Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ από την άλλη έχω, βασικά είχα έναν φίλο που βγαίναμε παλιά πάρέα με άλλους φίλους (μέρα παρά μέρα σκέψου) και απόενώ τον έχω πεί...άπειρες φορές να πέμε για κάμια βόλτα ή καφέ (όλοι η πάρέα). Το μόνο που ακούω είναι: "Είμαι κουρασμένος, έχω κάτι δουλειές, έχω διάβασμα...κτλ" Αυτό που μου τη σπάει πιο πολύ είναι ότι όταν τον λέω εγώ, λέει "όχι", ενώ όταν τον λέει ένας φίλος μου...όπως σήμερα και εκνευρίστηκα φουλ. λέει "ναι". Στη τελική αν δε θέλει, ας το πει στα ίσια...και όχι λέγοντας γκομενίστικες δικαιολογίες μέσα από το fb.

• Like 2
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από που διαπίστωσες ότι παραπονέθηκα; Εγώ δεν παραπονιέμαι και δεν την μπαίνω σε κανέναν, διευκρίνισα στο αρχικό μήνυμα ότι παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο. Αυτό είναι το θέμα, ότι μερικοί παρεξηγούνται για χαζομάρες.

Να σου δώσω να καταλάβεις τι συνέβη, αυτός ο φίλος φίλου μου είχε φέρει έναν υπολογιστή για να του το κάνω φορμάτ. Του πέρασα όλα αυθεντικά τα προγράμματα συμπεριλαμβανομένων και τον Windows (είχε αυθεντικό κλειδί), δεν του πέρασα τίποτα πειρατικό. Αυτός εκ των υστέρων προσπαθούσε να εγκαταστήσει ένα πειρατικό παιχνίδι (πληροφοριακά είναι εντελώς άσχετος), και επεμενε συνέχεια και με ρωτούσε γιατί δεν μπορούσε να το κάνει να δουλέψει. Εγώ του εξήγησα ότι τα πειρατικά προγράμματα δεν είναι και τόσο αξιόπιστα και καλά θα κάνει να μην βάζει οτι νάναι διότι δεν αξίζει να χαλάσει το καθαρό σύστημα που του παρέδωσα, και παρεξηγήθηκε έτσι στα καλά καθούμενα γιατί δεν τον βοήθησα να εγκαταστήσει το πειρατικό παιχνίδι, το οποίο φυσικά περίμενε να του δώσω οδηγίες μέσω facebook χωρίς να ξέρω τι κατέβασε ακριβώς (μάλιστα χτυπούσε και το αντιβιοτικό, ποιος ξέρει τι ιους είχε κατεβάσει). Και εννοείται ότι του το εξήγησα με ευγενικό τρόπο, αλλιώς δεν θα είχε νόημα να το αναφέρω, αν του μίλαγα άσχημα σαφώς δεν θα περίμενα κάτι καλύτερο για απάντηση.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Στην ουσία αυτός δεν ήταν πραγματικός φίλος και δεν είπα ότι ήταν φίλος μου, ήταν φίλος φίλου.

Rule no1 δεν κάνουμε χάρες χωρις λογο :cry:  Αν είναι καλος ο φιλος μου και θελει βοηθεια ευχαρίστως. Αλλα αυτά μονο σε φιλαράκια που ξέρω ότι θα εκτιμηθεί ακριβως επειδή ολη η μεχρι τωρα πορεια τους εχει αξιολογηθεί και κριθει ως τέτοια. Χάρες ετσι σε άγνωστους και φορματ δεν παιζουν.Κλασσικα έπεσες σε αχάριστο συμφεροντολογο. :fear: και αντι να σε ευχαριστησει κιολας σε εσβησε. Συνηθως τέτοιοι τυποι πανε να σου κανουν τους καλους στην αρχη και τους ευγενικούς και μολις δεν γινει η χάρη τους δειχνουν το αληθινο προσωπο.

Μου έχουν πει και από τη δουλειά ετσι να ασχοληθώ με τα μηχανήματα χωρις να είναι στην αρμοδιοτητα μου .... ας φέρουν τεχνικο εγω παω κάνω το 8ωρο μου και γειά σας. Καμια φορα μπορει να κατεβω εκτακτα αλλα θελω να τα αποφευγω.

Δημοσ.

Το FB δείχνει τις τάσεις που έχει ο κόσμος κυρίως για ναρκισσισμό.

Α να χαθείτε αντικοινωνικοί που δεν έχετε FB. :P

• Like 5
Δημοσ.

Το FB δείχνει τις τάσεις που έχει ο κόσμος κυρίως για ναρκισσισμό.

Α να χαθείτε αντικοινωνικοί που δεν έχετε FB. :P

Κοιτα φιλε οταν ζεις σε μια κοινωνια που οι περισσοτερες θέλουν να δουν οτι ο άντρας πουλάει μουρη για να του κάτσουνε μπορει και να μην αδικησεις τελικα τον τύπο που βαζει φωτογραφιες απο αμαξια και τρεντυ χτενισματα για να αρέσει. Τη δουλεια του θελει να κανει ο άνθρωπος. Και μαλλον η δουλεια αυτη γινεται με το τροπο που σου ανέφερα.

Δημοσ.

Rule no1 δεν κάνουμε χάρες χωρις λογο :cry:  Αν είναι καλος ο φιλος μου και θελει βοηθεια ευχαρίστως. Αλλα αυτά μονο σε φιλαράκια που ξέρω ότι θα εκτιμηθεί ακριβως επειδή ολη η μεχρι τωρα πορεια τους εχει αξιολογηθεί και κριθει ως τέτοια. Χάρες ετσι σε άγνωστους και φορματ δεν παιζουν.Κλασσικα έπεσες σε αχάριστο συμφεροντολογο. :fear: και αντι να σε ευχαριστησει κιολας σε εσβησε. Συνηθως τέτοιοι τυποι πανε να σου κανουν τους καλους στην αρχη και τους ευγενικούς και μολις δεν γινει η χάρη τους δειχνουν το αληθινο προσωπο.

Μου έχουν πει και από τη δουλειά ετσι να ασχοληθώ με τα μηχανήματα χωρις να είναι στην αρμοδιοτητα μου .... ας φέρουν τεχνικο εγω παω κάνω το 8ωρο μου και γειά σας. Καμια φορα μπορει να κατεβω εκτακτα αλλα θελω να τα αποφευγω.

Δεν είπα ότι έκανα χάρη, με πλήρωσε για το φορμάτ, φυσικά όμως του έκανα φιλική τιμή επειδή ήταν γνωστός γνωστού. Πάντως χάρηκα που με έκανε block και ο "φίλος" μου, δεν ένιωσα καθόλου άσχημα και με γλύτωσε από πολύ κόπο και χρόνο. Προσωπική μου γνώμη, κανονικά το facebook δεν θα έπρεπε να αναφέρει τους άλλους σαν "φίλους", θα έπρεπε να πάρει παράδειγμα από το Linkedin που αναφέρονται ως connections, δηλαδή συνδέσεις. Ο καθένας συνδέεται με κάποιον άλλο σε μια ιστοσελίδα (Facebook στην περίπτωσή μας), αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και φίλος, νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός "φίλος" που δίνει το FB είναι κάπως άτοπος.

Δημοσ.

Κοιτα φιλε οταν ζεις σε μια κοινωνια που οι περισσοτερες θέλουν να δουν οτι ο άντρας πουλάει μουρη για να του κάτσουνε μπορει και να μην αδικησεις τελικα τον τύπο που βαζει φωτογραφιες απο αμαξια και τρεντυ χτενισματα για να αρέσει. Τη δουλεια του θελει να κανει ο άνθρωπος. Και μαλλον η δουλεια αυτη γινεται με το τροπο που σου ανέφερα.

Ισχύει φούλ αυτό, το βλέπω κάθε μέρα στο feed άλλωστε....το κακό είναι ότι και εγώ προς τα εκέι πάω με αυτά που κάνω  :P .

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που γουστάρουν ποζεράδες και ας μην το παραδέχονται η ας ισχυρίζονται το αντίθετο.Επίσης αυτούς που λένε ψέματα με ωραίο τρόπο και τους αψυχολόγητους τρελάκηδες.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που γουστάρουν ποζεράδες και ας μην το παραδέχονται η ας ισχυρίζονται το αντίθετο.Επίσης αυτούς που λένε ψέματα με ωραίο τρόπο και τους αψυχολόγητους τρελάκηδες.

Ε ρε φιλε αμα η άλλη ειναι τρελή σιγα μη βρει λογικο άνθρωπο να την αντέξει :cry: :cry:

Εγω πλεον μολις καταλαβω οτι η αλλη ειναι ζαβή δεν ασχολουμαι καθολου με την πάρτη της. Οποιος ασχολειται ειναι μαζοχιστης γουσταρει κατα βάθος.

• Like 2
Δημοσ.

Ε ρε φιλε αμα η άλλη ειναι τρελή σιγα μη βρει λογικο άνθρωπο να την αντέξει :cry: :cry:

Εγω πλεον μολις καταλαβω οτι η αλλη ειναι ζαβή δεν ασχολουμαι καθολου με την πάρτη της. Οποιος ασχολειται ειναι μαζοχιστης γουσταρει κατα βάθος.

Και πολύ καλά κάνεις...
Δημοσ.

Σημασία έχει να έχεις έναν φίλο πραγματικό και όχι πολλούς αλλά δήθεν.

Εγώ μέχρι και τα 18 ήμουν στα μέσα και τα εξω όταν έφυγα για φοιτητής ήμουν ο μόνος όλοι πέρασαν η αθηνα ή χαλκιδα.

Οπότε συνέχισαν να κάνουν παρέα και μενα με έγραψαν, στην σχολή το ίδιο τα πρώτα δύο χρόνια γνώρισα πολύ κόσμο μετά από εκεί έκανα παρέα με λιγότερα άτομα.

Σήμερα έχω μόνον έναν φίλο από την σχολή τον ξέρω δέκα πέντε χρόνια πια κάθε χρόνο πάω και τον βλέπω ενώ μιλάμε στο τηλέφωνο κάθε βδομάδα, αν γίνει κάτι ξέρω ότι μπορώ να βασιστω.

Πριν λίγους μήνες επιασα δουλειά σε Πενταμηνα εκεί γνώρισα επίσης πολλά άτομα αλλά με έναν κολλησα τρέλα γιατί περάσαμε δύσκολες καταστάσεις αν και τον ξέρω μόνο λίγους μήνες τον θεωρώ φίλο.

Έτσι με δυο φίλους και τον αδερφό μου είμαι κομπλε δεν χρειάζομαι κάτι περισσότερο.

• Like 3
Δημοσ.

^δοκίμασε να βρεις και κάποια ερωτική σύντροφο.

Τωρα βαζεις δυσκολα στο θεμα αυτο ειμαι πολυ κλειστος εχω πολλες απαιτησεις οποτε δυσκολο να βρω αυτο που θελω.

Βασικα λιγες ειναι αυτες που ειχαν τις προδιαγραφες ειναι παντρεμενες απο μικρη ηλικια ή με βλεπουν φιλικα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βασικα λιγες ειναι αυτες που ειχαν τις προδιαγραφες ειναι παντρεμενες απο μικρη ηλικια ή με βλεπουν φιλικα.

Θέλω να μάθω περισσότερα γι' αυτό

Δημοσ.

Θέλω να μάθω περισσότερα γι' αυτό

να κολλαμε απλα δεν μιλαω για εμφανιση , μιλαω να εχουμε κοινα ενδιαφεροντα, την ιδια αποψη για την ζωη κλπ κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...