LongTom Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ότι αγοράζω και βγαίνει καλύτερο/κρατάει καλύτερα από ότι περίμενα. Ιδίως σε πράγματα αξίας που σκέφτεσαι το πόσα έδωσες(όχι π.χ. στυλό big και συνδετήρες)
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγω ειμαι της αποψης του οτι πληρωσεις παιρνεις.. Εννοεις οτι μπορει να χρυσοπληρωσεις κατι και να βγει μαπα το καρπουζι? Ισχυει ναι. Οι παραπάνω δηλώσεις είναι αντιφατικές, εφόσον ισχύει το ένα δεν μπορεί να ισχύει το άλλο. Όπως ασύμβατα είναι το "ότι πληρώσεις παίρνεις" με το "value for money". Αλήθεια μια και αναφέρθηκες σε παπούτσια των 10€, ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια που ξέρεις πως πωλείται σε ένα μαγαζί 20€, σε ένα άλλο μαγαζί 45€ και σε ένα κινέζικο 10€, πως ακριβώς θα το περιέγραφες? Ως παπούτσι των 10, των 20, ή των 45€? ΥΓ Για να σε προλάβω, το παράδειγμα είναι πραγματικό.
xpapias Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ξαναλεω οτι τα αντιγραφα all star που πηρα με 15ε απο τα intersport τα εχω "λιωσει" στο περπατημα και δεν εχουν κανενα προβλημα.
Pokemon640 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγώ: η καρέκλα Ergohuman, την έχω πολλά χρόνια και τα έβγαλε με το παραπάνω οθόνες : Eizo T965 (2 από αυτές), καήκαν στις 11 χιλ ώρες αλλά αν υπολογίσεις 1 ώρα = 8Ευρώ minimal καταλαβαίνεις κέρδος από τις εργασίες Eizo HD2442W, 11 χιλ ώρες (ακόμα ζει από το 2008~) στα ίδια λεφτά με τις CRT, 1200Ευρώ, το panel protector είχε +150Ευρώ αλλά άξιζε γιατί έχω το κεφαλι μου ήσυχο για γραντζουνιές η μικρά κτυπήματα. η επόμενη οθόνη μου σίγουρα θα έχει το λιγότερο 1600 με ταβάνι τα 5 χιλιάρικα και θα είναι Eizo πάλι. Το mini workstation με τον AMD FX 8320, 32gb ram και την Sabertooth 990FX R2. Από το 2010 δεν χρειάστηκε να ψάχνω άλλο PC, με αυτό κάνω render σε πολύ σύντομο χρόνο. αυτά, αλλά κατά τη γνώμη μου το contrast, το black level και το χρώμα που έχει μια CRT, δεν το έχω δει σε καμία TFT (στην κατηγορία Sub 1100€). Η απόφαση να μην επισκευάσω τις T965 ήταν η χειρότερη και το μετάνιωσα. Τώρα έχω μια dell CRT στη θέση τους πάλι με Sony trinitron για το video preview/trimmer.
Muchacho Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Οσα high-end κινητα/smartphones εχουν περασει απο τα χερια μου.Προσωπικα δεν βρισκω λογω να αλλαζεις συνεχεια τηλεφωνα εκτος και αν υπαρξει κατι νεο τεχνολογικα που θες να το ακολουθησεις.Οι μικροαλλαγες και μικροβελτιωσεις νεων μοντελων με αφηνουν παγερα αδιαφορο και συνηθως οι αναγκες μου καλυπτονται για αρκετο καιρο. 2
anwnymh29 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Οι παραπάνω δηλώσεις είναι αντιφατικές, εφόσον ισχύει το ένα δεν μπορεί να ισχύει το άλλο. Όπως ασύμβατα είναι το "ότι πληρώσεις παίρνεις" με το "value for money". Αλήθεια μια και αναφέρθηκες σε παπούτσια των 10€, ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια που ξέρεις πως πωλείται σε ένα μαγαζί 20€, σε ένα άλλο μαγαζί 45€ και σε ένα κινέζικο 10€, πως ακριβώς θα το περιέγραφες? Ως παπούτσι των 10, των 20, ή των 45€? ΥΓ Για να σε προλάβω, το παράδειγμα είναι πραγματικό. Σου φαινονται αντιφατικες γιατι στην δευτερη περιπτωση παρεβλεψα να γραψω το "σε καποιες περιπτωσεις"..Το παραδειγμα σου εχει τυχει να το δω και εγω,ισως σε καποιες περιπτωσεις να ειμαστε κοροιδα πραγματικα τι να σου πω.Αλλα νομιζω μπορει κανεις να καταλαβει την ποιοτητα απο την μουφα..Αν για παραδειγμα εγω παω απο μαγαζι να παρω all star παπουτσακια θελω ενα 70αρι?Στο Κινεζικο εχει την μουφα με 10 ευρω..δεν τα υποτιμω,αυτη την στιγμη μουφακι φοραω αλλα δεν το λες πατουμενο οσον αφορα την ποιοτητα.
skiabox Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 paredwse : Νομίζω ότι έχουν σπάσει και αυτά σε πολλά σημεία.Είναι εμφανές νομίζω. Επίσης να σημειώσω ότι δε θεωρώ κατόρθωμα να ξοδεύει ο άλλος λίγα λεφτά (Γερμανικό μοντέλο) και να συγκρίνει όλη τη μέρα τιμές. Προτιμώ το αμερικάνικο οικονομικό μοντέλο που ξοδεύεις συνέχεια και χρησιμοποιείς το χρόνο σου όχι για να συγκρίνεις τιμές άλλα για να παράγεις προϊόντα που μπορούν να πωληθούν. Ξαναλεω οτι τα αντιγραφα all star που πηρα με 15ε απο τα intersport τα εχω "λιωσει" στο περπατημα και δεν εχουν κανενα προβλημα. Ε ναι μεταφέρθηκε το πρόβλημα όμως στις αρθρώσεις σου. Τι νόμιζες ότι θα τη γλυτώσεις φθηνά;
xpapias Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ενω τα κλασικα ολ σταρ ειναι ανατομικα σχεδιασμενα με προδιαγραφες αηζο. 1
φιρίκι Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ανάλογα την αγορά. Ενας πυροσβεστήρας, ας πούμε, τα βγάζει τα λεφτά του με μια και μόνη χρήση
idomeneas7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Τα λεφτά τα βγάζει όταν νιώσω πως ήταν καλή αγορά. Δεν έχει να κάνει τόσο με την αντοχή, την χρησιμότητα ή διάφορα ουσιαστικά χαρακτηριστικά αλλά με την ικανοποίηση που μου έδωσε σαν αγορά και την αίσθηση της "καλης επιλογής".
anwnymh29 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ενω τα κλασικα ολ σταρ ειναι ανατομικα σχεδιασμενα με προδιαγραφες αηζο. χαχαχαχα ενα παραδειγμα εδωσα βρε!
bluesattack Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ένα προϊόν βγάζει τα λεφτά του όταν ικανοποιεί ή ξεπερνά τις προσδοκίες που έχεις για αυτό, για το χρονικό διάστημα που προσδοκάς να το χρησιμοποιήσεις. Αυτό είναι το απόλυτο κριτήριο. Σωστατατος. Που σημαινει οτι μπορει καλλιστα ενα φθηνο παπουτσι τον 15 ε να ''βγαλει τα λεφτα '' του.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 paredwse : Νομίζω ότι έχουν σπάσει και αυτά σε πολλά σημεία.Είναι εμφανές νομίζω. [...] Μα το δέρμα προφανώς θα "σπάσει" - αν δεις πώς κάθομαι και πώς "διπλώνω" το πόδι μου, θα καταλάβεις Θεωρώ επιτυχία το να μην ανοίξει η σόλα, να μην δημιουργηθεί δηλαδή κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα που σε εμποδίζει να χρησιμοποιείς τα παπούτσια. Και η ανθεκτικότητα εκεί φαίνεται.
techm Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Νομίζω πως όλοι μας αγοράζουμε αυτό που θέλουμε(είτε ρούχα,είτε προϊόντα τεχνολογίας) και το κρατάμε,μέχρι να το βαρεθούμε. Όλα αντέχουν στο χρόνο,απλά σαν καταναλωτές,σαν άνθρωποι της καπιταλιστικής κοινωνίας,αποζητάμε το τέλειο και αυτό που είναι πιο καινούργιο και φυσικά δεν είναι κακό,αρκεί να μην το παρακάνουμε,όπως μερικοί που αλλάζουν τα smartphones τους πάνω στο χρόνο.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Οτι πληρώνεις παίρνεις ~ νόμος~ ! Επίσης ειναι προτιμότερο να αγοράσεις ένα - δυο ρούχα και καλά, παρά δέκα και φόλες .. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα