Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή που τον κοζαρε, η Άρυα δεν ήταν;

wait, what?!

Το εχει πει ο Μαρτιν οτι ο Reed θα παιξει ρολο σημαντικο στις επομενες σεζον.

Τον έχουμε δει καθόλου αυτόν στο "παρόν", ή μόνο στο όραμα; Μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι ο πατέρας της τύπας που έμεινε να συνοδεύει τον Μπραν.

Πριν ή μετά την μονομαχία τους?

Πωωωω.... Ναι.

Μάγκες, εκεί που μιλάει ο uncle Benjen με τον Bran, που του λέει ότι το τείχος έχει μαγεία κι άρα δεν μπορούν να το περάσουν οι White Walkers... Τι φάση; Πίπες ή όντως δεν μπορούν να το πηδήξουν οι WW; Αν ισχύει, τότε τι αγχώνoνται ο κόσμος (οι Night's Watch, ο Snow, οι wildings κλπ); Ή δεν το ξέρει κανείς αυτό με τη μαγεία (και τι διάολο, μυστικό το κρατούσαν τόσα χρόνια, why);

ΔΕΝ του είπε ότι δεν μπορούν να το περάσουν οι WW, αλλά ότι δεν μπορούν να το περάσουν οι νεκροί. Ο ίδιος ο Benjen Stark είναι ψιλονεκρός/ψιλοζόμπι στην παρούσα φάση και δεν μπορεί να περάσει το τείχος.

Οι White Walkers ΔΕΝ είναι νεκροί, απλά είναι... άλλο είδος. Τους μπερδεύεις με τους wights: εκείνοι είναι οι νεκροί που ξαναζωντανεύουν , και το transformation τους το είδαμε στο επεισόδιο Harrenhall. Hardhome

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΔΕΝ του είπε ότι δεν μπορούν να το περάσουν οι WW, αλλά ότι δεν μπορούν να το περάσουν οι νεκροί. Ο ίδιος ο Benjen Stark είναι ψιλονεκρός/ψιλοζόμπι στην παρούσα φάση και δεν μπορεί να περάσει το τείχος.

Οι White Walkers ΔΕΝ είναι νεκροί, απλά είναι... άλλο είδος. Τους μπερδεύεις με τους wights: εκείνοι είναι οι νεκροί που ξαναζωντανεύουν , και το transformation τους το είδαμε στο επεισόδιο Harrenhall.

Ναι η αλήθεια είναι ότι είπε: "And while it stands, the dead cannot pass." (απ' την άλλη, δε ξέρουμε και ποιους εννοούσε, γιατί είναι κάπως... γενικός/αόριστος ο όρος "dead")... Τέσπα είδωμεν.

Διευκρίνιση: Για το επεισόδιο με την νεκρανάσταση, μάλλον το Hardhome θα εννοείς, όχι Harrenhall, right;

Καυλιτσα ήταν μόνο η αποθανουσα.. Και η Σανσα που λογικά μόνο εγώ θέλω να μην πεθάνει :P

Η φράση the dead are coming, αναφέρεται στους WW. Δεν αντιμετωπίζονται ως κάτι άλλο

Ο πατέρας της, ο αδερφός της πέθανε σε προηγούμενη season...

Ήταν ο μόνος επιζών μαζί με τον Ned στη μάχη του Tower of Joy, aka o backstabber...

Για τον ξανθουλη λες και εσύ; για δώσε ένα λινκ

Οκ, αυτό το είδαμε κάπου στη σειρά ή είναι από τα βιβλία;

Καυλιτσα ήταν μόνο η αποθανουσα.. Και η Σανσα που λογικά μόνο εγώ θέλω να μην πεθάνει :P

Δεν θα μαλώσουμε ποτέ για γκόμενα :P

• Like 1

• Super Moderators

Για τον ξανθουλη λες και εσύ; για δώσε ένα λινκ

Οκ, αυτό το είδαμε κάπου στη σειρά ή είναι από τα βιβλία;

Το flashback (vision του Bran) με τον πατέρα Reed και το Ned στο Tower of Joy ήταν σε ένα επεισόδιο της 6ης season...

Ο θάνατος του γιου του και αδερφού αυτής που είναι με τον Bran ήταν στην 5η season νομίζω...

Το flashback (vision του Bran) με τον πατέρα Reed και το Ned στο Tower of Joy ήταν σε ένα επεισόδιο της 6ης season...

Ο θάνατος του γιου του και αδερφού αυτής που είναι με τον Bran ήταν στην 5η season νομίζω...

Αν λέτε γι' αυτόν, στο S04E10 χαιρέτησε.

• Like 1

5η σεζον δεν ειδαμε καν Μπραν ^^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...