Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια χαρα μου φαινεται ο τυπος , κανει αυτά που τον ευχαριστουν και ας είναι και 50 χρονων.

Δεν έχει το χρόνιο πρόβλημα που έλεγε δηλαδή; Mods ακούσατε τον Ντι.. φέρτε το κλειδί.

• Like 1
  • Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η μοναξια ειναι ασχημο πραγμα αλλα και οι σχεσεις ειναι λαχειο, εγω δεν εχω σχεση εδω και πολλα χρονια και απο την μια λεω ωραιο θα ηταν να ειχα μια συντροφο και απο την αλλη βλεπω τον αδερφο μου που εχει σχεση 3 χρονια μαλλον πανε για γαμο και του εχει βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι και λεω ρε μια χαρα ειμαι for ever alone :P

Μα δεν εισαι μονος σου επειδή δεν έχεις σχέση. Φιλους μπορεις να έχεις και να βγαινετε , και να περνάς καλά και με γκομενες.Το θεμα είναι να γουστάρεις με την φάση σου να έχεις βρει τροπους να περνάς καλά και να μην εισαι μιρλας, να μην έχεις κομπλεξ κατωτεροτητας επειδή ο διπλανος έχει σχέση είναι καλυτερος από σενα. Αμα δεν μπορεις να υποστηριξεις αυτό που κάνεις μην περιμένεις να το κάνουν οι υπολοιποι ειδες το παλικάρι ανοιξε θρεντ κάποιες τον κράξανε ότι είναι άπειρος κτλπ και που το ξέρουν? εχουν πάει μαζι του? όχι. Είναι όπως το παρουσιάσεις με τις γυναικες αμα πάς σιγουρος να μιλησεις και χαλαρος σαν να μη τρέχει τιποτα θα συμπεριφερθεί και η άλλη το ιδιο. Και να τον χυλοπιτιάσει θα το κανει με τροπο. Οποτε κανεις δεν θα είναι δυσαρεστημένος. Θα κανει σαν να μη τρεχει τιποτα και θα φυγει.

• Like 1
Δημοσ.

Να γραφτείς σε μια σχολή που κάνουν latin κτλ. Εύκολα γνωρίζεις γυναίκες εκεί και συνήθως μιλφάρες!

Δημοσ.

Καλησπερα,
Συγκεκριμενα ευχαριστω και παλι οσους βοηθανε σε αυτο το θεμα, τωρα για καποιους που το θεωρησαν τρολια (το περιμενα να πω την αληθεια) δεν μπορω να καταλαβω ποσο τρολλερ θα ηταν καποιος να κατσει να σκεφτει μια ιστορια να γραψει χιλια πραγματα και να γελαει πισω απο μια οθονη. Δεν ξερω αν εχουν γινει στο παρελθον και δεν με ενδιαφερει. Πιστευετε οτι θελετε καποιοι...

Για μενα το ξαναλεω ειναι πολυ πιο ευκολο να γραψω ενα προβλημα που εχω σε ενα φορουμ με αγνωστους, που ο καθενας θα συνεισφερει με τον τροπο του και τις εμπειριες του , παρα να παω σε ψυχολογους και αλλα τετοια περιεργα.

Να γραφτείς σε μια σχολή που κάνουν latin κτλ. Εύκολα γνωρίζεις γυναίκες εκεί και συνήθως μιλφάρες!

Ναι ωραιο ακουγεται,αλλα δεν πιστευω οτι θα μπορουσα να συμμετασχω. Θα ντρεπομουν αν ημουν μονος μου, αλλα ισως με παρεα να την παλευα καπως

Δημοσ.

Για μενα το ξαναλεω ειναι πολυ πιο ευκολο να γραψω ενα προβλημα που εχω σε ενα φορουμ με αγνωστους, που ο καθενας θα συνεισφερει με τον τροπο του και τις εμπειριες του , παρα να παω σε ψυχολογους και αλλα τετοια περιεργα.

Γνώμες κι εμπειρίες σου δόθηκαν, μα το θέμα είναι πώς θα τα φιλτράρεις όλα αυτά και τι θα κάνεις για τον εαυτό σου, ώστε να βοηθηθείς. Δεν αρκεί το να σου πούμε εμείς κάτι, πρέπει να κάνεις κι εσύ κάτι. Η δράση (από μέρους μας) έγινε. Η αντίδραση (από μέρους σου) ποια θα είναι; Από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή, για να βγεις απ' αυτό. Κανείς δεν μπορεί να σε πάρει απ' το χεράκι... Κάποια πράγματα τα βαδίζουμε/αντιμετωπίζουμε μόνοι μας. Εμείς μπορούμε να σου γράφουμε επί μακρόν, αλλά, αν δεν (μπορέσεις να) ενεργοποιηθείς, είναι δώρον άδωρον. Οπότε, σ' αυτή την περίπτωση, η επίσκεψη σε έναν ειδικό επιβάλλεται - και δεν είναι καθόλου περίεργο, υποτιμητικό ή οτιδήποτε.

