Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κλασσική τύπισσα που δε σε θέλει καθόλου πλέον-  και κάνει μλκς για να πάρεις εσυ την πρωτοβουλία να τη στείλεις. τέτοιες βρώμες μόνο φτύσιμο (κυριολεκτικό) και μία ατάκα (βρες άλλο κορόϊδο τώρα , παράσιτο.)

• Like 2
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φέρετε άσχημα και δεν εκτιμά οτι και να κάνω για πολύ. Ειρωνεύεται και με προσβάλει συνέχεια. Οταν της την λεω κανει την πάπια ή νευριαζει. Ειναι manipulative και ψαχνει τροπους να με κανει να νιώσω άσχημα και κατώτερος. Ομως την αγαπω και με αγαπα (σαν σκοτσεζικο ντουζ) και εχει προσφερει αρκετα στο να οριμασω Να την χωρισω? Πως να βγω απο το τριπακι του Sunk Cost Fallacy?

Υπαρχουν και αλλοι που ειχατε τέτοιες και πως το αντιμετωπίσατε

Σιγα μην ειχαμε τέτοιες ρε φιλε.... μαζοχιστες ειμαστε? :cry:

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν εγραψε καμια γυναικα τπτ σαυτο το θεμα,τυχαιο?

ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

Δημοσ.

Είναι πολλά τα πιθανά σενάρια και αρκετά έχουν καλυφθεί ήδη. Κάτι που δεν είδα να αναφερθηκε είναι η πιθανότητα να φταιει ο TS κάπου. Είτε να παραρμηνεύει την συμπεριφορά της, είτε να την προκαλεί με κάποιον τρόπο.

Τα έχω κάνει και τα δύο...τη μια σε κάποιον που έκανα πλάκες και αυτός παρεξηγιόταν πραγματικά και την άλλη σε κάποιον που πρώτος φερόταν υπεροπτικά και οταν του απαντούσα  σε αναλογο ύφος ισχυριζοταν οτι εγω το ξεκινησα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν εγραψε καμια γυναικα τπτ σαυτο το θεμα,τυχαιο?

3ο ποστ.
Δημοσ.

H κοπέλα σου μπορεί να έχει χίλια δυο θέματα.. Δεν γνωρίζω, ούτε έχω ακούσει την δική της οπτική, αλλά ας υποθέσουμε ό,τι έχει.
Εσύ τι πιστεύεις;
ότι δεν έχεις θέματα;
Καταρχήν ήσουν και είσαι μαζί της (αν είστε ακόμη μαζί) και αυτό είναι επιλογή σου.

Βλέπω όμως ότι το παίζεις cool και θάβεις αυτήν την οποία εσύ επέλεξες (με τα όποια θέματα της) και βλέπω να είσαι του στυλ φταίνε οι άλλοι και όχι εγώ. Μάλιστα το κάνεις σε έναν χώρο όπου εκείνη δεν έχει αντίλογο. Και όπως βλέπεις το νήμα πήρε τον πάτο και εκείνη είναι μια "βρώμα", μαλακισμένη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο χωρίς να της έχει δοθεί το δικαίωμα να μιλήσει καν.
Σε κάθε περίπτωση, αν δεν σε αρέσει κάτι, χωρίζεις, και βλέπεις που έφταιξες εσύ και όχι οι άλλοι. Πέρα από ανώριμο δεν είναι και τίμιο.

Ξέρω, την αγαπάς........
αλλά άσε την ήσυχη, για το καλό της.

• Like 1
Δημοσ.

H κοπέλα σου μπορεί να έχει χίλια δυο θέματα.. Δεν γνωρίζω, ούτε έχω ακούσει την δική της οπτική, αλλά ας υποθέσουμε ό,τι έχει.

Εσύ τι πιστεύεις;

ότι δεν έχεις θέματα;

Καταρχήν ήσουν και είσαι μαζί της (αν είστε ακόμη μαζί) και αυτό είναι επιλογή σου.

Βλέπω όμως ότι το παίζεις cool και θάβεις αυτήν την οποία εσύ επέλεξες (με τα όποια θέματα της) και βλέπω να είσαι του στυλ φταίνε οι άλλοι και όχι εγώ. Μάλιστα το κάνεις σε έναν χώρο όπου εκείνη δεν έχει αντίλογο. Και όπως βλέπεις το νήμα πήρε τον πάτο και εκείνη είναι μια "βρώμα", μαλακισμένη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο χωρίς να της έχει δοθεί το δικαίωμα να μιλήσει καν.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν σε αρέσει κάτι, χωρίζεις, και βλέπεις που έφταιξες εσύ και όχι οι άλλοι. Πέρα από ανώριμο δεν είναι και τίμιο.

Ξέρω, την αγαπάς........

αλλά άσε την ήσυχη, για το καλό της.

Τι του λες?

Ρε πες της ότι θα τη πας σε ένα ακριβό εστιατόριο και ρίξε της ένα και όταν πάτε στο εστιατόριο πάρε ότι πιο ακριβό και μετά πηγενε για "τουαλέτα" και αστη εκεί να τα πληρώσει.

Δημοσ.

Λοιπόν ας πούμε την αλήθεια.

Το πιο πιθανό είναι οτι:

Ο TS ανέχεται την κοπέλα γιατί αυτή είναι αρκετά όμορφη και αν την χωρίσει δεν ξέρει αν και πότε θα ξαναβρεί σαν αυτήν.

Υπάρχουν όμως και άλλες 2 λιγότερο πιθανές περιπτώσεις:

ΥΓ1:Ισως η μαζοχιστική στάση του TS να ερεθίζει εγκεφαλικά την κοπέλα και να της αρέσει να του επιβάλεται.

ΥΓ2:Ισως η κοπέλα θέλει ασυνείδητα να βγάλει στην επιφάνεια την σκληρή πλευρά του TS.Να της τραβήξει κανά βριδίδι η κανά χαστούκι.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν ας πούμε την αλήθεια.

Το πιο πιθανό είναι οτι:

Ο TS ανέχεται την κοπέλα γιατί αυτή είναι αρκετά όμορφη και αν την χωρίσει δεν ξέρει αν και πότε θα ξαναβρεί σαν αυτήν.

Υπάρχουν όμως και άλλες 2 λιγότερο πιθανές περιπτώσεις:

ΥΓ1:Ισως η μαζοχιστική στάση του TS να ερεθίζει εγκεφαλικά την κοπέλα και να της αρέσει να του επιβάλεται.

ΥΓ2:Ισως η κοπέλα θέλει ασυνείδητα να βγάλει στην επιφάνεια την σκληρή πλευρά του TS.Να της τραβήξει κανά βριδίδι η κανά χαστούκι.

Το mental abuse δεν είναι φυσιολογικό, ούτε είναι φετίχ.

Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΞΤΕΙς ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙς ΠΙΠΕς  ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΤΑς ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΛΚς ΠΕς Η ΣΥΜΟΡΦΩΝΕΣΕ Η ΔΡΟΜΟ!! ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΛΚς ΣΑς ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥς ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πως ακόμα λειτουργεί το θέμα και ο πόστερ δεν την έχει στείλει.

Παρεπιπτόντως, ο από πάνω μου λίγο το κεφαλαίο να κόψει δεν μου αρέσει να μου φωνάζουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...