Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ερχόμενος απο iPhone 4s, το Nexus για μένα είναι μονόδρομος λόγω Pure Android. Τα υπόλοιπα bloated τηλέφωνα τα απεχθάνομαι όσο τίποτα άλλο, και την δεδομένη στιγμή με 240€ παίρνεις ένα κινητό το οποίο αγγίζει high-end συσκευές με τα features που διαθέτει. Θέλω γνώμες απο αυτούς που το έχουν, να δω αν όντως είναι αυτό που διαβάζω σε όλα τα reviews. Αμεσότητα, κάμερα, λογισμικό, κτλ.
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Νομιζω οτι το μονο αρνητικο που θα διαβασεις θα ειναι κυριως στον χωρο(αντε και στην συνδεση). Και εγω στην ιδια θεση με σενα ειμαι και προς το παρον κανω αναμονη για το Moto G4 plus να δω τι θα λεει σε σχεση με το Nexus 5x.
ziaba Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 τα προβλήματά που παρουσιάζει το νεξους είναι όταν το φορτίζεις δεν πατιέται η οθόνη, κάποια έχουν στραβή κάμερα και έχει θέμα με την οθόνη που κιτρινίζει + παρατηρούνται τριγμοί λόγω της πλαστικούρας κατά άλλα όλα κομπλέ
AlienTechGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 τα προβλήματά που παρουσιάζει το νεξους είναι όταν το φορτίζεις δεν πατιέται η οθόνη, κάποια έχουν στραβή κάμερα και έχει θέμα με την οθόνη που κιτρινίζει + παρατηρούνται τριγμοί λόγω της πλαστικούρας κατά άλλα όλα κομπλέΚαι η δόνηση κάνει έναν παράξενο θόρυβο απ' ότι έχω διαβάσει. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή πρόταση πάντως... 1
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Απ'οτι διαβάζω αυτό με την κιτρινίλα λύθηκε με update. Και αυτό με την κάμερα τώρα το διαβάζω, και το έχω ψάξει πολύ το θέμα γύρω απ' το 5X.
ziaba Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Και η δόνηση κάνει έναν παράξενο θόρυβο απ' ότι έχω διαβάσει. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή πρόταση πάντως... και το ακουστικό του παθαίνει κοκομπλόκο άλλα για την lg είναι νορμάλ τουλαχ δεν μένεις χωρίς δεδομένα όπως στο G4 που χρειάζεστε επαναφορά για να συνέρθει Απ'οτι διαβάζω αυτό με την κιτρινίλα λύθηκε με update. Και αυτό με την κάμερα τώρα το διαβάζω, και το έχω ψάξει πολύ το θέμα γύρω απ' το 5X. σε κάποιες συσκευές είναι στραβή
HarryEco Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 έχω το nexus 5x εδώ και 5 μέρες. το προηγούμενο κινητό μου ήταν κι εμένα iphone, το 4 για την ακρίβεια. Το μόνο θέμα που ενδέχεται να έχεις είναι ο χώρος. Βέβαια σου δίνει άλλα 16 gb στο google drive. Το λογισμικό είναι αψεγάδιαστο, το fingerprint εντυπωσιακά γρήγορο, με την κάμερα δε θα έχεις παράπονο. Αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο, ρώτα
ziaba Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 έχω το nexus 5x εδώ και 5 μέρες. το προηγούμενο κινητό μου ήταν κι εμένα iphone, το 4 για την ακρίβεια. Το μόνο θέμα που ενδέχεται να έχεις είναι ο χώρος. Βέβαια σου δίνει άλλα 16 gb στο google drive. Το λογισμικό είναι αψεγάδιαστο, το fingerprint εντυπωσιακά γρήγορο, με την κάμερα δε θα έχεις παράπονο. Αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο, ρώτα 15gb και για φωτό και βίντεο είναι απεριόριστος και ποιότητά είναι κομπλέ σε μένα από 21ΜΡ τις κάνει 16ΜΡ και βίντεο από 720ρ το κάνει 480ρ
teo_3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Για 240€ αυτό το λειτουργικό με τέτοια κάμερα, δε βρίσκεις. Το κινητό πάει σφαίρα, αναβάθμιση κάθε μήνα, βγάζει πολύ καλές φωτό και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι άψογος. Πάρτο άφοβα.
SIP1995 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 15gb και για φωτό και βίντεο είναι απεριόριστος και ποιότητά είναι κομπλέ σε μένα από 21ΜΡ τις κάνει 16ΜΡ και βίντεο από 720ρ το κάνει 480ρ Αυτό δεν είναι πολύ καλό (κατά τη γνώμη μου πάντα) καθώς αν θελήσεις να τα κατεβάσεις, θα κατέβουν στη ποιότητα που τα ανέβασες και όχι σε αυτή που ήταν αρχικά.
haHa Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αυτό δεν είναι πολύ καλό (κατά τη γνώμη μου πάντα) καθώς αν θελήσεις να τα κατεβάσεις, θα κατέβουν στη ποιότητα που τα ανέβασες και όχι σε αυτή που ήταν αρχικά. Το google photos δινει 15gb χωρο χωρις να σου αλλαζει την ποιοτητα των φωτογραφιων,ενω αν θελεις παραπανω, σου δινει απεριοριστα(χωρις εξτρα χρεωση), αλλα μειωνει τις φωτο σε 16mp και τα video σε 1080p. http://www.iphonehellas.gr/56801/google-photos-ios-app/ Η δωρεάν υπηρεσία Google Photos αποθηκεύει τις φωτογραφίες σε μέγιστη ανάλυση 16MP και τα βίντεο σε μέγιστη ανάλυση 1080P. Διαθέσιμη σε iOS, Android και φυσικά μέσω Web: High Quality: takes advantage of unlimited storage but downscales photos to 16MP and re-encodes videos to 1080p. Original Quality: Stores all your photos and videos exactly as you captured them.The trade off: no longer do you get unlimited free storage but only 15GB of free storage available in your Google Account and shared with other services like Drive and Gmail.
SIP1995 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το google photos δινει 15gb χωρο χωρις να σου αλλαζει την ποιοτητα των φωτογραφιων,ενω αν θελεις παραπανω, σου δινει απεριοριστα(χωρις εξτρα χρεωση), αλλα μειωνει τις φωτο σε 16mp και τα video σε 1080p. http://www.iphonehellas.gr/56801/google-photos-ios-app/ Η δωρεάν υπηρεσία Google Photos αποθηκεύει τις φωτογραφίες σε μέγιστη ανάλυση 16MP και τα βίντεο σε μέγιστη ανάλυση 1080P. Διαθέσιμη σε iOS, Android και φυσικά μέσω Web: High Quality: takes advantage of unlimited storage but downscales photos to 16MP and re-encodes videos to 1080p. Original Quality: Stores all your photos and videos exactly as you captured them.The trade off: no longer do you get unlimited free storage but only 15GB of free storage available in your Google Account and shared with other services like Drive and Gmail. ΟΚ νόμιζα ότι ήταν γι το Google Drive, δεν ήξερα ότι μόνο στο Google Photos κατεβαίνει η ανάλυση.
privateer Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Κινητό με 16gb αποθηκευτικό χωρο δεν θα έπαιρνα πότε. Καλο το cloud άλλα τα 16gb είναι λίγα (προφανώς δεν είναι τόσα τα ελεύθερα). Πρέπει να κάνεις πολλες υποχωρήσεις τόσο σε εφαρμογές παιχνίδια μουσική όσο και σε Φώτο βίντεο φυσικά.
heavyrain Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Για 240€ αυτό το λειτουργικό με τέτοια κάμερα, δε βρίσκεις. Το κινητό πάει σφαίρα, αναβάθμιση κάθε μήνα, βγάζει πολύ καλές φωτό και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι άψογος. Πάρτο άφοβα. Lg flex 2 : καλυτερη καμερα και οθονη και επεκτασιμος χωρος αποθηκευσης και ποιοτητα κατασκευης.
teo_3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Lg flex 2 : καλυτερη καμερα και οθονη και επεκτασιμος χωρος αποθηκευσης και ποιοτητα κατασκευης. Και ουκ ολίγα προβλήματα και θα πάρει αναβάθμιση φέτος του χρόνου κάποτε και αν ναι θα δουλεύει ή γύρω γύρω όλοι και όλοι στην Προκόρντια και χωράει στο χέρι αν δεν είσαι ο Χόντορ; Άσε, να λείπει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα