Προς το περιεχόμενο

BR-Exit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αδελφέ, έχεις δοκιμάσει να δουλέψεις αμμοβολή για 30 χρόνια, στις εργασιακές συνθήκες της Ελλάδα;

Όχι, αδελφέ.

Αλλά στην πολυκατοικία έχω δύο συνταξιούχους αεροσυνοδούς της Ολυμπιακής, στα 39 και τα 41 αντίστοιχα βγήκαν, έναν του ΟΤΕ στα 50, και δύο τραπεζικούς, στα 48.

Θα καθίσεις εδώ ή να τους κάνω πακέτο;

• Like 16
Δημοσ.

Αδέρφια, μεσαίωνας ήταν όταν υποθηκεύαμε το μέλλον των παιδιών μας για να βγάζουμε συνταξιούχους στα 40 και τα 50 και να κάνουμε "κοινωνικό κράτος" με ξένα λεφτά. 

Τώρα που έσκασε το σύστημα, μας φταίει ο φιλελευθερισμός.

Ό,τι σας βοηθάει να κοιμάστε καλύτερα το βράδυ, δεν έχω πρόβλημα εγώ.

Οκ.

Κανενα προβλημα, αρκει να παραδεχθουν οι σφοδρα ευρωπαιστες οτι τα περι αλληλεγυης και τα σχετικα ειναι παραμυθια της χαλιμας και οτι  ευρωζωνη , μια ενωση μερικων απο τις πλουσιοτερες χωρες περιμενει  πως και πως να κοπει το εκας και να πεσει  ο κατωτατος μισθος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρενθετικά, αυτό το στοιχείο με το 1/10 του προϋπολογισμού, υποστηρίζεται από κάποια πηγή ή είναι αντιστοίχου βεληνεκούς με τα 350 εκατομμύρια του Φάραντζ, που τα έκανε γαργάρα την επομένη του δημοψηφίσματος;

• Like 3
Δημοσ.

Παρενθετικά, αυτό το στοιχείο με το 1/10 του προϋπολογισμού, υποστηρίζεται από κάποια πηγή ή είναι αντιστοίχου βεληνεκούς με τα 350 εκατομμύρια του Φάραντζ, που τα έκανε γαργάρα την επομένη του δημοψηφίσματος;

απο κει που βγαίνει φαντάζομαι και η υπόθεση πως το δημόσιο χρέος διπλασιάστηκε τα τελευταία 15 χρόνια επειδή κάποιοι έβγαιναν στη σύνταξη στα 40 και τα 50

Δημοσ.

Και κέρδιζε τα 10πλάσια από το ελεύθερο εμπόριο με την μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη...

Ετσι είναι οι μπίζνες φιλε. Δινεις κάτι και παιρνεις κατι περισσοτερο οποτε γινεσαι πλούσιος

και εσυ και η χώρα σου όχι σαν κάτι υποτακτικούς δικούς μας που παριστάνουν και τους ηγέτες :cry:

Μονο φωνές και εφε είμασταν τοσα χρονια και όπως βλέπεις υπάρχουν και μάγκες που κάνουν πολλα και μιλάνε λιγο.

Δημοσ.

Όχι, αδελφέ.

Αλλά στην πολυκατοικία έχω δύο συνταξιούχους αεροσυνοδούς της Ολυμπιακής, στα 39 και τα 41 αντίστοιχα βγήκαν, έναν του ΟΤΕ στα 50, και δύο τραπεζικούς, στα 48.

Θα καθίσεις εδώ ή να τους κάνω πακέτο;

Εγω εχω τραπεζικό υπάλληλο(γυναικα) βγηκε στα 40 με full σύνταξη και εφαπαξ επειδη λεει εκμεταλλευτηκε ενα νομο αν ειχες δευτερο ανήλικο παιδι κατι τετοιο.

Ζωαρα.. :P

• Moderators
Δημοσ.

Ο Κάμερον είπε ότι θα παραιτηθεί σε τρεις μήνες και άρα τότε θα γίνουν εκλογές. Από τη στιγμή που το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν είναι δεσμευτικό, παρά συμβουλευτικό, δεν θα μπορούσε κάποιο κόμμα να θέσει υποψηφιότητα με τον όρο ότι αν βγει κυβέρνηση τότε δεν θα εφαρμόσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος;

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγω που πεταω για λονδινο την αλλη παρασκευη λέτε να εχω κανα θέμα που θα παω με ταυτοτητα?

Η Αγγλία δεν είναι στο Σένγκεν, οπότε καλύτερα θα ήταν να πας με διαβατήριο ούτως ή άλλως.
Δημοσ.

Εγω εχω τραπεζικό υπάλληλο(γυναικα) βγηκε στα 40 με full σύνταξη και εφαπαξ επειδη λεει εκμεταλλευτηκε ενα νομο αν ειχες δευτερο ανήλικο παιδι κατι τετοιο.

Ζωαρα.. :P

Εδώ αλλοι με ειδικες διατάξεις είναι διπλοτριτοθεσιτες ρε φιλε χαχα πλακες κανουμε τωρα ... ας γραψουμε στο φεησμπουκ για καμια εξοδο από την ευρωπη θα το δει κανας ευρωπαιος θα πει καλα ενταξει μιλανε ολοι τωρα μιλανε και οι ελληνες :cry:

Εχω δει περιπτώσεις που καποιος είναι προπονητης λεει σε εθνικη ομαδα ταυτόχρονα είναι στο δημοσιο και ταυτόχρονα εχει και δικη του επιχειρηση και κατσε εσυ ανεργος να σου λενε ότι τα 400 ευρω είναι καλα για πρωτο μισθο.

Να τους θρέψουμε καλα κάτι τέτοιους να μην μας πάθουν τιποτα στα μαγουλάκια χαχαχα

Δημοσ.

Ο Κάμερον είπε ότι θα παραιτηθεί σε τρεις μήνες και άρα τότε θα γίνουν εκλογές. Από τη στιγμή που το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν είναι δεσμευτικό, παρά συμβουλευτικό, δεν θα μπορούσε κάποιο κόμμα να θέσει υποψηφιότητα με τον όρο ότι αν βγει κυβέρνηση τότε δεν θα εφαρμόσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος;

Το να παραιτηθεί ο Κάμερον δε σημαίνει ότι θα γίνουν εκλογές.

Ναι, θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο σαν "2ο δημοψήφισμα" αλλά θα ήταν λίγο foul για τα αγγλικά δεδομένα ... και πιθανότατα να μην κέρδιζχε καν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...