SlickNick Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αυτό με τη μέταλ δεν ισχύει. Ούτε για το πόσο διαδεδομένη είναι, ούτε ότι αυτές που ακούνε μεταλ δεν είναι ωραίες. Τα μουσικά γούστα δεν πάνε ανάλογα με το πόσο ωραίος είναι κάποιος. Εντάξει, έχουν αυξηθεί οι ωραίες (ενήλικες) γυναίκες σε συναυλίες τα τελευταία χρόνια αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας, δεν έχει και τόσες πολλές... Τη μόνη φορά που είδα πάρα πολλές μουνάρες μαζεμένες σε μέταλ συναυλία, περίμεναν να πάνε να γνωρίσουν τον Κατσιόνη και τους Suicidal Angels
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εντάξει, έχουν αυξηθεί οι ωραίες (ενήλικες) γυναίκες σε συναυλίες τα τελευταία χρόνια αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας, δεν έχει και τόσες πολλές... Τη μόνη φορά που είδα πάρα πολλές μουνάρες μαζεμένες σε μέταλ συναυλία, περίμεναν να πάνε να γνωρίσουν τον Κατσιόνη και τους Suicidal Angels Τι να πω είμαι η μόνη με πολλές φίλες μεταλούδες (που είναι και ωραίες) :Ρ; Μα δεν ειναι σε μειονεκτικη θεση σε σχεση με ολα τα υπολοιπα που κανει και διασκεδαζει ο μεσος Ελληνας; μη με βγαλεις και τρελο, αλλα ετσι δεν ειναι; club/μπουζουκια/φρεντοτσινο/μπαλα/γυμναστηριο και δηθενΟ καθένας έχει τα δικά του γούστα και προτιμήσεις. Σε όλα τα χομπυ/προτιμήσεις μπορείς να γνωρίσεις άτομα που να σου αρέσουν. Δεν έχουν την αποκλειστικότητα τα μπουζούκια/γυμναστήρια/club κτλ.
astrosunnefo Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μην αποκλείουμε, πάντως, την περίπτωση του να δέσουμε με κάποιον, που έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα από εμάς. Δεν είναι απαραίτητο το να δένουμε μόνο με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Μπορεί το άλλο άτομο να έχει τέτοιο ταμπεραμέντο, που να λειτουργεί μαγνητικά για εμάς, και να υπάρχει τέτοια χημεία, ώστε οι διαφορές να γίνονται έδαφος προς γόνιμη αλληλεπίδραση - υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις. Γενικά, οι ανθρώπινες σχέσεις ξαφνιάζουν. Είναι απρόβλεπτες κι έχουν τη δική τους δυναμική. Και το μόνο σίγουρο είναι πως ποτέ δεν ξέρουμε από πού θα σκάσει μύτη κάτι καλό. Χωρίς να υποστηρίζω, βέβαια, ότι θα πρέπει να κάτσουμε και να περιμένουμε >> συν Αθηνά και χείρα κίνει. 3
ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και προτιμήσεις. Σε όλα τα χομπυ/προτιμήσεις μπορείς να γνωρίσεις άτομα που να σου αρέσουν. Δεν έχουν την αποκλειστικότητα τα μπουζούκια/γυμναστήρια/club κτλ. Χμμμ στο Ελλάντα είναι δύσκολα τα πράγματα. Εδώ πέρα κοτζάμ τεχνολογικό φόρουμ με χιλιάδες μέλη και είστε όλες και όλες καμιά δεκαριά γυναίκες. Είναι αρκετά ενδεικτικό για το τι συμβαίνει και εκτός φόρουμ και για άλλες ασχολίες. Γι αυτό και είπα, βρες μια δουλειά φίλε TS που να έχεις να κάνεις άμεσα με κόσμο (σερβιτόρος παράδειγμα) έστω και για μικρό χρονικό διάστημα. Θα πάρεις πολλά για να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από τον κυκεώνα που είσαι τώρα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Χμμμ στο Ελλάντα είναι δύσκολα τα πράγματα. Εδώ πέρα κοτζάμ τεχνολογικό φόρουμ με χιλιάδες μέλη και είστε όλες και όλες καμιά δεκαριά γυναίκες. Είναι αρκετά ενδεικτικό για το τι συμβαίνει και εκτός φόρουμ και για άλλες ασχολίες. Γι αυτό και είπα, βρες μια δουλειά φίλε TS που να έχεις να κάνεις άμεσα με κόσμο (σερβιτόρος παράδειγμα) έστω και για μικρό χρονικό διάστημα. Θα πάρεις πολλά για να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από τον κυκεώνα που είσαι τώρα. Δεν νομίζω ότι ισχύει για τις άλλες ασχολίες. Ίσως για την τεχνολογία. Αλλά πολλές γυναίκες ασχολούνται π.χ με την μουσική, τον αθλητισμό κ.ο.κ
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δεν νομίζω ότι ισχύει για τις άλλες ασχολίες. Ίσως για την τεχνολογία. Αλλά πολλές γυναίκες ασχολούνται π.χ με την μουσική, τον αθλητισμό κ.ο.κ Ακριβώς και θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εδω (στο φορουμ εννοώ) έχουμε επαφές με γυναίκες χωρίς να είναι ινσομνιακς
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ακριβώς και θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εδω (στο φορουμ εννοώ) έχουμε επαφές με γυναίκες χωρίς να είναι ινσομνιακς Το ελπίζω χαχαχαχα
DDevil Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Παντως την γυμναστική μην την αποκλειεις είναι τρομερο χομπι και σε φτιάχνει και σε εμφάνιση. Τωρα αν θες ειδικο βρες καμια όπως η Νονη Δουνια στους Παντρεμένους που ειχαν ψυχη με τον Παρτσαλάκη που ητανε και πηγαινε για ψυχανάλυση. Αμα είναι ανοιχτομυαλη και της αρέσεις θα περάσετε ωραια. Θα σου κανει καλη ψυχανάλυση. ο.Ο Αν είναι ετσι να πας για ψυχαναλυση αλλιως ... εγω θα βαριομουν να σου πω την αληθεια. Μπορει να με επαιρνε και κανενας ύπνος. Χμμμ στο Ελλάντα είναι δύσκολα τα πράγματα. Εδώ πέρα κοτζάμ τεχνολογικό φόρουμ με χιλιάδες μέλη και είστε όλες και όλες καμιά δεκαριά γυναίκες. Είναι αρκετά ενδεικτικό για το τι συμβαίνει και εκτός φόρουμ και για άλλες ασχολίες.Γι αυτό και είπα, βρες μια δουλειά φίλε TS που να έχεις να κάνεις άμεσα με κόσμο (σερβιτόρος παράδειγμα) έστω και για μικρό χρονικό διάστημα. Θα πάρεις πολλά για να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από τον κυκεώνα που είσαι τώρα. Σαν σερβιτόρος ειχα δουλεψει από το 2005 εως το 2008 όταν ημουν φοιτητης σε γάμους δεξιώσεις βαφτισια κτλπ. Τα χαρτάκια με τα τηλεφωνα πηγαιναν συννεφο. Μην αποκλείουμε, πάντως, την περίπτωση του να δέσουμε με κάποιον, που έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα από εμάς. Δεν είναι απαραίτητο το να δένουμε μόνο με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Μπορεί το άλλο άτομο να έχει τέτοιο ταμπεραμέντο, που να λειτουργεί μαγνητικά για εμάς, και να υπάρχει τέτοια χημεία, ώστε οι διαφορές να γίνονται έδαφος προς γόνιμη αλληλεπίδραση - υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις. Γενικά, οι ανθρώπινες σχέσεις ξαφνιάζουν. Είναι απρόβλεπτες κι έχουν τη δική τους δυναμική. Και το μόνο σίγουρο είναι πως ποτέ δεν ξέρουμε από πού θα σκάσει μύτη κάτι καλό. Χωρίς να υποστηρίζω, βέβαια, ότι θα πρέπει να κάτσουμε και να περιμένουμε >> συν Αθηνά και χείρα κίνει. Αυτό θα είναι πολύ ωραιο αρκει να είναι δεκτικη στην διαφορετικοτητα η άλλη ή και ο άλλος. Εδώ εγω ειχα μια που μολις διαφωνήσαμε λιγο αρχισε να μου λεει πωπω και τσακωθήκαμε και μηπως παρεξηγήθηκες κτλπ καλα λεω από μεσα μου πεσαμε σε τυπισσα που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της .... δεν θα εχει πολύ μελλον και οντως δεν ειχε. Φαινονται καποιες από την αρχή και κάποιοι. Τωρα αυτή τι περιμενε δηλαδή ότι θα λέμε ναι σε οσα λέει? 1
astrosunnefo Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αυτό θα είναι πολύ ωραιο αρκει να είναι δεκτικη στην διαφορετικοτητα η άλλη ή και ο άλλος. Εδώ εγω ειχα μια που μολις διαφωνήσαμε λιγο αρχισε να μου λεει πωπω και τσακωθήκαμε και μηπως παρεξηγήθηκες κτλπ καλα λεω από μεσα μου πεσαμε σε τυπισσα που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της .... δεν θα εχει πολύ μελλον και οντως δεν ειχε. Φαινονται καποιες από την αρχή και κάποιοι. Τωρα αυτή τι περιμενε δηλαδή ότι θα λέμε ναι σε οσα λέει? Γενικά, υπάρχουν άπειρες περιπτωσάρες εκεί έξω. Θηλυκές και σερνικές. Το παν είναι, όταν διαπιστώνουμε πως δεν τραβάει το πράμα για τον x,y λόγο, να το λήγουμε. Ούτε εκπτώσεις, ούτε βολέματα, ούτε καθυστερήσεις. Και για τον άλλο, αλλά πρώτα για τον ίδιο μας τον εαυτό. Θα το βρούμε μπροστά μας. 1
DDevil Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Γενικά, υπάρχουν άπειρες περιπτωσάρες εκεί έξω. Θηλυκές και σερνικές. Το παν είναι, όταν διαπιστώνουμε πως δεν τραβάει το πράμα για τον x,y λόγο, να το λήγουμε. Ούτε εκπτώσεις, ούτε βολέματα, ούτε καθυστερήσεις. Και για τον άλλο, αλλά πρώτα για τον ίδιο μας τον εαυτό. Θα το βρούμε μπροστά μας. Κοιταξε να δεις λάθη μπορει να γινουν και από τις 2 πλευρές τωρα εξαρτάται και από το ποσο έχει διάθεση ο άλλος/αλλη να κάτσει σε μια τέτοια κατασταση αν το άτομο που έχεις απέναντι είναι σε στυλ θα λέω κατι και θα γινεται αυτό που λεω εγω όχι εντάξει ετσι δεν προκειται να συνεννοηθουμε. Εκτος και αν αυτά που λεει ρε παιδι μου ξερω γω είναι 100% σωστά και εχει τρελή εμπειρια αλλα και πάλι καλο είναι να υπάρχει ενας σεβασμος όταν λες στην άλλη γιατι γινεται αυτό ή γιατι θα γινει να σου εξηγησει όχι να σου πει αντε ρε φιλε θα κανεις αυτό που λεω εγω. Γιατι τι είμαι εγω το σκυλάκι σου? ή ξερω γω να σου κανει σκηνη επειδή μια μερα δεν μπορούσες να πάτε κάπου ή επειδή δεν της εγινε ένα χατήρι. Τέτοιες γυναικες είναι καταστροφή για κάποιον. Πάνω από όλα πρεπει να υπάρχει κατανοηση και διάθεση για στηριξη. Αλλιως το ουάν νάϊτ στάντ και οι ελευθερες σχέσεις θα πάνε συννεφο. Γιατι κανεις δεν θελει επειδή περνάει καλα στο σεξ να περνάει μετα μαυρα ολη την υπολοιπη μέρα. Ειπαμε αν γινει μια σχέση να είναι ουσιαστικη όχι του κώλου και για τα μάτια του κόσμου.
g_alkis Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Πρέπει να είναι το πιο επιτυχημένο τρολάρισμα στο ινσόμνια 1
Bspus Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αφου εισαι εμφανισιμος οπως λες γιατι δεν δοκιμαζεις tinder κλπ? Γιατι το πραγματικο του προβλημα δεν ειναι οτι δεν μπορει να βρει μια ελευθερη σχεση αλλα οι δυσλειτουργιες στην κοινωνικη του συμπεριφορα. Ακομα και με το tinder υποθετω οτι δεν κλεινεις με τη μια ραντεβου για sex μονο, ακομα και αν το app ειναι προσανατολισμενο προς τα εκει. Τουλαχιστον στην Ελλαδα παλι με καποιο πιο "κανονικο" ραντεβου θα ξεκινησεις. Αναφερει ως χρονιο προβλημα την ελλειψη γυναικων ενω ειναι στην πραγματικοτητα συμπτωμα. 1
Lucifer Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εντάξει, έχουν αυξηθεί οι ωραίες (ενήλικες) γυναίκες σε συναυλίες τα τελευταία χρόνια αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας, δεν έχει και τόσες πολλές... Τη μόνη φορά που είδα πάρα πολλές μουνάρες μαζεμένες σε μέταλ συναυλία, περίμεναν να πάνε να γνωρίσουν τον Κατσιόνη και τους Suicidal Angels Φίλε πας σε λάθος μέτσαλ, η φάση είναι οι στονερούδες τώρα. Για ευνόητους λόγους ευκολότερες απ' τα σπαθιά και προφανώς καλύτερες από κτηνοβασία με γκοθού. 4
astrosunnefo Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Κοιταξε να δεις λάθη μπορει να γινουν και από τις 2 πλευρές τωρα εξαρτάται και από το ποσο έχει διάθεση ο άλλος/αλλη να κάτσει σε μια τέτοια κατασταση αν το άτομο που έχεις απέναντι είναι σε στυλ θα λέω κατι και θα γινεται αυτό που λεω εγω όχι εντάξει ετσι δεν προκειται να συνεννοηθουμε. Εκτος και αν αυτά που λεει ρε παιδι μου ξερω γω είναι 100% σωστά και εχει τρελή εμπειρια αλλα και πάλι καλο είναι να υπάρχει ενας σεβασμος όταν λες στην άλλη γιατι γινεται αυτό ή γιατι θα γινει να σου εξηγησει όχι να σου πει αντε ρε φιλε θα κανεις αυτό που λεω εγω. Γιατι τι είμαι εγω το σκυλάκι σου? ή ξερω γω να σου κανει σκηνη επειδή μια μερα δεν μπορούσες να πάτε κάπου ή επειδή δεν της εγινε ένα χατήρι. Τέτοιες γυναικες είναι καταστροφή για κάποιον. Πάνω από όλα πρεπει να υπάρχει κατανοηση και διάθεση για στηριξη. Αλλιως το ουάν νάϊτ στάντ και οι ελευθερες σχέσεις θα πάνε συννεφο. Γιατι κανεις δεν θελει επειδή περνάει καλα στο σεξ να περνάει μετα μαυρα ολη την υπολοιπη μέρα. Ειπαμε αν γινει μια σχέση να είναι ουσιαστικη όχι του κώλου και για τα μάτια του κόσμου. Μαζί σου. Εννοείται πως κι εγώ είμαι αυτής της άποψης, δεν υποστηρίζω τον χωρισμό για ψύλλου πήδημα. Να υπάρχει λόγος. Όταν είναι φως φανάρι ότι ο/η άλλος/η είναι ό,τι να 'ναι ή ακόμα και να είναι ok, αλλά να μην υπάρχει ταίριαγμα τελικά, ε, τότε χωρίζεις. Απορώ με όσους κάθονται και αναλώνονται σε τελειωμένες καταστάσεις - κι εννοώ τις περιπτώσεις που χωρίζεις χωρίς κόστος, που δεν υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος που να σε κρατάει (πχ γυναίκα που είναι εξαρτημένη οικονομικά απ' τον άντρα της, που είναι παιδιά στη μέση ή κάτι άλλο). Αλλά, βλέπεις, είναι γλυκό το βόλεμα και το σιγουράκι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα