CarbonFibre Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Πάντως με τη γιαγιά Ολένα να μοιράζει λεκτικά bitch slaps στα sand snakes πέθανα στο γέλιο! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτή που τον κοζαρε, η Άρυα δεν ήταν; wait, what?! Το εχει πει ο Μαρτιν οτι ο Reed θα παιξει ρολο σημαντικο στις επομενες σεζον. Τον έχουμε δει καθόλου αυτόν στο "παρόν", ή μόνο στο όραμα; Μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι ο πατέρας της τύπας που έμεινε να συνοδεύει τον Μπραν. Πριν ή μετά την μονομαχία τους? Πωωωω.... Ναι. Μάγκες, εκεί που μιλάει ο uncle Benjen με τον Bran, που του λέει ότι το τείχος έχει μαγεία κι άρα δεν μπορούν να το περάσουν οι White Walkers... Τι φάση; Πίπες ή όντως δεν μπορούν να το πηδήξουν οι WW; Αν ισχύει, τότε τι αγχώνoνται ο κόσμος (οι Night's Watch, ο Snow, οι wildings κλπ); Ή δεν το ξέρει κανείς αυτό με τη μαγεία (και τι διάολο, μυστικό το κρατούσαν τόσα χρόνια, why); ΔΕΝ του είπε ότι δεν μπορούν να το περάσουν οι WW, αλλά ότι δεν μπορούν να το περάσουν οι νεκροί. Ο ίδιος ο Benjen Stark είναι ψιλονεκρός/ψιλοζόμπι στην παρούσα φάση και δεν μπορεί να περάσει το τείχος. Οι White Walkers ΔΕΝ είναι νεκροί, απλά είναι... άλλο είδος. Τους μπερδεύεις με τους wights: εκείνοι είναι οι νεκροί που ξαναζωντανεύουν , και το transformation τους το είδαμε στο επεισόδιο Harrenhall. Hardhome Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 wait, what?! Η σερβιτόρα η καυλίτσα ήταν η Άρια. Σε τι ανάλυση το έβλεπες και σου ξέφυγε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 ΔΕΝ του είπε ότι δεν μπορούν να το περάσουν οι WW, αλλά ότι δεν μπορούν να το περάσουν οι νεκροί. Ο ίδιος ο Benjen Stark είναι ψιλονεκρός/ψιλοζόμπι στην παρούσα φάση και δεν μπορεί να περάσει το τείχος.Οι White Walkers ΔΕΝ είναι νεκροί, απλά είναι... άλλο είδος. Τους μπερδεύεις με τους wights: εκείνοι είναι οι νεκροί που ξαναζωντανεύουν , και το transformation τους το είδαμε στο επεισόδιο Harrenhall. Ναι η αλήθεια είναι ότι είπε: "And while it stands, the dead cannot pass." (απ' την άλλη, δε ξέρουμε και ποιους εννοούσε, γιατί είναι κάπως... γενικός/αόριστος ο όρος "dead")... Τέσπα είδωμεν. Διευκρίνιση: Για το επεισόδιο με την νεκρανάσταση, μάλλον το Hardhome θα εννοείς, όχι Harrenhall, right; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καυλιτσα ήταν μόνο η αποθανουσα.. Και η Σανσα που λογικά μόνο εγώ θέλω να μην πεθάνει Η φράση the dead are coming, αναφέρεται στους WW. Δεν αντιμετωπίζονται ως κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ο πατέρας της, ο αδερφός της πέθανε σε προηγούμενη season... Ήταν ο μόνος επιζών μαζί με τον Ned στη μάχη του Tower of Joy, aka o backstabber... Για τον ξανθουλη λες και εσύ; για δώσε ένα λινκ Οκ, αυτό το είδαμε κάπου στη σειρά ή είναι από τα βιβλία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καυλιτσα ήταν μόνο η αποθανουσα.. Και η Σανσα που λογικά μόνο εγώ θέλω να μην πεθάνει Δεν θα μαλώσουμε ποτέ για γκόμενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Για τον ξανθουλη λες και εσύ; για δώσε ένα λινκ Οκ, αυτό το είδαμε κάπου στη σειρά ή είναι από τα βιβλία; Το flashback (vision του Bran) με τον πατέρα Reed και το Ned στο Tower of Joy ήταν σε ένα επεισόδιο της 6ης season... Ο θάνατος του γιου του και αδερφού αυτής που είναι με τον Bran ήταν στην 5η season νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δεν θα μαλώσουμε ποτέ για γκόμενα Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Το flashback (vision του Bran) με τον πατέρα Reed και το Ned στο Tower of Joy ήταν σε ένα επεισόδιο της 6ης season... Ο θάνατος του γιου του και αδερφού αυτής που είναι με τον Bran ήταν στην 5η season νομίζω... Αν λέτε γι' αυτόν, στο S04E10 χαιρέτησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Το flashback (vision του Bran) με τον πατέρα Reed και το Ned στο Tower of Joy ήταν σε ένα επεισόδιο της 6ης season... Ο θάνατος του γιου του και αδερφού αυτής που είναι με τον Bran ήταν στην 5η season νομίζω... 5η σεζον δεν ειδαμε καν Μπραν ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Ποιά η πιθανότητα η ντεναιρυς να παντρευτεί τον σνο; Kαι ποιον άλλο να παντρευτεί δηλαδή? http://11avenue.gr/sigmaepsiloniotarho941sigmaf/-daenerys-iron-throne Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Άκυρο τώρα κατάλαβα ποιον Reed λετε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 παντως αυτη τη στιγμη ολα φανταζουν πολυ happy end, πιστευω οτι εχει να πεσει αρκετο δραμα ακομα και το τελος θα ειναι γλυκοπικρο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 5η σεζον δεν ειδαμε καν Μπραν ^^ Για αυτό το νομίζω, aka not sure... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα