Προς το περιεχόμενο

Νέα πλατφόρμα της Adobe ανιχνεύει την παράνομη εγκατάσταση εφαρμογών της


Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραια τα εγραφες μεχρι ενα σημειο. Το αν δεν τα γνωριζε κανεις τα προγραμματα αν δεν υπηρχε πειρατια δεν θα συμφωνησω. Κατεβασε το trial και εφοσον σου αρεσει το πληρωνεις. Ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλα

με τρίαλ δεν μαθαίνεις φώτοσοπ ούτε αν κατεβάσεις 10 τρίαλ.....με πήρε από το μηδέν 4-5 μήνες να μάθω μόνος μου φώτοσοπ από το 0 για να πώ ότι ξέρω όλα τα εργαλεία και τις λειτουργίες και να μπορώ να κάνω ότι μου ζητήσουν στο φώτοσοπ χωρίς να σκεφτώ τι και πώς...με καθημερινή εξάσκηση τουλάχιστον 5 ώρες....όχι να παίζω λίγο με curves να τρέξουμε και κανά action να χαρούμε. και μην μου πεις για σεμινάρια και φροντιστήρια Ps, χρεώνουν έναν σκασμό λεφτά για να σου δώσουν ένα χαρτί το οποίο πιστοποιεί ότι είσαι ηλίθιος που έδωσες τόσα λεφτά για να μάθεις ότι θα μάθαινες σε 2 ώρες αν ξέρεις που να ψάξεις στο youtube!!!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ρε παιδιά το κάνετε μεγάλο θέμα το πειρατικό λογισμικό, όποιος δουλεύει το αγοράζει, λογικό είναι, όποιος απλά το κατεβάζει για να το δοκιμάσει ε δεν θα πληρώσει κιόλας λεφτά απλά από περιέργεια. Τόσα και τόσα προβλήματα έχουμε εδώ στην Ελλάδα, το αυθεντικό πρόγραμμα θα μας σώσει? Χαλαρά βρε παιδιά χαλαρά. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με 85 ευρω παιρνεις corel home and student και εισαι κομπλε. Καλο το σπασμενο για να δεις αν σου κανει αλλα μολις δεις οτι το δουλευεις καλο ειναι να το αγορασεις.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν είσαι επαγγελματίας και βγάζεις λεφτά από την δουλειά σου και εργαλείο της δουλειάς σου είναι κάποιο πρόγραμμα της adobe είναι γυφτιά να μην το πληρώνεις (όπως έχεις απαίτηση να σε πληρώνουν για την δουλειά σου και να μην δουλεύεις ή να προσφέρεις υπηρεσίες τζάμπα). Προσωπικά θεωρώ τεράστια ΑΠΑΤΗ την μηνιαία συνδρομή για το γεμάτο άχρηστα Updates που μόνο προβλήματα δημιουργούν στα προγράμματα της adobe Και δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως για παράδειγμα στο Ps CC σε σχέση με το cs5-cs6 απλά  αλλάξανε το UI βάλανε και κάτι άχρηστα φίλτρα, μπορείς να αλλάζεις την διάταξη των εργαλείων (ουάουουου χρησιμοποιούμε shortcuts χ...με) κάναν χειρότερο το clone stamp κτλ κτλ και πάρε ένα φθηνό προιόν με δόσεις...προσωπικά χρησιμοποιώ το cs6 και δεν αλλάζω με τίποτα, α και το Lr CC....κοροϊδία πάρτε άχρηστες λειτουργίες που κρασάρουν το pc/laptop (gpu accelaration ,face detect ),hdr, pano merge με αρκετά προβήματα και πολύ πιο αργό από την 5.7 έκδοση και χαρείτε γιατί είναι CC και το πληρώνετε με δόσεις....είναι όμως μονοπώλιο και είσαι "δεμένος" σαν επαγγελματίας να τους τα σκάσεις. Και καλά Lr το αντικαθιστάς με άλλα καλύτερα standalone προγράμματα, video editors επίσης, αλλά το Ps δεν έχει ανταγωνιστή.

 

Μην το παρεις ως προσωπικη επιθεση, αλλα ειναι απο τα πιο ακυρα post που εχω διαβασει.

Αν δεν χρησιμοποιεις εσυ τις επιπλεον λειτουργιες, αν δεν ξερεις πως δουλευουν, αν δεν ξερεις τα βασικα και ολο σου κρασαρει ο υπολογιστης, κανε μια χαρη στον εαυτο σου: διαβασε λιγο, ασχολησου σοβαρα, και ενας νεος κοσμος θα ανοιχτει μπροστα σου.

Πηγαινε σε καποιον που γνωριζει και ρωτησε τον τι κανει το face tracking, τι ειναι το hdr, τι προσφερουν οι νεοι keyers, τα νεα plugins, κτλ... θα εκπλαγεις ευχαριστα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην αγχωνεστε, η απαντηση ειναι μια και απλη: χρημα και μισθοι. Οσο φτωχοτερο ειναι ενα κρατος και οι πολιτες του ακομα και ο προθυπουργος της θα ειναι πειρατης. Θελει φιλοσοφια; Ακομα και επαγγελματιας να ειμαι γραφιστας αν ζω στο ελλαντα θα κανω οτι μπορω να παιξω τζαμπε.

 

Αυτοι τωρα για να περνουν τετοια μετρα το κακο θα εχει παραγινει τοσο πολυ που ακομα και ανετα σχετικα κρατη που ενω θα μπορουσαν να αγοραζουν το λογισμικο αυτοι ειναι πειρατες.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με 85 ευρω παιρνεις corel home and student και εισαι κομπλε. Καλο το σπασμενο για να δεις αν σου κανει αλλα μολις δεις οτι το δουλευεις καλο ειναι να το αγορασεις.

55$ η x7 στο Amazon. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω τι λέτε εσείς, επειδη εχω 3-4 πελάτες γραφίστες και επιγραφοποιούς, ο τελευταίος που αγόρασε αυθεντικό πρόγραμμα ήταν πέρυσι που του κλείδωσε το πειρατικό corel και του εβγαλε προσφορά να πάρει X6 με 300€, ο τύπος βγάζει τουλάχιστον 6-7Κ τον μήνα. .Πριν απο αυτός ο προηγούμενος πρεπει να ήταν το 2004! Άλλος αγορασε photoshop το 2006 (μια άδεια) και με ρωτάει αν μπορεί να βάλει το νεότερο δωρεάν σε 4 υπολογιστές σύν το σπίτι του. Οι δουλειές του πάνε σε οργανισμούς και ξενοδοχεία οχι μονο στην κρήτη αλλά μέχρι θεσσαλονικη ενώ εχει και 2 ξενοδοχεια. Κλείδωσε πριν μέρες το Corel, του προτείνει να το πάρει αυθεντικό με 289€, προτίμησε να πάρει ενός φίλου που το εχει αγοράσει και να το βάλει και στους δικούς του υπολογιστές (!)

Τρίτη γραφίστρια,  κλειδώνει επίσης το corel, το ξαναπερασε και αποφάσισε να μην το κλείσει μέχρι να βρει ενα καλο crack...

 

Χαίρονται που αγοράζουν S6 Edge και iPhone, κοκορεύονται, αλλά να πληρώσουν για ενα εργαλείο της δουλειάς δεν παιζει. Τι μου λέτε εσείς τώρα...

  • Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόσο τραγικό να ακούς από πολλούς: "Θέλω να χρησιμοποιώ το καλύτερο προϊόν και μάλιστα δωρεάν (σπασμένο). Δεν με νοιάζει αν είναι ηθικό ή όχι. Το κάνω γιατί μπορώ".

 

Παίδες τέρμα οι δικαιολογίες και τα ψέμματα για να πείσουμε τον εαυτό μας. Φταίει η κρίση, η adobe, η MS, η apple.

 

Ένα προϊόν για να φτάσει να είναι κορυφαίο απαιτεί τεχνογνωσία και πολλές εργατοώρες να δημιουργηθεί, να βελτιωθεί κλπ. Αυτό δυστυχώς πληρώνεται. Και πληρώνεται για να μπορέσει να υπάρξει και η σενέχεια του. Η αχαριστία του Έλληνα είναι αυτή που δεν πληρώνεται με τίποτα!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλο θα ήταν κάποια στιγμή να ωριμάσουμε και να αναλογιστούμε λιγο και αυτούς που κάθονται και γράφουν το software και τις εταιρείες που πληρώνουν τους μισθούς αυτών. Δηλαδή αν είσαι επαγγελματίας και βγάζεις χρηματα από αυτό γιατί δεν το παίρνεις πρωτότυπο;

 

Καλό θα ήταν κάποια στιγμή και αυτοί να ασχοληθούν με την ασφάλεια του λoγισμικού τους. Οι προγραμματιστές που εξειδικεύονται στην προστασία software κλεφτες θα γίνουν?. Αφού διακινείς το προϊόν σου σε ανώμαλο δρόμο για να αποφύγεις τα κόστη, όλο και κάποιο προϊόν θα ξεφύγει σε καμιά λακούβα.

 

Θεωρώ λάθος να ρίχνετε την ευθύνη κάθε φορά στον τελικό χρήστη καθώς η όλη φάση είναι ξέφραγο αμπέλι. Άσε που και οι εταιρίες μπορεί να χρησιμοποιούν ύποπτες πρακτικές marketing για να γίνουν μονοπώλια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευτυχώς διαβάζω που και που τα σχόλια περί της αναγκαίας πειρατείας και δεν μπαίνω στον κόπο να αγοράσω αυτοκίνητο. Μια-δυο φορές τον μήνα που πηγαίνω Αθήνα - Θεσσαλονίκη πάω στην αντιπροσωπεία και κλέβω ένα αμάξι και κάνω τη δουλειά μου. Και όχι κανένα χρέπι, μόνο στη Mercedes γιατί άλλο ταξίδι κάνεις με Meecedes, δεν είναι το ίδιο με το Daihatsu.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εδω και 1 χρονο φτιαχνω για φιλους σελιδες σε wordpress

παλιος πειρατης αφου βρηκα ολα τα null themes και τα εγκατεστησα τοπικα στο xaamp αρχισα να κανω πειραματα πανω σε αυτα.Ατελειωτες ωρες διαβασματος στο ιντερνετ εκατονταδες tutorial στο youtube μιλαμε για πολλες εργατοωρες και πολλα ξενυχτια...Οταν ειμουν ετοιμος να βγαλω επισημα την πρωτη δουλεια αν και επροκειτο για το σαιτ του αδελφου μου αποφασισα οτι τιποτα στη σελιδα αν θελω να ασχοληθω με αυτο το πραγμα δεν θα ειναι πειρατικο η κλοπη πειστ δικα μου layout δικες μου φωτο δικα μου backround αυτο δυσκολεψε πολυ το πραγμα αλλα παραλληλα ηταν και προκληση για μενα ναι στο φωτοσοπ και το ιλουστρατορ ολα εβγαιναν ποιο ευκολα αλλα επειδη ηθελα να ασχοληθω επαγγελματικα και δεν ειχα τα φραγκα στο ξεκινημα να αγορασω τιποατα απο αυτα επρεπε να μαθω gimp παλι απο την αρχη tutorial και διαβασμα.Σημερα εχω φτασει σε ενα ικανοποιιτικο επιπεδο στα σαιτ που φτιαχνω μπαινει το δικο μου logo με την σχετικη σημειωση οτι το copyright ειναι δικο μου.Εχω καταλαβει οτι για να κανεις κατι σοβαρο απαιτει πολυ κοπο και το χερι στην τσεπη.Οι δουλειες εχουν μεγαλη κουραση και πρεπει να  πληρωνονται.Το τελικο αποτελεσμα ειναι αυτο που σε ικανοποιει και σου δινει δυναμη να συνεχιζεις εχοντας το κεφαλι σου καθαρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τοτε και εσυ ελληναρα μαγκα να φτιαξεις δικο σου photoshop και να αφησεις τους εξυπνακισμους που ξερεις. Επισης αν δε γουσταρεις τα περι ενφια και νταβατζηλικια κλπ οπως λες και καλα κανεις ασε τη κλαψα παρε ενα αεροπλανο και πηγαινε οπου σε φωτισει ο θεος και η παναγια.

 

 

SkYwaLkGR μάλλον θα πρέπει να καταλάβεις πως έχουμε Δημοκρατία σε αυτή τη χώρα και αν θέλω να κάνω κάτι το κάνω, αν δε θέλω δε το κάνω.

Αν με πιάσει ο νόμος, σωστά να με τιμωρήσει.

Δυστυχώς δε μπορώ ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανείς να βάλουμε μυαλό και να αλλάξουμε τη νοοτροπία αυτού του τόπου, δε θέλει απλά δουλειά πολλή, αλλά δικτατορία και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι καλό ούτε αυτό!

 

Το ότι μία εταιρεία θεωρεί πως είναι μονοπώλιο, μπορεί να έχει ότι τιμολογιακή πολιτική θέλει, αυτό αλλάζει πολύ απλά με το παράνομο software. Εδώ κοτζάμ Microsoft και έχει αλλάξει κατά καιρούς νοοτροπία για αυτούς τους λόγους και όχι Παγκόσμια αλλά και στην Ελληνική αγορά (βλέπω MS Office Pro version και τιμολόγηση αυτού τα τελευταία χρόνια)

 

Επίσης όσον αφορά το θέμα που ανάφερες για BSA, η BSA έρχεται και την ενδιαφέρει να έχει αγορασθεί το software ώστε να εισπράξει το κράτος φόρους και ο πελάτης που έκανε το αίτημα τον τζίρο του.

 

Δεν υπογράφει κανένας IT, αλλά νόμιμως εκπρόσωπος της εταιρείας ή διαχειριστής αυτής.

Μπορεί η εταιρεία να μην έχει IT προσωπικό.

 

Ναι συμφωνώ πως πρέπει να πληρώνεται το software μιας και είμαι προγραμματιστής, αλλά από την άλλη πρέπει οι κοστουμάτες Διοικήσεις να καλύπτους τις ανάγκες των πελατών πρώτα και μετά των στόχων των μετόχων τους! Απλά ξεχνάνε συνήθως από που ξεκίνησαν.

 

Φιλικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόσο τραγικό να ακούς από πολλούς: "Θέλω να χρησιμοποιώ το καλύτερο προϊόν και μάλιστα δωρεάν (σπασμένο). Δεν με νοιάζει αν είναι ηθικό ή όχι. Το κάνω γιατί μπορώ".

iDJuQR0UmiqOI.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμαι ερασιτέχνης φωτογράφος. Ζω στο Βέλγιο, εδώ αν δουλεύεις τέτοια προγράμματα για επαγγελματικη χρίση το πληρώνεις και είναι κρίμα να μη το κάνεις αφού βγάζει πάνω από 2Κ+ μηνιάτικα(το μίνιμουμ). Ενώ σαν ερασιτέχνης που η φωτογραφία είναι χόμπι, δεν μπορώ να χρησημοποιησω το picasa για επεξεργασία αφού μου δίνετε η δυνατότητα να το κανω μεσω PS σπασμένο.
Όταν θα αρχίσω να βγάζω λεφτά μεσώ της φωτογραφίας τοτε ευχαρίστως θα πληρώσω την Adobe. 
Έως τότε ας βγάλει μια εκδοσή (οχι με επαγεπαγγελματικες δυνατότητες)για τους ερασιτέχνες με λίγα λεφτά και θα το πάρω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα με λες ελληνάρα εσύ που υποδεικνύεις στους άλλους τι να κάνουν και με άποψη "δεν γουστάρεις ΕΝΦΙΑ άρα κάνε την από τη χώρα"; Μάλιστα. Εγώ θα συνεχίζω να τα κατεβάζω πειρατικά. Εσύ αγόραζέ τα.

Και γαμω τις απαντησεις!!!!!!!!Ευγε!!!!!!!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...