idomeneas7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δεν μπορεί να είμαστε σε αυτή την κατάσταση μόνο από υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος. Νομίζω είναι αποτέλεσμα κουτοπόνηρης νοοτροπίας που έχουμε ως λαός και περιλαμβάνει το "δεν πληρώνω" μαζί με πολλά άλλα. 2
silverado Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Απατεωνες διαχειριστες της εξουσιας ζητουν εντιμοτητα απο τους πολιτες.Παντα αποδειξεις ολοι,σε ολα, καταργηση της μαυρης οικονομιας για να σταματησει επιτελους η υπερφορολογηση αφου θα εχει επιτευχθει ο στοχος.Θα εχουν κλεισει ολες οι ντοπιες επιχειρησεις,θα ειναι οι περισσοτεροι ανεργοι, οι υπολοιποι δουλοι εργαζομενοι,η περιουσια των πολλων θα εχει περασει στα χερια των επενδυτων του τιποτα,αλλα ολα θα εχουν γινει με το γραμμα του νομου.Νομοι κομμενοι και ραμενοι στα μετρα των αρπακτικων γιατι αυτοι τους επιβαλλαν. 2
randomcat Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δεν μπορεί να είμαστε σε αυτή την κατάσταση μόνο από υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος. Νομίζω είναι αποτέλεσμα κουτοπόνηρης νοοτροπίας που έχουμε ως λαός και περιλαμβάνει το "δεν πληρώνω" μαζί με πολλά άλλα. Ναι όλοι οι λαοί μάλλον πρέπει να είναι προβληματικοί, γι' αυτό όλες οι χώρες του κόσμου χρωστάνε. 1
totem_lost Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Η ζωή είναι μικρή για να δίνω χρήματα στο κράτος επειδή και καλά χρωστάω και εγώ. Δεν χρωστάω τίποτα, δεν ευθύνομαι για καμία δήθεν κρίση και όσο μπορώ δεν θα βοηθήσω την κατάσταση. Η ζωή σου είναι μικρή, αλλά είναι μικρή και των παιδιών σου που θα χρωστάνε και τα δικά σου και των προηγούμενων; Εκτός και αν τα μεγαλώσεις με το γνωστό Ελληνικό μότο 'Άπλωσε χέρι και οτι αρπάξεις'. 2
zeys13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Και εγώ πάντως θέλω απόδειξη και στραβώνω, όταν δεν μου δίνουν, εκτός απο μικροποσά πχ λαική, τσίχλες, τσιγάρα. Αυτό που με ενοχλεί πάντως απο καταστηματάρχες είναι και καλά η <έκπτωση > που σου κάνουν για προιόν χωρίς απόδειξη. Να μην μου κόψεις κύριε μου, αλλά μην κερδίζεις μόνο εσυ. Αν είναι να κλέψουμε το κράτος ας κερδίζουμε και οι 2. Παράδειγμα πριν μια εβδομάδα πχ ένα έπιπλο μπάνιου με τιμή 610 ευρώ. Ρωτάμε την πωλήτρια για καλύτερη τιμή και λέει μπορώ να σας το αφήσω στα 550 χωρίς απόδειξη. Σε αυτή την περίπτωση δεν με κλέβει μπροστά στα μάτια μου; Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να είναι 610/1,24=490 ευρώ; Τα 60 ευρώ διαφορά δεν θα τα βάλει στη τσέπη της; Και δεν βάζουμε στο μη κόψιμο απόδειξης ότι κρατάει χαμηλά το εισόδημα της, και θα πληρώσει και λιγότερη εφορία. Είναι λάθος η λογική μου; Σε μια φίλη μου λογίστρια πάντως που την ρώτησα και τα βλέπει και απο τη μεριά του μαγαζάτορα, μου είπε καλά σου έκοψε με ένα γρήγορο υπολογισμό που έκανε στο μυαλό της. 2
randomcat Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Η ζωή σου είναι μικρή, αλλά είναι μικρή και των παιδιών σου που θα χρωστάνε και τα δικά σου και των προηγούμενων; Όπως είπα, δεν χρωστάω τίποτα. 1
mclein Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 2 απλα θα σου πω χαμηλοτερος χρονος σε ανοιγμα επιχείρησης απο το 0 ειναι 18 λεπτα και στο Ταλλινν τουλαχιστον ολα τα ΜΜΜ δωρεαν 2 θα σου πω : χαμηλοτερος χρονος κλεισιματος επιχειρησης απο το 100 στο 0, σε χρονο dt + ολα τα μμμ στα 3€ περα απ'την πλακα, ωραια ειναι ολα αυτα κ πολυ γαματοι οι αλλοι, το προβλημα ειναι η παιδεια κ οσο ειμαστε τουβλα κ βολεψακηδες τα ιδια θα γινονται σ'αυτο το κρατος. γι'αυτο, οπου φυγει - φυγει...
chrisxkar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 σε καποια ειδη παντα γιατι εκπιπτω τα εξοδα,σε μικροπραγματα απλα δεν με νοιαζει απο 50ευρω και πανω παντα.Αν απο μονος του μου πει (σε μεγαλης αξιας) να μην μου κοψει αποδειξη αλλα να μου κοψει εννοειται και ολο το ΦΠΑ τοτε ναι αλλιως να παρει τα @@ μου
totem_lost Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Πολλοί οι Τσοχατζόπουλοι τελικά αλλά δεν βγήκαν όλοι υπουργοί και κλέβουν στα ψιλά. Τα 5 ευρουλάκια θα σας σώσουν. 1
randomcat Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 5 από εδώ 5 από εκεί, τα μαζεύεις και τα επενδύεις σε κάποιο χόμπυ που μπορεί και να σου αλλάξει τη ζωή. Καλή υγεία και ψυχολογία πάνω απ' όλα! Και αγάπη 3
michalisv Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει σύνδεση της αύξησης εσόδων με την μείωση της φορολογίας.Αν το κράτος δεσμευοταν ότι θα υπήρχε ενας μηχανισμός με τον οποίο μείωση της φοροδιαφυγής θα σήμαινε μείωση των φόρων των επιχειρήσεων,θα ζητούσα απόδειξη.Πλέον ουσιαστικά αύξηση των φορολογικών εσόδων σημαίνει περισσότερα λεφτά για πέταμα στο δημόσιο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει σύνδεση της αύξησης εσόδων με την μείωση της φορολογίας.Αν το κράτος δεσμευοταν ότι θα υπήρχε ενας μηχανισμός με τον οποίο μείωση της φοροδιαφυγής θα σήμαινε μείωση των φόρων των επιχειρήσεων,θα ζητούσα απόδειξη.Πλέον ουσιαστικά αύξηση των φορολογικών εσόδων σημαίνει περισσότερα λεφτά για πέταμα στο δημόσιο. Μα το αυξημένο ΦΠΑ έχει συνδεθεί με την αύξηση της φοροδιαφυγής. Σου λέει ότι οι λίγοι που παίρνουν απόδειξη ας πληρώνουν παραπάνω για να καλύπτουν και αυτούς που δεν παίρνουν απόδειξη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μα το αυξημένο ΦΠΑ έχει συνδεθεί με την αύξηση της φοροδιαφυγής. Σου λέει ότι οι λίγοι που παίρνουν απόδειξη ας πληρώνουν παραπάνω για να καλύπτουν και αυτούς που δεν παίρνουν απόδειξη. και φέρνει άψογα αποτελέσματα... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 και φέρνει άψογα αποτελέσματα... Τι να πεις ρε φίλε...
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Και εγώ πάντως θέλω απόδειξη και στραβώνω, όταν δεν μου δίνουν, εκτός απο μικροποσά πχ λαική, τσίχλες, τσιγάρα. Αυτό που με ενοχλεί πάντως απο καταστηματάρχες είναι και καλά η <έκπτωση > που σου κάνουν για προιόν χωρίς απόδειξη. Να μην μου κόψεις κύριε μου, αλλά μην κερδίζεις μόνο εσυ. Αν είναι να κλέψουμε το κράτος ας κερδίζουμε και οι 2. Παράδειγμα πριν μια εβδομάδα πχ ένα έπιπλο μπάνιου με τιμή 610 ευρώ. Ρωτάμε την πωλήτρια για καλύτερη τιμή και λέει μπορώ να σας το αφήσω στα 550 χωρίς απόδειξη. Σε αυτή την περίπτωση δεν με κλέβει μπροστά στα μάτια μου; Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να είναι 610/1,24=490 ευρώ; Τα 60 ευρώ διαφορά δεν θα τα βάλει στη τσέπη της; Και δεν βάζουμε στο μη κόψιμο απόδειξης ότι κρατάει χαμηλά το εισόδημα της, και θα πληρώσει και λιγότερη εφορία. Είναι λάθος η λογική μου; Σε μια φίλη μου λογίστρια πάντως που την ρώτησα και τα βλέπει και απο τη μεριά του μαγαζάτορα, μου είπε καλά σου έκοψε με ένα γρήγορο υπολογισμό που έκανε στο μυαλό της. Κάπου έχεις μπερδευτεί. Από τη μια λες πως εφόσον κλέψετε και οι δύο το κράτος πρέπει να κερδίσετε και οι δύο, όταν όμως σου πρότειναν να μοιραστείτε τα "λάφυρα"(60€ ο καθένας) δεν σου άρεσε!!! Άσε που και έτσι δεν είναι δίκαιη η μοιρασιά, σε περίπτωση που σας πιάσουν μόνο το κατάστημα θα τιμωρηθεί, εσένα δεν θα σου κάνουν απολύτως τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις