d4mage Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Όπως όλοι πλέον τις περισσότερες αγορές τις κάνουμε μέσω ίντερνετ άλλα ρε παιδιά είναι υπερβολικά τα έξοδα αποστολής συγκριτικά με άλλες χώρες του εξωτερικού ( μιλάω για τις αγορές ας πούμε σε μια πόλη μέσα στο εσωτερικό της ). Ακόμη, υπερατλαντικές αποστολές από amazon και ebay έχουν τέρμα δικαιολογημένα ποσά και πόσο μάλλον όταν έρχεται κάτι από του διαόλου τη μάνα! Θα μου πεις, ενδέχεται να περιμένεις και μήνες, ναι, συμφωνώ άλλα στην Ελλάδα είναι παράλογο να πληρώνεις 10άρικο για μια θήκη ας πούμε και όχι μόνο. Και να πω πως θα ήταν σπίτι σου μέσα σε 2 24ωρα να πάει να γ@@ άλλα τυχαίνει να περιμένεις και 7-10 μέρες για μια αποστολή 600 χιλιομέτρων. Άλλο πάλι είναι το θέμα της δυσπρόσιτης περιοχής. Μου έχει τύχει σε επαρχία 3.000 ατόμων, με απόσταση 12 χιλιόμετρα το κοντινότερο κατάστημα acs 80 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, να κάνω παραγγελία κινητό από γνωστό σκρουτζομάγαζο και να με καλέσει πίσω για να με ενημερώσει πως η περιοχή δεν καλύπτει απλή αποστολή και πως αν το θες στο σπίτι σου θα χρεωθείς +9.00 ευρώ. Φυσικά και ακύρωσα την παραγγελία και πήρε σε άλλο κατάστημα όπου διευκρινίζω το θέμα και μου λέει, όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο μόνο τα 4.00 ευρώ αντικαταβολής θα πληρώσεις + τα 4.00 ευρώ των ελάχιστων μεταφορικών. Η περιοχή δεν είναι ξεγραμμένη από το χάρτη, τι στο καλό κάνουν και πως τα ορίζουν αυτά; Τέλος ακόμη και με ταχυμεταφορά τα έξοδα δεν έχουν και τρελές διαφορές και συνήθως ο χρόνος παράδοσης δεν διαφέρει και πολύ από την απλή αποστολή εντός 3 ημερών. Αν παρατηρήσετε τα έξοδα αποστολών αυξήθηκαν κι άλλο μετά την αλλαγή του φ.π.α και μάλιστα κατά πολύ από 0.50 λεπτά μέχρι και 2.00 ευρώ. Υ.Γ με ΕΛΤΑ να φανταστείτε έκανα παραγγελία πόρτα - πόρτα και με πήραν τηλέφωνο να το παραλάβω. Τόσο μπάχαλο η φάση.
idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 3.000 άτομα είναι χωριό. Το πιό πιθανό είναι να είσαι η μόνη παράδοση εκείνη την ημέρα. 'Αρα θες ο οδηγός να κάνει 24 χλμ και να χάσει καμια ώρα (ίσως και παραπάνω, δεν ξέρω τι κατσικόδρομους έχει εκεί) για να σου παραδώσει χωρίς επιπλέον χρέωση? Εγώ λογικό το βλέπω. Εδώ πληρώνεις αντικαταβολή και δίνεις κερατιάτικα 4 ευρώ, αυτό σε πείραξε?
kfyros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ανάλογα τον courier που έχουν συνεργασία.Βασικά ACS ή ΕΛΤΑ.Οι υπόλοιποι couriers είναι μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη.Αφού έχεις θέμα θα πρέπει να το διευκρινίζεις κάθε φορά.Ενδεχομένως να πηγαίνεις να το παίρνεις εσύ από το κοντινότερο κατάστημα του courier. Εκεί ενδεχομένως να μη σε χρεώνουν έξτρα.
Haldol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εμένα με ενοχλεί που δε χρησιμοποιεί κανένα κατάστημα τα plain old ΕΛΤΑ. Όλοι μόνο courier! Δηλαδή για να πάρω ένα σκατουλάκι, πρέπει να δώσω 3-5 ευρώ, (τα οποία ίσως και να είναι πιο πολλά απ'την αξία του αντικειμένου) αλλά και να πρέπει να κάτσω σπίτι περιμένοντας τον διανομένα. Κι αν δε μπορώ να κάτσω σπίτι, να τρέχω ως του διαόλου τον κώλο για να παραλάβω το απόγευμα απ'το κατάστημα του courier. Αντί απλά να γυρίσω σπίτι και να βρω ένα φακελάκι στο γραμματοκιβώτιό μου...
d4mage Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 3.000 άτομα είναι χωριό. Το πιό πιθανό είναι να είσαι η μόνη παράδοση εκείνη την ημέρα. 'Αρα θες ο οδηγός να κάνει 24 χλμ και να χάσει καμια ώρα (ίσως και παραπάνω, δεν ξέρω τι κατσικόδρομους έχει εκεί) για να σου παραδώσει χωρίς επιπλέον χρέωση? Εγώ λογικό το βλέπω. Εδώ πληρώνεις αντικαταβολή και δίνεις κερατιάτικα 4 ευρώ, αυτό σε πείραξε? Σιγά εσύ πρωτευουσιάνε με τους καλούς δρόμους. Να κάτσω τώρα να σου αναλύσω γιατί έχει πάνω από 1 παράδοση την ημέρα; Τσάμπα θα ξοδέψω το χρόνο μου και επίσης δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει το κεφαλάκι σου. Έχουμε και λέμε: 1) 12 είναι τα χιλιόμετρα και τα κάνεις μέσα σε 10 λεπτά. Εάν εσύ κάνεις 1 ώρα 24 χιλιόμετρα... να ξέρεις πως είσαι τεράστιος κύνδινος. 2) Δεν κατάλαβες καν την ουσία του θέματος. Δυσπρόσιτη περιοχή είναι μια περιοχή στην άκρη του θεού, ενδεχομένως με 50 κατοίκους, χωρίς μέσα, χωρίς επιχειρήσεις, χωρίς τίποτα, όπου ο κούριερ θα ξοδέψει 10 ευρώ βενζίνη + 1 ώρα από το χρόνο του για να σου φέρει το πακέτο. " Παράδειγμα να θες αποστολή δέματος στο μαντρί του παππού σου και αν αναγκάσεις τον κούριερ να διανύσει τον κοτσικόδρομο που αναφέρεις". 3) Οι τιμές θα έπρεπε να διαμορφώνονται σύμφωνα με τα κοντινά καταστήματα. 4) Ναι είναι λογικό να πληρώσεις 4 ευρώ αντικαταοβλή, λογικό δεν είναι να πληρώνεις 9 ευρώ για δυσπρόσιτη που δεν είσαι. Ανάλογα τον courier που έχουν συνεργασία. Βασικά ACS ή ΕΛΤΑ. Οι υπόλοιποι couriers είναι μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη. Αφού έχεις θέμα θα πρέπει να το διευκρινίζεις κάθε φορά. Ενδεχομένως να πηγαίνεις να το παίρνεις εσύ από το κοντινότερο κατάστημα του courier. Εκεί ενδεχομένως να μη σε χρεώνουν έξτρα. Ναι συμφωνώ φίλε μου, απλά η acs χρεώνει δυσπόσιτη σε αντίθεση με την speedex που δεν το κάνει. Συγκεκριμένα έχει τύχει να μου στείλει smartphone το stechi χωρίς δυσπρόσιτη και το kaisershop με δυσπρόσιτη ( acs αποστολή και τα 2 ) απ`όπου και ακύρωσα για τα 10 παραπάνω ευρώ και το πήρα από άλλο κατάστημα με αποστολή άλλης εταιρείας. Στα περισσότερα site για την οποιαδήποτε αγορά πλέον έχει πάνω από 4 ευρώ ελάχστα μεταφορικά + πάνω από 4 αντικαταβολή, κι αν δεις τα περισσότερα καταστήματα είναι προς Αθήνα μεριά ( γνωστά με τρελές πωλήσεις καθημερινά ) σε αντίθεση με καταστήματα στην Κρήτη που έχει πολύ λιγότερα έξοδα. Υ.Γ αναφέρω τις πωλήσεις επειδή σαφώς και οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα το πόση συνεργασία κάνει η κούριερ με το κατάστημα. Εμένα με ενοχλεί που δε χρησιμοποιεί κανένα κατάστημα τα plain old ΕΛΤΑ. Όλοι μόνο courier! Δηλαδή για να πάρω ένα σκατουλάκι, πρέπει να δώσω 3-5 ευρώ, (τα οποία ίσως και να είναι πιο πολλά απ'την αξία του αντικειμένου) αλλά και να πρέπει να κάτσω σπίτι περιμένοντας τον διανομένα. Κι αν δε μπορώ να κάτσω σπίτι, να τρέχω ως του διαόλου τον κώλο για να παραλάβω το απόγευμα απ'το κατάστημα του courier. Αντί απλά να γυρίσω σπίτι και να βρω ένα φακελάκι στο γραμματοκιβώτιό μου... Ακριβώς αυτό! Πάιρνεις μια θήκη 2.5 ευρώ και πληρώνεις 10άρικο για έξοδα. Δηλαδή το βάρος της θήκης αυξάνει την κατανάλωση καυσίμου ή μήπως κουράζεται ο κούριερ να το μεταφέρει; Μην τρελαθούμε.
kfyros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ναι συμφωνώ φίλε μου, απλά η acs χρεώνει δυσπόσιτη σε αντίθεση με την speedex που δεν το κάνει. Συγκεκριμένα έχει τύχει να μου στείλει smartphone το stechi χωρίς δυσπρόσιτη και το kaisershop με δυσπρόσιτη ( acs αποστολή και τα 2 ) απ`όπου και ακύρωσα για τα 10 παραπάνω ευρώ και το πήρα από άλλο κατάστημα με αποστολή άλλης εταιρείας. Στα περισσότερα site για την οποιαδήποτε αγορά πλέον έχει πάνω από 4 ευρώ ελάχστα μεταφορικά + πάνω από 4 αντικαταβολή, κι αν δεις τα περισσότερα καταστήματα είναι προς Αθήνα μεριά ( γνωστά με τρελές πωλήσεις καθημερινά ) σε αντίθεση με καταστήματα στην Κρήτη που έχει πολύ λιγότερα έξοδα. Υ.Γ αναφέρω τις πωλήσεις επειδή σαφώς και οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα το πόση συνεργασία κάνει η κούριερ με το κατάστημα. Το αν είναι μια περιοχή χαρακτηρισμένη δυσπρόσιτη δεν αλλάζει ανάλογα με τη συμφωνία. Μόνο οι τιμές. Ενδεχομένως κάποιους να τους έχει με flat rate συμφωνία και στις δυσπρόσιτες για να τους έχει πελάτες, στους μεγάλους πελάτες παίζει μεγάλο παζάρι για τις τιμές και ανταγωνισμός. Όμως, ειδικά στο skroutz, πολλά καταστήματα κάνουν κομπίνα. Εμφανίζουν μικρότερες τιμές και χρεώνουν περισσότερα μεταφορικά. Το θέμα είναι να εμφανιστούν πιο ψηλά στην λίστα και οι περισσότεροι την πατάνε. Μου τυχαίνει συνέχεια αυτό, ειδικά για πιο ογκώδη πράγματα, κάποιοι να έχουν μεταφορικά 50 ευρώ και κάποιοι 20. Και στο amazon και σε πολλά διεθνή online merchants shops γίνονται αυτές οι φουστιές. Ακριβώς αυτό! Πάιρνεις μια θήκη 2.5 ευρώ και πληρώνεις 10άρικο για έξοδα. Δηλαδή το βάρος της θήκης αυξάνει την κατανάλωση καυσίμου ή μήπως κουράζεται ο κούριερ να το μεταφέρει; Μην τρελαθούμε. Ένα αμάξι και ένας οδηγός κοστίζουν πάνω από 30 χιλιάρικα το χρόνο. Do the math για το τι χρειάζεται για να λειτουργήσει ένας τέτοιος οργανισμός. Φυσικά μέσα δε μπαίνουν, αλλά μόνο η συντήρηση του σάιτ και του ηλεκτρονικού συστήματος κοστίζουν καποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως. 1
idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Τουλάχιστον το κεφαλάκι μου έχει μια ιδέα από το πως δουλεύουν τα κούριερ και δεν έχω πρόβλημα να σου εξηγήσω. Οι τιμές συνεργασίας που κλείνει η κάθε εταιρεία είναι πάνω - κάτω ίδιες για τα καταστήματα για τα οποία μιλάμε (σκρουτζομάγαζα). Δεν είναι κανένας πελάτης - αλυσίδα με τεράστιο όγκο για να δίνουν σημαντικά φθηνότερες τιμές. Ενδεικτικά να σου πω πως συνήθως παίζει μια τιμή 2,5 ευρώ + ΦΠΑ μέχρι 3 κιλά για απλές αποστολές συν 6 ευρώ + ΦΠΑ οι δυσπρόσιτες. Το τι θεωρεί η κάθε εταιρεία δυσπρόσιτο ίσως διαφέρει, αλλά είναι κυρίως νησία που δεν έχει κάθε μέρα καράβι, μέρη με κακό οδικό δίκτυο ή μέρη που έχουν μικρό όγκο αποστολών. Οπότε η δική σου αποστολή πιθανότατα κοστίζει χοντρικά 2,5 + 6 +24% = 10,54 ευρώ. Μπορεί λίγο κάτω ή λίγο πάνω ανάλογα την εταιρεία γιατί οι τιμές ειναι ένας μέσος όρος. Το κατάστημα δεν σε κλέβει. Γιατί το κούριερ χρεώνει τόσο είναι άλλη ιστορία, αν θες το συζητάμε κι αυτό.
Vapir Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 μου έχει τύχει παλιά να χρειάζομαι ένα καλώδιο ή εξάρτημα δεν θυμάμαι και να το βρίσκω στο skroutz 3 euro + 6 μεταφορικά? και το ίδιο να υπάρχει Πάτρα στα 10 euro παντού ... και δεν μιλάμε σε internetαποθήκες , μερικά απο τα καταστήματα που το είχαν ίδια τιμή είχαν και φυσικό κατάστημα και στο e-bay να έχει 0,50 cent λολ ..
Haldol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 μου έχει τύχει παλιά να χρειάζομαι ένα καλώδιο ή εξάρτημα δεν θυμάμαι και να το βρίσκω στο skroutz 3 euro + 6 μεταφορικά? και το ίδιο να υπάρχει Πάτρα στα 10 euro παντού ... και δεν μιλάμε σε internetαποθήκες , μερικά απο τα καταστήματα που το είχαν ίδια τιμή είχαν και φυσικό κατάστημα και στο e-bay να έχει 0,50 cent λολ .. Έτσι την έχω πατήσει κι εγώ πολλές φορές. Να χρειάζομαι άμεσα ένα σκατολοΐδι που στο eBay το βρίσκω με $0,99. Το τοπικό κατάστημα δεν έχει για δείγμα. Κάποιο άλλο, άκυρο κατάστημα στην άλλη άκρη της χώρας έχει ένα για 3€ συν 9€ μεταφορικά... 1
gokuthelegend Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 3.000 άτομα είναι χωριό. Το πιό πιθανό είναι να είσαι η μόνη παράδοση εκείνη την ημέρα. 'Αρα θες ο οδηγός να κάνει 24 χλμ και να χάσει καμια ώρα (ίσως και παραπάνω, δεν ξέρω τι κατσικόδρομους έχει εκεί) για να σου παραδώσει χωρίς επιπλέον χρέωση? Εγώ λογικό το βλέπω. Εδώ πληρώνεις αντικαταβολή και δίνεις κερατιάτικα 4 ευρώ, αυτό σε πείραξε? Μπορεί να είναι η μόνη παράδοση εκείνη την ημέρα, αλλά ενδεχομένως να πάει και σε άλλα γειτονικά χωριά. Για παράδειγμα, για να έρθει στο δικό μου χωριό θα πρέπει ο κούριερ να περάσει από τουλάχιστον 3 χωριά ακόμη, οπότε ενδεχομένως να έχει να παραδώσει κάτι και σε αυτά.
