margaritagr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Χοχο κάτι φαντάζομαι!! Στο χω πει όταν έρθεις Αθήνα θέλω ιδιαίτερα... 1
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κι ομως ουτε στρατιωτικού τυπου παντελόνια φορούσαν οι σχεσεις μου, ουτε σαν κλόουν ηταν ενας τόλμησε να κρατησει μια φορα μια μαυρη μπανανα παλαιοτερα, ηταν η πρωτη και τελευταια φορα Το να θες να κουβαλήσεις εργαλεία δουλειας, φορτιστές , ταμπλετ κλπ το καταλαβαινω. Αλλα να βγουμε για καφε/ποτο και να μου σκασεις με τσαντουλα που θα χεις μεσα κινητο,πορτοφολι, τσιγάρα , εχεις υποπέσει σε μεγαλο fail δηλαδη αμα ερθω να σε συναντησω για καφε με αυτα θα ειμαι fail? να το εκλαβω σαν απορριψη?LOL για οποιον δεν καταλαβει τι ειναι στην φωτογραφια ειναι: τσαντακι Lowe alpine σε λιγο χαλια κατασταση.καλτσες five finger,παπουτσια five fingers και βερμουδιτσα columbia 1
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Φυσικα οχι ο συνδυασμος του five finger με τη τσαντα ειναι ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!! 2
Ψιτ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κι ομως ουτε στρατιωτικού τυπου παντελόνια φορούσαν οι σχεσεις μου, ουτε σαν κλόουν ηταν ενας τόλμησε να κρατησει μια φορα μια μαυρη μπανανα παλαιοτερα, ηταν η πρωτη και τελευταια φορα Το να θες να κουβαλήσεις εργαλεία δουλειας, φορτιστές , ταμπλετ κλπ το καταλαβαινω. Αλλα να βγουμε για καφε/ποτο και να μου σκασεις με τσαντουλα που θα χεις μεσα κινητο,πορτοφολι, τσιγάρα , εχεις υποπέσει σε μεγαλο fail Παπάντζες.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 σε ολες τις αεροπορικες περναει σαν εξτρα περα απο την βαλιτσα καμπινας Ωπα. Αυτο ειναι στανταρ και για Aegean λ.χ? Γιατι αν ειναι μου φτιαχνεις τη μερα Παντως γκαηζ ολα αυτα ειναι και αναλογως το στυλ που εχει ο αλλος ε, αν πας με κοστουμι στα δικαστηρια πχ. και εχεις στη μεση την υφασματινη μπανανα θα ειναι τοσο fail οσο το να εισαι με βερμουδα στο μπιτσομπαρο και να εχεις τον χαρτοφυλακα του Alex. Καθετι εχει τον πελατη του, στο κατω κατω αλλος θα δει την πρακτικοτητα του θεματος και αλλος την αισθητικη. Παντως εχει τυχει να μου πει κοπελα οτι δεν της αρεσε το στυλ αυτο, της ειπα πως ειναι καλη φαση που το βλεπει ετσι αλλα εμενα με βολευει/αρεσει και δεν υπηρξε κανα deal breaker απο την πλευρα της 2
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ε αυτό^, τώρα αν η άλλη σου ρίξει άκυρο επειδή δε της αρέσει που 'χεις τσάντα ή που φοράς μποτάκι, το μόνο που θα 'χεις χάσει είναι χιονίστρες στον παργαλάτσο σου. 7
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ωπα. Αυτο ειναι στανταρ και για Aegean λ.χ? Γιατι αν ειναι μου φτιαχνεις τη μερα Παντως γκαηζ ολα αυτα ειναι και αναλογως το στυλ που εχει ο αλλος ε, αν πας με κοστουμι στα δικαστηρια πχ. και εχεις στη μεση την υφασματινη μπανανα θα ειναι τοσο fail οσο το να εισαι με βερμουδα στο μπιτσομπαρο και να εχεις τον χαρτοφυλακα του Alex. Καθετι εχει τον πελατη του, στο κατω κατω αλλος θα δει την πρακτικοτητα του θεματος και αλλος την αισθητικη. Παντως εχει τυχει να μου πει κοπελα οτι δεν της αρεσε το στυλ αυτο, της ειπα πως ειναι καλη φαση που το βλεπει ετσι αλλα εμενα με βολευει/αρεσει και δεν υπηρξε κανα deal breaker απο την πλευρα της για την αποσκευη νομιζω πως ισχυει. 1
Papakaliati Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ωπα. Αυτο ειναι στανταρ και για Aegean λ.χ? Γιατι αν ειναι μου φτιαχνεις τη μερα Παντως γκαηζ ολα αυτα ειναι και αναλογως το στυλ που εχει ο αλλος ε, αν πας με κοστουμι στα δικαστηρια πχ. και εχεις στη μεση την υφασματινη μπανανα θα ειναι τοσο fail οσο το να εισαι με βερμουδα στο μπιτσομπαρο και να εχεις τον χαρτοφυλακα του Alex. Καθετι εχει τον πελατη του, στο κατω κατω αλλος θα δει την πρακτικοτητα του θεματος και αλλος την αισθητικη. Παντως εχει τυχει να μου πει κοπελα οτι δεν της αρεσε το στυλ αυτο, της ειπα πως ειναι καλη φαση που το βλεπει ετσι αλλα εμενα με βολευει/αρεσει και δεν υπηρξε κανα deal breaker απο την πλευρα της Εδώ σου μιλάω και με rαιαn air, πόσο μάλλον με aegen. Καμία 10ρια φορές που έχω πετάξει τα τελευταία 2 χρόνια πάντα παίρνω την έξτρα τσάντα μαζί μου για υπολογιστή και έξτρα πράγματα, ποτέ κάνεις δεν μου είπε τίποτα.
Unabomber Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πλεον για coffee, brunch, drink καταστασεις μονο το mobile στην τσεπη και τιποτα αλλο.
gnsX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δε σου ειναι αναγκαία δηλαδή κλειδιά αυτοκινήτου, μηχανής, σπιτιού, αποθήκης, εξοχικου, κατσαβίδι, πολυμετρο, λαπτοπ, ταμπλετ, 2ο κινητό, 2ο ταμπλετ, καπνός, αναπτήρας, φιλτρακια, πατατακια, 2α φιλτρακια, 2ος καπνός, ασφάλεια αυτοκινήτου, 3 DVD, γλαστρα με βασιλικό για τα κουνούπια, φενιστιλ για τα τσιμπηματα, λιγη μπεμπανθολ, τσατσαρα αν φυσάει, ομπρέλα, μια εξάδα νερά, ένα καλαμακι μπας κ δου δωσουν τρυπιο; Αααα ρε νεολαία , χάθηκαν οι άντρες 3
alxlightning Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Αααα ρε νεολαία , χάθηκαν οι άντρες προβλημα
Unabomber Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δε σου ειναι αναγκαία δηλαδή κλειδιά αυτοκινήτου, μηχανής, σπιτιού, αποθήκης, εξοχικου, κατσαβίδι, πολυμετρο, λαπτοπ, ταμπλετ, 2ο κινητό, 2ο ταμπλετ, καπνός, αναπτήρας, φιλτρακια, πατατακια, 2α φιλτρακια, 2ος καπνός, ασφάλεια αυτοκινήτου, 3 DVD, γλαστρα με βασιλικό για τα κουνούπια, φενιστιλ για τα τσιμπηματα, λιγη μπεμπανθολ, τσατσαρα αν φυσάει, ομπρέλα, μια εξάδα νερά, ένα καλαμακι μπας κ δου δωσουν τρυπιο; Αααα ρε νεολαία , χάθηκαν οι άντρες δηλαδη, αν παω για camping τι πρεπει να παρω μαζι μου ? 1
Unabomber Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Γκομενα Ολα τα προαναφερθεντα + γκομενα..... = πολυ κουβαλημα ρε συ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις