karditsara_ntip_myalo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 μια ειναι η λυση αδερφε , τρομπαριστη κουκλα , ουτε να φαει θελει . ουτε σε κοιταει στην τσεπη και ουτε ζηταει αγκαλιες μετα το σεξ . και το ποιο σημαντικο οταν την βαρεθεις την ξεφουσκωνεις και την βαζεις μεσα στην ντουλαπα 3
l337 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 με μενα κατι παει στραβα ;;;; το προβλημα εινε οτι βλεπω ακυρα ατομα να εχουνε σχεσεις.. ακυρα ατομα βρε παιδι μου σε ολα.. Ναι με σένα.. για αρχή.. να μην σε ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Να σε ενδιαφέρει τι κάνεις εσύ. 1
idomeneas7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 το προβλημα πιο ειναι? οτι δεν εχεις σχεση η οτι δεν εχεις βρει καποια που να σε αγαπαει? δηλαδη βρηκες τον ερωτα της ζοη σου ετσι.. δηλαδη καθε μερα εχεις και απο μια καινουργια γκομενα πχ.. Και έρωτα της ζωής ΚΑΙ νέα γκόμενα κάθε μέρα. Ε ναι, όσοι το κάνουν αυτό είναι θεοί. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 με μενα κατι παει στραβα ;;;; το προβλημα εινε οτι βλεπω ακυρα ατομα να εχουνε σχεσεις.. ακυρα ατομα βρε παιδι μου σε ολα.. Και εσένα τι σε ενδιαφέρει;Πωπω κόμπλεξ.
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 με μενα κατι παει στραβα ;;;; το προβλημα εινε οτι βλεπω ακυρα ατομα να εχουνε σχεσεις.. ακυρα ατομα βρε παιδι μου σε ολα.. Συνήθως φίλε μου έτσι είναι, πιο πιθανό να πάει κάτι στραβά με τον έναν παρά με όλους τους υπόλοιπους. Δεν είναι απόλυτο βέβαια αλλά συνήθως έτσι είναι.
nivek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 και σε ρωταω τι εινε ολοι αυτοι;;;;εινε κατι΄΄;;;; απορω τι τους βρισκουνε;;; το εχω σαν μεγαλη απορια αυτο.. τι τους βρισκουνε πραγματικα.. το εχω σαν μεγαλο ερωτημα αυτο..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 και σε ρωταω τι εινε ολοι αυτοι;;;;εινε κατι΄΄;;;;Γιατί εσύ είσαι;
idomeneas7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 και σε ρωταω τι εινε ολοι αυτοι;;;;εινε κατι΄΄;;;; Για αρχή δεν είναι τόσο κλαψιάρηδες. 1
nivek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 και τι εινε΄΄ οι οραιοι τις παρεας... που με το μαγικο χερι εχουνε οποια θελουνε.. απλα σαν μοδα τωρα εινε τα γεννια και τα μουσια και να εισε γυμνασμενος .. ετσι΄΄.. εγω θεωρω οτι οι πιο πολλες εχουν χασει τον ελένχο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις