Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι για σινεμα αλλά θα προτεινα Whiplash που μ'αρεσε αρκετα. Το theory of everything δεν το εχω δει αλλα δεν ακουω και τα καλύτερα. 

διαφωνω, αν κ δεν εχω δει το whiplash (κ ουτε προκειται  γιατι διαβασα οτι ειναι τιγκα στην τζαζ, μουσικες κλπ κ δεν τις μπορω αυτου του τυπου τις ταινιες), το theory of everything ειναι ζουπερ, εχω δει τελευταια foxcatcher, gone girl, theory of everything, imitation game, the judge,

στην κορυφη βαζω gone girl με theory of everything παρεα

Δημοσ.

Τι προτείνετε σε action πχ transporter η επιστ.φαντασιας σε στυλ θορ χαλκ κλπ...κατι οχι τοσο γνωστο γιατι εχω δει σχεδον τα παντα :-P ..επισης μια ακομη που μου αρεσε αλλα δεν μπορω να προσδιορίσω το ειδος ειναι το now you see me...

Δημοσ.

Τι προτείνετε σε action πχ transporter η επιστ.φαντασιας σε στυλ θορ χαλκ κλπ...κατι οχι τοσο γνωστο γιατι εχω δει σχεδον τα παντα :-P ..επισης μια ακομη που μου αρεσε αλλα δεν μπορω να προσδιορίσω το ειδος ειναι το now you see me...

Link.png Site: Smokin Aces

Link.png Site: A team

Δημοσ.

shootem up , crank, thursday, payback, Boondock Saints, wanted, get the gringo, district 13, from dusk till dawn, brotherhood of the wolf

καπου θα σε πετυχω

Δημοσ.

shootem up , crank, thursday, payback, Boondock Saints, wanted, get the gringo, district 13, from dusk till dawn, brotherhood of the wolf

καπου θα σε πετυχω

Οντως γιατι τι wanted ειναι απο τις αγαπημένες μου ,γενικά αυτες που εχουν λιγο παράδοξο,είπαμε οχι να στριβουν οι σφαιρες αλλα τουλαχιστον να τους πλακωνει ο πρωταγωνιστής 1 vs 10 :-P
Δημοσ.

Το under the dome ειναι τοσο μπουρδα οπως τα 5 πρωτα επεισοδια που ειδα ή φτιαχνει?

Γίνεται ακόμα χειρότερο

• Like 6
Δημοσ.

Το under the dome ειναι τοσο μπουρδα οπως τα 5 πρωτα επεισοδια που ειδα ή φτιαχνει?ΠΡο

Προς το τέλος αρχίζει και ανεβαίνει και η δεύτερη σεζόν είναι σαφώς καλύτερη. Εάν σου αρέσουν τα post apocalyptic συνέχισέ το. Πολύ καλύτερο από κάτι άλλες μπούρδες που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 2-3 χρόνια

• Moderators
Δημοσ.

εχει δει κανεις το How to get away with murder; το ξεκινησα, μεχρι στιγμης μου θυμιζει πααααρα πολυ το suits... και οχι μονο επειδη ειναι κι αυτο δικηγοριστικο.

Παρα πολυ ενδιαφερουσα σειρα με μερικες πολυ καλες ερμηνειες.

Δημοσ.

εχω φτασει στο 5ο επεισοδιο. εχει ενδιαφερον μεν, αλλα τα "ημιαυτοτελη" επεισοδια ειναι καπως βαρετα για μενα. προτιμω στορυ που εκτυλισσεται σε ολη τη διαρκεια της σειρας (πχ game of thrones, homeland - αναφερω 2 απο αυτες που βλεπω).

Δημοσ.

Το παρατησα πριν κανα δυο εβδομαδες. Η κεντρικη υποθεση που ειχε επαψε να με ενδιαφερει και ουσιαστικα το μονο που με κραταγε ηταν η παρουσια της Davis.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...