• Like 1
Δημοσ.

Πως γινεται να ντρέπεται κάποιος που έχει κανει τοσα σκηνικα με τελειως άγνωστες εκδιδόμενες γυναικες????? μου κανει εντυπωση δεν πιστευω να εισαι παρθενος και να ντρέπεσαι να το γράψεις. :mellow:

Δημοσ.

Πως γινεται να ντρέπεται κάποιος που έχει κανει τοσα σκηνικα με τελειως άγνωστες εκδιδόμενες γυναικες????? μου κανει εντυπωση δεν πιστευω να εισαι παρθενος και να ντρέπεσαι να το γράψεις. :mellow:

Το να νιώθεις μπήχτης επειδή έχεις πάει με πουτάνες είναι σαν να νιώθεις body builder επειδή έχεις αγοράσει βαράκια.

• Like 1
Δημοσ.

Το να νιώθεις μπήχτης επειδή έχεις πάει με πουτάνες είναι σαν να νιώθεις body builder επειδή έχεις αγοράσει βαράκια.

Καλα ναι εντάξει. Ειτε αρέσει σε κάποιους/καποιες ειτε όχι το κοντέρ γράφει σε αυτά δεν κανει αναγνωριση αν είναι εκδιδομενη ή όχι. Οποτε ειτε σ αρεσει ειτε όχι κάποιος που έχει γράψει χρονια στο άθλημα και μπηχτης είναι και εμπειρος.

Εγω από ότι καταλαβαινω ο καθενας κρινει το παρελθον του αλλου αναλογα με το τι αρεσε σε αυτόν να κάνει και κάτι τετοιο δεν είναι αντικειμενικο.Γιατι αμα το πάμε ετσι κάποιες που πανε με μεγαλύτερους γιατι να θεωρηθεί ότι εχουν εμπειρια με τους μικρότερους της ηλικιας τους? ουτε σε αυτές θα αναγνωρίσουμε εμπειριες και ιστοριες. Άσχετες είναι στο να ικανοποιησουν έναν αντρα της ηλικιας τους.

• Like 1
Δημοσ.

Γνώμες κι εμπειρίες σου δόθηκαν, μα το θέμα είναι πώς θα τα φιλτράρεις όλα αυτά και τι θα κάνεις για τον εαυτό σου, ώστε να βοηθηθείς. Δεν αρκεί το να σου πούμε εμείς κάτι, πρέπει να κάνεις κι εσύ κάτι. Η δράση (από μέρους μας) έγινε. Η αντίδραση (από μέρους σου) ποια θα είναι; Από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή, για να βγεις απ' αυτό. Κανείς δεν μπορεί να σε πάρει απ' το χεράκι... Κάποια πράγματα τα βαδίζουμε/αντιμετωπίζουμε μόνοι μας. Εμείς μπορούμε να σου γράφουμε επί μακρόν, αλλά, αν δεν (μπορέσεις να) ενεργοποιηθείς, είναι δώρον άδωρον. Οπότε, σ' αυτή την περίπτωση, η επίσκεψη σε έναν ειδικό επιβάλλεται - και δεν είναι καθόλου περίεργο, υποτιμητικό ή οτιδήποτε.

Συμφωνω ναι αλλα σε εναν ειδικο παλι το ιδιο δεν θα γινοταν ε; Δεν θα με επερνε απο το χερακι ουτε θα πηγαινε να μιλησει αυτος για μενα σε μια κοπελα.

Σε μια περιπτωση αρχικα αμα παω σε μια μπυραρια με @@παρεα υπαρχει περιπτωση να κανω κατι με καποια εκει που θα μου αρεσει; οχι. Ποσες φορες πρεπει να παω εκει στην ιδια μπυραρια για να μπορεσω να κανω κατι; Ποσα λεφτα πρεπει να χαλασω για να γινει μια κινηση χωρις να φανω ο ηλιθιος ο πεφτουλας που θα με κοιταει το μισο μαγαζι οταν σηκωθω απο την παρεα και παω στο τραπεζι που αραζει η γυναικοπαρεα;

Εκει κολλαω...

Παλι θα στο ξαναπω. Οταν εχω κανει απο τα 13-14 μου αυτο το πραγμα ασταματητα εως σημερα, εχω παρει το κολαι που λενε. Δεν εχω το παραμικρο προβλημα εκει που θα παω, συμπεριφερομαι χωρις ντροπες και ενδοιασμους.

Το πως θα συμπεριφερθω σε μια αγνωστη που θα δω εξω, με φοβιζει το τι θα γινει μετα, τι θα πει κλπ αμα δεν μου δειξει οτι γουσταρει πρωτη θα με ξεμπλοκαρει καπως και ισως θα ειναι πιο ευκολα μετα τα πραγματα.

Δημοσ.

Συμφωνω ναι αλλα σε εναν ειδικο παλι το ιδιο δεν θα γινοταν ε; Δεν θα με επερνε απο το χερακι ουτε θα πηγαινε να μιλησει αυτος για μενα σε μια κοπελα.

Σε μια περιπτωση αρχικα αμα παω σε μια μπυραρια με @@παρεα υπαρχει περιπτωση να κανω κατι με καποια εκει που θα μου αρεσει; οχι. Ποσες φορες πρεπει να παω εκει στην ιδια μπυραρια για να μπορεσω να κανω κατι; Ποσα λεφτα πρεπει να χαλασω για να γινει μια κινηση χωρις να φανω ο ηλιθιος ο πεφτουλας που θα με κοιταει το μισο μαγαζι οταν σηκωθηκα απο την παρεα και πηγα στο τραπεζι που αραζε η γυναικοπαρεα;

Εκει κολλαω...

Παλι θα στο ξαναπω. Οταν εχω κανει απο τα 13-14 μου αυτο το πραγμα ασταματητα εως σημερα, εχω παρει το κολαι που λενε. Δεν εχω το παραμικρο προβλημα εκει που θα παω, συμπεριφερομαι χωρις ντροπες και ενδοιασμους.

Το πως θα συμπεριφερθω σε μια αγνωστη που θα δω εξω, με φοβιζει το τι θα γινει μετα, τι θα πει κλπ αμα δεν μου δειξει οτι γουσταρει πρωτη θα με ξεμπλοκαρει καπως και ισως θα ειναι πιο ευκολα μετα τα πραγματα.

Φιλε πολύ ωραιοποιημένη εικονα έχεις για αυτές που εχεις δει στο φβ και είναι ωραιες όπως μας ειπες και με φοβερο στυλ .... για αυτό σε νοιαζει τοσο η γνωμη τους η αληθεια είναι ότι είναι κορίτσια με ανασφάλειες όπως και εμεις σε κάποιους τομεις κάποιες από αυτές πισω από την φανταχτερη εμφανιση κουτσομπολευουν , κρινουν και υποτιμάνε οποιον δεν ανηκει στις κλικες τους. Θα βγουν να στο παιξουν αντιρατσισμο αλλα μολις δουν κάποια διαφορετικη από αυτές θα σπευσουν να την θάψουν.

Ε τι θα γινει μετα? θα πατε για καφε και αμα σε γουσταρει και εσυ αυτην θα καταληξετε στο κρεβατι .... που όπως λες από τα 14 σου εισαι ενεργος και ξερεις πως να κινηθείς.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις εντελώς λανθασμένη αντίληψη σχετικά με το πως θα βρεις γκόμενα. Το πρόβλημα σου δεν είναι ότι κωλώνεις να πας να μιλήσεις η ότι δεν έχεις κανέναν να σου κρατάει το χέρι. Το πρόβλημα σου είναι ότι έτσι όπως είσαι τώρα καμία νορμάλ γυναίκα δε θα σε πάρει στα σοβαρά. Ακόμη και να βρεις κάποια που να σε γουστάρει θα ξενερώσει που δεν κάνεις τίποτα με τη ζωή σου.

Ο νορμάλ τρόπος με τον οποίο γνωρίζουν οι περισσότεροι άντρες γυναίκες είναι μέσω μίας φυσιολογικής κοινωνικής ζωής. Το χύμα καμάκι σε μαγαζιά και δρόμους απαιτεί εμπειρία που δεν έχεις και κοινωνικές δεξιότητες που δεν έχεις.

Το ότι θέλεις μία γυναίκα για ελεύθερη σχέση η ότι θέλεις να γνωρίσεις μία με καμάκι είναι άλλη μία "εύκολη λύση" για να μην αντιμετωπίσεις τις ελλείψεις σου στον κοινωνικό τομέα.

• Like 5
Δημοσ.

Α σε αυτό έχει δικιο ο SlickNick αν πχ αρχισεις να μιλας σε τελειως αγνωστες πρέπει να εισαι ευέλικτος και να μπορεις να υποστηριξεις αυτό που κάνεις. Αλλιως από την κοινωνικη σου ζωή.

Είναι ελευθερο σπορ και εμενα πάντα με εξιταρε να πιάνω την κουβεντα ακομα και σε κάποια τελειως αγνωστη αδιαφοροντας για το αν τελικα θα μου κάτσει ή όχι. Απλα και μονο ξεκινουσα τη κουβεντα και βλέπουμε.

Δημοσ.

Σε μια περιπτωση αρχικα αμα παω σε μια μπυραρια με @@παρεα υπαρχει περιπτωση να κανω κατι με καποια εκει που θα μου αρεσει; οχι. Ποσες φορες πρεπει να παω εκει στην ιδια μπυραρια για να μπορεσω να κανω κατι; Ποσα λεφτα πρεπει να χαλασω για να γινει μια κινηση χωρις να φανω ο ηλιθιος ο πεφτουλας που θα με κοιταει το μισο μαγαζι οταν σηκωθηκα απο την παρεα και πηγα στο τραπεζι που αραζε η γυναικοπαρεα;

Εκει κολλαω...

Καταρχάς, δεν γίνονται μάγια. Θα πρέπει ο ίδιος ν' αντιληφθείς ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν είσαι ευχαριστημένος με τούτα τα δεδομένα (check), κι έπειτα να δεις τι μπορείς να κάνεις επ' αυτού (εδώ έχουμε το πρόβλημα). Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τη δύναμη να βγουν απ' το αδιέξοδο, στο οποίο νομίζουν πως βρίσκονται. Εκεί έρχεται η βοήθεια του ειδικού. Δεν συγκρίνεται η δική μας τοποθέτηση με του ειδικού. Είναι καταρτισμένος, αυτή είναι η δουλειά του. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν μπορείς να πλησιάσεις μια κοπέλα. Το να φτάσεις στην κοπέλα προϋποθέτει άλλα πράγματα, στα οποία υστερείς. Η αιτία ενδιαφέρει πρωτίστως, αυτό είναι το πρόβλημα. Πρέπει να αναδομήσεις την προσωπικότητά σου - τον τρόπο σκέψης σου. Κι αυτό προϋποθέτει δραστηριοποίηση. Γι' αυτό κι οι υπόλοιποι σου λένε ξεκίνα με το να βρεις μια δουλειά. Γιατί πέρα απ' την αυτοπεποίθηση και την αυτονομία, που σου δίνει η δυνατότητα του να κερδίζεις μόνος σου τα χρήματα, θα σε κάνει να τρφτείς με κόσμο - άρα, και με γυναίκες. Αν δεν μπορείς να πεις πέντε ανθρώπινες κουβέντες με μια γυναίκα, δίχως το παραμικρό ίχνος ερωτικού στοιχείου, τότε πώς περιμένεις να πλησιάσεις κάποια κι ό,τι προκύψει στη συνέχεια;

Επίσης, τζάμπα βασανίζεις το μυαλό σου με τέτοιες σκέψεις. "Τι θα πουν", "θα γίνω ρεζίλι" και τα τοιαύτα. Γιατί να πουν κάτι; Ξεβράκωτος θα εμφανιστείς; Γιατί να γίνεις ρεζίλι; Επειδή θα δείξεις το ενδιαφέρον σου για κάποια; Άντρες και γυναίκες θα κολακευτούν, όταν εκδηλωθεί ενδιαφέρον για το άτομό τους. Θα πρέπει να είσαι αγενής, για να σε κακοχαρακτηρίσουν και να έχεις άσχημη αντιμετώπιση. Αν είσαι νορμάλ, γιατί να γίνει κάτι τέτοιο; Εκτός αν έχεις πέσει σε περίπτωση. Ε, εκεί το πρόβλημα το έχει η άλλη, όχι εσύ. Κι αν φας άκυρο, πάλι δεν τρέχει τίποτα. Γιατί δεν είναι απαραίτητο να ψάχνεται η άλλη, ή να ταιριάζετε. Και σε καμία περίπτωση δεν είναι ρεζιλίκι.

Και σου τα λέω όλα αυτά σαν κοπέλα. :shifty:

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...