idomeneas7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Να φροντίζεις κι εσύ να μην τελειώνει το μαρούλι...πεινάνε τα κορίτσια, τι να κάνουν. 3
Perfect Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 οι πιο πολλες κοιτανε τον γυμνασμενο και τα μυαλα στα καγγελα.. σεχ διασκεδασι λεφτα καλοπεραση και οταν τελειοσει το μαρουλί παμε στον επομενο.. Υπάρχει και γυναίκα που δεν κοιτάει σεξ, λεφτά και καλοπέραση;
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 εγω αν ειχα λεφτα θα ηθελα να μου τα φανε οι γυναικες Θυμάσαι τι έχει πει ο George Best ε;; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Είναι το αντίστοιχο με εμάς τις γυναίκες, όλοι οι άνδρες είναι ηλίθιοι, χαζοί, ανωριμοι και απιστοι. Δηλαδή ranting χωρίς καμία ουσία.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δύσκολες εποχές για γκόμενες γι'αυτό πάντα προτείνω σε όλους να ψάχνεστε κ για κανα γκόμενο παράλληλα. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Υπάρχει και γυναίκα που δεν κοιτάει σεξ, λεφτά και καλοπέραση; Μόνο στο Α του Κενταύρου.
nivek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 νομιζεις οτι ολα εινε θεικα ετσι.... αυτο νομιζεις ετσι.. πες μου μια που να θελει κατι μονιμο και ουσιαστικο στιν ζωη της,... γιατι νομιζεις οτι οσες εχουνε σχεσεις οτι αγαπανε πραγματικα;;; γενικως υπαρχει μεγαλη ανωριμοτητα στις μερες μας,. και απο τους ανδρες αλλα και απο τις γυναικες...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δύσκολες εποχές για γκόμενες γι'αυτό πάντα προτείνω σε όλους να ψάχνεστε κ για κανα γκόμενο παράλληλα.Ή να γίνουν asexual. νομιζεις οτι ολα εινε θεικα ετσι.... αυτο νομιζεις ετσι.. πες μου μια που να θελει κατι μονιμο και ουσιαστικο στιν ζωη της,... γιατι νομιζεις οτι οσες εχουνε σχεσεις οτι αγαπανε πραγματικα;;; Γιατί νομίζεις ότι όσοι έχουν σχέσεις αγαπάνε πραγματικά;
l337 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 δεν γενικευο φιλε μου εινε η αληθεια.. Μπα.. είναι ο τρόπος που εσύ έχεις επιλέξει να βλέπεις. Σου φαίνεται βολικός, μα δεν είναι. Στο τέλος εσύ (ο εαυτός σου) κακοποιείται. 1
volos27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Θυμάσαι τι έχει πει ο George Best ε;; δεν ξεχνιουνται τετοιες μεγαλες κουβεντες 1
nivek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 για σενα ολα εινε βολικα ετσι΄΄ δηλαδη βρηκες τον ερωτα της ζοη σου ετσι.. δηλαδη 1337 πως βλεπεις εσυ τα πραγματα κατσε για να καταλαβω δηλαδη καθε μερα εχεις και απο μια καινουργια γκομενα πχ.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 για σενα ολα εινε βολικα ετσι΄΄ δηλαδη βρηκες τον ερωτα της ζοη σου ετσι.. Πήγαινε σε ψυχολόγο, τον χρειάζεσαι.
l337 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 γενικως υπαρχει μεγαλη ανωριμοτητα στις μερες μας,. και απο τους ανδρες αλλα και απο τις γυναικες... Ξαναδιάβασε λοιπόν τι μας γράφεις σε όλα τα ποστ και θα έχεις κάνει ένα μικρό βηματάκι για να δεις τι πάει στραβά με σένα. 1
volos27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 το προβλημα πιο ειναι? οτι δεν εχεις σχεση η οτι δεν εχεις βρει καποια που να σε αγαπαει?
nivek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 με μενα κατι παει στραβα ;;;; το προβλημα εινε οτι βλεπω ακυρα ατομα να εχουνε σχεσεις.. ακυρα ατομα βρε παιδι μου σε ολα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις