Προς το περιεχόμενο

Η Ευρωπαϊκή Ένωση επενδύει €1 δισεκατομμύριο για να κάνει το quantum computing πρακτικό


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλα απο αυτο το σχολιο φανηκε 100% ο παρωπιδισμος που σε διακατεχει. Για τα αθωα ματια μας θα επρεπε εσυ να αποχωρησεις απο αυτη τη συζητηση γιατι βλεπω ολα σου τα σχολια ποση μεγαλη εμμονη εχεις παθει με την εξελιξη της τεχνολογιας! Μην προσπαθεις με τα Caps Lock να μειωσεις το συνομιλητη η να ολοκληρωσεις τον ειρμο της σκεψης σου γιατι αποτυγχανεις παταγωδως. Υλικος ευδαιμονισμος ναι δεν το εχεις ξανακουσει? απο ομιλητη πανεπιστημιου ειναι παρμενο σε πληροφορω αλλα για εσενα ασφαλως και αυτος λαθος θα κανει. Λοιπον εχεις λιγο παραποιησει τα γεγονοτα.. η τεχνολογια εχει και θετικα αλλα και αρνητικα αλλα εσυ την θεοποιεις μονο και μονο επειδη προφανως ειναι η μονη ευχαριστηση που σε γεμιζει. Αν δεν εισαι διατεθειμενος να κατανοεις πληρως και τις αποψεις των υπολοιπων απλα μη συμμετεχεις γιατι οτι σου εχουν γραψει και υπολοιποι εσυ θα συνεχιζεις τα δικα σου. Μιλα σε ενα τοιχο καλυτερα πιο πολυ σημασια θα σου δωσει γιατι ανθρωποι σαν εσενα αποκαλουνται κλειστομυαλοι δεν δεχονται αλλες εκδοχες και επιμενουν σε κατι που προφανως δεν ειναι απολυτα ορθο..Ο,τι και να απαντησεις απλα θα ειναι αδιαφορο γιατι αρνουμαι και εγω και αλλοι πολλοι να κανουν συζητηση με ατομα σαν και εσενα..Απο τις απαντησεις σου δεν ειναι δυσνοητο να καταλαβουμε και το επιπεδο σου. 

 

 

Αν έχεις πρόβλημα με την τεχνολογία και την ανάπτυξή της θα το ξαναπώ, έχε την αξιοπρέπεια να κάνεις τα παράπονά σου μακριά από ηλεκτρικό, pc και internet υποκριτή. Δεν χρειάζομαι caps lock για να σε μειώσω, το κάνεις από μόνος σου. Αν είχες πραγματικά επιχειρήματα δεν θα παπαγάλιζες κάτι που διάβασες, θα μπορούσες να προσπαθήσεις να αντικρούσεις τα δικά μου δεν θα έκανες ad hominem. Από ομιλιτή πανεπιστημίου... ναι και τα δικά μου τα έγραψε ο Turing είναι στο internet οπότε είναι αλήθεια χωρίς πηγές είναι σαν να τα έγραψε ο οποιοσδήποτε, αλλά ακόμη και να το είπε αυτό ομιλιτής δεν γίνεται αυτόματα και σωστό ότι λέει, και λάθος όποιος διαφωνεί μαζί του.Έχω ακούσει τρομερές παπάρες από ομιλητές άνθρωποι είναι όπως όλοι οι άλλοι ενίωτε θα κάνουν και τρομερά λάθη, ακόμη και ο Einstein έκανε λάθη. Η μόνη ευχαρίστηση που με γεμίζει ε? Άλλη μία προσωπική επίθεση (ad hominem) κατα τα άλλα έχεις το θράσος να μιλάς για επίπεδο. Να κατανοήσω τις απόψεις των άλλων δεν σημαίνει αυτόματα να τις ενστερνιστώ κιόλας. Δεν είναι ορθά αυτά που λέω? Διόρθωσέ με be my guest, αλλά αν ήταν να το κάνεις θα το είχες κάνει ήδη αντί να αντιγράφεις απόψεις από δήθεν αυθεντίες και να εξαπολύεις προσωπικές επιθέσεις. Όσο για τον υλικό ευδαιμονισμό αν διάβαζες την απάντησή μου θα έβλεπες ότι σου απάντησα, είναι προφανές όμως ότι δεν έκανες καν τον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα, γιατί εγώ σε αντίθεση με σένα επιχειρηματολογώ για τις απόψεις μου, δεν θα κάτσω να τα ξαναγράψω ανάτρεξε στο σχόλιο #72.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Καλα εγω τελειως αλλα σου λεω και εσυ αλλα καταλαβαινεις και τα προσαρμοζεις εκει που σε συμφερουν. Συνεχισε τα δικα σου εγω συνεχιζω να μην βλεπω αυτο το επιχειρηματολογω τις αποψεις μου που λες μονο κυκλους κανεις και αρκετα ασχοληθηκαμε με καποιον που ουτε να στηριξει τις αποψεις του δεν μπορει αντιθετως σχολιαζει ο,τι του καλο αρεσει.Ομολογω παντως οτι εχεις πολλη πλακα και περισσοτερη ηλιθιοτητα απο οση σου φαινεται.. Εχεις καιρο να το διορθωσεις ομως. Καλη Ανασταση αθυρμα μου 

Kim Jong πατα το κουμπι :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φρέσκια η πυραμίδα τον αναγκών του Μασλοου, μιας και δεν έζησε στην σημερινή εποχή να δει τι συμβαίνει με άτομα που ζουν αποκλειστικά με επιταγές της πρόνειας χωρίς κανένα κίνητρο να βρουν μια δουλειά μιας και τα λεφτά έρχονται έτσι και αλλιώς. Άσχετα με αυτό όμως αν ψάξεις λίγο για την έρευνα που έκανε ο Maslow θα δεις ότι μελέτησε μόνο υποδειγματικά παραδείγματα ατόμων όπως ο Albert Einsten  η Jane Addams η Eleanor Roosevelt και ο Frederic Douglass μιας και πίστευε ότι η μελέτη ατόμων τα οποία θεωρούσε μη υγιή θα επέφεραν σακατεμένη ψυχολογία και φιλοσοφία (criple psychology and criple philosophy). Οπότε μελέτησε μόνο το υγιέστερο 1% των φοιτητών πανεπιστημίων, πράγμα το οποίο κάνει την έρευνά του μη έγκυρη για φυσιολογικές συνθήκες της καθημερινότητας, αναλογιζόμενοι ότι η κοινωνία μας δεν αποτελείται κυρίως από υποδειγματικούς ανθρώπους, μάλιστα κάθε άλλο επιδεικνύει το ποσοστό των φοιτητών που έκρινε ο Maslow υγιές (1%). 

 

Αν δεν βαριέσαι διάβασε τις υποκατηγορίες: "Research","Criticism".

https://en.wikipedia.org/wiki/Maslow%27s_hierarchy_of_needs

 

Δηλαδή πιστεύεις ότι ο άνθρωπος που είναι άστεγος ή άνεργος βρίσκεται στη κατάσταση που βρίσκεται επειδή είναι αρκετά τεμπέλης? Δεν πιστεύεις ότι θα πρέπει να υπάρχει ένα safety net κοινωνικών δομών (με όρους φυσικά) ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Καλα εγω τελειως αλλα σου λεω και εσυ αλλα καταλαβαινεις και τα προσαρμοζεις εκει που σε συμφερουν. Συνεχισε τα δικα σου εγω συνεχιζω να μην βλεπω αυτο το επιχειρηματολογω τις αποψεις μου που λες μονο κυκλους κανεις και αρκετα ασχοληθηκαμε με καποιον που ουτε να στηριξει τις αποψεις του δεν μπορει αντιθετως σχολιαζει ο,τι του καλο αρεσει.Ομολογω παντως οτι εχεις πολλη πλακα και περισσοτερη ηλιθιοτητα απο οση σου φαινεται.. Εχεις καιρο να το διορθωσεις ομως. Καλη Ανασταση αθυρμα μου 

 

Kim Jong πατα το κουμπι :)

 

 

 

Βλέπω τα επιχειρήματά σου... Πρέπει να είναι πολύ άσχημα να έχεις για μόνη πνευματική άμυνα προσωπικές επιθέσεις και αερολογίες της πλάκας. Δεν πειράζει όταν πας γυμνάσιο ίσως μάθεις να επιχειρηματολογείς αντί να βρίζεις όποιον διαφωνεί μαζί σου. Για αρχή μάθε όταν φέρνεις αντίλογο να ακούς πρώτα τον λόγο. (ή στην συγκεκριμένη περίπτωση να τον διαβάζεις) Αλλά απ'ότι φένεται όχι απλά δεν σκοπεύεις να κάνεις σοβαρή συζήτηση αλλά έχεις ρίξει και το επίπεδο της συζήτησης στο δικό σου το οποίο είναι πιο χαμηλό από την θερμοκρασία στην οποία παγώνει το υδρογόνο, εφόσον σταμάτησες να αντιγράφεις άτομα σαφώς πιο έξυπνα από εσένα.

 

Δηλαδή πιστεύεις ότι ο άνθρωπος που είναι άστεγος ή άνεργος βρίσκεται στη κατάσταση που βρίσκεται επειδή είναι αρκετά τεμπέλης? Δεν πιστεύεις ότι θα πρέπει να υπάρχει ένα safety net κοινωνικών δομών (με όρους φυσικά) ?

 

 

Πιστεύω ότι αν και οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι, αν το κυνηγάς αρκετά άνετα μπορείς να βρεις μια δουλειά να συντηρήσεις τον εαυτό σου. Έχω φίλο που αν και σπουδάζει και είναι δεύτερο έτος, διαβάζει, σημετέχει σε εξωτερικά projects, και δουλεύει κιόλας και μάλιστα βγάζει αρκετά ώστε να στέλνει στους γονείς του για βοήθεια! Αυτό που λέω είναι ότι μερικοί άνθρωποι αρκούνται στα λεφτά που βγάζουν από την πρόνεια και ζητιανεύοντας. Είμαι πέρα για πέρα υπερ του safety net κοινωνικών δομών, απλά όταν έχεις να κάνεις με κρατικές υπηρεσίες είναι πολύ πιο δύσκολος ο έλεγχος αλλά και η επιβολή των όρων. Οπότε καταλήγουμε σε εκμετάλευση, και πολλές φορές από άτομα που ήδη έχουν χρήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Η τεχνολογία είναι πάντα καλή, το πως θα την χρησιμοποιήσεις είναι άλλο θέμα. Ακόμη και για τους λάθος λόγους να δημιουργηθεί δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν θα μας βοηθήσει σαν είδος, κατα την διάρκεια των παγκοσμίων πολέμων αναπτύχθηκε τεχνολογία στην οποία είναι βασιμένη όλη η σημερινή κοινωνία. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τους δημιουργούς της πυρηνικής ενέργειας γιατί όσο θάνατο μπορεί να προκαλέσει άλλη τόση ζωή μπορεί να συντηρήσει. Το να κράζουμε την τεχνολογία που κρατάει την σημερινή κοινωνία μακριά από καταστάσεις μεσαίωνα από την ασφάλεια του σπιτιού μας έχοντας ανοιχτό το aircondition, τα φαγητά μας στο ψηγείο, και καθόμενοι χαλαρά μπροστά στον υπολογιστή μας είναι το λιγότερο οξύμωρο και υποκριτικό.

η τεχνολογια ειναι παντα καλη....ναι,για τον επιχειρηματια του κερδους σαφως ειναι.....για αυτο ολη η κεντρικη και βορεια ευρωπη εχει καταντησει να πινει εμφιαλωμενα νερα ,απο τις νεες τεχνολογιες ...βλεπει με το κυαλι καθαρη λιμνη και θαλασσα επισης ...οσο για τους παγκοσμιους πολεμους εχεις δικιο .....μηπως λοιπον μας συμφερει να παμε στον τριτο παγκοσμιο για να ανακαλυψουμε και αλλες τεχνολογιες αφου θα εχουν πεθανει οι μισοι ανθρωποι στον πλανητη ,αρα και μπολικο φαγητο για τους υπολοιπους ?? συμβουλη ,κατσε στο αιρκοντισιον σου λοιπον και το ψυγειο σου κανοντας σχολια στο ινσομνια......γιατι κατι τετοια ελεγε ο κισινγκερ και κοιτα τωρα π.χ. που καταντησε η χωρα σου ......σε λιγο θα κοβεις το ρευμα γιατι δε θα εχεις να πληρωσεις και μαζι και το ιντερνετ και να δω ποσα απιδια χωραει ο σακος γιατι μεχρι ωρας εισαι σε ενα δελτιο ειδησεων ενος γερμανου ή βρετανου ή ολλανδου κλπ κλπ και τιποτα παραπανω ....παλιοτερα με λιγοτερα και χωρις σμαρτφον και υπολογιστη  ζουσες καλυτερα και ποιοτικοτερα......σημερα σε υποχρεωνει η εποχη να εχεις με το ζορι pc ,δεν ειναι επιλογη σου να μην εχεις.....νομιζεις οτι ειναι επιλογη σου !! οσο για τα πυρηνικα ,αστο ....τσερνομπιλ ακομη πληρωνουμε ,τωρα και φουκοσιμα ,συν οτι δοκιμες γινονταν εχουν επιβαρυνει το περιβαλλον ανεπιστρεπτει το οποιο πληρωνουμε και αυτο......."η τεχνολογια ειναι παντα καλη"....να σου αποκαλυψω λοιπον και ενα νεο που μαλλον δε σου το ειπαν ποτε .....εαν νομιζεις οτι ζεις σε κοσμο αγγελικα πλασμενο ,μαλλον πλανασαι πλανην οικτρα !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλέπω τα επιχειρήματά σου... Πρέπει να είναι πολύ άσχημα να έχεις για μόνη πνευματική άμυνα προσωπικές επιθέσεις και αερολογίες της πλάκας. Δεν πειράζει όταν πας γυμνάσιο ίσως μάθεις να επιχειρηματολογείς αντί να βρίζεις όποιον διαφωνεί μαζί σου. Για αρχή μάθε όταν φέρνεις αντίλογο να ακούς πρώτα τον λόγο. (ή στην συγκεκριμένη περίπτωση να τον διαβάζεις) Αλλά απ'ότι φένεται όχι απλά δεν σκοπεύεις να κάνεις σοβαρή συζήτηση αλλά έχεις ρίξει και το επίπεδο της συζήτησης στο δικό σου το οποίο είναι πιο χαμηλό από την θερμοκρασία στην οποία παγώνει το υδρογόνο, εφόσον σταμάτησες να αντιγράφεις άτομα σαφώς πιο έξυπνα από εσένα.

 

 

 

Πιστεύω ότι αν και οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι, αν το κυνηγάς αρκετά άνετα μπορείς να βρεις μια δουλειά να συντηρήσεις τον εαυτό σου. Έχω φίλο που αν και σπουδάζει και είναι δεύτερο έτος, διαβάζει, σημετέχει σε εξωτερικά projects, και δουλεύει κιόλας και μάλιστα βγάζει αρκετά ώστε να στέλνει στους γονείς του για βοήθεια! Αυτό που λέω είναι ότι μερικοί άνθρωποι αρκούνται στα λεφτά που βγάζουν από την πρόνεια και ζητιανεύοντας. Είμαι πέρα για πέρα υπερ του safety net κοινωνικών δομών, απλά όταν έχεις να κάνεις με κρατικές υπηρεσίες είναι πολύ πιο δύσκολος ο έλεγχος αλλά και η επιβολή των όρων. Οπότε καταλήγουμε σε εκμετάλευση, και πολλές φορές από άτομα που ήδη έχουν χρήματα.

 

τυπε αμα ειναι να δουλευεις για να συντηρεις τον εαυτο σου...αστο καλυτερα ....μελλον ανυπαρκτο ....και προοπτικες ποιοτικης διαβιωσης μηδενικες ....συντηρησεις κανουν σε λεβητες και αυτοκινητα και εν γενει σε μηχανηματα....οπως ενα δωματιο με μια τουαλετα που λενε καποιοι οτι αρκει,τετοια εχει σε ασυλα .....και για τροφη αρκει μια ξηρα τροφη,τετοια τρωνε οι σκυλοι !!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η τεχνολογια ειναι παντα καλη....ναι,για τον επιχειρηματια του κερδους σαφως ειναι.....για αυτο ολη η κεντρικη και βορεια ευρωπη εχει καταντησει να πινει εμφιαλωμενα νερα ,απο τις νεες τεχνολογιες ...βλεπει με το κυαλι καθαρη λιμνη και θαλασσα επισης ...οσο για τους παγκοσμιους πολεμους εχεις δικιο .....μηπως λοιπον μας συμφερει να παμε στον τριτο παγκοσμιο για να ανακαλυψουμε και αλλες τεχνολογιες αφου θα εχουν πεθανει οι μισοι ανθρωποι στον πλανητη ,αρα και μπολικο φαγητο για τους υπολοιπους ?? συμβουλη ,κατσε στο αιρκοντισιον σου λοιπον και το ψυγειο σου κανοντας σχολια στο ινσομνια......γιατι κατι τετοια ελεγε ο κισινγκερ και κοιτα τωρα π.χ. που καταντησε η χωρα σου ......σε λιγο θα κοβεις το ρευμα γιατι δε θα εχεις να πληρωσεις και μαζι και το ιντερνετ και να δω ποσα απιδια χωραει ο σακος γιατι μεχρι ωρας εισαι σε ενα δελτιο ειδησεων ενος γερμανου ή βρετανου ή ολλανδου κλπ κλπ και τιποτα παραπανω ....παλιοτερα με λιγοτερα και χωρις σμαρτφον και υπολογιστη  ζουσες καλυτερα και ποιοτικοτερα......σημερα σε υποχρεωνει η εποχη να εχεις με το ζορι pc ,δεν ειναι επιλογη σου να μην εχεις.....νομιζεις οτι ειναι επιλογη σου !! οσο για τα πυρηνικα ,αστο ....τσερνομπιλ ακομη πληρωνουμε ,τωρα και φουκοσιμα ,συν οτι δοκιμες γινονταν εχουν επιβαρυνει το περιβαλλον ανεπιστρεπτει το οποιο πληρωνουμε και αυτο......."η τεχνολογια ειναι παντα καλη"....να σου αποκαλυψω λοιπον και ενα νεο που μαλλον δε σου το ειπαν ποτε .....εαν νομιζεις οτι ζεις σε κοσμο αγγελικα πλασμενο ,μαλλον πλανασαι πλανην οικτρα !!!

 

Αυτό που λες είναι λογικό σφάλμα γνωστό και ως non sequitur, το γεγονώς ότι προόδευσε η τεχνολογία είναι άσχετο με την μόλυνση των θαλασσών και τον λιμνών, αν εννοείς ότι αυτό συνέβει λόγο της λάθους χρήσης της τεχνολογίας και ότι θυσιάζουν την φύση στον βωμό του χρήματος να συμφωνήσω πολύ ευχαρίστως αλλά δεν φταίει η τεχνολογία για αυτό, ένα τεράστιο κομμάτι των αερίων του θερμοκηπίου παράχθηκε κατά την βιομηχανική επανάσταση οπότε δεν μπορείς να κατηγορείς άμμεσα την σημερινή τεχνολογία, δεν ευθύνεται το μαχαίρι αν εσύ αποφασήσεις να καρφώσεις κάποιον με αυτό. Straw man argument αυτό με τον πόλεμο αλλά ότι έχουμε πρόβλημα υπερπληθισμού είναι αλήθεια για άλλη μια φορά όμως δεν μπορείς να κατηγορήσεις την τεχνολογία για αυτό, μιας και οι πιο τριτοκοσμηκές χώρες είναι αυτές που έχουν εκθετικούς αριθμούς γεννήσεων σε σύγκριση με τις ανεπτυγμένες. Όσο για το τι θα μπορώ να πληρώσω, είναι άσχετο μιας και η δουλειά μου είναι εκτώς Ελλάδας. Όσο για τα smartphones και τα laptops είναι προνόμοιο να τα έχεις, αν νομίζεις ότι η ποιότητα ζωής σου θα αυξηθεί μπορείς να πας σε ένα χωριό να ζήσεις χωρίς να πάρεις μαζί σου τίποτα ηλεκτρονικό να δεις πόσο καλύτερα είναι. Αν συνεχίσεις να το πιστεύεις αυτό μετά από ένα μήνα μαγκιά σου μείνε εκεί μόνιμα. Ξέρεις πόσοι εργάτες πέθαναν στο ατύχημα του Τσέρνομπιλ; 31! Και ξέρεις πόσοι ακόμα πέθαναν εξαιτίας της ραδιενέργειας; Δεκαεφτά Δηλαδή σύνολο 48 άτομα. Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος απλά έχω μάθει να μην ακούω την κάθε καταστροφολογία χωρίς ένδειξη αποδείξεων.

To τσέρνομπιλ σήμερα:

Chernobyl-Today-A-Creepy-Story-told-in-P

 

τυπε αμα ειναι να δουλευεις για να συντηρεις τον εαυτο σου...αστο καλυτερα ....μελλον ανυπαρκτο ....και προοπτικες ποιοτικης διαβιωσης μηδενικες ....συντηρησεις κανουν σε λεβητες και αυτοκινητα και εν γενει σε μηχανηματα....οπως ενα δωματιο με μια τουαλετα που λενε καποιοι οτι αρκει,τετοια εχει σε ασυλα .....και για τροφη αρκει μια ξηρα τροφη,τετοια τρωνε οι σκυλοι !!!!

 

To καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά κάποια λεφτά πρέπει να πάνε οπωσδήποτε στην έρευνα, όσο προχωράει η επιστήμη και η τεχνολογία μας τόσο καλύτερες οι συνθήκες ζωής των επόμενων γενεών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή πιστεύεις ότι ο άνθρωπος που είναι άστεγος ή άνεργος βρίσκεται στη κατάσταση που βρίσκεται επειδή είναι αρκετά τεμπέλης? Δεν πιστεύεις ότι θα πρέπει να υπάρχει ένα safety net κοινωνικών δομών (με όρους φυσικά) ?

ο άνθρωπος που είναι άνεργος για χρόνια και τον ζει η πρόνοια,συγγενείς του και δεν έχει αναπηρία η κάποια νοητική δυσλειτουργία και δεν είναι 50+ δεν είναι τεμπέλης αλλά κοπρίτης και παράσιτο της κοινωνίας,όλοι άμα ψάξουν βρίσκουν,μα τζάμια να καθαρίσεις,σκουπιδιάρης,χωράφια....τα πάντα δουλειές είναι.

ο άστεγος που είναι άστεγος γιατί του τα έφερε άσχημα η ζωή αξίζει μια βοήθεια αλλά ο δήθεν άστεγος που βγάζει 50+ ευρώ την ημέρα απο ζητιανιά να πάει να δουλέψει και υπάρχουν πολλοί απο δαύτους σε μετρό και φανάρια.

έχω δει και δήθεν άστεγο στην γλυφάδα εκεί που ζητιανεύει στην μαρίνα να έχει το vw golf καινούριο και να το παίρνει και να φεύγει...... 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή η έρευνα και η ανάπτυξη, αλλά έχει σημασία ποιός την πληρώνει και εάν αυτός που την πληρώνει έχει άμεσα κέρδη από τα αποτελέσματα (μερίσματα επί των κερδών).

 

Είναι κάτι ανάλογο με τις Ελληνικές Δ.Ε.Κ.Ο.: Έχουν χτισθεί με τα χρήματα των φορολογουμένων, οι φορολογούμενοι συνεχίζουν να τις πληρώνουν μέσω των λογαριασμών, αλλά δεν έχουν μερίσματα επί των κερδών...

 

Αναρωτηθήκατε ποτέ από που προέρχονται όλα τα χρήματα που χρησιμοποιεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και γενικώς η Ευρωπαϊκή Ένωση;

 

Μεγάλο μέρος τους προέρχεται από τον Φ.Π.Α. που πληρώνουμε όλοι μας, το οποίο μέρος αποδίδεται από το Ελληνικό Κράτος στην Ε.Ε.

 

Φυσικά αυτό γίνεται χωρίς να μας το έχουν πει και χωρίς να μας έχουν ρωτήσει...

 

Εννοείται ότι το ίδιον ισχύει και γιά όλα τα κράτη της Ε.Ε.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή λογικά δεν έχεις καμία επαφή με την έρευνα και το κοστος που υπάρχει πίσω από αυτή, απλά να είσαι σίγουρος ότι το 1δις είναι αρκετό μόνο απλά για ξεκινήσει το όλο εγχείρημα και το ποσό είναι μικρό και καθόλου προκλητικό για αυτό που στοχεύει.

 

Να του πω τον προυπολογισμο που έχει η Ευρωπαική Ένωση για τα Η2020 προγραμμάτα μεχρι το 2020 για να το παθει το εγκεφαλικο και να ηρεμησουμε ? Αρκετα με άτομα που δεν έχουν παει παραπέρα απο την καφετέρια της γειτονιάς αλλά έχουν άποψη για τα πάντα...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή η έρευνα και η ανάπτυξη, αλλά έχει σημασία ποιός την πληρώνει και εάν αυτός που την πληρώνει έχει άμεσα κέρδη από τα αποτελέσματα (μερίσματα επί των κερδών).

 

Είναι κάτι ανάλογο με τις Ελληνικές Δ.Ε.Κ.Ο.: Έχουν χτισθεί με τα χρήματα των φορολογουμένων, οι φορολογούμενοι συνεχίζουν να τις πληρώνουν μέσω των λογαριασμών, αλλά δεν έχουν μερίσματα επί των κερδών...

 

Αναρωτηθήκατε ποτέ από που προέρχονται όλα τα χρήματα που χρησιμοποιεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και γενικώς η Ευρωπαϊκή Ένωση;

 

Μεγάλο μέρος τους προέρχεται από τον Φ.Π.Α. που πληρώνουμε όλοι μας, το οποίο μέρος αποδίδεται από το Ελληνικό Κράτος στην Ε.Ε.

 

Φυσικά αυτό γίνεται χωρίς να μας το έχουν πει και χωρίς να μας έχουν ρωτήσει...

 

Εννοείται ότι το ίδιον ισχύει και γιά όλα τα κράτη της Ε.Ε.

 

Κάποια πράγματα γίνονται απλά για να πάει ένα βήμα μπροστά η ανθρωπότητα, όπως γίνεται και με το CERN νομίζεις ότι εκεί δεν πάει ποσό των χρημάτων που αποδίδεται από το ελληνικό κράτος? Δεν μπορούμε όμως να συγκρίνουμε πανευρωπαϊκή έρευνα πάνω στους κβαντικούς υπολογιστές με τις Δ.Ε.Κ.Ο. Άσε που είμαι σίγουρος ότι δεν δίνουμε ούτε τα μισά λεφτά σαν κράτος από αυτά που θα έπρεπε να δίνουμε. Έχουμε καταντήσει να χρωστάμε τα μαλιοκέφαλά μας σαν κράτος αλλά έχουμε το θράσος να έχουμε και απαιτήσεις σε σχέση με το πως θα χρησιμοποιηθούν, λεφτά τα οποία δεν μας ανήκουν καν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα κρασια!! :eek:

 

Παιδικη απαντηση, αλλά αυτο που ειπες ειναι τοσο απειρως γελοιο που δεν χρηζει καλυτερης απαντησης....

 

 

Μολις ειχε τελειωσει το φροντιστηριο εκθεσης και ηθελε να δειξει τι εμαθε σημερα....χαχαχαχ

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποια πράγματα γίνονται απλά για να πάει ένα βήμα μπροστά η ανθρωπότητα, όπως γίνεται και με το CERN νομίζεις ότι εκεί δεν πάει ποσό των χρημάτων που αποδίδεται από το ελληνικό κράτος? Δεν μπορούμε όμως να συγκρίνουμε πανευρωπαϊκή έρευνα πάνω στους κβαντικούς υπολογιστές με τις Δ.Ε.Κ.Ο. Άσε που είμαι σίγουρος ότι δεν δίνουμε ούτε τα μισά λεφτά σαν κράτος από αυτά που θα έπρεπε να δίνουμε. Έχουμε καταντήσει να χρωστάμε τα μαλιοκέφαλά μας σαν κράτος αλλά έχουμε το θράσος να έχουμε και απαιτήσεις σε σχέση με το πως θα χρησιμοποιηθούν, λεφτά τα οποία δεν μας ανήκουν καν.

 

Δεν διαφωνώ καθόλου με την έρευνα και την ανάπτυξη, αντιθέτως την επικροτώ και την υποστηρίζω όσο το δυνατόν περισσότερον.

 

Ομιλώ επί της αρχής της ανταποδοτικότητος κερδών προς τους χρηματοδότες.

 

Όταν χρηματοδοτείς κάτι, εμμέσως ή αμέσως, πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μερίδιον επί των κερδών.

 

Σκέψου όλοι οι Έλληνες πολίτες να είχαν αυτομάτως μετοχές των Δ.Ε.Κ.Ο. και να συμμετείχαν στα Μετοχικά Συμβούλια...

 

Το ίδιον ισχύει και με τις Ευρωπαϊκές Χρηματοδοτήσεις.

 

Όταν η Ε.Ε. χρησιμοποιεί τα χρήματα της φορολογήσεως (μέσω του Φ.Π.Α.) γιά να χρηματοδοτήσει Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ή ερευνητικά προγράματα τα οποία θα παράξουν τεχνολογία η οποία θα χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις, δεν πρέπει να έχουν οι χρηματοδότες μερίδιο επί των κερδών, όπως γίνεται και στο Χρηματιστήριο;

 

Όσον αφορά το τι χρωστούμε ως Κράτος, όταν γίνει λογιστικός έλεγχος και δημοσιευθούν όλες οι δανειακές συμβάσεις από την Επανάσταση του 1821 και ύστερον (υπογράφαμε γιά 200 Εκατομμύρια αλλά λαμβάναμε μόνον 20 και πληρώναμε σχιζοφρενικώς υπέρογκους τόκους γιά 200, γιά να πάρουν ορισμένοι την μίζα τους...) τότε το συζητούμε.

Επεξ/σία από tsoureki21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν διαφωνώ καθόλου με την έρευνα και την ανάπτυξη, αντιθέτως την επικροτώ και την υποστηρίζω όσο το δυνατόν περισσότερον.

 

Ομιλώ επί της αρχής της ανταποδοτικοτητός κερδών προς τους χρηματοδότες.

 

Όταν χρηματοδοτείς κάτι, εμμέσως ή αμέσως, πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μερίδιον επί των κερδών.

 

Σκέψου όλοι οι Έλληνες πολίτες να είχαν αυτομάτως μετοχές των Δ.Ε.Κ.Ο. και να συμμετείχαν στα Μετοχικά Συμβούλια...

 

Το ίδιον ισχύει και με τις Ευρωπαϊκές Χρηματοδοτήσεις.

 

Όταν η Ε.Ε. χρησιμοποιεί τα χρήματα της φορολογήσεως (μέσω του Φ.Π.Α.) γιά να χρηματοδοτήσει Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, δεν πρέπει να έχουν οι χρηματοδότες μερίδιο επί των κερδών, όπως γίνεται και στο Χρηματιστήριο;

 

Όσον αφορά το τι χρωστούμε ως Κράτος, όταν θα δημοσιευθούν όλες οι δανειακές συμβάσεις από την Επανάσταση του 1821 και ύστερον (υπογράφαμε γιά 200 Εκατομμύρια αλλά λαμβάναμε μόνον 20 και πληρώναμε σχιζοφρενικώς υπερογκούς τόκους γιά 200, γιά να πάρουν ορισμένοι την μίζα τους...) τότε το συζητούμε.

 

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι ερευνητικά κέντρα όπως το CERN δεν έχουν κέρδη, και δεν είναι επιχειρήσεις οπότε μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Οπότε η χρηματοδότηση ερευνητικών κέντρων του συγκεκριμένου είδους είναι σαν δωρεά και όχι σαν επένδυση. Όπως είπα και νωρίτερα κάποιες έρευνες γίνονται για το μακροπρόθεσμο καλό της ανρθωπότητας και όχι για το χρήμα. Το γεγονώς ότι το κράτος μας είναι χωμένο μέχρι τον λαιμό στην διαφθορά δεν αφορά τους δανειστές, όπως δεν αφορά και την τράπεζα αν πήρες στεγαστικό και πέταξες το 80% των χρημάτων σε μπούρδες, απλά θέλουν τα λεφτά τους. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...