Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα από μέλος την μητρική της ASUS M5A97 R2.0 πακέτο με επεξεργαστή για να κάνω επιτέλους μια αναβάθμιση από το σύστημα 10ετίας που έχω.

Μνήμες δεν είχα και βρήκα από έναν φίλο τις CMX12GX3M3A1333C9 τις οποίες είχε αχρησιμοποίητες και ξεχασμένες σε ένα ντουλάπι!!!!

Το ερώτημα είναι αν θα λειτουργήσουν στην παραπάνω μητρική (θα την έχω στα χέρια μου σε μερικές μέρες) και αν αξίζει να τις λειτουργήσω σε single channel (αν τοποθετήσω και τις τρεις, 12GB) ή σε dual channel (τοποθετώντας μόνο τις δύο, 8GB).

Μήπως είναι προτιμότερο να της πουλήσω όπως είναι και να προχωρήσω στην αγορά ενός αμιγώς dual channel κιτ ίσως και μεγαλύτερης χωρητικότητας (16GB)?

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα από μέλος την μητρική της ASUS M5A97 R2.0 πακέτο με επεξεργαστή για να κάνω επιτέλους μια αναβάθμιση από το σύστημα 10ετίας που έχω.

Μνήμες δεν είχα και βρήκα από έναν φίλο τις CMX12GX3M3A1333C9 τις οποίες είχε αχρησιμοποίητες και ξεχασμένες σε ένα ντουλάπι!!!!

Το ερώτημα είναι αν θα λειτουργήσουν στην παραπάνω μητρική (θα την έχω στα χέρια μου σε μερικές μέρες) και αν αξίζει να τις λειτουργήσω σε single channel (αν τοποθετήσω και τις τρεις, 12GB) ή σε dual channel (τοποθετώντας μόνο τις δύο, 8GB).

Μήπως είναι προτιμότερο να της πουλήσω όπως είναι και να προχωρήσω στην αγορά ενός αμιγώς dual channel κιτ ίσως και μεγαλύτερης χωρητικότητας (16GB)?

φιλαρακο θα δουλεψουν ειτε dual ειτε single σιγουρα.

αλλα αν μπορεις να τις αλλαξεις με 2 κιτ dual 16GB σαφως και θα ειναι καλυτερα.

Δημοσ.

κατα την άποψη μου οι 3χ4GB είναι άριστη επιλογή και "τζάμπα"

για εμένα είναι πεταμένα λεφτά να πάρεις κατι άλλο και δεν θα δεις μεγαλύτερη ταχύτητα εκτός αν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς είναι "ειδικές" και χρειάζονται 16+ ram

Δημοσ.

Η απλούστερη και οικονομικότερη λύση είναι να τοποθετήσεις και τα τρία στικάκια και να βρεις άλλο ένα, με τα ίδια χαρακτηριστικά (1333MHz, c9, 1,5V) και θα έχεις 4x4=16g με διπλό dual channel.

Σε κάθε περίπτωση οι μνημούλες κάνουν μιά χαρά τη δουλειά τους και με 12g δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...