Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε φίλους - γνωστούς που έχουν μαγαζιά ή είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ζητάτε απόδειξη όσοι ζητάτε αποδείξεις γενικά;

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πλάκα έχετε μερικοί (όχι όλοι).

σας δουλεύουν και δε παίρνετε χαμπάρι.

κι όχι μόνο δε παίρνετε χαμπάρι αλλά το θεωρείτε και φυσιολογικό.

γουστάρετε να δουλεύετε σαν σκυλιά και να πληρώνετε φόρους και το θεωρείτε μαγκιά.

γι αυτό θα μείνετε πάντα ένα τίποτα.

αν αύριο βγει νόμος ότι πρέπει να δώσετε το 90% της περιουσία σας στο κράτος θα το κάνετε;

αν δε το κάνετε θα είστε παράνομοι (αφού θα είναι νόμος) και κλέφτες.

κλέφτες, χαχα. το κράτος θέλει να τα πάρει από εμας. εμείς είμαστε κλέφτες.

δηλαδή αν πάω με την καραμπίνα μου και ζητήσω τα λεφτά σας και αρνηθείτε να μου τα δώσετε σημαίνει ότι είσαστε κλέφτες. κλέφτες επειδή δε μου δίνετε αυτό που έχω αποφασίσει εγώ ότι πρέπει να σας πάρω.

α ρε κορόιδα...

• Like 7
Δημοσ.

Γενικότερα όποτε πηγαίνω σε καφετέρειες εστιατόρια και τέτοια τους μανουριάζω όταν δεν κόβουν απόδειξη. Βέβαια τώρα που ξόδεψα κανα 1000ρικο για να βάλω τέντες δεν με χάλασε που γλίτωσα 240 euro χωρίς απόδειξη. Κακώς; Μάλλον ναι...αλλά στη καφετέρεια δεν σου λέει "καφές χωρίς απόδειξη = 2 ευρώ :)"

• Like 1
Δημοσ.

το 20+10 που ειπα ηταν απλα για να δειξω πως μοιραζεται το κερδος. 20 = το κερδος που εχει προαποφασισει (το λογικο και νομιμο) και τα 10 απο τον ΦΠΑ που δεν θα αποδοθει αλλα πληρωθηκε μερος του απο τον πελατη και για αυτο ειπα οτι κλεβει και κρατος και πελατη

Κυριολεκτικά ότι να 'ναι... Το εμπορικό κέρδος είναι άσχετο με τη συζήτηση που κάνουμε, ο έμπορος θα το εισπράξει ούτως ή άλλως, δεν θα το μοιραστεί με κανέναν, κόψει δεν κόψει απόδειξη.

Επίσης πως σκατά γίνεται ο έμπορος να κλέβει και το κράτος και τον πελάτη όταν τα 20€ του ΦΠΑ τα χάνει το κράτος και τα καρπώνονται ο πελάτης και ο έμπορος?

• Like 1
Δημοσ.

η πρωτη σκεψη είναι ότι οι περισσοτεροι τρολλαρετε...η δευτερη πως όχι...ειστε αυτοι που παρκαρετε οπου γουστάρετε γιατι ετσι...ειστε αυτοι που περνατε με κοκκινο, αυτοι που δεν φορατε ζωνη ή κρανος, αυτοι που πατε αντίθετα στον μονοδρομο και ζητατε και τα ρεστα, αυτοι που περιγελουν τους αλλους, αυτοι που προσπαθουν να εκμεταλλευττουν τον άλλο, αυτοι που μεγαλωνετε τα παιδια σας κανοντας τα χειροτερα από τα μουτρα σας....ΔΥΣΤΥΧΩΣ

• Like 8
Δημοσ.

η πρωτη σκεψη είναι ότι οι περισσοτεροι τρολλαρετε...η δευτερη πως όχι...ειστε αυτοι που παρκαρετε οπου γουστάρετε γιατι ετσι...ειστε αυτοι που περνατε με κοκκινο, αυτοι που δεν φορατε ζωνη ή κρανος, αυτοι που πατε αντίθετα στον μονοδρομο και ζητατε και τα ρεστα, αυτοι που περιγελουν τους αλλους, αυτοι που προσπαθουν να εκμεταλλευττουν τον άλλο, αυτοι που μεγαλωνετε τα παιδια σας κανοντας τα χειροτερα από τα μουτρα σας....ΔΥΣΤΥΧΩΣ

οπως τα λες αγορι μου...

Δημοσ.

Στα 610 ευρώ το ΦΠΑ είναι 610 * 24% δηλ 146.4. Άρα αν σου κόψει 60 ευρώ στην τζέπη της βάζει 86.4

Στα €610 τελική τιμή, η τιμή χωρίς είναι x*1,24=610 <=> x=610/1,24=491,9 και ο Φ.Π.Α. 610-492 = €118

Ας κάτσει τότε να διαβάζει τα σουηδικά φόρουμ τότε που προσπαθούν να λύσουν πως θα ζυγίζουν τα σκουπίδια τους, ή πως η μπούρκα περιορίζει τις ελευθερίες κ γιατί οι προσφυγομετανάστες δυσκολεύουνται να κρατήσουν το πουλί τους στην εσωτερική πλευρά του παντελονιού τους.

Αυτά είναι τα προβλήματα τους, τι να κάνουμε;

...

γουστάρετε να δουλεύετε σαν σκυλιά και να πληρώνετε φόρους και το θεωρείτε μαγκιά.

γι αυτό θα μείνετε πάντα ένα τίποτα.

...

Κατούρα και λίγο Donald Trump της Ελλάδας. :-)

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή αν πάω με την καραμπίνα μου και ζητήσω τα λεφτά σας και αρνηθείτε να μου τα δώσετε σημαίνει ότι είσαστε κλέφτες. κλέφτες επειδή δε μου δίνετε αυτό που έχω αποφασίσει εγώ ότι πρέπει να σας πάρω.

α ρε κορόιδα...

Θέλω να σε δω με την καραμπίνα σου να παρέχεις μετά δωρεάν πανεπιστήμια, νοσοκομεία, επιδόματα κλπ.

Αλλά ναι..."το επίπεδο σε όλα αυτά είναι γτπ και μπλα μπλα οπότε δεν γουστάρω να πληρώνω τίποτα. Μόνο να παραπονιέμαι για όλα."

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης πως σκατά γίνεται ο έμπορος να κλέβει και το κράτος και τον πελάτη όταν τα 20€ του ΦΠΑ τα χάνει το κράτος και τα καρπώνονται ο πελάτης και ο έμπορος?

ο έμπορος και ο πελάτης δε κλέβουν τίποτα.

για να κλέψεις κάτι, πρέπει να το πάρεις από αυτόν που το έχει.

στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει κάτι το κράτος το οποίο παίρνεις; ΟΧΙ!

ο πελάτης έχει τα λεφτά και το κράτος θεωρεί φυσιολογικό πως σε κάθε κίνηση του πελάτη πρέπει να βάζει νταβατζιλίκι 24%.

τι παρέχει με αυτό το 24%.

Μπάλες παρέχει.

άρα σου παίρνει το 24% και δε σου δίνει τίποτα.

ποιος είναι ο κλέφτης τώρα; εγώ που προσπαθώ να γλιτώσω τα ωραία μου λεφτουδάκια;

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...