαλανε μαχαιρι,του πηρανε τα λεφτα και τον παρατησαν μεγαλο ανθρωπο στην πειραιως να μην ξερει τι να κανει.

Το περιεργο,αυτοι ηξεραν οτι εχει 2 κορες,αρα τον ειχανε βαλει στο ματι και δεν ητανε ραντομ.

Κλασσική απάτη που υπάρχει από αρχές 2000. Συνέβει σε μια συγγενή μας με διαφορετικό τρόπο, ήρθαν σπίτι της και της είπαν αυτά που λες και εσύ, αυτή έδωσε οτι λεφτά είχε σπίτι γιατί της είπαν οτι δεν μπορούσαν να περιμένουνε, και όταν πλήρωσε της έδωσαν και ένα πλαστό διπλότυπο είσπραξης από εφορία. Την επόμενη πήγε αυτή στην εφορία να ρωτήσει και τις είπαν οτι ούτε οφειλές υπήρχανε και η απόδειξη πληρωμής είναι πλαστή.

σε εμένα το παραμύθι ήταν "μας έβγαλαν σε εξωτερικές πωλήσεις και όποια πουλήσει τα περισσότερα θα την προσλάβουν"

και ναι πόσες γνωστές μου την πάτησαν.

Αν δεν υπέγραψαν κανένα συμφωνητικό οτι θα γίνουν αυτά και πήγανε έτσι τι να πώ..... δεν υπάρχει σχόλιο για τον βαθμό αφέλειας τέτοιων ατόμων, ακόμα και blog να ανοίξεις να γράφεις τα γκομενικά σου ή ιστορίες φαντασίας θα βγάλεις περισσότερα από το 0.

Δημοσ.

Αν μου βρεις συσχέτιση στα tv-scams και στα παραπάνω tele-scams, θα σε παραδεχτώ

ο παρονομαστης ειναι ιδιος. δεν υφισταται κρατος & πρόνοια όπως δεν υπάρχουν ποινές.

ο καθένας κάνει & δηλώνει οτι γουσταρει στο ελλαδισταν (και αλλου) και δεν τρεχει τίποτα.

οι αδυναμοι θα την πληρωνουν παντα. ειτε οικονομικα, ειτε εγκεφαλικα, αδυναμοι !

• Like 1
Δημοσ.

έτυχε και στον πατέρα μου αυτό...παρασκευή βράδυ (κάπου 01.00-02.00 και ο άνθρωπος κοιμότανε ενώ εγώ ήμουν έξω για ποτό). ευτυχώς ήταν ο αδερφός μου σπίτι που αμέσως κατάλαβε από την ομιλία ότι δεν ήμουν εγώ στο τηλέφωνο (χώρια του ότι ποτέ δεν καλώ με απόκρυψη)...

το θέμα είναι αν είναι random ή ξέρανε ότι λείπω από το σπίτι...μάλλον για random το βλέπω...

Δημοσ.

<p>έτυχε και στον πατέρα μου αυτό...παρασκευή βράδυ (κάπου 01.00-02.00 και ο άνθρωπος κοιμότανε ενώ εγώ ήμουν έξω για ποτό). ευτυχώς ήταν ο αδερφός μου σπίτι που αμέσως κατάλαβε από την ομιλία ότι δεν ήμουν εγώ στο τηλέφωνο (χώρια του ότι ποτέ δεν καλώ με απόκρυψη)...</p>

<p> </p>

<p>το θέμα είναι αν είναι random ή ξέρανε ότι λείπω από το σπίτι...μάλλον για random το βλέπω...</p>

Εγώ πάντως αν ήθελα να πετύχω κάποιον νέο εκτός σπιτιού ώστε να ψαρώσω το γονιό, θα τηλεφωνούσα παρασκευή ή σάββατο βράδυ

Δημοσ.

σε εμας εδω στην επαρχεια δεν εχει τετοια γμτ,ας ερθει ενας κ σε μενα

εγω το μονο που εχω ζησει ειναι οταν μπηκανε να κλεψουν ,στο σπιτι εγω εχω ολα τα φωτα κλειστα κ τα ρολα κατω,προφανως αυτοι το βλεπανε για μερες κ πιστεψανε οτι δεν ζει κανεις μεσα,το καλυτερο ομως ηταν οτι μπηκανε με μια ανεση ,μια σιγουρια φοβερη,εγω ημουν στο δωματιο πεταμενος στο κρεβατι κ ειχα το pc  αναμενο μονο,τεσπα ακουω πορτα βηματα αναψανε τα φωτα στα αλλα δωματια ,χωρις να βιαζονται κ ανοιγουν κ σε μενα κ βλεπουν φως απο την οθονη κ κολαει αυτος τον κοιταω με κοιταει ,του λεω ποιος εισαι εσυ κ κα αρχισανε κ τρεχανε ,το καλο ηταν οτι κλεισανε κ την πορτα 

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...