defacer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Σιγά εσύ πρωτευουσιάνε με τους καλούς δρόμους. Να κάτσω τώρα να σου αναλύσω γιατί έχει πάνω από 1 παράδοση την ημέρα; Τσάμπα θα ξοδέψω το χρόνο μου και επίσης δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει το κεφαλάκι σου. Έχουμε και λέμε: 1) 12 είναι τα χιλιόμετρα και τα κάνεις μέσα σε 10 λεπτά. Εάν εσύ κάνεις 1 ώρα 24 χιλιόμετρα... να ξέρεις πως είσαι τεράστιος κύνδινος. 2) Δεν κατάλαβες καν την ουσία του θέματος. Δυσπρόσιτη περιοχή είναι μια περιοχή στην άκρη του θεού, ενδεχομένως με 50 κατοίκους, χωρίς μέσα, χωρίς επιχειρήσεις, χωρίς τίποτα, όπου ο κούριερ θα ξοδέψει 10 ευρώ βενζίνη + 1 ώρα από το χρόνο του για να σου φέρει το πακέτο. " Παράδειγμα να θες αποστολή δέματος στο μαντρί του παππού σου και αν αναγκάσεις τον κούριερ να διανύσει τον κοτσικόδρομο που αναφέρεις". 3) Οι τιμές θα έπρεπε να διαμορφώνονται σύμφωνα με τα κοντινά καταστήματα. 4) Ναι είναι λογικό να πληρώσεις 4 ευρώ αντικαταοβλή, λογικό δεν είναι να πληρώνεις 9 ευρώ για δυσπρόσιτη που δεν είσαι. Σόρι αλλά βασικά εγώ αυτό που βλέπω είναι μόνο γκρίνια εκ μέρους σου. Αυτά που λες δε στέκουν, ενδεχομένως εκτός από το δυσπρόσιτη ή όχι το οποίο δεν ξέρω πώς προκύπτει. Εσύ ξέρεις ή μας γράφεις έκθεση ιδεών πώς το φαντάζεσαι; Έτσι κι αλλιώς το δυσπρόσιτη ή όχι και πόσο πάει το μαλλί και όλα τα υπόλοιπα δεν είναι εστιατόριο να πληρώνεις ο,τι παρήγγειλες. Το ίδιος κόστος θα έχει η παράδοση στο Γιωρίκα που μένει διπλανή πολυκατοικία από την ACS, το ίδιο θα έχει και στον Κωστίκα που μένει στο μαθηματικά πιο απομακρυσμένο από υποκαταστήματα μέρος της πόλη, τη μέρα που στη γειτονιά του έχει λαϊκή. Το ίδιο δυσπρόσιτο κόστος μπορεί να έχει για σένα που θα έχει και για κάποιον που μένει πάνω στο βουνό μετά από 8 χιλιόμετρα χωματόδρομο και κρεμαστή γέφυρα πάνω από κροκόδειλους. Η εταιρία πρέπει να βγαίνει στατιστικά. Δεν είναι δυνατόν να χρεώνεται ο καθένας ακριβώς όσο κοστίζει η εξυπηρέτηση, πρώτον γιατί αυτό είναι αδύνατον να υπολογιστεί, δεύτερον γιατί ακόμα κι αν ήταν δυνατό πάντα υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες, και τρίτο (βασικότερο στην πράξη) επειδή τότε δε θα ήξερε κανένας πόσο θα του κοστίσει η υπηρεσία χωρίς να ρωτήσει. Δοκίμασε να ανοίξεις μια "λαϊκή" επιχείρηση όπου για να μάθει κάποιος πόσο χρεώνεις πρέπει πρώτα να σε πάρει τηλέφωνο να του πεις, και πες μας τι έγινε. Και τέλος λογικό είναι να πληρώνεις αυτό που χρεώνει εκείνος που σε εξυπηρετεί. Αν δε σου αρέσει λες ευχαριστώ και τελειώνει εκεί η υπόθεση.
Fubar.gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Έτσι την έχω πατήσει κι εγώ πολλές φορές. Να χρειάζομαι άμεσα ένα σκατολοΐδι που στο eBay το βρίσκω με $0,99. Το τοπικό κατάστημα δεν έχει για δείγμα. Κάποιο άλλο, άκυρο κατάστημα στην άλλη άκρη της χώρας έχει ένα για 3€ συν 9€ μεταφορικά... To ebay είναι ειδική περίπτωση. Η Κινεζικη κυβέρνηση επιδοτεί τα ταχυδρομεία για να τονώσει τις εξαγωγές. Έτσι το να σου ταχυδρομήσουν κάτι απο Κίνα είναι γι αυτούς πρακτικά τζάμπα.
theoritikos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Από την άλλη το πόρτα πόρτα των Ελτα , ποτέ ισχύει ποτέ δεν ισχύει για τα χωριά ,και οι υπάλληλοι δεν ξέρουν να σου πουν τι ισχύει. Έχει τύχει γνωστός μου να στείλει κάτι σε χωριό πληρώνοντας για πόρτα πόρτα αφού το βεβαιωσε ο υπάλληλος. Ο ταχυδρόμος ομως το άφησε στο καφενείο του χωριού ,όπως κάνει με τα άλλα γράμματα...
fotaras13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Όπως όλοι πλέον τις περισσότερες αγορές τις κάνουμε μέσω ίντερνετ άλλα ρε παιδιά είναι υπερβολικά τα έξοδα αποστολής συγκριτικά με άλλες χώρες του εξωτερικού ( μιλάω για τις αγορές ας πούμε σε μια πόλη μέσα στο εσωτερικό της ). Ακόμη, υπερατλαντικές αποστολές από amazon και ebay έχουν τέρμα δικαιολογημένα ποσά και πόσο μάλλον όταν έρχεται κάτι από του διαόλου τη μάνα! Θα μου πεις, ενδέχεται να περιμένεις και μήνες, ναι, συμφωνώ άλλα στην Ελλάδα είναι παράλογο να πληρώνεις 10άρικο για μια θήκη ας πούμε και όχι μόνο. Και να πω πως θα ήταν σπίτι σου μέσα σε 2 24ωρα να πάει να γ@@ άλλα τυχαίνει να περιμένεις και 7-10 μέρες για μια αποστολή 600 χιλιομέτρων. Άλλο πάλι είναι το θέμα της δυσπρόσιτης περιοχής. Μου έχει τύχει σε επαρχία 3.000 ατόμων, με απόσταση 12 χιλιόμετρα το κοντινότερο κατάστημα acs 80 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, να κάνω παραγγελία κινητό από γνωστό σκρουτζομάγαζο και να με καλέσει πίσω για να με ενημερώσει πως η περιοχή δεν καλύπτει απλή αποστολή και πως αν το θες στο σπίτι σου θα χρεωθείς +9.00 ευρώ. Φυσικά και ακύρωσα την παραγγελία και πήρε σε άλλο κατάστημα όπου διευκρινίζω το θέμα και μου λέει, όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο μόνο τα 4.00 ευρώ αντικαταβολής θα πληρώσεις + τα 4.00 ευρώ των ελάχιστων μεταφορικών. Η περιοχή δεν είναι ξεγραμμένη από το χάρτη, τι στο καλό κάνουν και πως τα ορίζουν αυτά; Τέλος ακόμη και με ταχυμεταφορά τα έξοδα δεν έχουν και τρελές διαφορές και συνήθως ο χρόνος παράδοσης δεν διαφέρει και πολύ από την απλή αποστολή εντός 3 ημερών. Αν παρατηρήσετε τα έξοδα αποστολών αυξήθηκαν κι άλλο μετά την αλλαγή του φ.π.α και μάλιστα κατά πολύ από 0.50 λεπτά μέχρι και 2.00 ευρώ. Υ.Γ με ΕΛΤΑ να φανταστείτε έκανα παραγγελία πόρτα - πόρτα και με πήραν τηλέφωνο να το παραλάβω. Τόσο μπάχαλο η φάση. Μήπως πρεπει να ενημερώνεις πρώτα και να το ψάχνεις καλύτερα; Αρκετά λογικές είναι οι τιμές και ο χρόνος. Σε χωριό της επαρχίας που το κοντινότερο κατάστημα κουριερ ήταν περίπου 40 χιλιόμετρα μια χαρά είχε ερθει σπίτι μου και είχα τα ίδια μεταφορικά με τον υπόλοιπο νομό... Αν εισαι σε καμια πλαγια σε κανα βουνο μαθε να ζεις με αυτό και οταν κατεβαινεις στην πολη να το παιρνεις χωρις εξτρα χρεώσεις αφού τα βρισκεις τοσο παραλογα τα μεταφορικά.
d4mage Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μήπως πρεπει να ενημερώνεις πρώτα και να το ψάχνεις καλύτερα; Αρκετά λογικές είναι οι τιμές και ο χρόνος. Σε χωριό της επαρχίας που το κοντινότερο κατάστημα κουριερ ήταν περίπου 40 χιλιόμετρα μια χαρά είχε ερθει σπίτι μου και είχα τα ίδια μεταφορικά με τον υπόλοιπο νομό... Αν εισαι σε καμια πλαγια σε κανα βουνο μαθε να ζεις με αυτό και οταν κατεβαινεις στην πολη να το παιρνεις χωρις εξτρα χρεώσεις αφού τα βρισκεις τοσο παραλογα τα μεταφορικά. Πόσες φορές πρέπει να διαβάσεις το κείμενο για να καταλάβεις πως η κοντινότερη απόσταση είναι 12 χιλιόμετρα; Επίσης δεν ζω σε πλαγιά, ούτε σε βουνό, βιάστηκες πολύ να απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα